Käytettyä Zafiraa etsimässä

Tinottelija

Sanokaapas Opelistit mitä kannattaa tarkastaa 2010-12 Zafirasta kun semmoista olen ostamassa? Tilojen puolesta tuo olisi käypäinen kulkine ja bensamoottorista mallia haen. Ajomäärä mielellään alle 100 tkm. Hintakaan ei näytä olevan paha jos vertaa vaikka käytettyyn Corolla Versoon.

Kiitokset etukäteen kaikille vastaamaan vaivautuville.

3

68

  Vastaukset

  • Vie "autotohtorille" ehdokas tarkastettavaksi, kuten veisin muunkin merkkisen auton ennen ostopäätöstä, maksaa 100€ luokkaa ja saa mielenrauhan, kun ammattilainen tutkii ostokohteen, niinhän talokaupoissakin teetetään kuntotarkastus ennen ostopäätöstä. Itselläni on vm. 2009 1.9 CDTI jolla olen ajanut 110tkm, eikä mitään ihmeellistä vikaa ole ollut.
   Jos haluat tarkempia tarinoita lueskella netistä, niin menen osoitteeseen: http://www.opelclubfinland.fi -> Keskustelu, sieltä löytyy tarinoita Opeleista laidasta laitaan.

  • MOI! Hyvä ja hieno perheauto, olen testaillut jo pitempään tätä merkkiä. Ettei Sinulle tule yllätyksiä, niin aja kaupunkiajoa riittävästi (paljastunee auton juoppous). Sehän ei ole iso haitta etuihin verrattuna. Suurehkoilla moottoreilla on tapana syödä enemmän, mutta kestää paremmin, kuin pikkuturbot, jäähdyttäähän se isompi bensan kulutus moottorin sisuksia turboja paremmin.

   • "jäähdyttäähän se isompi bensan kulutus moottorin sisuksia turboja paremmin" Et taida tietää ja tajuta etä se isompi bensamäärä poltetaan siellä moottorin sisällä?
    Jääjdytysneste on erikseen jolla moottoria jäähdytetään. Laadultaan Zafira on tuttua Opelia ja pajaelämään saa totuttautua. Kokemuksesta tiedän että laatu ja kestävyys on kaukana Toyotasta. Kohtuullisen hyvä ajaa mutta ei juurikaan muuta hyvää jos ei siihen laske halpaa hintaa käytettynä. Halpa se on myös käytettynä myydessä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12683
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   181
   8177
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6045
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   873
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   678