Tyytyväinen Luomileikkaukseen :)

M-Hannele

Minä olin viime viikon keskiviikkona yläluomi leikkauksessa ja seuraavana päivänä leikattiin alaluomet/simäpussit.Maanantaina tikit poistettiin.Nyt ainoastaan poskipäissä ihan vähän mustelmaa jäljellä..mikä peitettävissä.Nyt jo näyttää tosi hyvälle!!! Erittäin mukava lääkäri joka kertoi koko ajan mitä teki ja ei ollut kiireinen..vaan paneutui kunnolla.Kokenut lääkäri.Myös vastaanotossa erittäin mukava naishenkilö joka jaksoi myös vastata kaikkin kysymyksiini.Suosittelen!!!Kahden kuukauden päästä jälkitarkastus.Odotan kun saan ensimmäisen kerran meikata uudet silmäni..viikko tikkien jälkeen sanottiin..eli muutama päivä enää.Harvoin keskustelupalstoilla kehutaan..enenpi haukkuja..Onneksi menin tähän paikkaan!!!Suosittelen!!!Hintakin edullinen!!!

11

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M-Hannele

      Tämän piti mennä keskusteluun Itäkeskuksen Lääkäriasema.Mutta tulikin ihan oma linkki vahingossa.Enkä osaa siirtää sinne keskusteluun tätä. Harmi.

      • En_usko

        Olikohan vain mainos.
        Omasta kokemuksestani tiedän että yläluomileikkauksen jälkeen silmät on muutaman päivän turvoksissa senverran ettei lääkäri pysty leikkaamaan seuraavana päivänä lisää. Yleensä lisäleikkaukset tehdään vasta useamman kuukauden kuluttua kun edellisen leikkauksen jäljet on parantuneet kokonaan.


      • M-Hannele

        Mulla ei ollut yläluomileikkauksen jälkeen seuraavana päivänä turvotusta alaluomissa.Siellä toimittiin niin että peräkkäisinä päivinä tehtiin.Sen jälkeen tietenkin turvoitus alkoi,mutta aika vähäistä.Varmaan jokaisella silmät reakoikin eri lailla.Olen tyytyväinen että kerralla molemmat kuntoon.Halusin kyllä mainostaakin kyseistä paikkaa..koska olen tyytyväinen.Liikaa kirjoitetaan sivuille epäonnistuneita ja niillä tehdään hallaa ja moni ei uskalla mennä kyseisiin paikkoihin.Mulla ratkaisi hinta ja siksi valitsin paikan ja aikaisemmin tuttu myös käynyt siellä.Lähes pari tonnia halvempi kuin muualla..keksin sille rahalle kyllä käyttöä :)


      • En_usko
        M-Hannele kirjoitti:

        Mulla ei ollut yläluomileikkauksen jälkeen seuraavana päivänä turvotusta alaluomissa.Siellä toimittiin niin että peräkkäisinä päivinä tehtiin.Sen jälkeen tietenkin turvoitus alkoi,mutta aika vähäistä.Varmaan jokaisella silmät reakoikin eri lailla.Olen tyytyväinen että kerralla molemmat kuntoon.Halusin kyllä mainostaakin kyseistä paikkaa..koska olen tyytyväinen.Liikaa kirjoitetaan sivuille epäonnistuneita ja niillä tehdään hallaa ja moni ei uskalla mennä kyseisiin paikkoihin.Mulla ratkaisi hinta ja siksi valitsin paikan ja aikaisemmin tuttu myös käynyt siellä.Lähes pari tonnia halvempi kuin muualla..keksin sille rahalle kyllä käyttöä :)

        Huhhuh! Mihin hintoihin oikein vertasit kun sanoit saaneesi pari tonnia halvemmalla. Jos minun käyttämäni klinikan hintaa olisi alennettu pari tonnia, leikkaukset olisi ollut ilmaisia. Olin nimekkään yksityissairaalan potilaana ja yläluomileikkaus maksoi reilusti alle tonnin (alaluomet olisi ollut lisäksi vähän yli tonnin mutta minulla ei ollut tarvetta). Mustelmia ei tullut lainkaan ja paraneminen oli nopeaa.


      • M-Hannele

        Yläluomet 820e ja ala 950e.Kun tutkin hintoja niin löysin reilu 3000-4000e hintoja.No sinulla on onneksi ollut myös positiivinen kokemus silmiesi suhteen.Kuinka pitkä aika on kun leikkautit ?Mulla oli alaluomet pahempi ongelma..


    • elviira1964

      Mikä lääkärikeskus Itäkeskuksessa. Yläluomileikkaus mielessä :).

    • 1131

      No niin Hannele. Oletan että lääkäri teki sinullekkin samanlainen "virheen" kuin minulle. Kanssani sovittiin että luomia korotetaan kulmakarvojen alta. Eli, tikit jäävät sinne. No kuinkas kävikää. Se idiootti leikkasi pois "lippaluomen". Kun kuulemma niin tehdään aina.

      Nyt luomileikkauksen jälkeen koko pupilli on näköön käyettävissä, mutta kaikki hiki ja sadevesi valuu suoraan silmiin ja kirvelee. Odotappas vain kun tulee vähän lämpöisemmät kelit tai kun käyt uimassa. Ei se lippaluomi ole sielä turhan takia.

      Enkä oikein usko tuota "seuraavana päivänä vähän turvotusta". Itselläni meni viikko sohvalla makoillessa ja kylmäpusseja silmiin vaihdellessa. Kirvelyä oli monta päivää. Leikattiinhan siinä laserilla monet verisuonet poikki. Silmät olivat nestettä täynnä kuin ilmapallot pari viikkoa.

      Kun sitten moitin lääkäreitä ja kysyin että mikä oikosulku sai muuttamaan leikkauksen sovitusta oli vastaus:"Toisella kertaa niitä korotetaan kulmakarvoista". Todella huono selitys. En mene toista kertaa. Ja sitäpaitsi, jos korotus olisi tehty heti kulmakarvojen kohdalta, ei toista kertaa tarvittaisi.

    • Ei-asikas

      En ole entinen enkä tuleva asiakas mutta toisessa ketjussa kerrotaan että Valvira on rajoittanut kyseisen lääkärin ammatinharjoittamisoikeutta. Suhtaudun sellaisiin lääkäreihin AINA suurella varauksella, ei niitä oikeuksia muuten vain rajoiteta.

      • Onko_muita

        Luin saman tiedon. Onko tuossa lääkärikeskuksessa muitakin lääkäreitä? Rajoitushan koski vain yhtä nimettyä lääkäriä.


    • pkiii

      ja paikka oli mikä? etsin itsekin sopivaa paikkaa ja lääkäriä yläluomileikkausta varten.

      • Olisko_tämä

        Kävin SairaalaKL:ssä ja olen tyytyväinen tulokseen. Silmät on pysynyt kunnossa nämä muutamn vuoden.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe