Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

paf sivut nurin ?

LeoWanger

onko tietoa mistä moinen johtuu ?

8

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex_paf

      ei tietoa, eikä paf kerro mistä syystä ongelmia - tapa se on tämäkin

    • Pahvee

      Ne kattoo jalkapallo-ottelun rauhassa ensin loppuun. Huomenna ne on koulutus (=firman piikkiin) -päivillä. Torstai on sitten rokulipäivä...

    • Paf:in sivut on nyt temppuilleet muutamana päivänä. Pelasin pari iltaa sitten pokeria ja voitin ihan kivasti, no kun kirjauduin ulos pöydästä ei voitto kirjautunutkaan tililleni. No kyse kuitenkin kympeistä mutta luottamus meni, nyt ei sitten pääse edes kirjautumaan pelitilille. Vahva suositukseni on välttää nyt Paf:ia Ei tuolta taida saada edes pelitilillä olevia rahojaankaan ulos.

    • Pääsin kirjautumaan sisään ja yritin lähettää asiakaspalveluun viestiä, kun painoin lähetä nappulaa ilmoitti ettei viestiä voitu lähettää ja ampus meitsin kulos kirjautumattomaan tilaan. Lähinnäkin yritin kysellä rahojeni perään mutta ei se näytä olevan mahdollista, siis katson tällähetkellä tulleeni huijatuksi Paf:in taholta. Kuinkahan tuon puljun vakavaraisuus mahtaa olla?

    • Joo_koo

      En tiedä mikä mättää eivätkä edelleenkään kerro - osa peleistä toimii ja osa ei.

    • Paff

      On.

    • Attack234

      Häiriöitä Paf.comissa

      Paf.comissa on viime päivinä ollut häiriöitä ja sivustolle pääsy on estynyt muutamaan otteeseen. Teemme parhaamme, jotta saamme sivuston toimimaan normaalisti ja voimme jälleen tarjota sinulle pelielämyksiä, joihin olet tottunut.

      Ongelmien syynä on se, että olemme joutuneet eri DDoS-hyökkäysten kohteeksi. Kyseiset hyökkäykset ovat nykyään ikävä kyllä tavallisia ja kaikki internet-yritykset voivat joutua niiden kohteeksi. Hyökkäys syntyy, kun joltain taholta ohjataan suuri määrä tietoliikennettä sivustolle, joka liiallisen kuormituksen takia joudutaan sulkemaan.

      Asiakkaana voit kuitenkin tuntea olosi turvalliseksi ja takaamme, että pelitilisi on suojattu. Mitkään henkilötiedot eivät vuoda tuntemattomille tahoille ja rahasi ovat edelleen turvassa Paf.comissa. Jouduttuamme DDos-hyökkäyksen kohteeksi, ainoa haitta on että Paf.comiin pääsy estyy - mikä sinänsä on jo tarpeeksi harmillista.

      Asiantuntijamme tekevät kaikkensa, jotta saamme ongelmat selvitettyä mahdollisimman pian. Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja toivomme, että osoitat kärsivällisyyttä kunnes kaikki toimii jälleen normaalisti.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti tänäänkin? Kyllä ottaa hermoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe