Theartemis Palace, Rethymnon

Theartemis

Olemme varanneet matkan Rethymnoniin ja hotelliksi valikoitui Theartemis Palace. Tyhmää tietenkin tässä vaiheessa enää kysellä ko. hotellista mitään... =) Mutta olisi kuitenkin ihan kiva tietää hotellista jotain näin etukäteen.

Hintaan sisältyy all inclusive. Onko hotellilla hyvät ruoat? Entä juomat? Enkä tarkoita juomilla yksistään alkoholijuomia.

Millaiset huoneet? Me emme ole hakemassa mitään luksusta. Mutta tietty asialliset huoneet ovat aina plussa. Sen verran on jo nähty hotellihuoneita matkoillamme, että mikään ei taida enää hätkäyttää. =D

Henkilökunta? Asiallista ja ystävällistä, I hope. Kuuntelevatko ja toteuttavatko toiveita? Esim. jos sattuu olemaan kova patja, toimittavatko ekstra patjan?

Hotellin lisärakennus? Olen joistain arvioinneista, joita olen löytänyt, ymmärtänyt, että lisärakennukseen ei ole suotavaa joutua...

Muuta huomion arvoista?

Olen etsinyt arviointeja netistä. Mutta en ole löytänyt suomalaisten arviointeja. Toivon asiallisia vastauksia ihan omalla äidinkielelläni. =)

Jos joku tästä kyselystä jostain syystä ärsyyntyy, niin pyydän, että asiattoman vastauksen kirjoittamisen sijaan ohitat sujuvasti tämän keskustelun, kiitos.

6

2028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RahaaKaivoon

      Toiset ne vain Kreikkaan rahojaan vie. Ja vielä All inclusive joka on Intiassa ok mutta Kreikassa tyhmää.

      • Kreikkaanjee

        No voi voi! anna jo olla, älä jaksa näitä vanhoja vatvoa.


    • ReikanMatkaaja

      Ihana hotelli. Heillä on siellä patjavarasto josta saa hakea itselleen sopivan patjan. Koska on niin paljon Suomalaisia hotellissa niin kaikki kyltit ja ruokalistat ovat Suomeksi niin kielitaidottomatkin pärjää. Hotellin lisärakennuksessa hotellin miespuoliset työntekijät naivat lihavia suomi- mammoja, all inclusive tarkoittaa sitä.

    • Oliivipuu

      Olimme viime vuonna thearthemis palacessa ja hotelli oli loistovalinta! Hotelli on rannan tuntumassa ja kohtalaisen lähellä keskustaa.

      Ruoka hotellissa oli erinomaista ja monipuolista, ainut huono puoli ruokailussa oli se, että ruokailijoita oli paljon. Eli ei mikään rauhallinen tunnelma, mutta ruokaa oli kyllä riittävästi. Itse joimme mineraalivettä, joka oli hyvää, muista juomista en osaa sanoa.

      Hotellissa oli joka ilta mukavaa ohjelmaa. Asukkaita tuntui olevan keski-euroopasta ja pohjoismaista, muttei Suomesta. Humalaisiin en törmännyt :)

      Hotellissa on kaksi allasta, mutta pienempi joka uudisrakennukseen puolella oli meistä mieluisampi. Siellä oli myös varjoisia paikkoja ja allas jatkui sisätiloihin, jossa oli mukava uida hellepäivänä.

      Meillä oli tavallinen huone päärakennuksessa ja se oli kyllä ihan asiallinen. Ilmastointi pelasi hyvin, netti toimi vähän niin ja näin. Ei me kyllä mitään lisäpatjoja tarvittu. Ihan ok sängyt. Kylpyhuone tilava ja suihku hyvä.

      Henkilökunta oli asiallista ja välillä tarjoilijat todella kiireisiä, mutta palvelu pelasi.

      Sen verran tyytyväisiä oltiin, että uudestaan mennään:)

      Hauskaa matkaa nimimerkille Thearthemis !

    • tsirp123

      Todella hyvä hotelli. Kilometrin verran kävelyä vanhaan kaupunkiin. Tsekatkaa markkinat vanhan kaupungin liepeillä. Respa osaa neuvoa sijainnin. AI oli kyllä todella hyvä, juomat ei niin hyviä All Inclusivessa. Rahalla maksettaessa sai sitten laatua... Joka ilta allasalueella oli jotain ohjelmaa. Lapsia ei hotellilla juuri näkynyt. Huone oli hyvä, meillä se sijaitsi päärakennuksessa.

    • Seniorit

      Oltiin 2 viikkoa mainitussa hotellissa 1.5-15.5. Todella hyvä hotelli. ruoka erinomaista ja henkilökunta ystävällistä. Ei hintaan 850 euroa 2 viikolta laatuviinejä voi odottaa, mutta altaan janojuomat ihan ok. Menemme varmaan uudelleen samaan paikkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe