Pojasta mieheksi osa 2

henryxavier

Pojasta mieheksi osa 2 ja esipuheena pätkä osa 1:stä


Osa 1:n tapahtumia:

Mira hyväili rintaa ja kaulaani kevyesti. Riisuttuaan pois puseronsa ja rintsikkansa, siirtyi hän päälleni ja antoi rintojensa hyväillä vartaloani. Hyväillessään kylkiäni, Mira suutelun lomassa kouraisi alushousujen päältä kyrpääni. 

"Mitä sä Mira meinasit nyt?" - huoahdin kiihottuneena.
"Kuten sanoin, mä tutkin mitä mulle on luvassa." - vastasi Mira ja nousi päältäni.

Mira venytti bokserieni vyötärönauhaa ja kohottaessani peppua, vetäisi hän alkkarit jaloistani. Kohottautuessani, näin vähäisessä valossa Miran tarttuvan kiimasta nytkähtelevään kaluuni.

"Onpa sulla jämäkkä peli. Ja kova kuin kivi." - kehui Mira hyväillen kaluni vartta.

Toinen kätensä tunnusteli kivespussejani ja välillä sormensa painelivat kivesten alta välilihaa. Minua jännitti aivan vietävästi. Tilanteen kiihottavuus toi pelon mieleeni, kauanko tuota tuollaista käsittelyä kestän. Mira veteli esinahkaani pitkin vedoin, rauhallisella temmolla. Välillä hyväili varovasti terskaa, välillä häpykarvoitusta ja vatsaani. Aloin olla kypsää kamaa. Mietin mummoni hautajaisia. Mietin naapurin vittumaista akkaa ja se antoi laukeamiselleni hiukan lisäaikaa.

"Tuoksuupa hyvältä ja puhtaalta. Noin kunnon poika valmistautuu treffeille," - kuiskasi Mira painaessaan päänsä vasten penistäni.

Purin kieltäni ja mietin, että ihan kohta tuoksuu kyllä joltain muultakin...
Mira otti kaluni käteensä vetäen esinahkaa juureen. Paisunut terskani tykytti räjähtämäisillään Miran upottaessa sen huuliensa välistä kielensä käsittelyyn. Tuntui taivaalliselta. Muistin Pertsan kömpelön suihinoton ja siihen verrattuna tunsin olevani nyt ammattilaisen käsittelyssä.
Mira imi posket lommollaan kaluani, kätensä hieroi pienillä liikkeillä varren alaosaa. Enää ei auttanut naapurin vittumaisen akan miettiminenkään. Hetkeä ennen räjähdystä tartuin Miraa kaksin käsin poskista, nostin ylöspäin ja varoitin:

"Uuuh. Kohta lentää, Mira. Varo!!!" - karjaisin ja koko alavartaloni jännittyessä tiukaksi paketiksi, oli minun pakko päästää syöksyni maailmalle.

Mira vatkasi kaluni vartta ja kuulin syöksyryöppyni rapisevan olkapääni takana olevaan lainapeitteeseen, loppujen pysähtyessä rintaan ja vatsalleni. En muista olinko koskaan saanut niin voimallista orgasmia ja tuota syöksyttelyä hämmästeli Mirakin.

"Jestas sentään mikä laukaus. En oo kenenkään nähny tuonne asti ampuneen." - hämmästeli Mira pitäen kovana olevaa kalua kädessään.
"Teki aivan sairaan hyvää. Sä taidat tietää tosiaan, mistä pojat tykkää. Sori ku tuli vähän sotkua..."

Mira kaiveli villatakkinsa taskusta muutaman arkin talouspaperia ja pyyhki sillä suurimmat mälliroiskeet rinnastani ja vatsalta. Sitten taitteli spermalla kyllästetyn talouspaperin mytyksi ja työnsi sen patjan alle. Sperman makeahko haju leijui vielä selvästi ilmassa, kun Mira asettautui kylkeäni vasten tuumaten:

"Hyvät ja hyvin toimivat vehkeet on sulla. Haluutko hetken päästä tehdä jotain mulle. Saat naidakin jos vaan haluut..."

Kyrpäní ei ollut kokonaan vielä laskeutunut ja nyt se nosti jo uudestaan päätään Miran ehdotuksen kuultuaan.

"Ihan kohta, Mira. Nyt mä leijun hetken tässä fiiliksessä. Ihan silmissä musteni äsken. Kiitti vielä sulle." - kiitin vielä kerran Miraa.

Hetkisen päästä annoin suukon Miralle. Tunnustelin sormillani Miran pikkuhousujen kätköstä löytynyttä nuoren naisen kosteaa ja lämmintä lemmenluolaa. Tunsin luolan olevan valmis kaljulle retkeilijälleni.
Ja pystyssä ja valmiina seikkailuun oli jo tuo kaljupäinen retkeilijäkin...
**
**
**

11

1790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • **
      **
      **
      Pujotin jännityksestä vapisevin käsin kondomia kaluni päälle.

      "Et sä tuota tarvi, mulla on pillerit..." - sanoi Mira, mutta minä päätin; varmuus on paras ja en ehkä laukea niin nopeasti, jos on kumia minun ja Miran välissä.

      Sain kortsun paikoilleen ja Mira levitti jalkojaan. Asettauduin Miran päälle ja kaluni tökki Miraa alavatsaan etsiessään reittiä pillun lämpimään. Mira tarttui kädellään kaluuni ja ohjasi sen oikeaan osoitteeseen. Kyrpäni upposi Miran eloisaan vulvaan juurta myöten ja Mira risti jalkansa pakaroitteni päälle, kuin haluten sitä vieläkin syvemmälle. Rajansa kaikella, mulkun määrässäkin. Ei tästä parrusta enempää riitä...

      Mira oli ilmiselvästi vanha tekijä panotouhuissa ja allani huokaillessaan sai minutkin tuntemaan itseni melkein panomieheksi. Kestin muutaman minuutin; sellainen aloitteleva panomies olin. Lauettuani, tartuin kaluani juuresta ja vedin sen Mirasta ennen veltostumista. Olin kuullut, että kondomia käytettäessä niin kuuluu tehdä, mutta nyt sillä ei liene ollut väliä, koska kondomi ei enää ollutkaan kaluni varressa.

      Prkl, noita isoveljen kumeja. Onko ne hevosille? -kiroilin mielessäni.

      Tunnustin Miralle, että nyt jäi häneen vähän ylimääräistä, mutta Mira sanoi, ettei haittaa. Tapahtunut ennenkin. Mira sai kaiveltua kumin uumenistaan, mutta tunnelmamme latistui. Kaluni lerpahti ja Mira ehdotti, että josko tästä kotia kohti lähdettäisi. Niin lähdettiin ja kotona suihkussa majalla lerpahtanut kaluni nousi taas pystyyn. Miran pillua muistellessa annoin sille nyrkkiä oikein kunnolla.
      **
      **
      **

      • **
        **
        **

        Joskus myöhemmin, kun Pertin kanssa istuksimme majalla keskiolutta lipittelemässä, kerroin siellä aina silloin tällöin nussineeni Miraa. Se asia ei tullut hänelle yllätyksenä. Sanoi aika monen pojan tehneen samaa ja itsekin oli muutaman kerran Miran kiimaa helpottanut.

        "Villi tyttö. Tykkää munasta. Ja aina ainakin runkkaa pojat tyhjäksi. Talouspaperit on sillä aina mukana ja työntää mälliset paprut tänne patjan alle..." - kertoi Pertsa ja nosti patjan reunaa.

        Eltaantunut sperman haju tunki sieraimiimme paperimytyistä ja nyt Miran jutut tuntuivat tutuimmilta. Muistin Miran sanoneen ekalla kerralla rajun syöksyni jälkeen:
        "En ole kenenkään nähnyt tuonne asti ampuvan" - kaikui nyt Miran sanat korvissani. En silloin tajunnut, että tuonne asti tarkoitti tosiaan, tuonne asti. Mutta hyvä; olin lennätyksen mestari...
        **
        **
        **
        Se oli elämäni ensimmäinen seksikesä ja se oli monipuolisempi kuin varmaan monella muulla nuorella miehellä.

        Siitä esimerkkinä vaikka tämä:
        Pertti kertoi sopineensa Miran kanssa, että jos tämä haluaa kahta munaa samalla käynnillä, niin hän ja minä voidaan auttaa. Pertin kerrottuaan suunnitelmansa minulle, munani reagoi tutusti ja munani reagointiin minulla ei ollut muuta kuin hyvää sanottavaa. Se on aina reagoinut oikein. Jäin odottamaan tulevaa ja eräänä päivänä kertoi Pertti, että illalla se tapahtuu.

        Olimme majalla hyvissä ajoin ennen Pertin Miran kanssa sopimaa tapaamista ja housuissamme pullistelivat pillun lämpöön kaipaavat kyrpämme. Pertti kaivoi kaamean kokoisen kalun housuistaan ja ehdotti, että Miraa odotellessa minä voisin vaikka imeä sitä. 

        "Joo. Ihan varmaan minä alan sinun kullia imemään, kun kohta saadaan pillua." - nauroin vatsaani pidellen.

        Pertti katsoi kännykkäänsä. Kilahtaneen tekstiviestin sanoma oli karu; Mira ei tulekaan, koska oli joutunut viemään äitinsä sairaalaan tämän murrettua ranteensa taloustikkailta pudotessaan. Näin luki Pertti puhelimestaan...

        "No voihan vittu sitten. Hukkaan menee hyvät seisokit." -manailin.
        "Ei ne mihinkään hukkaan mene. Ime mun kyrvästä liemet niin mä teen sulle saman." - ehdotti Pertti saaden minut taas kerran hämmentymään.
        "En minä sinun munaasi ime. Eiköhän se asia ole tullut selväksi?"
        "Noooh. Sitten annat persettä. Minä en panematta lähde tälläkään kertaa tältä majalta."

        Nousin ylös ja pyrin majan suuaukolle...

        Pertti tempaisi minut takaisin sisään ja painoi minut patjaan melko kovakouraisesti. Makasin patjalla mahallani ja Pertti istui perseeni päällä pitäen käsiäni selkäni takana.

        "Kyllä se on Kari nyt niin, että tänään sinä otat munaa sisääsi. Sovinnolla tai muuten, mutta otat."
        "Meinaatko raiskata minut, senkin hullu?" - huusin Pertille.
        "En. Kun sinä annat ihan pienellä suostuttelulla minun panna sinua..." - kertoi Pertti karusti.
        Istuen vuorostaan selkäni päällä, pitäen näin minut hallinnassaan, nosti Pertti minua lantiosta sen verran, että sai repäistyä collareitteni vyötärönauhan auki. Hän painoi minut patjaa vasten ja alkoi työntää housujani alemmaksi. Rimpuilin minkä pystyin, mutta se tuntui vain innostavan Perttiä.

        Rimpuilin ja taistelin, mutta Pertti minua vahvempana piti minut helposti aisoissa ja kun väsyin sai hän revittyä housuni pakaroitten puoliväliin...
        Viimeiset rimpuiluni tehtyäni väsähdin velttona patjalle ja Pertti hyödynsi tilanteen.
        Pertti raastoi collarit ja alushousut yhtenä myttynä jaloistani ja läimäisi paljastuneisiin pakaroihin reippaat läimäykset. Yritin vieläkin kiemurrella karkuun, mutta en isommalle ja vahvemmalleni mitään mahtanut. Kiemurteluni aiheutti vain uusia läimäisyjä ja perskannikoitani kuumotti.

        "Jokos riittää?" -kysyi Pertti pitäessään taukoa läimäyksissään.

        Yritin päästä hänen alta pois, mutta tulos ei muuttunut. Nyt läimäysten kovuus muuttui entistäkin ankarammaksi. Kyyneleet alkoivat kihota silmiini.

        "Sattuu... Lopeta jo!!!" - rukoilin.


        **
        **
        **


      • **
        **
        **
        Pertti hieroi punoittavia ja aristavia pakaroitani kämmenillään, levitti pakaroitani erilleen ja painoi peukalonsa peräaukolleni. Hieroi sitä ja sylkäistyään reiälleni, ujutteli jo sormeaan sisälleni.

        "Läimäykset ei lopu ennen kuin suostut siihen, että nussin sua tiukkaan perseeseesi. Joko lämärit riittää vai jatketaanko?" - kysyi Pertti varmistukseksi ja kun en mitään sanonut, läjähti kämmen pakaraani ja kohta toiseen. Ja uudestaan ja uudestaan. Purin huultani. Vedet tippuivat silmistäni ja kuumotus pakaroissani, se lisääntyi. Päätin antautua.

        "Joo, joo. Lopeta, saatana jo. Saat panna, mutta tämä muistetaan..." - karjaisin.

        "Hyvä poika. Just noin. Tiesin että annat sovinnolla." - naurahti Pertti, mutta varoitti kuitenkin, että jos sovinto ei kestä, kämmen laulaa lisää.

        "Nouse ja pyllistä! Ja muistutukseksi, että vannomatta paras. Kohta perseesi ympäröi kuin ympäröikin kulliani." - muistutti Pertti.

        Pertti hääräsi takanani ja muistin tosiaan vannoneeni, että hänen julmankokoinen patukkansa ei koskaan minuun uppoaisi. No, enhän olisi ensimmäinen mies, jota perseeseen pannaan, ja tässä sitä kohta ollaan, perse pystyssä ja paljaana, yritin lohdutella itseäni.

        Kohottauduin polvilleni ja pyyhkäisin kämmenelläni vaivihkaa kivunkyynelten kastamia poskiani. Työnsin kihelmöivää persettäni Perttiä kohti. Taas yllätyin. Pertti kaatoi mukanaan tuomastaan pikkupullosta öljyä pakararoiden väliin ja levitti sitä pakararakooni sormellaan, öljyten myös reikääni huolella. Mistä tuo öljypullo ilmestyi?

        Asentoni oli irstas siinä pyllistäessäni. Yllätyin, kun kaikista lämäreistä ja alistamisesta huolimatta tunsin kaluni jäykistyvän. Pertti työnteli sormeaan perseessäni ja kohta asettautui taakseni painaen jäykän mulkkunsa nupulleni.

        "Kohta aukeaa tämän ruusunnupun lehdet." - tuumasi Pertti alkaessaan porata reittiä sisuksiini. 

        Se sattui. Se sattui enemmän, kuin olisin voinut kuvitella. Pertin patukka ei ollut ohuemmasta päästä ja reikäni ei ollut koskaan sormea paksumpaa joutunut vastaanottamaan.

        "Lopeta, lopeta!!! Sattuu ihan vitusti... Aiiih!!!"

        "Älä kitise. Eihän tää ole vielä sisälläkään ja usko tai älä; sen pitää sattuakin eka kerralla. Muutenhan sä olisit joku puhki nussittu vanha huora." - lohdutteli Pertti ja nojasi täydellä painollaan minua vasten.

        Valahdin patjaa vasten mahalleni, Pertti päälläni.

        "Jos sitten näin, mutta homma hoidetaan." - sanoi Pertti.

        Tunsin patjan ja vatsani välissä kovan kaluni ja ihmettelin jälleen. Kuinka ihmeessä kaluni seisoo, vaikka kipu saa kyyneleet silmiini? En viitsinyt miettiä asiaa enempää, vaan pyrin helpottamaan tukalaa oloani ja Pertin etenemistä vetämällä kaksin käsin pakaroitani erilleen. Kun sen on sinne mentävä, niin autetaan sitten.

        "Hyvä poika. Noin sitä pitää. Kyllä tää tästä alkaa sujuu." 

        Pertin hikinen vartalo painoi selkääni. Kohta kipu alkoi hellittää. Mulkku täytti perseeni kokonaan ja kohta sen aiheuttama paine ei enää ollutkaan niin vastenmielistä. 
        Kohotin persettäni ja tunsin Pertin munakarvojen raapivan läimäyksistä arkaa persnahkaani. Pakaroiden kihelmöinti oli vaihtunut uuteen tunteeseen. Se on nyt siellä sitten. Turha pyristellä...

        Päästin otteeni pakaroistani ja painoin käsilläni patjaa vasten. Työnsin itseäni Perttiä vasten ja kohottaessani persettäni, tarttui Pertti vatsan alta kaluuni.

        "Vai näin pahaa tekee Pertti-pojan paksu mela?" - hymähti Pertti hengästyneenä runkaten kaluani, työnnellessään samalla rauhalliseen tahtiin patukkaansa minuun.

        Laukesin Pertin sormille ja pienen rynnistyksen jälkeen laukesi Pertti syvälle perseeseeni.

        Makasimme hetken päällekkäin. Pertin vetäytyessä minusta, kuului pieni pierun narahdus. Oloni tuntui tyhjältä. Perseenikin tuntui tyhjältä. En aamulla olisi uskonut, että se menettäisi koskemattomuutensa illan tullen. Ja en olisi sitäkään uskonut, että sehän taisi sittenkin tykätä siitä.

        Siitä eteenpäin, nussi Pertti minua viikoittain, joskus useammankin kerran viikossa. Miraa panin silloin tällöin, mutta en saanut hänen panemisestaan enää samoja kiksejä kuin silloin, kun hän minua vielä opetti panotouhuihin. Tapaamisemme harventuivat ja syksyllä, lähdettyäni toiseen kaupunkiin opiskelemaan, tapaamisemme loppuivat kokonaan. Kotona lomilla käydessä ei tullut mieleenikään ottaa Miraan yhteyttä.

        Sen Mira kertoi jo kesällä asian tullessa puheeksi, ettei Pertsa koskaan ollut mitään kimppakivaa hänelle ehdottanutkaan. Pertsa, se perkeleen kettu... Vai noin se minut majalle jallitti?
        Olin jo antanut jallituksen anteeksi. Olinko ehkä pikkuisen rakastunutkin Pertsaan? Saatoin olla...

        Pari kolme kertaa kuukaudessa kävin vanhempiani moikkaamassa ja samalla tuli moikattua myös Perttiä.

        "Moi Pera. Tulen viikonloppuna taas kotona käymään. Tavataanko?"
        "Ihan takuulla. Ja sinä seisot sunnuntai-iltana bussissa matkalla takaisin opiskelijaboksiisi, koska tuskin istumaan pystyt...” - lupasi Pertti vastauksessaan tekstiviestiini.


    • Pallotyttö

      Oih ! Tulihan se viimeinkin.... siis se tarinan jatko ; ) !! Hyvä !

      • Moi Pallotyttö. Pitihän tuota täydentää pikkuisen.

        Arvasinkin, että saatat käydä joskus tsekkaamassa, onko uusia juttuja palstalla ;)

        Oikein hyvää ja lämmintä kesää Pallotytölle.


      • Pallotyttö

        Hei vaan Henry !! Olen kyllä aina välillä käynyt tsekkailemassa josko olet jotain tarinaa saanut "paperille". Kirjoittele vaan jatkossakin jos vaan viitsit, eiköhän täällä nää fanit päivystä ja uutta textiä odottele. : ) Kirjoita vaikka joku ihan uusi juttu jos ei vanhoja enää huvita jatkaa.
        Oikein hyvää kesää myös sinulle !!


    • Bi-Tre

      Oikein kiva kaveri toi "Pertti/Pera/Pertsa", mistähän sitä itse tuollaisen löytäisikään...

    • Setoinennainen_

      Älä Henry tätä unohda! Tästä on vaikka mihin ;)

    • heterojanainen

      Eka osaa en edes ole lukenut, tässäkin oli tarpeeksi. (: Nämä sinun novellit on aivan mahtavia.

      • Katsopa vaan. Joku oli löytänyt vanhoja kirjoituksiani. Naiset ja heterot näitä aika usein ovat kommentoineetkin.

        Kiitos arvostelusta;)


      • henri sun tarinoita kaivataan :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe