Naiset ovat ihania

Rynski-kertoo

Moi! Olen Rynski.

Kuulostaa vähän rikollisen nimeltä. Ollessani sotaväessä, kämppäkaveri antoi sen minulle ja se jäi elämään, koska se tuntui niin hauskalta. Olin eronnut noin kahdeksan vuotta sitten, sisareni hiukan myöhemmin.

Kun mietimme silloin tilannetta hänen kanssaan, totesimme, että aikuisiahan me olemme, tarvitsemme muutakin seksiä kuin itsetyydytystä. Niinpä Tytti antoi minulle vittua ja minä hänelle kyrpää. Jo aikaa sitten olimme heittäneet pohdinnan, oliko näin sopivaa.

Vakiopano siskon kanssa olikin paljon ihanampaa kuin olimme aluksi arvanneetkaan. Olihan hänellä lapsia, mutta ne eivät estäneet häntä vierailemasta luonani. Kun he tulivat murrosikään, liehuivat ties missä harrastuksissa, joten saatoin käydä siskonikin luona. Toisaalta siinä vaiheessa olimme jo kertoneet heille asiasta, ja he ottivat sen ihan luontevasti. Ei siis haitannut, vaikka he kesken kaiken tormalsivat kotiin.

Siskoni oli miellyttävä ja erittäin kaunis. Hänellä oli vaalea, lyhyehkö tukka ja iloiset kasvot. Hän ei tarvinnut ollenkaan meikkiä, niin kaunis hän oli. Merkillisintä oli, että rinnatkin olivat terhakkaat, vaikka hän oli imettänytkin. Hän oli myös erittäin hyvin muodostunut, kaikki oli juuri paikallaan.

Mutta kaikkein suloisin oli hänen vittunsa. Se oli erittäin esiintyöntyvä. Siksi hän pukeutui usein tiukkoihin pitkiksiin, joissa vitun muoto näkyi kaikille. Oli upeata katsella häntä, kun hänen vittunsa nousi korkealle kummulle housujen läpi. Lisäksi hän piti sellaisia housuja, joissa kangas meni syvälle vitunrakoon paljastaen muotojen yksityiskohdatkin. Todella upeata!

Kesällä hän käytti myös shortseja. Samoin niissä vittukumpu ja vitunrako olivat hyvin esilla. Joskus hän oli sillä tuulella, että puki lyhyen hameen ja jätti pikkarit pois. Kun hiukan nosti hameen helmaa, hänen ihana kokoposliininen vittunsa näkyi, ettenkö sanoisi, häikäisevan kauniina.

Ei siis epäilystäkään, että nuolin himokkaasti hänen kosteata vittuansa, työnsin sinne usein kyrpäni. Nautimme välillä pikapanosta, välillä pidin kyrpääni hänen suloisessa vitussaan jopa tuntikausia tai suutelin ja kielellä leikittelin hänen ihanan klittansa ja sisempien häppäreittensä kanssa, välillä pyöritin kieltäni hänen emättimessään.

Ihanaa oli siskon kanssa. Mutta emme suinkaan estäneet toisiamme nussimasta myös toisten kanssa. Koska siskoni varmuuden vuoksi käytti e-pillereitä ja vieraitten kanssa kortonkia, olimme sopineet että voin työntää paljaan kyrpäni hänen ihanan ihanaan paljaaseen vittuunsa. Taas vieraitten kanssa käytin minäkin kortonkia.

Olin nyt 35 wee, enkä tuntenut tarvetta mihinkään muuhun. Eräänä päivänä istahdin puistonpenkille. Vastapäiselle penkille istahti aivan ihana tytsy, minihameeseen pukeutunut, suunnilleen minun ikäiseni, kaunis kuin mikä. Kun hän tahallisen näkyvästi korjaili asentoaan, minulle avautui suora näkymä hänen hameensa alle. Hänellä ei ollut pöksyjä! Siinä hän istui ja antoi koko kauneutensa näkyä, ja kaunis se olikin, huolella huoliteltu vittu, joka oli selvästi kostea ja kiihottunut.

Minulle selvisi heti, ettei ole vahinko. Mutta en tiennyt nauttiko hän vain vitun näyttämisestä vai oliko tarjolla myös jatkoa. En tarvinnut rohkeutta, vaan tuntui aivan itsestäänselvältä mennä hänen luokseen ja kysyä. saisinko tarjota kahvit. Menimme siis kahvilaan. Hän kertoi nimensä, Ella.

Hän oli hyvin avoin. Kertoi heti, että oli antanut vittuaan muutamille, mutta erityisesti hänellä oli herännyt halu nähdessään minut. Hän kertoi, että hänellä on 16 wee tytär, jonka hän oli saanut jo alle kaksikymppisenä. Silti hän ei ollut ollut pitkässä suhteessa, sillä joko oli törmännyt renttuihin miehiin tai omaan valikoivuuteensa. Hän sanoi suoraan, että jos minua haluttaa, hän voi antaa vittuansa. Totta kai halusin.

Pyytelin anteeksi, että on kyllä sottuista, mutta voisimme mennä meille. Hän suostui heti. Perillä hän riisui oitis mininsä. Voi että hän oli suloinen ja hänen vittunsa todella nätti. Kysyi, että voisimmeko ensin käydä suihkussa. Menimme yhdessä suihkuun ja pesimme toisemme. Hän nautiskeli selvästi, kun pesin hänen sukupuolielimensä, melkein tuotin hänelle orgasmin. Minun kyrpäni seisoi tietysti koko ajan. Sanoin, että pesee sen varovasti, etten laukea ennen aikojani.

Kuivasimme ja kävimme sängylle. Kun etsin kortsun, hän sanoi että ei tarvitse. Kertoi käyttävänsä pillereitä ja oli ehdottoman varma, että mitään tauteja hänellä ei ollut. Viime yhdynnän jälkeen oli juuri käynyt tarkastuksessa ja otattanut näytteet. Esileikit tuntuivat leikityn jo suihkussa, joten työnsin paljaan kyrpäni hänen herttaiseen vittuunsa. Laukesimme miltei heti, mutta tuntui, etten halua vetää kyrpääni pois. Halusimme toistemme läheisyyttä.

Juttelimme pitkään kyrpä koko ajan hänen vitussaan. Meistä rupesi tuntumaan, kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja. Kertoilimme elämämme ja kokemuksiemme pääkohdat, välillä joutuen vähän sivuraiteellekin. Kiihotuimme taas uudelleen. Nyt yhdyntä kesti pitkään.

Jatkuu.

2

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rynski-kertoo

      Jatkoa.

      Ella levitti vittunsa aivan auki. Olen yleensäkin sitä mieltä, että naisella kuin naisella on hyvin vetävä ja kaunis vittu, mutta hänen vitussaan oli vielä jotakin erityistä. En osaa sanoa, mitä se on, mutta jotakin suorastaan maagista. Ei tahtonut tulla loppua sen suutelemisesta, Ellan hyväilemisestä ja tuntui, että kyrpä oli luotu juuri hänen vittuansa varten. Välillä Ella soitti tyttärelleen, joka kertoi, ettei tulisi vielä pitkään aikaan kotiin. Meillä oli siis edelleen aikaa hellimiseen.

      Ennen kuin Ella lähti, hän kertoi, että heillä on aikomus mennä viikonlopuksi perintömökilleen. Olisin tervetullut, jos minulla on aikaa. Sovittiin, että menemme minun autollani. Ella tekee tarvittavat hankinnat ja veloittaa sitten minua.

      Kun hain heitä autollani, näin Ellan tyttären ensi kerran.

      - Mä on Ida, sanoi viehattavä tyttö, ja äiti onkin jo sanonut, että sä oot Rynski. Ei se voi olla oikee nimi, mikä sä oot oikeesti?

      - Mä oon Rurik, mut ei sitä käytetä.

      - No, sä oot sitten toistaiseks Rynski, kunnes mä keksin paremman.

      Näytti olevan kuin Ella, avoin ja luonteva. Kummankaan seurassa ei tarvinnut olla kipsissä.

      Kun tulimme mökille, molemmat naiset heittivät heti kaikki vaatteet pois, tuosta vaan, muitta mutkitta. Jotta sosiaalinen paine ei olisi päässyt kohoamaan, seurasin kyselemättä esimerkkiä.

      - Ensteks käydään uimassa ja sit pannaan sauna lämpeneen, Ella totesi.

      Kannettiin vedet ja pantiin sauna lämpiämään. Siinä sitten vähän räpiköitiin uimamärkyyttä ja ruvettiin teelle ja pikkuleiville saunaa odotellessa, edelleen ihan ilkosillaan. Ei tytöillä ollut mitään aietta pukeutua takaisin.

      Siinä tee´etellessä oli enemmän aikaa kiinnittää huomiota Idan vittuunkin. Aivan ihana, huolellisesti poistettu karvat. Varmaan ihan tämän päivän työtä, koska ei ollut sänkeäkään. Vaan ei ollut höylänkään jälkiä. Aivan pehmeä tasainen pillu. Koska olin jo huomannut Idan rennon luonteen, uskalsin kysyä, miten hän oli poistanut vittukarvat niin täydellisesti ja ilman vaurioita. Hän vastasi, että Veet-voiteella. Kun käyttää sitä noin joka kolmas päivä, vittu pysyy viehättävänä. Kyllä muutkin pojat ovat sitä kehuneet.

      Saunaan mentiin yhdessä. Ei edes kysytty, kun muutenkin oltiin alasti. Otettiin ensin kunnon löylyt ja sitten uimaan. Kun tultiin taas saunan puolelle, Ida sanoi, että tahtoisi minulta kyrpää. Hätkähdin moista avomielisyyttä ja katsahdin Ellaa. Ella vain nyökytti päätään ja hymyili valloittavasti. Suutelin Idan vittua ja huomasin, että Ella ryhtyi hyväilemään kiveksiäni ja kyrpääni. Ida nautinnossaan suki tukkaani.

      Työnsin sitten kyrpäni syvälle Idan vittuun. Hän kiemurteli nautinnosta. Kysyin Ellalta, mitäs minä teen, kun ei kädet riitä, eikä kyrpiäkään ole kuin yksi.

      - Minä katselen ja runkkaan, Ella vastasi.

      Niin panin sitten kuin mielipuoli Idaa Ellan katsellessa. Saimme suorastaan lamaannuttavan orgasmin. Puolen tunnin jälkeen kiihotuimme uudestaan, ja nyt panin Ellaa Idan katsellessa ja runkatessa. Katsoin välillä Ellaa ja Idaa silmiin. He nauttivat aivan ylimaallisesti. Kiinnitin huomiotani siihen, että Ida runkkasi todella elegantisti, niinkuin nainen parhaimmillaan voi.

      Tytöt sanoivat, että jos vain halusin, tervetuloa heille asumaan. Koko mökilläoloaika oli yhtä juhlaa. Seuraavana päivänä kotiin saavuttuani kannoin jo tavarani heille ja sanoin vuokrasopimukseni irti. Menimme piankin Ellan kanssa avioon, mutta Ida vakuutti, että jatkossakin hän usein antaa vittuansa. Samaa kertoi myös sisareni Tytti.

      Muuten, Ida oli jo niin tottunut nimeeni, ettei enää halunnutkaan uutta kutsumanimeä. Tytti ja Ida olivat myös muiden kanssa. Tytti meni uusiin naimisiin, Ida ensimmäisiinsä, mutta silti he antoivat suloisesti vittua myös minulle. Olimme Ellan kanssa ns. avoimessa liitossa. Kumpikin sai harrastaa seksiä myös muiden kanssa, mutta Ellan kanssa syntyi aito rakkaus, joka piti meidät aina yhdessä. :)

    • tautejakyrpään

      Ollessani sotaväessä, kämppäkaveri antoi tauteja herttaiseen kyrpääni, sisareni hiukan myöhemmin ja se jäi elämään kyrpääni. Minulle selvisi heti, ettei ole kortonkia tarvinnut ollenkaan. Ei siis epäilystäkään, että tauteja hänen vitussaan oli. - Ensteks käydään uimassa ja sit pannaan pikkarit syvälle vitunrakoon, Ella totesi. Kannettiin vedet ja pantiin kyrpääni kortonkia. Seuraavana päivänä kotiin saavuttuani kyrpäni juuri oli auki. Rupesi tuntumaan, että kyrpä lähti irti. Siinä sitten vähän räpiköitiin. Kumpikin sai tauteja. Se oli erittäin sottuista. Esileikit tuntuivat leikityn, mutta kortonkia ei ollut. Niinpä runkkaan, kuin mielipuoli. Vittu, kun ei kädet riitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe