4Smile voisitko auttaa?

Dianan

Hei!

Voisitko katso minulle ihmissuhteisiin...juuri nyt aika avuton olo...sydänsuruja kun eräs juttu päättyi, eikä minun toimestani.
Mitä näkymiä tulevaisuudelle?

3

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toftt11ee

      Suosittelen ottamaan yhteyttä puhelimitse tai käymään paikan päällä kuulemassa tulkintasi. Netistä löytyy luotettavia tulkitsijoita.

    • 4Smile

      Katon sinulle nyt tässä 'vankkuria' odotellessa, lopuille sitten kun kotiudun

      Mennyt
      Täällä on, että sinulle ois koittanut uusi mahdollisuus/tilaisuus, jonkun riidan jälkeen, joka on sinulle aiheuttanut pelkkää stressiä. Anteeksiantoa/sopusointua, tai sitten vain sitä, että nyt elämässä on kaikki ainekset sulassa sovussa keskenään. Työ/opiskeluasiat balanssissa tai sitten oot nähnyt valtavan vaivan, saadaksesi asiat kuntoon. Tässä on vaaleahko nainen, sinäkö??

      Nyt
      Muutosten tuulet alkaneet puhaltaa ja liittynevät johonkin hankalaan asiaan. Tarvit nyt vain lujaa tahtoa/terävänäköisyyttä, että alkaa se iso keltainen mollukka asioihisi paistamaan. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja joku haasteellinen tilanne, jossa pitää osata ottaa faktat huomioon.

      Tulee
      Kaikenlaisia voittoja ja oot onnellinen ku mikä! Tiedä sit, liittyykö se johonkin juttuun joka sulle paljastuu ja jonka myötä sulle ehdotellaan ties mitä. Tässä on joku rahasopimusasia, jolle nyt pitää antaa ajatusta, sillä sun pitäis varoa liiallista sinisilmäisyyttä.
      Joko tässä nyt on sitten kyse isoista summista rahaa TAI sitten tässä on varakas ristiverinen aikuinen mies, jonka kanssa sinulla on täydet mahdollisuudet onnistua, etkä sille mitään mahdakaan, että kohtalonpyörä raksuttaa asioille omaa tahtiaan ja sulla niin ollen, on kaikki syy riekkua onnesta, sillä oikeus tapahtuu. Tässä voi olla kyse myös perinnöstä tms.., johon liittyy tuo mies, mutta kuitenkin tämä tulee tapahtumaan ja oli tässä sitten ollut mitä tahansa tätä ennen, oikeus tapahtuu ja se käy sinun eduksesi.
      Tyytyväisyyttä kun koti on oikeinpäin, liittyy asiaan, jossa aiemmin olet kokenut jääneesi osattomaksi ja on joko tapahtunut jonkun aikaa sitten TAI sitten tää liittyy jotenkin eri paikkakuntaan. Tulossa viestiä, jossa joudut tekemään valintoja, mutta nekin teet toiveikkaissa tunnelmissa.
      Jokin yllättävä tieto, tai kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan, mutta tähän liittyy ristiverinen nainen. Tulossa iso muutos. Ellei mikään vanha kuole - ei mikään uusikaan voi syntyä ja tämä myös kuljettaa sinua kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Tuomio julistetaan, eli tässä tapauksessa, sinun kannattaa jättää vanhat kannattamattomat asiat, jotka liittyvät johonkin naiseen, jonka takia tullut ero..
      Ylpeä saat olla siitä, mitä olet jo saavuttanut ja itsehän niitä onnistumisen avaimia hyppysissäsi piteletkin, vaikka selkäs takana puuhailtas mitä! Jotakin onkin - tulossa sinulle täysin puskista ja nyt kannattaa säilyttää maalaisjärki, että harmonia säilyisi olkoonkin, vaikka nämä aikalailla ajatuksiasi jäytävätkin.
      Sun on aika vaikea nähdä metsää puilta ja vaarana on tehdä kärpäsestä härkänen. Kasaat hartioilles hirveän taakan jonkun naisen takia, jonka mielsit ystäväksesi, jotakin saat tästä kuulla. Tulevaisuuden suunnitelmia kannattaa silti tehdä, vaikka kilpailu kovaa onkin, edelleen.
      Nyt on taottava, kun se rauta on kuuma, sillä jotakin on tulossa vääjäämättä - joka uhkaa ravistella perustuksiasi. Jokin viesti, johonkin ihmiseen liittyen - johon kovasti kiintynyt olet ja harvemmin häntä tapaat ja tää on joku vanhempi juttu jo.
      Viranomaiselta TAI sitten henkilöltä jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta, tulee viestiä, jota sitten yksinäs aika paljon pohdit. Ja hyvä onkin, ottaa se järjen lamppu käteen. Ahdistuksen jälkeistä helpotusta, jopa ylitsepursuavaa onnea.
      Kotiin liittyvissä asioissa sinulta edelleen kysytään kanttia, kun jonkun asian takia joudut pikkusen puntaroimaan asioita uusiks ja niin toivot tilaisuutta välillä vetää jo pikkusen henkeäkin, tää tilanne kuitenkin elää, mutta sitten balanssi löytyy jonkun vaalean aikuisen miehen taholta ja tähän liittyy aineelliset asiat..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe