SANOMA KAUPPA-KUSETUSTA

rikoks

Olen yrittänyt irtisanoa aku-ankan ja roopen tilausta mutta eihän noilta sanoman sivuilta löydy moiseen mahdollisuutta vaikka otsikko irtisanomiseen löytyy. Ovat siis rikollisia kusettajia tai niin saatanan tyhmiä etteivät osaa tehdä sivujaan. Toinen kusetus on sitten soittaa 8,8sentin minuuttihintaan ja roikkua linjoilla loputtomiin kun ei sieltä toki vastata. Taitaa tääki paska olla sanoman ylläpitämä sivusto kun ei voi kirjottaa niinku haluaa

27

2185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiukustunut

      minä olen yrittänyt irtisanoa ET-lehden kestotilausta,mutta netin kautta sinne ei pääse ja puhelimessa asiakas palvelijat ovat jatkuvasti varattuja joskin oletan ettei siellä ketään olekkaan.TÄÄ ON TODELLA SANOMAKAUPPA KUSETUSTA

    • Ex-tilaaja

      Minä olen lopettanut samasta syystä Sanoman kaikkien lehtien tilaamisen. Eikö ne tomppelit tajua, että tilaajat kaikkoavat, kun peruminen tehdään niin monimutkaiseksi. Minun tuttavapiiristä ei juuri kukaan tilaa enää Sanoman lehtiä kokemustensa vuoksi. YT-neuvotteluja se vain tietää.

    • Ärrr

      Soitin asiakaspalveluun lopeyin Tiede-lehden tilauksen, mutta lehti jatkoi tulemistaan. Uudella soitolla väittivät etten ollut aikaisemmin soittanutkaan. Piti maksaa vielä pari lehteä ennenkuin loppui.

    • ex-tilaaja

      Tulosvaroitusta pukkaa Sanomalle, luulisi jo pikkuhiljaa johdon tajuavan, että tilaajista täytyy pitää kiinni kynsin hampain. Mutta ei ....

    • OPETUSMINISTERI

      Siis mitä vittua oikeasti!! Pakko alkaa kyselemään kuluttajasuojasta asiaa! Ei toimi puhelimet eikä nettiyhteys Sanomakauppaan! Toisinpåin kyllä! Perhanan sikailua tuommoinen!

    • Tilailija

      Minä olen perunut netin palautelomakkeella. Soittaa ei kannata, ei siellä kukaan vastaa!

    • Sillintie

      Ite sain asiakaspalvelijan kiinni puhelimen kautta ja hän sanoi ettei netin kautta pysty lopettamaan tilasta välittömästi lasutuksen kautta. Uskon siihen ja palvelu oli erittäin ystävällistä. TV:Petri Kalliosaari Alavus

    • Paskalehdet

      Minä lopetin Hesarin tilauksen joka oli tullut minulle 40 vuotta. Lähetin kirjeen sadattelujen kera. Lehti lakkasi tulemasta. Nyt luen MV- lehteä ja lähetin parikymppiä sen lukuajasta.

      Nyt voi lukea Hesaria ja yli 50 muuta lehteä kirjastokortilla netissä heinäkuuhun saakka.

    • extilaaja32

      Samaa mieltä kusetusta on! Siinä puljussa ei toimi mikään!! Lehteä ei kuulu( kodin kuvalehti) vaikka tilannut, samoin kävi hyvä terveys lehdelle. En tilaa sieltä mitään, täytyy hakea kirjastosta lehdet luettavaksi.

    • ex-tilaaja

      Kusetusta täysin Sanomakaupalla. Olin kestotilaaja Hyväterveys lehdellä ja peruin sen jo 9.5 kun se eka kausi olisi loppunut heinäkuussa sillä heidän OMA TILI systeemillä.. Ja ei kun uutta lehteä tulee elokuussa ja lasku suoraan pankkiin hyväksyttäväksi. He ilmoittaa ettei ole näkynyt heillä irtisanomista. Oli niin viimeinen kerta kun tilasin heiltä mitään!!Ja kerron kaikille ja joka paikassa heidän toiminnasta!

    • takertuutuu
    • kuluttajansuija

      Yhdyn edellisiin lukijoihin, samaa täällä kaiken aikaa, eikä mitään muutu vaikka kuinka ottaa yhteyksiä puhelimella tai kähköisesti.

    • pottuuntunut

      Kuulostaa tutulta. Minulle tarjottiin joskus aiemmin tänä vuonna ET-lehden 10 numeroa erikoishintaan ja tilasin sen kun myyjä rukoili ja ruinasi. Vannotin myyjää, että en halua sitten mitään jatkotilausta, vaan vain nämä numerot. Jakso päättyi elokuussa. Myyjä vannoi ja vakuutti, että näin tule tapahtumaan. Mutta kas! marraskuussa tupsahti taas ET-lehti ja lasku uudesta 10 numeron jaksosta. Yritin soittaa kysyäkseni mistä on kysymys ja peruuttaa tilauksen, jota en ollut tehnyt.
      Turha yritys ja verkkosivuilla oli peruutus tehty niin hankalasti ja kierosti, että en meinannut millään saada siitä selvää. No, lopulta onnistui, mutta saa nähdä josko
      se tehoaa. Meilasin varmuuden vuoksi päätoimittajalle ja sanoin, että jos peruutus
      ei tehoa, niin teen rikosilmoituksen. Laitoin vielä kirjallisen peruutuksen Sanoman toimitukseen. Ei ole kuulunut mitään, mutta verkkosivuilta tiedoistani näin, että
      sen jo ilman lupaani lähetetyn lehden joudun ilmeisesti maksamaan. VAROKAA SANOMA MEDIAN MYYJIÄ!

      • Pimpomasiakas

        Verkkosivuilla peruutus todella "kiven takana". Toisekseen kaikilla ei ole nettiä ja vaikka olisikin niin haluavat keskustella puhelimessa peruutuksesta ja muista lehden tuloon liittyvästä MUTTA pimputusta ja asiakkaan pompotusta loputtomiin. Onko siellä yleensä asiakaspalvelijoita vai kerätäänkö Sanomalle rahaa kun asiakkaat saavat kuunnella pimputusta ...!! I WONDER !! OTAVAMEDIALLA sähköposti johon voi kirjotella ja vastaavat ja auttavat nopeasti.


      • tylsä.homma

        Sama homma. Olen joskus hellämielisyyksissäni ottanut määräaikaisen tilauksen.Varmistanut myös , että tilaus ei jatku sovittujen lehtien jälkeen. No, eipä loppunut. Saatanallinen taistelu että saa asian kuntoon.
        Voisin joskus ihan mielelläni tilata jonkun lehden määräajaksi, mutta en uskalla riskeerata, että on taas ihan kusessa tilauksen lopettamisen kanssa. Harmillista sinällään.


    • Nytriittääkusetus

      Sanomakaupan rikolliseen markkinointiin kyllästyneenä olen myös koittanut peruuttaa tilaustani netin Sanomakaupassa, sekä soittamalla. Asiakaspalvelija käytti koko palveluaikansa ivalliseen kettuiluun ja todisteli ettei heillä ole edes myynnissä sellaisia tuotteita jota Herra sanoo ostaneensa. Määräaikaistilaus vaikka sellainen lukee laskussa ei ole vaan - jos osaatte lukea myyntiehdoista - tarkoittaa jatkuvaa tilausta. Eikä se lopu luulemanne 6 numeron jälkeen vaan jatkuu aina uudella Jatkuvalla tilauksella, jos vain kykenette ymmärtämään kirjoitettua myyntiehtoa.
      Niinpä olen päättänyt etten ikinä osta mitään Sanoma-alkuista, ja heidän lähettämiinsä markkinointiviesteihin vastaan markkinointikiellolla.

    • ttttttttttt0

      Tähän löytyy kyllä ratkaisu, lopetatte vain kaikki sanoman lehtien tilaamisen. Minä ole lopetin pari vuotta sitten, kun kävin samanlaisen perumisrumban läpi. Tänään löin viimeksi luurin korvaan lehtimyyjälle. Eihän se tietysti ole myyjien vika, mutta olen sanonut heille, että pankaa ylös, että minulle on turha soitella.

    • Mummon_asialla

      Eikä osoitteenmuutosta saa tehtyä!

    • Anonyymi

      XD XD XD

      • Anonyymi

        Lopetin Hesarin tilauksen, koska oli pakko tehdä sanomatili. Kun on sanomatili, laite yhdistää sinut kirjautumatta esim. Vauva-keskustelu-palstalla sanomatiliin ja liittää kirjoittamasi viestit toisiinsa samaan tunnukseen. Tunnukseen, jota et ole itse tehnyt! Eli pääsevät seuraamaan, mitä kirjoitat sinne! Myös Ruutuun jäi liittymättä, koska sinnekin pitäisi ottaa Sanoma-tili.
        Olkaa varovaisia Hesarin tilaajat, mitä minnekin kirjoitatte. Mitä näillä tietojen keräämisillä tavoitellaan, sitä emme saa koskaan tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopetin Hesarin tilauksen, koska oli pakko tehdä sanomatili. Kun on sanomatili, laite yhdistää sinut kirjautumatta esim. Vauva-keskustelu-palstalla sanomatiliin ja liittää kirjoittamasi viestit toisiinsa samaan tunnukseen. Tunnukseen, jota et ole itse tehnyt! Eli pääsevät seuraamaan, mitä kirjoitat sinne! Myös Ruutuun jäi liittymättä, koska sinnekin pitäisi ottaa Sanoma-tili.
        Olkaa varovaisia Hesarin tilaajat, mitä minnekin kirjoitatte. Mitä näillä tietojen keräämisillä tavoitellaan, sitä emme saa koskaan tietää.

        Oho, enpä tilaa sitten ainakaan Hesaria.
        Tv mainoskin on joku h.... juttu


    • Anonyymi

      Älkää herran tähden tilatko mitään lehtiä, sanon kans kokemuksesta.

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ LANGETKO MIHINKÄÄN SANOMA TILAUKSIIN meillä oli 20v tauko kun päästiin irti nyt lapselle lehti jota ei koskaan tullut rahan takaisin vaatimine mahdotonta puhelimitse pitäs olla yhteydessä suurin kusetus koskaan samaa skeidaa 4 tv kanat ym ym.....

    • Anonyymi

      Teksti vie kaiken tekstin turhalla virheilmoutuklla

      • Anonyymi

        Voi raukkoja!

        On teillä typeryksillä murheet!

        Ketä kiinnostaa?


    • Anonyymi

      Ei voi olla totta nämä SANOMAN touhut vielä vuodella 2022. Yhteystietoja / asiakaspalvelua sähköpostin välityksellä lähen mahdonta löyttää / saada . On todella monen mutkan takana ja kehoittavat hoitamaan asiointia puhelupalvelun kautta. Ja HUOMIO PUHELUN JONOTUSKIN MAKSAA! Kerrotaan että puheluista koostuvilla tuloilla kustannetaan TIETOLIIKENTEESTÄ KOOSTUVIA KUSTANNUKSIA. Eli SOITTAJAT MAKSAVAT TÄMÄN FIRMAT NETTI YM. MUUT TIETOLIIKENTEESSEEN LIITTYVÄT KULUT. Eikö nämä kulut kuuluisi olla TUOTTEIDEN hinnoiisa niin kuin yleensä muissa firmoissa. Onhan vielä paljon väestöä joka ei osaa näin vaikeaksi tehtyjä asiointia hoitaa netin välityksellä tai ei ole edes nättiä. Ja onko se oikein että esim. HELSINGIN SANOMAT ei ole tullut esim. jakajan virheesä johtuen ja soitat asiasta MAKSULLISEN PUHELUN ASIAKASPALVELUUN. ?? Maksoin Hesaria yli 30 vuotta ja soitin yhden MAKSULLISEN PUHELUN kun oli useampi lehti jäänyt tulematta jakajan virheestä. Samalla irtisanoin lehden.

    • Anonyymi

      Nykyään tilauksen peruuttaminen onnistuu kohtuu vaivattomasti "oma sanoma" sivuston kautta, mutta vahva huijaksen maku tästä siltin jää suuhun.

      Kestotilauksen lopulla ei tule minkäänlaista ilmoitusta, että kausi on päättymässä ja kun saat laskun jostä tämä selviää onkin uusi tilauskausi jo näppärästi menossa ja tilauksen saat loppumaan heti 12kk kuluttua.

      Ei käy siis mitenkään päinsä, että tilauksen voisi lopettaa vaikka siihen hetkeen kun siltä tuntuu ja maksaa sitten ne lehdet jotka on jo toimitettu.

      Onneksi painettu media vetää jo viimeisiä henkäyksiään ja hyvä niin, loppuu nämä tilausansat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe