ivalon poliisien nykyinen toiminta?

entinen_ivaloinen

Itsellä ainakin sen verran kokemusta että leikkivät ihmisten mielenterveyden kanssa, jotta saisivat "tietoa ulos." Pilven polttelijoihin menee ilmeisesti kaikki resurssit kun ei mitkään oikeat asiat kiinnosta mm. tuohon kylän pintaan poltettu autokaan ei näitä hetkauttanu vaikka tapaukseen oli silminnäkijä, mutta siihen ei otettu ikinä yhteyttä... näin vierestä seuranneena. Onko jollain muulla taholla kokemusta näitten herrojen toiminnasta?

23

2534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zxfdfgdvgd

      Samanlaista roskaväkeä nuo taitavat olla ympäri maata. Ainakin itä-uudellamaalla osaavat tehokkaasti käyttää olemattomia resursseja väärin. Tekevät myös ilkivaltaa, nyt kun heillä on hieno laillinen oikeus hakkeroida kenen tahansa tietokoneita.

    • Yllp

      Asiahan on niin että nimenomaan polisi syyttäjä sekä oikeuslaitos ovat kansan pahin este todelliselle oikeusturvalle sillä oman virka uran edistäminen ja kaikkinainen vastuun pakoilu ovat ne itressit joiden edistäminen on pääasia..ja tähän suuntaan kehtys on johtanut kun veronmaksajan kukkarolla on etekin poliisihallitus ja valatakunnan syyttäjän viraston kaltaisia lois suojatyöpaikoja kovalla palkalla,nuo virastot on suojatyöpaikoja joissa notkutaan eläke edeltävä aika suureman eläkeen olessa tavoite.ja niin myöskin käy..noilla rahoilla saisi paljon hyvää aikaan ja ainakaan ei tarvis ottaa valtion velkaa noiten loisten palkan maksuun samoin on laita useiten yli kahden kymmenen ministeriön turhien virastoiden miljaardien kuluihin yhteisistä varoista( valtio velka ainakin puolittuisi jos kymmenekin ministeriötä lakkautettaisiin..) sitä apitsi suomessa ei ole todellisuudessa mahdolisuuksia saada kunnolista asianajajaa takaamaan oikeusturvaa..taviksella..jonka kimppuun virkakoneisto hanakamin käy...oisoitaakseen em,oikeuteuksi ja itsensä tarpeeliseksi,,byrokratia on luotu itseään varten..ja se paisuu ja paisuu..

      • O-O-o

        Tuolla ulosannilla jonka omaat, ei juuri kannata kitistä mitään. Jokatoinen sana on kirjoitettu väärin, tai muutenvain päin vittua.


    • Neighbor

      No kyllähän nuista ivalon poliiseista ei ole mitään positiivista sanottavaa... Leikkikalu gangstereita koko sakki ja luulevat olevansa maailman omistajia koska omaavat virkamerkin. Vastikään sattunut tapaus kun menivät ratsaamaan asuntoa niin laittoivat asunnon omistajan alusvaatteet päällä rappukäytävään tai no peiton se sai t. Naapuri joka näki

    • Vittuuntunu

      Kyllähän sieltä ivalosta löytyy nuita "poliiseja" putkassa eivät anna edes psykoosilääkkeitä ennenku oot soittanu kelloa tunnin ja loppupeleissä hakannu nyrkin paskaksi oveen.... Eräs konstaapeli sanoi että katotaa alkaako muistumaan tapahtumat mieleen... Kiristivät ettei anna päivittäistä lääkitystä jos ei tule tietoa tapauksesta josta en tienny mitää

      • 12-5

        Poliisivaltioksi on Suomi mennyt, kun syyttömiä pidetään putkassa, ei anneta edes psykoosilääkkeitä ja tuomitaan lopulta vankeuteen, vaikka tuomittu ei tiedä tapauksesta mitään.


      • pertteli1

        Tuon voisi varmasti todentaa, että onko saanut lääkkeitä vaiko ei. Monet lääkkeet pitää vieroittaa vähitellen, on muuten todella vaarallista terveydelle, ja hengenlähtökin voi olla mahdollista, riippuen lääkeannosten koosta ja ihmisestä itsestään.
        Jos on tosi homma, että eivät pakollisia lääkkeitä anna, niin rikosilmoituksen paikka se on. Siinähän on sen ihmisen terveyden ja joskus jopa hengen vaarantaminen kyseessä !!


    • roskajoukot

      todellista roskajoukkoa ivalon poliisit ei mitään hyvää sanottavaa. heidän itsensä tekemät rikokset on aina suojeltu ja lakaistu piiloon ja todelliset konnat nämä poliisit on pukeutuneena poliisin vaatteen sisälle ja yhteiskunta on nämä konnat aseistanut ja virkamerkki takaa koskemattomuuden

      • Anonyymi

        Valtavat määrät on selvinnyt Ivalon poliisin virkarikoksia ja myös vapaa-ajalla tehtyjä rikoksia ja sitten on paljon asioita joita on tutkittu, mutta asiat oli ehtineet vanhentua. erikseen on paljon asioita joita ei edes toimitettu syttäjän arvioitavaksi ne "pimitettiin" tiettyjen poliisien huostaan eli ikuiseen talteen ja asiapaperit hävitettiin. Poliisi on itse tutkinut omat rikoksensa tai jättänyt tutkimatta. Ihmeellinen järjetelmä, poliisi tutkii toista poliisia, ei tunnu oikeudenmukaiselta. tavallinen kansa on tämän tutkintamenettelyn huomannut, mutta ne jotka päättävät asioista eivät sitä halua korjata. Muutamat arvovaltaiset tahot ovat joskus lausuneet, että jos kaikki poliisirikokset saataisiin yhtä aikaisesti selvitetyksi niin yhteiskunnan rattaat tukehtuisi ja vankilat täyttyisi poliisirikollisista.


    • fuckhead

      Vihervirta rikkoo vaitiolo velvollisuuttaan jakelemalla sukulaisilleen tietoa inarin kunnassa asuvista hampeista :) ja tähän taitaa todistajiaki olla olemassa... onhan asia mennyt jo ylemmälle taholle ja toivon mukaan tuo mulkku saa jotain sanktiota toimistaan. Perkelen mulkosilmä ku ajelee Punaisella Opelin pakettiautollaan vapaa-ajallaan ja seurailee ihmisiä joista hänellä on kutina persiissä et on rikollinen... erästä tuttavaani oli seurannut kun hän oli noutanut paketin matkahuollosta ja eipä hetkeäkään kun hänet kollattiin osuuspankin kulmalle tämän Ivalon "virtuaali poliisin" toimesta, mutta käsiin ei jäänyt ku tyhjyyttä.

    • Nazismi

      Epäluulo ja natzismi on sairauksia ja niihin täytyy hakea apua.

    • Eipähuolta

      Ei nuo paskalakit ole meidänkään kylällä täällä keskisuomessa kovin korkealla älyllisesti koskaan olleet.Varsinkaa nämä paskarinkiä kylillä ja kaduilla ajelevat rikkurin puolella paremminkin ovat.

    • oppiaikäka

      nämä ivalon roskajoukot on perua pikkukollin ja isonokkasen ajalta ja näiden kouluttamia ja edelleen nepotismi jyllää. On tullut monelle päälikölle edeltäjie n tapaan äkkilähtö Ivalosta. Kansalaisten pitää huolehtia itse ainakin jälkkäteisestä oikeusturvasta ja tehdä aina kantelu kun aihetta ilmenee, jos ei itse pysty tai osaa tehdä niin kysyy neuvoa esim. oikeusaputoimistosta tai joltakin muulta, siis aina kantelu, ei saa lakaista maton alle kun rikkomuksia tai vääryyttä tekee poliisi.

      • Oikeusturvaonoltava

        Miten olisi kantelu esim. Rovaniemen KRP:lle? Mikäli KRP ei asiaan puutu, voi olla aika liittää pikku-suomi Venäjään.


    • alaleukakainolossa

      vieläkö se sukunsa suurin kuvatus johtaa näitä rikollisia, vai onko jo eläkkeellä?

      • R.I.P

        Elkku K on menehtynyt jo aikaa sitten


    • Anonyymi

      virkarikoksia löytyy vuosikymmenien takaa aina näihin päiviin asti. Laittomia vapaudenriistoja vaikka kuinka paljon ja nehän ovat ihmisoikeusloukkauksia, mutta kukaan viranomainen ei ole niihin vakavasti puuttunut, enintään on huomautettu lainvastaisuuksista.

      • Anonyymi

        on tuo poliisin toiminta voinut vähän paremmaksi muuttua, kun pikkukolli ja tuo sukunsa suurin isonokkanen lähtivät, mutta oli paha asia kun opettivat tavoilleen nuoret oikean poliisikoulun käyneet poliisit. Nuo ivalon poliisit jotka "kouluttivat" ja opettivat tavoilleen jälkeen jääneet olivat aikanaan suhteilla päässeet ilman pääsykokeita silloiseen poliisikouluun ja jäljet haisee vieläkin ja kansa muistaa ja puhuu näistä kahdesta kelvottomasta heittiöstä


    • Anonyymi

      Hyvät poliisit on

    • Anonyymi

      Mites Antti Hanhivaaran katoaminen?

    • Anonyymi

      Ei ole väliä onko etelä tai pohjoinen, yhteys vaan suoraan Venäjälle ja kaunis pyyntö lakkauttaa tämä rikollisjärjestö lopullisesti 👍

      • Anonyymi

        Etkö pääsisi itse henkisesti paljon helpommalla, jos muuttaisit Venäjälle? Mielestäni poliisit tekevät Suomessa pienellä porukalla varsin paljon asioita meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.


    • Anonyymi

      Kouvolassa kaikkein surkeimmat. Tyhjän päiväsijä juttuja tutkitaan vuosia. jossa ei mitään ole.. Johan se 5 v apinakin tajuaa paremmin. Tää supo on poliisin kanssa on myöntänyt viisumia näille ryssän rikollisille.. rahaa vastaan .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4266
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1704
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1116
    10. 22
      1076
    Aihe