Kokemuksia atlantica aegean park?

Tyuikjg

Kokemuksia ko hotellista? Minkälainen ruoka? Oliko valikoima monipuolista? Saako baareista drinksuja, vai meneekö viini/olut linjalla? Altaat, ranta: löytyykö tilaa jos ei ole kukonlaulun aikaan varaamassa paikkoja?

Onko hotelli siisti, näkyikö öttiäisiä? Joko Kreikan viemärit imaisevat vessapaperin, vai vieläkö on ohje heittää käytetyt paperit roskakoriin?

8

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KohtaMarquiseenMenossa

      Olimme Aegean Park-hotellissa syyskuussa 2014.
      Hotellin allasalue on aivan erinomainen. Paikkoja on paljon mutta niin on asikkaitakin. Jonkin verran ammuisin oli "varaajia" vaikka varaaminen onkin kiellettyä. Varaamiseen ei kuitenkaan puututtu. Ranta on hyvä ja rannallakin on baari. Sitä emme kuitenkaan käyttäneet vaan tyydyimme allasalueen baariin.
      Drinksuja saa melkein mitä vain, jos ne ovat sellaisia että ne voidaan tehdä "halvemmista" aineista eli ei kalliimmista tuontiviinoista. Allabaarissa on drinkkilista mutta tekivät esim Sex on the beach, vaikka se ei ollut listalla ja sekin tuli all inclusiveen.
      Ruoka oli ihan monipuolista ja valinnanvaraa oli niin ettei kaikkea voinut edes maistella. Aamulla puristetiin tuoremehu tuoreista appelsiineista. Joka ilta päivällisellä oli joku teema, jona mukaan päivällisruuat oli valittu.
      Joka ilta oli jokin esitys ravintolan edessä olevalla lavalla. Esitysten taso ei kyllä ollut mistään kotoisin :( mutta olipahan huvia kuitenkin. Esitys oli miltei joka ilta saman porukan aikaansaannos. tämä porukka kierteli päivällä hauskuttamassa lapsia, jota tässä hotellissa on paljon.
      Lapsille oli tosipaljon ohjelmaa ja heitä huomioitiin hyvin. Päätimme, että jonkain vuonna menemme tähän hotelliin lastenlastemme kanssa. Lapsille voi suositella ehdottomasti.
      Huono puoli, joka laski tasoa, oli se, että illallisravintola oli aivan liian pieni. Tarjoilijoilla oli niin kiire, että he eivät kertakaikkiaan ehtineet paneutua lainkaan asiakkaisiin... veivät ja toivat astioita ja juoksivat tukka putekella. Säälitti ihan. Tuo tarjoilijoiden hirvittävä kiire ja ravintolan ahtaus tekivät sen että paikka ei tuntunut ollenkaan tähtiensä arvoiselta. Ravintola oli vain osittain katettu joten sekin teki paikasta hieman "nuhruisen oloisen".
      Me emme huomanneet "öttiäisiä". Siistiä oli. Asuimme toisessa kerroksessa.
      Viemäreitä ei ole uusittu, joten paperit roskikseen eik pönttöön!
      Niin, jos luksusta haluatte, niin varatkaa huoneisto Premium rakennuksesta. Se on lähimpänä rantaa ja huoneistosta on suora yhteys altaalle. Mutta täältä on aika pitkä matka aamiaiselle ja ruokailemaan

      • Kyselijä_ylempää

        Kiitoksia kattavasta vastauksestasi :)


    • Suosittelenlämpimästi

      todella ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka hyvää. Lapsille oli paljon tekemistä.

    • SyksylläParkiin

      Miten tuolla illallisella muuten toimittiin, oliko pöytiinohjaus vai miten? Ottiko tarjoilija juomatilauksen vai haettiinko itse? Lisää infoa minäkin vailla, ihan mitä tahansa mieleen tulee :)

      • hyväpalvelu

        Oli pöytiin ohjaus. Tarjoilija otti viini ja muut drinksu tilaukset, olut ja limsa hanasta. Ihan huippu hyvä palvelu. Baareissa drinkkilistat joista valita. Mukavat huoneet. Hyvä allasalue. Ei valittamista :)


      • SyksylläParkiin

        Ok, kiitos! Vielä lisäkysymyksiä jos jaksat vastata :) Olitteko pääaltaan luona vai oliko huoneenne premium puolella? Paistoiko aurinko terassille? Mistä maista muut lomailijat olivat pääasiassa? Jostain luin että enimmäkseen pohjoismaalaisia, mutta mietityttää onko muualta..


      • hyväpalvelu

        Oltiin pääaltaan luona ja kyllä paistoi. Ollaan reissattu paljonki turkissa ja espanjassa, mutta täällä oli eniten suomalaisia kuin missään muualla on ollu. Pohjoismaalaisia muukin väki, ei esim venäläisiä näkyny..


    • ElokuunMatkaaja

      Missä kohtaa on ravintola? Entä baarit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1768
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      881
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      711
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      663
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    Aihe