FCB

Laporta

Näin. Lohkovaihe takan ja pelit sekä vastustajat sen kun kovenee!
Lohkovoittajien kannattaa toivoa vaan, ettei tule FC Barcelona vastaan, tässä kunnossa ei ole yhtäkään jota Barca ei pystyisi tiputtamaan.

10

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stobey

      Juventus tulee pudottaan Barcan niinku pari vuotta sitten, jos nuo vaan sattuvat kohtaamaan!

      • Enpä usko. Jos tekee 1 maalin per ottelu Mestareiden liigassa niin Barcelonalle jää varmasti kakkoseksi. Pari vuotta sitten Barcalla ei ollut kunnon puolustusta, eikä oikein hyökkäystäkään. Vaan silti Juventus meni jatkoon yhden maalin erolla... Nähdään vaan mitenkä käy!


      • Juan Carlos
        FlatOut kirjoitti:

        Enpä usko. Jos tekee 1 maalin per ottelu Mestareiden liigassa niin Barcelonalle jää varmasti kakkoseksi. Pari vuotta sitten Barcalla ei ollut kunnon puolustusta, eikä oikein hyökkäystäkään. Vaan silti Juventus meni jatkoon yhden maalin erolla... Nähdään vaan mitenkä käy!

        Mutta Juventus ei myöskään päästänyt kuin yhden maalin. Ja jos ei päästä yhtään maalia niin ei myöskään voi hävitä ottelua. Uskon, että Juve saa hyökkäyspelinsäkin toimimaan hieman paremmin. Nyt Juventuksella on erittäin hyvin toimiva puolustus ja Buffon vielä viimeisenä lukkona. Vielä kun hyökkäyspäässä tapahtuisi enemmän niin Juventus olisi erittäin vaikeasti voitettavissa oleva joukkue. Myös keskikentttä Juvella on kova.


    • surkea

      täysin yhden miehen varassa ! ilman ronaldinhoa eivät pääse edes puolenkentän yli ! se nähtiin jo kolmisen viikkoa sitten AC Milania vastaan !

      • Niin joo, huono esitys, 2-1 kun kuitenkin voittivat. Mitenkäs AC Milanin esitys kotikentällä jolloin se oli MUKANA pelissä ekat 15 min.?? Ja ihan todella olet sitä mieltä että herrat Giuly, Deco, Xavi ei pysty pyörittämään Barcan peliä?? No, katotaan ketä tulee vastaan että kuka pyörittää ja ketä.
        Sitäpaitsi sähän voisit ilmoittaa oman suosikkis niin annetaan muiden vähän näykkiä sun suosikkejas ;)


      • #10

        Toi ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Onhan Ronaldinho maailmanparas pelaaja tällä hetkellä, mutta barcasta löytyy kyllä keskikentällä/hyökkäyksessä taitoa muutenkin, Deco, Giuly, Eto'o, Motta, Iniesta ja Xavi joka mm. on pelannut aivan ilmiömäisen kauden tänävuonna. Ja harminpaikka että Larsson joutui sairastuvalle, oli myös pelaamassa hyvää kautta. Barca on hankkimassa tällähetkellä kahta keskikenttäpelaajaa ja yhtä hyökkääjää, saa nähdä keitä tulee..


      • Zizou
        #10 kirjoitti:

        Toi ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Onhan Ronaldinho maailmanparas pelaaja tällä hetkellä, mutta barcasta löytyy kyllä keskikentällä/hyökkäyksessä taitoa muutenkin, Deco, Giuly, Eto'o, Motta, Iniesta ja Xavi joka mm. on pelannut aivan ilmiömäisen kauden tänävuonna. Ja harminpaikka että Larsson joutui sairastuvalle, oli myös pelaamassa hyvää kautta. Barca on hankkimassa tällähetkellä kahta keskikenttäpelaajaa ja yhtä hyökkääjää, saa nähdä keitä tulee..

        Muut oli kovia kundeja, Mutta Iniesta ja Motta ei kyllä oo semmosia nimiä mitä voi mainita edes samana päivänä muiden herrojen kanssa... Oot vaan tainnu nähdä ne joskus Barcan paidassa ja aatellu et on ne sit varmaan hyviä vai....?


    • Fabregas

      Hmm... Barcelona on kova joukkue kieltämättä, mutta en veikkaisi aivan mestarijoukkueeksi asti. Uskon ja toivon, että joku Englannin valioliigasta pystyy kukistamaan Barcan.

    • Carvalho

      Ei Barca tuu mitää Juvee kohtaamaa, ku Chelsea pudottaa sen! xP

      • xcbn

        oikeestaa vielä o turha puhuu et barca kohtaa juven ku sen pitää eka kaataa chelsea, ei oo helppo peli kummallekkaa eikä pelit kyl siitä helppone(outo sana) ite oon chelsean puolel mut katotaa ny mite käy kovii on jäljel


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe