näkeekö kortit outoon tapahtumaan,,,,

ennukka

olin muutama ilta sitten mieskaverini kanssa rentoutumassa,kaikki meni hyvin siihen asti kunnes eräs keski-ikäinen tumma nainen saapui ystäväättärensä kanssa samaan seuraan,tilanne jännittyi hän huomasi lämpimät välini miehen kanssa,alkoi räyhäämään,haukkui pataluhaksi mut ja erään kolmannenkin henkilön,seurassa vaalea hiuksinen nainen myös oli negatiivinen.supatus alkoi heti kun hän huomasi minut-on tunkenut ennenkin seuraan jossa sulhaseni,onko kysymys mustasukkaisuudesta ,koska mieskamuni suuteli mua koko illan heidän katsoessaan myrkyllisesti....mitä juttuun saattaa liittyä.mieheni tausta on vilkas ja hän antoi ymmärtää että olemme pari.,,mutta naisen tullessa seuraan nainen alkoi repeämään liitoksistaan ja alkoi solvata mua....onko mustasukkaisuutta vai kateutta,,,olen täysin ulkopuolinen henkilö naisille.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zhau

      Käyttäytyykö miehesi aina noin muiden läsnäollessa.. mua ainakin mietityttäisi onko miehellä ollut jotain kyseisen naisen kanssa.. ei kukaan nainen noin käyttäydy ellei jotain syytäkin takana ole.. mä veikkaisin kyllä omalla intuitiollani, että ei ole miehelläkään nyt ihan puhtaat jauhot pussissa :( Mitäs jos nätisti kysyisit mieheltä asiasta kun tuollaisia asioita ei ole koskaan hyvä pyyhkiä maton alle kun ne vaan suurenee ellei kaikesta voi keskustella. Siinähän se suhde punnitaan, onko se sen arvoinen. ja on viisasta aina selvittää asia asianomaisen kanssa kun siten sä jatkossakin tiedät missä mennään.. jos tuollaisen lakaiset maton alle niin et sä sitä unohtamaan pysty vaan myöhemmässä vaiheessa sitten alkaa syntyä ikäviä asioita kun epäily on jo olemassa.. avoin pöytä on tie hyvään parisuhteeseen ja se vaatii molemmilta rehellisyyttä!

    • mustalaissielu

      Pyysin ennstajan kantaa vastaukseeni,en maallikolta koska arvauksesi ei ole loogista ,et ymmärtänyt kysymystä,vika ei ole miehessä,vaan akassa...akka tekee muillekin tällasta,,,,suhteemme perustuu luottoon ja rakkauteen joten muita ei ole matkassa,ihan tiedoksi...ennustaja,katso kortteja jos jaksat,,,nostan taas

    • Zhau

      Teillä on asiat ihan taivaallisen upeasti, naiset vaan on kateellisia onnestanne kun tämä nyt näyttää olevan ainoa vastaus mikä miellyttää :) Niinhän se aina, vika on akoissa eikä miehissä kun ongelmia syntyy :)

      • pulmuset

        Et ole korttienkatsoja,joten en odota maallikon mielipiteitä lainkaan,koska asia on ylivoimaisen vaikea katsoa korteista,annetaan asian olla,pS RAKKAUTTA riittää ja tämä akan ketale on sohinut samanlailla toistenkin naisten kumppaneita,olen nähnyt ja kuullut asian vierestä,eli naisella on ongelmia,ei tähän tarvita kortteja tai maallikoita irvailemaan,haleja ja rakkauta teillekin,vaikka ei se rakkaus ole sokeria ja hunajaa joka päivä,,suukkoja rakkaillennet love


      • Zhau

        Täällä on tarotit sekä selvänäkö käytössä. Se on hienoa kun rakkautta riittää mutta oleellisinta asiassa on se et kommunikoi miehen kanssa kun ei meidän tehtävä ole kertoa sinulle muista ihmisistä :)


    • Zhau

      Sen verran vielä, että asiaan on tulossa yllätysmomentti mitä et vielä tiedä liittyen käynnissä olevaan elämänmuutokseesi, siihen liittyen ilmaantuu vielä toinen mies :) Tiedossa on siis haastavat ajat mutta ne johtavat hyvään muutokseen.

    • hurjaa

      huh huh aika rankkaa settiä kuulostaa....tunnenko miehen? LÄhdin tämän matkaan vanhasta suhteesta suoraan,ja alku oli hankalaa,mutta en ole valmis sekoittamaan kuvioita,,,vai uutta matoa koukkuun,,,ei jaksa huh huh,kerro lisää mitä näet?

    • tuulipää

      hei ja kiitos kun vaivauduit tilanteeseen,,,en jaksa uskoa että mies taas vaihtuisi,,liian nopeaa on mennyt suhteissani....nyt tämä on kiinni kovasti ,,,mistä se uusi rakkaus löytyy kun en jaksa edes miettiä miestä sotkemaan nykyistä settiä....liikaa tapahtunut alle vuodessa ,jätin toisen tämän takia..taasko joudun uuteen seikkailuun...ei pää kestäisi.

    • ruusnlehti

      kerrotko lisää?En pysty edes miestä miettimäänkään kun nyt on kovaa kyytiä tämän nykyisenkin kanssa...huhhuijaa

    • Zhau

      Joskus sitä pitää ehkä vähän opetella suhteita ja niiden aloittamistapoja :) Elä ja nauti, kyllä ne asiat sitten tulee eteen kun aika on kypsä eteenpäinmenolle elämässä. Kaikki tapahtuu silloin kun aika on niille kypsä, ei ennen..

    • 4Smile

      Mihinkähän kaikki muut tarot-tulkitsijat ovat täältä hävinneet??

      Jos mitenkään kestät sekavaa katsantoani, niotan sut nyt tähän ekana. En tiedä, kuka on kauimmin odottanut ja haluaako vielä.., saa ilmiantaa itsensä ;)
      Ei oo aikaa kauheen monelle, mut otan minkä jaksan.

      Enukalle:
      Mennyt:
      Jonkunlainen 'aselepo,' on löytynyt jossain riita-asiassa. Tähän liittynyt ristiverinen nainen ja kotiin liittyvät asiat olleet tapetilla. Myös jotain aineellisiin asioihin liittyvää uutista tullut ja nämä kaikki yhdessä, ovat muuttaneet kelkan kulkusuunnan..

      Nyt
      Joko virkamies, tai henkilö jolla on tekemisiisi suuri valta. Tässä tarvitaan nyt lujaa tahtoa/terävä-älyisyyttä, sillä joko tämä henkilö, jolla on tekemisiisi suuri valta - on vaalea aikuinen mies TAI sitten jos kyse on virkamiehestä, hän on vaalea aikuinen mies, joku juttu on yllättänyt sinut täysin. Kyse on sydämen asioihin liittyvästä asiasta ja kun ristiverinen nainen meni jo, tämä frouva on astetta vaaleampi. Selän takana puuhailua edelleen.

      Tulee
      Rahasopimusasioissa nyt, kannattaa pitää jalat maassa. Mitä tulee sydämen asioihiin, kilpailu edelleen, on kovaa. Sinulle ehdotellaan ties mitä liittyen ystävääsi, jonka kanssa koet olevasi hyvinkin pitkälle samoilla aallon taajuuksilla ja jonka kanssa koet, että pitelet onnistumisen avaimia hyppysissäsi.
      Sun ajatuksias jäytää ajatus, että jollain tapaa, asiat on ratkaistava, etenkin kun joku juttu (juoru) on sinulle tulossa, jota millään et voi todeksi uskoa ja mikä inhottavinta, tulee keskelle seesteistä aikaasi ja otat senaika raskaana/vaikeana. Kuitenkin, olet menossa kohti toiveikkaampaa ja valoisampaa aikaa, tässä täytyy nyt huomioida vain faktat - ei kuulopuheita.
      Joku juttu on tulossa vääjäämättä, jokin asia nimittäin paljastuu ja se saa liikkeelle tapahtumien ketjun. Rakkaudessa joudut tekemään valintoja, siitä et mihinkään pääse, olet täysin tilanteitten armoilla.
      Sit tääl on joko kypsään ikään ehtinyt nainen TAI tämä myös voi kuvastaa hedelmällisyyttä( onko jollekin asialle aika otollinen) kuitenkin tässä, nostat kissan pöydälle, varsinkin kun sinut on sysätty sivuun , saatat kuulla tällaisesta samanlaisesta uudestakin tapauksesta. Nyt on taottava, kun rauta on kuuma, sillä kun asiat selvenee,saat syystäkin olla iloinen että niin käy.

      Stressaat kumminkin ja sinulta kysyy kyllä aika paljon voimavaroja kestää haasteita, joita edelleen on matkassa. Toivot niin hengähdys taukoa, joka taas liittyy johhonkin naiseen, johon hirveemmin et luota. Tilanteet elää vielä jonkun aikaa, mutta sinä olet löytänyt oman vakautesi, etkä anna minkään tuulosen sinua enää riepottaa.
      Joko tässä on työhön liittyvät aasiat, tai sitten se, että jonkun asian eteen olet paljon vaivaa nähnyt, tää liittyy johonkin jo pidemmän aikaa jatkuneeseen tilanteeseen. Harmoniaa ihmisen kanssa, johon kiintynyt olet. Koti oikeinpäin ja tässä on ristiverinen vanhempi mies ja taidat vaipua jonnekin haave maailmaasi, jossa olet sinä ja tämä mies.
      Kuitenkin, sua ahistaa tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen, sun kumminkin kannattaa suunnitella sitä tulevaisuuttasi, sillä maailmalta kiirii uutisia, joitten myötä saat uuden tilaisuutesi. Tässä on joku vaaleahko aikuinen mies, ehkä suht menestyväkin ja tää kun tulee, se voi olla aika ravistuttava kokemus, sillä nyt kaikki totutut tavat, menevät uusiksi.
      Vaikka jotkut asiat sua edelleen nyppii, saat olla tyytyväinensiitä, mitä olet jo saavuttanut! Luottamus alkaa palailla ja menestyt tässä uudessa jutussa. Joku viesti kumminkin tulossa, jonka takia voi arvosi mennä pikkusen uusiks ja paljon asioita jäät miettimään.
      Saatat kuulla eri paikkakunnalta, eroon liittyviä uutisia ja tää tulee sulle täysin puskista ja tuo valtavan muutoksen elämääsi, sinä koet voittaja fiiliksiä ja vaikka haalitkin hartioilles turhan paljon kannettavaa, jonkun harvemmin tavatun ystäväsi suhteen, ovat jo muutosten tuulet alkaneet puhaltaa

    • kellakko

      kiitos smile,on tapahtunut tosiaan yllättäviä juttuja ,vaalea mies on mun kumppani ja hyvin voimakas valta elämääni,karisma ja vahvuus on kovaa.Tilanteet tosiaan elää omaa elämäänsä,ja kummaa kun aina saan jossain paikoissa aksonia olemuksellani.Eräs nainen on inhonnut mua alusta asti,en tunne edes sitä,liekö kateus taustalla kun mulla on monia tuttuja ja kavereita siellä jossa nainen kyylää tekemisiäni.Onko nainen kateellinen ? sairas ainakin kun on häirinnyt ihmisten elämiä paikassa jossa asuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe