Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vuokra-asunto home

imelämakeahaju

Vuokra-asunto haisee imelälle/makealle. Vuokrasin 1.5 asunnon. Jos asunnossa on hometta voiko asunnosta muuttaa ilman tuota 1kk sääntöä. Lähtisin heti tästä pois kun ilmeisesti on hometta. Voiko jostian maaleista tullat tätä hajua.? ASunnon seinät jne maalattu vasta ja parketti vaihettu. ASunto vm 1995.

8

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HajuaÅkso

      Imelä makea... ilmeisesti myös "rehun" polttelu aiheuttaa sen suuntaista?

    • viemäricheck

      Jos tupa on ollut asumatta hetken aikaa, niin viemäreiden hajulukot ovat saattaneet kuivahtaa, tai viemäreissä voi olla jotain sekamelskaa etteivät hajulukot toimi.

      Mutta hometta en ensimmäisenä epäilisi. Jos haju on "tunkkainen", niin tuskin se mistään maalien liuottimista on peräisin.

    • fhjyth

      Kannattaa ensin selvittää vuokranantajan kanssa mistä on kyse. Jos haju liian häiritsevä, niin oikeus purkuun on. Terveystarakastaja voi auttaa jos menee hankalaksi.

      "VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN: VUOKRALAISEN TEKEMÄ

      Purkaminen ja irtisanominen ovat eri asioita, vaikka arkikielenkäytössä saattavatkin sekoittua. Purku astuu voimaan yleensä heti ja irtisanomisessa on irtisanomisaika. Vuokralainen voi purkaa vuokrasopimuksen jos, terveydelle aiheutuu ilmeistä vaaraa huoneiston käyttämisestä, huoneiston hallinnan luovutus viivästyy olennaisesti, vuokranantaja laiminlyö olennaisen puutteen korjaamisen tai vuokranantaja ryhtyy merkittäviin korjaustöihin huoneistossa. Purkaminen on tehtävä kirjallisesti ja todistettavasti ja siinä on mainittava purkamisperuste ja vuokrasuhteen päättymisajankohta. "

    • imelämakeahaju

      Voihan se tuo rehunpolttokin/kasvatus olla. Viereisessä asunnossa sen olosta porukkaa ja basso jytisee. Maanantaina vuokranantajan juttusille ja kyseleen asiaa.

      • fjkkiyh

        Käy nuuhkimassa salaa postiuukun kautta. Tai tuleeko ilmanvaihdon kautta jotain hajuja? Poliisiratsia paikalle, niin ongelma poistuu;).


      • VoiJuma
        fjkkiyh kirjoitti:

        Käy nuuhkimassa salaa postiuukun kautta. Tai tuleeko ilmanvaihdon kautta jotain hajuja? Poliisiratsia paikalle, niin ongelma poistuu;).

        No ei nyt harmittomia pössyttelijöitä narauttaa tarvi.


    • imelämakeahaju

      Ei pitäs tulla ilmanvaihdon kautta kun tämä on rivitalo ja voiko se haju tulla rivitaloissa seinän läpi. Varmaan voi jos kovin isot puskat kasvaa. Polttavat ainakin sisällä on sitten tupakka tai jokumuu.

    • imelämakeahaju

      Haju ei ole tunkkainen tai sitten en haista kun asuin pariviikkoa ennen muuttoa tunkkaisessa asunnossa ja olen aijemminkin siellä asunut. Viemäreihin on vettä laskettu ja ei ole niistä kiinni. Maanantaina vuokranantajan juttusille jos tekevät asialle jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe