Kummittelua vai mielikuvitusta?

anonuumimuumi

Tää tapahtu pari viikkoa sitten.
Olin himassa yksinäni sohvalla ja kuuntelin musiikkia. Kuulen päivänselvästi oven avautumisen ja/tai sulkeutumisen äänen, mutta en viitsinyt nousta katsomaan. Jonkin ajan päästä kun ketään ei kuulunut, tuli mieleeni että jospa ovi oli jäänyt auki ja ääni olit tullut siitä; kun tuuli olisi sen sulkenut. Mä oon monet kerrat unohtanut oven auki ja kissat ovat karanneet pihalle, joten päätin mennä katsomaan, että missäs ne elukat vipeltää. Pari askelta otin sohvalta ja kuulen päivänselvästi että aivan korvan juuressa joku olisi kuiskannut jotain josta en saanut selvää. Tässä vaiheessa kuulokkeetkaan eivät olleet korvilla ja olin pysäyttänyt soineen kappaleen.

Oliko tämä kummitus vai oma mielikuvitukseni? Faijani mainitsi että talossa kuuluu silloin tällöin koputusta, joten voisiko tästä päätellä jotain?

Itse olen agnostikko, joten en pahemmin osaa ottaa kantaa henkimaailman olemassaoloon, mutta tää jäi kyllä ihmetyttämään.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietiskelevä

      Voihan se olla että asunnossi kummittelee.. onko aikaisemmin tapahtunut mitään vastaavaa? mutta voihan se olla että ovesi on jäänyt auki ja mennyt vedon/ilmavirran takia kiinni. Ja olet säihkähtänyt ja mielikuvitus on tuottanut lopun. Ja kuuntelitko musiikkia kyseisellä hetkellä?

    • en-ole-satu

      Minäkin kuulin kun olin laivaristeilyllä, olin sammuttamut valot, kuulin että joku tuli lähelle ja kuiskasi kovasti korvaani: Satu! Säikähdin ja kiljaisin ja miesystäväni hämmästyi käyttäytymistäni.

    • SelittämätönKonkoilija

      Kun oli 15v. ja olimme muuttaneet "uuteen" taloon, makoilin tulevassa omassa huoneessani pimeässä sängyssä mahallaan ja katselin oven alta loistavaa käytävän valoa ja ummistin silmäni. Sitten kuulin vierestäni tytön äänen kuiskaavan "kuka tuo on?". Ääni oli aivan selvä puheääni, enkä koskaan puoliunessakaan kuule muuten kuiskauksia tai puhetta, enkä ole koskaan kuullut. Nyt olen 32v.Huoneessani oli myös ovi komeroon jonka pistin aina ennen nukkumaanmenoa kiinni, koska en pidä avoimista komeronovista pimeässä ;D Huoneeni oli myös lukittava ja pidin huoneenovea lukossa. Ensimmäisiä aamuja muuton jälkeen säikähdin aamulla sitä että komeron ovi oli sepposen selällään. Ymmärrän että ovi on voinut kaikesta huolimatta jotenkin unohtua auki, mutta samoihin aikoihin kuultua puheääntä en ole osannut selittää...

    • Helele

      Olin mun kaverin mökillä ja luin kirjaa yläkerran huoneessa ja sen vieressä oli rappuset.Luin siinä sitte kirjaa ja kuulin selvästi ku joku tömisteli siellä.Eli ihanku joku lapsi ois leikkiny siin eikä meillä ole kun minä isä ja äiti.Menin kattoo mut si huomannu mitää ja menin takas lukee kirjaa.Ja sit kuulin kun joku vas mun huoneen oven(näin) Sit katoin sinne ja sit luulin et koira aukas sen.enkä välittäny sit .mut sitte ovi pamahti täyttä kii ja sitä mä vadt säikähin oikeesti.Rauhotuin ja aloin lukee.Luin hetken kunnes kuulin ku joku Kuiskas mun korvaan "Etkai vain unohtanut" Säikähin vähä ja kysyin et mitä.Oli hiljasta ja llin hysteerrisenä sängyn nurkassa.Sit katoin parvekkeelle huoneesta ja näin ku joku pikkutyttö katto siitä.Sit vähän niinku vilkutin ja se katto sit vihasestl.Kiljasin ku tajusin oikeesti mitä näin ja eikä Parvekkelle pääse ku siitä mun huoneesta.Juoksin alas ja menin olkkarii.Katoin telkkaarii ja kuulin ku joku näpräs tietokoneen näppäimiä.Katoin sit sinne ja ei näkyny kerää.

    • väristyksiä

      Asia selviää helposti. Yöllä sammuta valot ja laita kynttilä palamaan. Tämän jälkeen mene peilin eteen ja kysy kuka asunnossasi on. Kysy voimakkaalla äänen painotteella. Voit joutua toistamaan kysymyksen 1-3 krt. Tätä ei voi suositella heikkohermoisille ja niille jotka eivät tiedä mitä kulisseissa tapahtuu.

    • sekatyomies

      JEESUS on minun HERRANI. ja kaikki muu alaisia JEESUKSELLE. matt10:5. Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin,
      6. vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö.
      7. Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'.
      8. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe