Miten paremmat välit isään?

Minävain17

Elikkäs isäni ja äitini ovat eronneet, joten olen joitakin viikonloppuja isälläni jä hänen perheen luona. Ongelmana on se, että olemme isäni kanssa tulleet etäisiksi. Emme tee yhdessä mitään ja puhummekin harvoin, koska puheenaiheita on vaikea keksiä. Isäni on aika perus suomijuntti, mutta huumorintajua löytyy. Onko teillä kokemuksia tai neuvoja?

12

1657

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isätön

      Aloita siitä, että uskallat kertoa tästä asiasta isällesi ihan suoraan. Kerro hänelle, että hän on sinulle tärkeä ihminen ja haluaisit tehdä hänen kanssaan yhdessä enemmän juttuja. Suomijunttikin ymmärtää yleensä puhetta. :)

      Jos isäsi ei kuitenkaan satu tätä asiaa ymmärtämään, niin valitettavasti hän on sitten niitä tunneköyhiä isiä, joille vanhemmuus on pahasti hukassa. Sitä tilannetta voi olla vaikeaa muuttaa.

      Jos et uskalla itse kertoa hänelle, kerro jollekin toiselle aikuiselle johon luotat. Hän voi sitten välittää viestin isällesi.

    • apuutartten

      Mullaki o huonot välit isään eikä auta yhtäänettä se on entistä äreempi ku sillä on ollu pienestä asti puhjennu silmä ku leikki jollai rauta tangol ja se meni sen silmään ja nyt viimeyönä ku se oli töissä ni sen sormi jä johonki laktteeseen puristuksiin ja se repäs sen sormen pois siitä ni nyt sil ei oo sormen päätä antakaa vinkkei miten paremmat välit jsään plus isä on aika macho suomalainen

    • Tääoltässä

      Voin kertoo että on myöhästä isän suhteen. Se on kitunu kovasti ku ei o nähny ja sitä et tu enää näkeen. Mut osta kaunis seppele

    • Kxkxkxk

      Menkää vaikka keilaamaan tai tekemään jotain muuta kivaa "kisailua" jossa ootte melko tasaväkisiä. Sen jälkeen kysyt vaikka että mentäskö pizzalle

    • 4xiskä

      Minulla on lapsieni suhteen sama huoli, mutta meillä ainakin yhteinen lomareissu Tallinnaan vähän auttoi. Lisäksi pyrin soittamaan ja tapailemaan säännöllisesti, mutta kyllä tämä suhteen etäisyys silti mietityttää.

      Jos ette pääse lomareissulle, niin kannattaa mennä yhdessä retkeilemään lähimpään kansallispuistoon, kyllä siellä makkaraa paistaessa tulee kaikkea puhuttua.

    • Länsirannikolta

      Pitäkää yhteyksiä molempiin vanhempiin niin hyvin ku voitte. Mä erosin kaksi vuotta sitten, meillä kolme lasta. Olin tosi rakastava isä isommille tytöille ja vasta vuoden vanhalle pojalle. Minä kuuntelin pitkät yöt huutoa ja uhkailua että en enää lapsiani näe, jos lähden. Yksi ilta oli sitten jo veitset vastassa lasteni äidillä,ei siinä kuulu lasten elää sellaisessa ympäristössä. Pakkasin kaksi kassia ja lähdin. En ikinä olisi uskonut että rakkaudella tekemämme lapset eivät sen jälkeen minua näe. Niin vain on käynyt. Joka ikinen hiljainen ilta kuulen etetnkin tyttöjeni itkevän ja huutavan tulevansa perässä. Eivät saa tulla, vanhoja kuvia ovat salaa lähettäneet ja kuulemma itkevät hiljaa iltaisin kun äiti ei kuule.

      Vanhemmissa on vikoja,lapset pitäisi olla se kaikista tärkein asia. Mutta koittakaa kestää ja katsokaa maailmaa vanhempiennekin silmin. Säilyttäkää silti lapsenmielenne. Minun toinen tyttöni käy jo mielenterveyspuolella kun on menettänyt elämänilonsa ja iskän.

    • Aboriginaali

      Lapsen vieraannuttaminen Ajankohtainen kakkonen TV2 tänään 17.11.2015 klo 21.00. Ajankohtainen kakkonen
      Avioerolapset voivat joutua vuosiksi äidin ja isän valtataistelun kohteeksi. Pitäisikö lapsen vieraannuttaminen toisesta vanhemmasta kriminalisoida? Jarruttaako Suomi veroparatiisien kuriin panemista?
      ---------------------------------------

    • psycho

      Aloita vetämällä turpaan oikeen kovaa sita homoa

    • Seksiboy69

      Ehdota hänelle että runkkasisitte joskus yhdessä

    • psycho

      Hyvä mutta woppaus ois parempi idea

    • psycho

      Puhu anime pornosta kunnon tuntuu aina hyvältä

    • Luotatunteisiis

      Koska sä olet tuosta huolissasi, niin selvästi isä on sulle tärkeä. Siinä oli perustelu sille miks sun täytyy puhua isäs kanssa. Ehkä hän kokee samoin,mutta jostain syystä ei ole ottanut sitä puheeks.

      Toivotaan että tilanne korjaantuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1659
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1461
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1129
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1091
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      950
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      944
    Aihe