Aihealueet

Listaukset

  Vapautuuko Eikka Lehtosaari koskaan?

  Ota_yhteyttä

  Muutama päivä sitten esitettyä Tuomio-iltaa katsellessa tuli mieleen, että tuleeko elinkautisesta kirjaimellinen elinkautinen Eikka Lehtosaarelle? Mies ei halua avo-osastolle, ei ole kyennyt rangaistusajan suunnitelman laadintaan eikä ole edes peruskoulua käynyt. Mitkä mahikset hänellä muka on selvitä siviilissä?

  49

  361

   Vastaukset

   • "ei ole kyennyt rangaistusajan suunnitelman laadintaan"
    Miten niin ei ole kyennyt? Eikka sanoi ettei hänelle ole sitä tehty. Ei puhunut kykenemisestä mitään.
    Ja mitä peruskoulun käymättömyys vaikuttaa vapautumiseen?

    • "Miten niin ei ole kyennyt? Eikka sanoi ettei hänelle ole sitä tehty. Ei puhunut kykenemisestä mitään."

     Rangaistusajan suunnitelma tehdään yhteistyössä vangin kanssa. Olisko Eikalla itsellään osuutta tekemättömyyteen?

     "Ja mitä peruskoulun käymättömyys vaikuttaa vapautumiseen?"

     Eihän tuollaista kouluttamatonta kolmoissurmaajaa kukaan ota töihin aikana, jolloin akateemisillakin on työllistymisvaikeuksia.


    • Yaphet kirjoitti:

     "Miten niin ei ole kyennyt? Eikka sanoi ettei hänelle ole sitä tehty. Ei puhunut kykenemisestä mitään."

     Rangaistusajan suunnitelma tehdään yhteistyössä vangin kanssa. Olisko Eikalla itsellään osuutta tekemättömyyteen?

     "Ja mitä peruskoulun käymättömyys vaikuttaa vapautumiseen?"

     Eihän tuollaista kouluttamatonta kolmoissurmaajaa kukaan ota töihin aikana, jolloin akateemisillakin on työllistymisvaikeuksia.

     Ja jos olis peruskoulu käytynä, niin työnsaanti olis varmaa?
     Ja edelleenkään se ei vaikuta vapautumiseen onko siviilissä töitä vai ei.
     Kuin ei myöskään se, mitä kouluja on käynyt.
     Ja tarina ei kerro, onko Eikalla osuutta ransun tekemättömyyteen, joten sun juttus on puhdasta arvailua.


   • Voi voi Eikkaa, ei tullut hänestä muuta kuin pelkkä ruikuttaja. Parempi pysyä tiilien takana odottamassa kivesten laskeutumista.
    Aika monta elinkautisvankia tavannut, mutta Eikan kaltaista ruikuttajaa ei toista löydy.
    Mitä toisten kanssa jutellut niin Eikan arvostus on vajonnut 15 vuotiaan finninaaman tasolle.
    Alan jäsenet ei halua pahemmin olla Eikan kanssa edes linnassa tekemisissä ettei menetä mainettaan. Parempi että pysyy sellissään katsomassa telkkaa ja runkkaillee siellä rauhassa, kun vielä joskus seisoo.
    Se ei toki Eikasta vaaratonta tee.

    • Juoruilee kuin ämmä liikkuu vasikka, rotta ja hämnentäjä seurueessa. Joopa joo hurja mies. Hame kankaat tarvii, ei muuta


    • munatonmies kirjoitti:

     Juoruilee kuin ämmä liikkuu vasikka, rotta ja hämnentäjä seurueessa. Joopa joo hurja mies. Hame kankaat tarvii, ei muuta

     Miten sun peruskoulu? Käytynä on luultavasti vain ala-aste? Vai onko sekään?


   • Lehtosaaresta on tullut luulosairas, luulee että yhteiskunta alkaa pyyhkimään hänen persettä kun aikansa ruikuttaa. Mutta herra Lehtosaari, näin ei tule käymään.

    Oliko yhteiskunnan vika kun sinulta nämä "avioliitot" paloi? Ei todellakaan, mieti sitä toista osapuolta, sitä vaimoa. Luuletko että avioliitto on siinä että käydään panemassa perhehuoneessa? Ei se vaan ole, avioliitto on todella paljon muutakin. Avioliittojesi toimimattomuuden olet omilla teoillasi saanut aikaiseksi, ei kukaan vähänkään järjissään oleva nainen tyydy pitkässä juoksussa pika panoihin vankilassa hamaan tappiin asti.

    Olisiko jonkun toisen pitänyt ilmoittautua peruskoulun kursseille puolestasi kun itse olet niin vitun laiska ja kykenemätön? Aikamies viitsii märistä siitä kuinka vankila ei ole toteuttanut sinun unelmia edes peruskoulun käynnistä. Oletko koskaan miettinyt että sinulla ei ole älyllisiä kykyjä suoriutua peruskoulusta edes siviilissä? Senhän sinä olet jo osoittanutkin nuoruudessasi, vai oliko silloinkin yhteiskunnan vika kun lopetit alkeiskoulun kesken, vai olisiko vika Eikka Lehtosaaren älynlahjoissa ollut tuolloinkin syy?

    Luulitko että koulun käynti sujuu itsekseen, puhumattakaan opiskelusta mitä ammattipätevyyksien hankinta linnassakin vaatii?
    Kun huomasit ettei se niin käy, niin olit juurikin sinä joka heitti "pyyhkeen kehään". Olet helvetin pätevä keksimään selityksiä ja syyllistämään kaikkia muita paitsi itseäsi, miksi?

    Luuletko että vanginvartijat on palkattu ottamaan vastaan Eikka Lehtosaaren heittämää kusta ja paskaa? Ei he ole, he ovat useimmin perheellisiä ja kunnollisia veronmaksajia, toisin kuin sinä tulet koskaan olemaan.
    Heillä on perheet ja työ, toisin kuin sinulla.

    Mikä sinä oikeastaan luulet olevasi? Yksi luuseri jolla ei tule olemaan mitään tulevaisuutta, ellei tulevaisuudeksi lasketa tyhjyyttä, pään sisäistä tyhjyyttä. Tulevatkaan vankilavuodet eivät tee muutosta ellet ala itse tajuamaan elämän merkitystä.
    Ikää sinulla on jo sen verran että luulisi ymmärtävän että lepakkomiehenä heiluminen oli ja meni.

    Murhasitko 3 ihmistä jotta pääsisit sivistämään itseäsi vankilaan? Puheistasi helposti sai tällaisen käsityksen. Olisihan sinulla ollut noita vuosia käyttääkkin hyväksesi, mutta lusikalla ja niin edelleen.

    Mut hei, hyviä linnavuosia sinulle täältä siviilistä toivotellaan, ja niitähän tuolla asenteella riittääkin. Ai niin, täällä siviilissä on aika kivaa, aurinko paistaa ja sillei.

    • jospa nömä avioliityo ja perhetapaamisasiat jäävät niille ketkä paikalla olleet. Eikka puhui haastattelussaan kahdesta avioliitostaan joissa ei perhetapaamisia edes myönnetty.

     Näin täynmä vihaa oleva voisi tarvita jo ammattilaisapua


   • Toivottavasti ei vapaudu koskaan, sillä yhteiskunta ei kaipaa Eikka Lehtosaarta.

   • Eikka ei kyllä hirveästi osoita halukkuutta integroitua normaaliin yhteiskuntaan, sen perusteella, miten asiaa on Silminnäkijä ohjelmissa käsitelty. Mieluummin tosin laskisin Eikan vapaalle, kuin sen toisen, nuoren tytön tappajan, joka A2 illassa esiintyi.

    • Itse en laskisi eikkaa muuanne ku vankimielisairaalaan, siel on paikka täs kohtaa. Häntä kohtaan nytkin syytevetämässä tämän unohti mainita näppärästi a2. Ei taida lomat sopia herralle kun sekoaa ja ruvennut elämään ihan omissa harhoissaan.


   • Se mustilainenhan on jo avotalossa, joten on kaiketi jollakin tasolla osoittanut yhteiskuntakelpoisuutta, toisin kuin Lehtosaari. Siksipä Lehtosaarella ei ole jakoja edes avotaloon. Kummalista että Lehtosaari laskettiin valvomattomalle lomalle jolla hän suuntasi perse lanassa saman rikollisporukan luokse joiden kanssa oli ennen murhia. Toivottavasti myös lomat paloi silloin.

    Mites nämä 2 muuta samasta jutusta elinkautiset saaneet, ovatko jo avolla odottamassa siviiliä?

   • Jep. Hämäläisen Perttihän se sieltä vapautuu. Koivulan kanssa varmaankin vielä mietitään koska hän sai ammuttua tappavia osumia pitseeriassa, toisin kuin Hämäläinen. Hämäläinen ei saanut ketään hengiltä.

    • Se on sentään saavutus mieheltä, että on tuomittu useasta murhasta vaikka tiedetään ettei ole tappanut ketään eikä olisi voinutkaan tappaa. Siihen ei moni pysty.


    • Olihan Hämäläisellä kuitenkin vakaa aikomus murhata pitseeriassa, mutta kun ei saanut asetta laukeamaan. Jos Hämäläisellä olisi ase toiminut niin vainajia olisi ollut enemmään. Kolmikkohan ei saanut kaikkia vastapuolelta hengiltä. Kaitpa olivat ajatelleet jo etukäteen kuka ampuu mihinkin pöytään ja kun Hämäläisellä ei ase tominut niin osa jäi eloon.

     Toi ettei kaikki vastapuolelta kuollut voi tehdä Eikan olon kohtuullisen epävarmaksi. Äkkiseltään voisi kuvitella että eloon jääneet muistavat oikein hyvin tapahtumat ja tekijät.

     Siinä voi löytyä myös syy siihen että Eikalla ei ole isoa hinkua avolle vaan tuntee olevansa paremmassa suojassa kopissaan.
     En oikein usko että hengen hinta olisi noussut noista pitseerian ajoista osapuolilla.


    • 902 kirjoitti:

     Se on sentään saavutus mieheltä, että on tuomittu useasta murhasta vaikka tiedetään ettei ole tappanut ketään eikä olisi voinutkaan tappaa. Siihen ei moni pysty.

     Pelkästä yllytyksestäkin saa elinkautisen vaikka ei olisi omin käsin ampunut ketään.


   • Nämä kaikki kovanluokan huume- ja väkivaltarikolliset pitäisi teloittaa välittömästi. Ei näistä ole muuta kun turhanpäiväisiä kuluja yhteiskunnalle.

   • Jengien välienselvittely. Vaarallisempana pidän näitä, jotka tappaa ketä sattuu, syystä, jota eivät itsekkään tiedä.

   • Tarvitseeko Eikka Lehtosaaren vapautuakkaan koskaan? Tarvitseeko yhteiskunta Eikka Lehtosaarta vapaana? Tarvitseeko Eikka Lehtosaari vapaata yhteiskuntaa?

    • Tarvitseeko mikään vankila Eikka Lehtosaarta.


   • Kyllä Eikan voi vapauttaa, eihän se ampunut kun samanlaista paskasakkia kuin itsekin on. Vapaaksi vaan, taas kolme roistoa lautoihin ja Eikka loppuiäksi rautoihin.

   • Kaikki elinkautisen saaneet saisivat istuskella sellissään haistelemassa suolistokaasujaan siihen asti kunnes aika jättää. Tarpeeksi on jo muitakin hörhöjä vapaalla jalalla.

    • ""Kaikki elinkautisen saaneet saisivat istuskella sellissään.."

     Mutta kun se on kautinen, kausi, elinkautinen, kausi elämästä (esimerkiksi 12 vuotta).
     Se ei ole Elinikäinen.


   • Jokaisesta elinkautis tuomiosta pitäisi joutua kiven sisälle vähintään 25 vuodeksi, ennen mitään ulos pääsyä.
    Ammattitaidottamat vaikka väkisin opettelemaan joku ammatti, ja työskentelemään oppimansa ammatin mukaisia töitä muurin sisällä.
    Tämä malli on jo joissakin maissa käytössä ja se on yhteiskuntaa hyödyntävä malli. Vangeilla on vapautuessaan käsitys työn teosta ja työkokemustakin.

    25 vuoden jälkeen voidaan arvioida onko vanki ansainnut lomaa ja miten hän orjentoitunut oppimaansa ammattiin.
    Tämä on hyvä keino erotella tällaiset lehtosaaret elämäänsä muutosta haluavista vangeista.
    Pelkkä makuutus ei johda mihinkään positiiviseen vankien kohdalla.
    Siksi Lehtosaarikin pitää vaikka rautakangella vääntää ulos sellistä. Pitkät päivät sellissä runkkaileminen ei tule hyödyttämään Lehtosaarta tai yhteiskuntaa mitenkään.

    • Jos tällä hetkellä elinkautista suorittavat vangit istuisivat ehdotuksesi mukaisesti 25 vuotta keskimääräisen 14,8 vuoden sijaan, tämä tarkoittaisi yhteiskunnalle 250 624 000 euron kustannusta. Vankilassa suurin menoerä on turvallisuuspuoli. Ei vankien ruoka tms. Mistäs luulet että tuollainen pikkuraha revittäisiin?


   • Sinun perseestä vaikkapa.

    • kertakaikkisen hieno vastaus! Tällähän asiat ratkeaa. No, sinä varmasti kuulut siihen 80%:iin, mistä Nalle mainitsikin :D


   • Ei haluakaan vapautua eikä ihme. Kyyti voi olla kylmää siviilin puolella. Oli mukana tappamassa kolmea bandiittia. Siellä ei varmasti ole unohdettu näitä tapahtumia.

    • Eiköhän kyse ole vastuun pakoilusta. Vankilasta käsin helppo kiusata ihmisiä ja leikkiä sairaita leikkejään. Kyllä nää viime aikojen dokumentit esittelevät mielenvikaista narkkia joka puhuu paskaa silmät kirkkaina kaikkien suut silmät täyteen välittämättä vittujakaan et leikkimällä wannabe lonely rideria loukkaa jokaista niistä joiden pitäisi häneen voida luottaa. Tiili on todella purru entiseen keikka-eikkaan, nykyiseen narkki-veikkaan.


   • Niin, kun lukee eikan haastattelut ja katsoo dokkarit, menevät puheet ristiin. Ensin kieltäytyy vankilan toiminnasta seuraavaksi valittaa kun ei ole toiminnassa mukana. Kukaan ei aikuista ihmistä mukanaan roudaa. nyt lusikka kauniiseen käteen Eikka. Mitä jos alat kantamaan itse vastuun teoistasi Ja tekemättä jättämidistäsi.

    Vai avotaloon? Ethän sä kykene ees Itsestäsi.

   • Eilen viimeiksi tää oli telkassa.
    Ei tarvitse olla montaa tuntia pyskologiaa lukenut kun tunnistaa narsistin piirteet tyypistä.
    Eiköhän ole yhteiskunnan kannalta parempi että pysyy vankilassa. Narsismista ei voi parantua, ja jos se ilmenee samalla tavalla kuin Lahdessa hänen kohdallaan niin ei ulos.

    • Narsistipaska tunkee joka ohjelmaan ja yrittää päästä näkyville. Johanssonissa vähän samaa vikaa.


   • Kyllä Lehtosaari vapautuu, mutta se vie todella reilusti vuosia ennen kuin se hetki koettaa.
    Veikataan että kun on istunut 23-25 vuotta niin se on siinä.
    Jos Lehtosaari nyt menisi suorittamaan sen peruskoulun 9 luokan, niin voisi saavuttaa peruskoulun päästötodistuksen juuri ennen vapautumista. Kait se sen 8-10 vuotta ottaa.

   • Tänä päivänä ei ketään pidetä pariakymppiä, ellei ole todella kova juttu vankeusaikana tehtynä.
    Veikkaan, että Eikallekin leivottiin jo avotaloa, mutta otti sitten itse avo-osastolta takapakkia.

    • Elinkautiset on viime aikoina koko ajan pidentyneet. Pasi Räty vastikaan vapautui 22 vuoden EK:sta.


    • Rädylle tuli useita tuomioita elinkautisen aikana, kuten muillekkin yli 20-vuotta istuneille.


    • Jännä juttu et Eikka itse puhui 2013 että hän ei halua niin nopeasti avotaloon. Ei Eikkaa ole estetty. Ehdottivat jotta olisi helpompi huolehtia perheestän. Keskusteli asiasta avoimesti ihmisten kanssa.

     Kyllä tos 20v menee rikki, h merkintä siis tuore, vankilakapinan järjestäminen, ei kykene huolehtimaan asioistaan, lopetti peruskoulun kurssien suorittamisen kun lomat alkoi, ei mukana vankilan toiminnassa, kieltäytyy puhumasta viranomaisten kanssa, kieltäytyy terapiasta, kieltäytyy kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta.

     Mutta se on hyvä että Kris tukee häiriökäytöstäkin!!


   • Vapautui se Eikka ainakin vaimostaan, ex vaimolle järjesti lähestymiskiellon.
    Lastaan ei halua tavata.

    • Onko ihan näin? Siis eikka pelkää naista? Syytä on eikalla hävetä on muunmuassa kiusaamismielessä tekemiensä aiheettomien lastensuojeluilmoitusten takia syytteessä.


   • Näkyy liikkuvan seksuaalirikollisten, kerhonvasikoiden ja muutenkin viimeisen maailmanlopun narkkijengin mukana. Taitaa olla suljettu vankila Lehtosaarelle paras paikka

   • Keijo! Nyt heti korkki ja tietokone kiinni!

   • Vissiin lomat pyörii hyvin kun vähän väliä kuluttaa facebookissa aikaa ;)

   • voi vapautua homoudesta

   • Vapautuu Lahdenvuon mukaan vuodenvaihteessa, muuttaa Nurmijärvelle Jarnan luo.

    • Kuka on Jarna?


    • Jarna on se joka Tuksun kanssa tunki rotanraatoja jälkimmäisen naapurin postilaatikosta. Ihan tuomion sai siitä. Nykyään Tuksu pitää siihen hajurakoa.


    • Moi vosu, annatko sä pilluus?Sain osoitteen.


   • Taitavat asua jo Nurmijärvellä..

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    139
    5971
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    101
    3370
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2527
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1611