Missä sulatejuustotuubit?

ö-Öö

Lukaisin just levite-automaatista, mitä kaupustellaan kouluihin. Oikein uusi keksintö, laittaa leivän suuttimen alle ja sille tippuu napin painalluksella 7 grammaa Oivariinia. Ihan ok, ei tule jätettä, koska ei ole pienpakkauksia, ei ole sottaisia levitekippoja, joissa ihmiset tumpeloi voiveitsien kanssa, ei hygieniaongelmia jne.

Oikeastaan käsittämätöntä, että toi muka keksitty vasta nyt. Onhan sinapeissa ja ketsupeissa ollut annostelija iätajat, vaikka nyt hampurilaisravintoloissa. Ja kaikenlaista keittoautomaattia kyllä löytyy.

Hah, just eilen ostin tomaattipyrettä tuubissa, se kun siistimpi vaihtoehto tölkille. Lisäksi annostelu helppoa ja siistimpääkin, koska tuubin saa korkilla kiinni. ja tietenkin on majoneeseja, voileipäpikkelssejä, piparjuurta, mätitahnaa, kaikenlaista tuupissa.

Mutta miksi hitossa ei ole sulatejuustoa tuupissa ?? Valio toi markkinoille uuden, juoksevamman Koskenlaskijan, rasiassa, mistä ihan itse saa tuhrata sitä jolain vehkeellä minne sitä nyt haluaakin tuhrata. Hö, sulatejuustot sopis tuupeihin, kuin nyrkki silmään. Siitä vaan puristaa pötköä leivän päälle sopivan määrän. Suutinkin voisi olla lituska ja leveä, ei välttmättä pyöreä, sai levitetyksikin samalla-.

Ihan itsestään selvä tuotepakkausidea, liekö kukaan ikinä edes tutkinut sen toimivuutta ja markkinamahdollisuuksia, epäilen, ei ainakaan paljoa.

Samalla periaatteella vois toki lotilevitteetkin laittaa tuupeihin. Samat ongelmt niitten kanssa on kotona,kuin laitoksissakin. Nykytuupit ihan kierrätyskelpoista materiaalia, ihan kuin muosirasiatkin, sekään ei ongelma.

Jotenkin ihmetyttää aina, miksi tollaset pient, ihan simppelit ideat ei käy kenenkään mielessä käytännön tasolla. Nytkin toi levitekoneita kaupusteleva firma ainoastaan sovelsi jus iätajat hampurilaispaareissa käytettyä itsepalvelu mausteannostelijaa eri tuotteelle. Ainoa ero käytännössä toi levitteen määrä, mitä ei voi säätää---selkeä puute. Ja oletettavasti siihen tungettu elektroniikkaa.

Mutta kun ei se voi se peötituubi olla kovin tiukasti patentoitu keksintö, koska sitä käytetään kuitenkin aika paljonkin elintarviketeollisuudessa.

Että tuleeko minusta viimeinkin äveriäs mies, kun kaupustelen "ideani" jollekin juustolalle? No ei tule, koska heti keksitään miljoona tekosyytä olla tekemättä tuotekehittelyä, koska ihan hyviä muovipakkauksia saa tukusta tuotantolinjoille ihan helposti ja halvalla. Mitä sitä suotta uutta kehittämään, koska vanhakin myy, eikä markkinaosuuksista kilpaileminen kiinnosta pätkääkään.

Se kyllä suuri innovaatio, jenkeissä tulossa markkinoille kuivaviina, siis metanoli, mistä jätetty vesi pois. Oletan, sen myyminen suomessa ei ihan helpolla tule sallituksi, jostain syystä.

=DW=

11

2193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henrjii

      Kavil lillä on juusto tuubissa, mutta niihin on sekoitettu jotain eläintä sekaan, katkarapua, kinkkua, savuporoa.
      Viola juusto oli joskus myös tuubissa, mutta ei vissiin enää, että juustot vaan rasvaprässiin, siihen sopiva suutin, ja ei muuta kuin pursottelemaan

      • ö-Öö

        Viola, aivan kuin olisi itelläkin jonkinlainen muistikuva asiasta.

        Yuli jemmattua muutama rasia meetwursti-Violaa, kun valio myi pakotteiden vuoksi ylijäämävarastonsa polkuhintaan suomessa. Ei ole rasvaprässiä, eei oikein käyttöä. Mutta vois tutkailla sellasia pursottimia, millä ruutaillaan kermavaahdosts koristeita täytekakkuihin. Jos löytyy tukevampi malli, pitää testata, toimiiko sellanen Violan kanssa. Siinä pieniä sattumia, että suutin ei kovin pieni saa olla.

        Jos satun tukevan pursottimen löytämään jopskus ja muistan kokeilla juustolla, informoin sitten. Kun vois kehitellä erikseen juustopursottimen, sillekin vois olla markkinansa..

        =DW=


      • levittäjä
        ö-Öö kirjoitti:

        Viola, aivan kuin olisi itelläkin jonkinlainen muistikuva asiasta.

        Yuli jemmattua muutama rasia meetwursti-Violaa, kun valio myi pakotteiden vuoksi ylijäämävarastonsa polkuhintaan suomessa. Ei ole rasvaprässiä, eei oikein käyttöä. Mutta vois tutkailla sellasia pursottimia, millä ruutaillaan kermavaahdosts koristeita täytekakkuihin. Jos löytyy tukevampi malli, pitää testata, toimiiko sellanen Violan kanssa. Siinä pieniä sattumia, että suutin ei kovin pieni saa olla.

        Jos satun tukevan pursottimen löytämään jopskus ja muistan kokeilla juustolla, informoin sitten. Kun vois kehitellä erikseen juustopursottimen, sillekin vois olla markkinansa..

        =DW=

        Toi levite-automaatti on kyllä tosi hyvä keksintö.
        Itse en sulatejuustoa käytä joten se ei ongelma, mutta siis miksei.


    • mimmimum-mi

      Olipas hieno keksintö tuo levite-automaatti.....suomalainen laitekeksintö....tosi tarpeellinen esim. kouluissa ja kätevä muuallakin... Katselin viimeksi käydessäni syömässä juuri niitä kahta rasiaa leipien vieressä....aika ankean näköisiä ....tuhruveitsineen...joita olikin siihen kertynyt muutama....

    • Tässä täytyy tukea teeveetä.
      Nopea-rytminen eläkeläinen arvostaisi elämäänsä helpottavia keksintöjä.
      Korkki auki - Korkki kiinni, se tapa astronautinkin on elossa pitänyt.
      Minä kaipaan savu-muikku-tahnaa tuubissa.
      SF-lipulla tietenkin.
      Kallen kaviaarista ei ikinä tiedä mitä töhnää siinä milloinkin on.
      Kannatan myös juusto-tuubeja SF-lipulla.
      Puikula-leipä, putkilo-juusto.
      Puikula-muusi, Poron-käristys.

      H.

    • Astroboy

      Kyllä Violajuustoa oli tuubissa -60 luvun alussa kun jätin Suomen.Tämä oli avaruusajan alkuaskelia. Olin erittäin kiinnostunut avaruudesta ja leikin että olin tähtipoika avaruusaluksessa ja puristin sulatejuustoa suuhuni niinkuin siellä painottomassa tilassa. Käydessäni Suomessa olen katsellut onko enää Violaa mutta eipä ole löytynyt.Samoin kaipasin Buenokeksejä,ne ei tosin sopisi avaruuteen,olisi kapseli muruja täynnä

      • Anonyymi

        Eipä enää mitään vanhan ajan hyvää ole kun pitää netota vaan niin paljon rahaa kun mahdollista - 51


    • Heikunkeikku

      Viime viikolla ostin sulatejuustoa tuubissa.
      Kavli Oy:n Katkarapusulatejuustoa (175g).
      Joskus ostanut myös kinkkusulatejuustoa.
      Muitakin on, mutta vain noita kahta oon maistanut tuubeista ja niitäkin ostan tosi harvoin.
      Rasioissa olevia sulatejuustoja ostelen useammin. Tai/ja tuorejuustorasioita. Ruohosipulituorejuusto on parasta.

      Joskus innostun ostamaan Kallen kaviaaria. Sitä kun laittaa kasan ruisleivälle sellaisenaan ja vetää
      naamaan, niin lähtee hetkeksi suolaisen kaipuu.

    • bobgeldof

      Muisti - ilmiö tuostakin tuli:Joskus aikanaan oli noissa "tuubeissa" olipahan tuo vaikka sinappia tjms. sellainen vähän avaimen mallinen josta kierrettiin,,hyvin sai tuubin tyhjäksi,monesti sellaista kaipaillut. Voisihan semmoisen koittaa tehdä itsekkin? Nuukana miehenä ärsyttää,kun osa sisällöstä jää käyttämättä..

    • vaastaanpa

      Vanha keskustelu, mutta Kavlilta löytyy paria sulatejuustomakua myös tuubeissa ainakin isompien kaupunkien marketeista, ja Ruotsin puolelta löytyy todella paljon näitä tuubisulatejuustoja eri mauissa, myös ihan emmentalit ja hushollostit (kotitalousjuusto suomennettuna) ynnä muut, ettei kaikkiin ole lisätty ainakaan mausteeksi eläinten lihaa. Myös homejuustoa löytyy tuubissa. Ja Ruotsin puolella Kalles Kaviarista taitaa olla se raidallinen versio (sitä on tainnut myös Suomessakin olla, en ole varma onko enää) missä on sekoitettuna tuorejuustoa (vai onko sulatejuustoa, säilyvyys viittais siihen), ja myös muita miedompia versioita. Tosin eihän tota nyt leipää täyteen kannattaa laittaa sulatejuuston tapaan, itse laitan voita ja munia ja sitten siksakkiin mätitahnaa leivän päälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe