Aihe

Onko minut kirottu?

kirous

Ajattelin, että jos tällä palstalla tiedettäisiin jotakin kirouksista. Epäilen kärsiväni sellaisesta, ja haluaisin tietää, voiko kirouksen saada pois? Tietääkö kukaan?

27

470

  Vastaukset

  • Epäilen itsekin välillä, sillä elämässäni on ollut niin paljon epäonnea ja kärsimystä, ihan lapsesta lähtien. Muiden ihmisten vuoksi monet asiat, haaveet ovat jääneet toteutumatta :( Monet ihmiset vihaavat minua, vaikka eivät edes kunnolla tunne minua. Miksi?

   • Tuntuu välillä samalta mut mua loukataa ilman et kukaa ees huomaa ei mua muute kiusata


  • Minulla on valitettavasti kokemuksia joutumisesta kirousten alaiseksi. Lyhyesti kerrottuna pääsin eroon niistä koska tulin uskoon, Jeesus aikuisten oikeasti pelasti minut. Pyhä Henki kertoi mitä minun tulee tehdä joten mm hävitin kaikki okkultistiset esineet, kirjat ym kotoani. Olimme sanet "lahjaksi" kirottuja esineitä. Tämä siis tapahtui kun asuimme poissa Suomesta, maassa jossa okkutiikka ja musta/valkoinen magia jylläävät ihan arkipäivässä. Myös sukukiroukset joita suvussamme oli, tuli katkaista. Niihin sain apua pastorilta jolla oli kokemusta sekä seurakunnan vanhemmistolta. En tiedä onko Suomessa edes ketään joka osaa ns purkaa kirouksia…

   Älä mene hakemaan "apua" valkoista magiaa harjoittavalta noidalta koska sekä musta että valkoinen magia ovat samasta pahasta ja uppoat vaan syvemmälle suohon. Ainoa apusi on löytää aito Jeesukseen uskova. Vasta uskoon tullut on vielä lapsen asemassa henkisellä taistelukentällä joten etsi käsiisi joku joka on ollut vuosia uskossa ja uskon pitää olla vahva.

   Tiedän mistä puhun koska olen joutunut opettelemaan kaiken kantapään kautta. Etsin ennen uskoontuloa ihan hullun lailla apua kummittelun loppumiseen ja kirousten purkamiseen mutta kaikki neuvot tuntui olevan New Age-oppeja, kavahda niitä.
   Nyt esim kummittelu talossamme on loppunut kun vihdoinkin olen vapaa kirouksista sekä pystyn ajamaan pahat henkivallat pois Jeesuksen Kristuksen nimessä ja se on ainoa keino. Sain Jumalalta lahjaksi henkien erottamisen armolahjan ja siitä on ollut apua sekä omassa elämässäni kuin myös muita ihmisiä auttaessani.

   Toivottavasti tästä oli apua.
   Siunausta.

   • Ei kannata Jeesukseltakaan mennä hakemaan apua, ainakaan miltään helluntailaiselta joka väittää tuntevansa Jumalan tai omaavansa armolahjoja.


  • Hei!

   Ihmisten kiroamisella ei mitään merkitystä ole. Sama jos pahat henget kiroavat, ei sillä mitään merkitystä ole. Pahat henget tahtovat pahaa aivan määrättömästi jos vain saisivat aikaan kaiken tahtomansa olisi se pelkkää pahaa.

   Syyllisyys Jumalan edessä on se millä on jotakin merkitystä. Henget voi ihmisestä tapella kyllä. Ihminen voi olla taisteluareenalla jossa henget vetävät hiasta kumpaankin suuntaan.

   Ihmisen omaa tahtoa kysytään. Mutta pahojen henkien kanssa ystävyys merkitsee aina ihmisen tuhoa, ei ne pahat henget hyvää tee vaikka niistä joku yrittäisi tykätä.

   Jaak 4:7, Hebr 1:14. Ratkaise itse.

   Siunauksia
   Jari Laurila
   keskustelija

   • Hei,
    itse asiassa sillä on merkitystä, huomaa ns joka päiväinen kiroaminen. Toiseksi ihmiset oikeasti hakevat kirouksia toisilleen noidilta. Sinä et ehkä ole elänyt siinä kulttuurissa, minä valitettavasti olen ja voin sanoa että valitettavan hyvin toimii, jopa hallitustasolla asti!
    Pahat henget toivovat ihmiselle pahaa ja toimivat ihan just kuin heidän "herransa" haluaa.
    Olet Jari oikeassa, kun me vastustetaan niin ne todellakin pakenevat ja henget kyllä palvelee, kuka hyvää, kuka pahaa.


   • Jeesus.on.Herrani kirjoitti:

    Hei,
    itse asiassa sillä on merkitystä, huomaa ns joka päiväinen kiroaminen. Toiseksi ihmiset oikeasti hakevat kirouksia toisilleen noidilta. Sinä et ehkä ole elänyt siinä kulttuurissa, minä valitettavasti olen ja voin sanoa että valitettavan hyvin toimii, jopa hallitustasolla asti!
    Pahat henget toivovat ihmiselle pahaa ja toimivat ihan just kuin heidän "herransa" haluaa.
    Olet Jari oikeassa, kun me vastustetaan niin ne todellakin pakenevat ja henget kyllä palvelee, kuka hyvää, kuka pahaa.

    Hei!

    "Kiroaminen" suom. käännös, -sillä on alkukielissä erilaisia painotuksia ja vakavuusasteita.

    Mutta ihmisen kiroamisella ei mitään virkaa ole vaikka ei se miellyttävääkään ole.

    Seurakunta voi vahvistaa vain sellaisia asioita luonnollisen henkilön suhteen mistä on yhdessä subjektin kanssa sovittu seurakunnan julistettavaksi; Matt 18:18 metodissa siis.

    Mitä väliä sillä mitä ihmiset kiroavat. Ihmisten kielekäyttö on mitä on, ei ihmiset saa olla naapureidenkaan räkätykseltä tavallisesti rauhassa.

    Siunauksia
    Jari Laurila
    keskustelija


  • Minäkin epäilin lapsena joutuneeni kirouksen alaiseksi koska kuljin väärässä seurassa. Jos sinusta tuntuu että sinut on kirottu niin etsi apua Jumalalta ja rukoile Häntä ja pyydä Häneltä ohjausta niin että tuo kirouksen voima katkeaisi.

  • Ei mikään ihme, jos olet ollutihmisten seurassa, joiden uskonto on mustaa maailmaa ja pimeyden palvontaa.

   Älä luota enkeliuskoviin, älä magiaa harjoittaviin, älä noituuteen ym. sillä kaikissa jopa enkeliopistossa on mustan maailman henki. Se tarkoittaa pahaa ja pahuutta. Paha pyrkii aikaansaamaan aina pahuutta ja tekee ilkeyksiä.

   Itse en päästäedes kotiini mustan maailman ihmisiä. Ovi pysyy tiiviisti lukossa kaikilta noituutta, enkelioppia, ufoja, magiaa, ym. ei- kristillisiä oppeja.
   harjoittavalta.

   Mustaan maailmaan kuuluu myöskin toisen omaisuuden varastaminen , toisen omaisuuden tuhoaminen ja toisen hyväksikäyttö. Mustaan maailmaan kuuluu viha ja kateus. Musta maailma on niin pahaa spiritismeineen kaikkineen, jotta kannattaisi kyllä ajatella keiden kanssa on tekemisissä, jos pahuuden ihminen on lähelläsi.

   Jos suvussasi on tuollainen mustan maailman henkilö, niin pyy kaukana, sillä hän haluaa sinulle vain pahaa. Pahojen henkien avulla hän pyrkii kiroamaan sinut ja saavtuksesi, hän tuhoaa sinut täysin.

   Pidä oma ajatusmaailmasi ja vaali omaa elämääsi pahoilta ihmisiltä. Kunnioita omaa itseäsi ja tekojasi hyvyydessä älä pahuudessa. New Age sisältää pelkkää mustaa ja pahuutta, jos olet antanut pikkutillisi pahuudelle saat kyllä pahuutta lisää ja kirouksia.

   Minun eräs hullu serkkuni, joka on spiritismiä harrastanut, noituutta, magiaa, ym. humpuukeja, on todellakin kamala. Pyrin olemaan hänestä mahdollisimman kaukana. Suvussani on toinen pimahtnut, joka liikkuu tämän serkkuni kanssa. Tosin heillä on harhoja ja kuulevat jotain outoa. Pitävät itseään erikoisina, mutta ovat tehneet jo pahaa. He ovat skitsofreenikkoja, jotka eivät uskalla ottaa lääkkeitä, vaan elävät hulluudessaan. Hulluja on monenlaisia, täytyy sanoa näin kun on noita kahta seurannut.

   • Tähän on ihan pakko kirjoittaa miten pahan saa aikaan ja kostonsa toteudettua. Se ei tarvitse mitään loitsuja tai muuta taika temppua. Nyt kun sinua siis yleensä jotain ihmistä on loukattu ja ehkä lyöty ja pahoin pidelty. Niin kostonsa tämä henkilö saa jos häellä on kyky vihata niin syvästi ja hillittömästi häntä lyönyttä tai loukannutta henkilöä, niin jotain pahaa jopa kuolema on lyöjälle/ loukkaajalle seurauksena. Itselläni on tämä lahja jos tätä nyt lahjaks voi sanoo.Kuutta ihmistä on kohdannut onnettomuus ja kolme heistä on kuollut vihani seurauksen ja he ovat kuolleet, siks kun ovat loukannet minua ja vihani keihäs on heidät tappanut ne kolme muuta on kolari vammautunut iäkseen ja juuri toivomallani tavalla siis liikenne kolarissa. Siis pahan aiheuttamiseen jollekkin vihamiehelleen ei tarvii mitään loitsuja, tai muita ns temppuja, viha riittää.
    Nyt ymmärrän, että viha kuluttaa myös sitä vihaajaa ja tokko viha on koskaan täysin oikeutettua. Viha aiheuttaa vihaajalle itselleen monia sairauksi ja jo Jumalan sanassa sanotaan:- Joka veljeään (Siis toista ihmistä) vihaa on murhaaja ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää joka hänesä pysyisi.
    Tiedossani on, että tämä vihan lahja, jota olen kirjoittanut annetaan niille ns heikoille ihmisille joita on lyöty ja ihan pahoin pidelty, haukuttu ja he ovat liian heikkoja mitenkään torjumaan loukkaajaa ja lyöjiä. No niin vihaa kertyy tähän ihmiseen niin paljon, että se pystyy aiheuttamaan jopa vammautumisen tai kuoleman ja sairastumisen sille henkilolle, jota hän vihaa.


  • kyllä voi ihmisen kirota minä kun haksahdin uskovana mustaan raamattun ja manasin esille saatanan enkeliruhtinaita niin siellä on ihmisille tarkoitettu kirousloitsu ja pari loitsua jolla vihamiehille käy huonosti niin kirosin kaikki minulle pahaa tehneet ihmiset niin nämä ei ole uskossa niin yks hyppäs parvekkeelta alas ja halvaantui toiselle tuli syöpä ja exälleni on tullut tajuttomuus kohtauksia...

   tämä on tosi juttu kaikkia ihmisiä en ole edes nähnyt ketkä olen kironnut...

   kyllä ihmisen voi kirota mutta ei tosi uskovaa joka on 100% antautunut Herralle mutta jos ihmisen elämässä on syntiä niin uskovankin pystyy nujertamaan kun on antanut saatanalle valtaa...

   en enää harjoita okkutilismia ja mustaa magiaa kun olen tehnyt parannuksen mutta ihmisen voi helpostikin kirota jos tietää mitä tekee ja osaa hommansa ja usko riittää...

   uskokaa tai älkää mutta tämä on totta...

   • tämmösestä kirouksesta voi vain vapautua kääntymällä Herran puoleen tai sitten niin että joku tosi uskova rukoilee kirotun puolesta ei oo paljoo apua semmosesta uskovasta joka elää synnissä!


   • TÄSSÄ HYVÄ TODISTUS ASIASTA!

    John Mulinde: Taistelu taivaallisissa

    Haluan antaa todistuksen miehestä, joka ennen pelastumistaan oli
    palvellut saatanaa.

    Kun kuulin tämän todistuksen, se haastoi minua niin, että vietin 10 päivää rukouksessa ja paastossa kysyäkseni

    Herralta: "Herra voiko tämä olla totta?"

    Tämä mies syntyi sen jälkeen, kun hänen vanhempansa olivat luovuttaneet hänet Luciferille.

    Hänen ollessaan vielä kohdussa, vanhemmat olivat jo suorittaneet monia rituaaleja ja vihkineet lapsen saatanalle.

    Jo 4-vuotiaana hänellä oli yliluonnollisia voimia.

    Hänen vanhempansakin alkoivat pelätä lasta.

    Pojan ollessa 6-vuotias isä luovutti hänet noidille, jotta he kouluttaisivat häntä edelleen.

    Ollessaan 10-vuotias poika suoritti jo epätavallisia asioita vihollisen valtakunnassa. Toiset noidat pelkäsivät häntä. Hänen ollessaan vasta nuori poika, hän teki äärettömän pahoja asioita.

    Parikymmenvuotiaana hänellä oli jo paljon verivelkaa kontollaan.

    Hän tappoi ihmisiä tahdollaan.

    Hänellä oli kyky irrottautua ruumiistaan transsendentaalisen mietiskelyn avulla ja hän saattoi käyttää levitaatiota eli hän kykeni vapautumaan painovoimasta. Joskus hän irtautui mietiskelyssä ruumiistaan ja jätti sen minne tahtoi, ja
    liikuskeli ympäri maailmaa.

    Tätä kutsutaan astraalimatkustamiseksi.

    Tätä miestä saatana käytti mahtavasti tuhoamaan seurakuntia ja pastoreita.

    Eräänä päivänä hän tuli seurakuntaan, jonka hän halusi tuhota. Tämä
    seurakunta oli täynnä rukousta. Seurakunnassa oli myös jakautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta juuri tuolloin pastori oli kutsunut koko seurakunnan paastoon. Ja tämän paaston aikana oli paljon katumusta. Ihmiset kokoontuivat yhteen ja alkoivat pyytää Herraa tekemään keskuudessaan työnsä.

    He rukoilivat Herraa, ja pyysivät Häntä armahtamaan heitä ja puuttumaan elämäänsä.

    Näiden päivien aikana tuo taikakeinoja käyttävä mies tuli yhdessä demonisten henkien kanssa tuota seurakuntaa vastustamaan.

    Mutta juuri silloin tuli seurakunnalle profeetallinen sana, että heidän tuli
    nousta ja astua taisteluun seurakuntaa uhkaavia demonisia henkiä ,vastaan.

    Eräänä päivänä siis tuo mies irtautui ruumiistaan ja lähti astraalimatkalle johtaakseen mahtavaa demonien armeijaa tuota seurakuntaa vastaan.

    Kerron siis hänen todistuksensa.

    Mies liikkui siis seurakunnan hengelliselle alueelle. Hän ja henget yrittivät
    tunkeutua seurakunnan hengelliselle alueelle ja hyökätä sen kimppuun,
    mutta koko seurakunnan yllä oli paksu valon peite, valon suojamuuri.

    Yhtäkkiä oli enkelien armeija taistelemassa heitä vastaan.

    Tämä taistelu tapahtui taivaallisissa.

    Kaikki demonit lähtivät pakoon, mutta tuo mies otettiin vangiksi. Kenen toimesta? Enkelien.

    Mies näki miten kuusi enkeliä piteli häntä kiinni. He toivat miehen katon läpi,
    suoraan alttarille. Siinä oli kristittyjä syvässä rukouksessa, he olivat siinä hengellisessä taistelussa, he tempasivat valtoja alas ja mursivat kahleita.

    Pastori seisoi edessä ja johti rukousta ja

    hengellistä taistelua. Herran Henki puhui pastorille: "Ies on nyt

    murrettu ja uhri makaa edessäsi. Auta häntä ja johdata hänet

    vapautukseen." Pastori avasi silmänsä ja näki tuon nuoren miehen siinä

    makaamassa, aivan lyyhistyneenä. Mies palasi ruumiiseensa. Nuori mies

    sanoi, ettei lainkaan tiennyt miten oli ruumiinsa löytänyt. Hänhän oli

    jättänyt sen kotiin, mutta nythän hän oli ruumiissaan.

    Miehellä ei myöskään ollut aavistustakaan, miten oli ylipäätään tullut

    sinne; hän tiesi vain, että enkelit olivat tuoneet hänet katon läpi.

    Pastori ilmoitti seurakunnalle, mitä Herran Henki oli hänelle sanonut

    ja kehotti seurakuntaa pysyttelemään aivan rauhallisena. Pastori kysyi

    nuorelta mieheltä: "Kuka sinä olet?"


   • Silloin mies alkoi vapista ja demonit lähtivät ulos hänestä. Seurakuntalaiset suorittivat

    vapautuspalvelun ja sitten mies alkoi kertoa elämästään.

    Tämä nuori mies elää nykyään Herralle, hän palvelee evankelistana,

    saarnaa Jumalan sanaa ja Jumala käyttää häntä mahtavalla tavalla

    vapauttamispalvelussa. Eräänä päivän menin illallisille, koska joku

    oli kertonut minulle tuosta nuoresta miehestä ja olin utelias

    tapaamaan hänet. Niinpä istuimme illallisella ja jossain vaiheessa

    miehellä oli tilaisuus pitää todistuspuheenvuoro. Hän puhui paljon ja

    itki aina välillä sitä, mitä kaikkea oli saanut aikaan. Puheensa

    lopussa hänellä oli kaksi pyyntöä, kehotusta. Paikalla oli useita

    pastoreita ja hän sanoi heille:

    "Olkaa niin hyvät, olkaa niin hyvät ja opettakaa ihmiset rukoilemaan.

    Sillä ne ihmiset, jotka eivät rukoile, vihollinen voi monin tavoin

    voittaa. Ja jos he rukoilevat vain vähän, vihollinen omaa kyvyn

    nitistää ne vähäiset rukoukset." Hän sanoi niin ikään pastoreille:

    "Ottakaa Raamattu ja tutkikaa, miten voitte käyttää Jumalan antamaa

    hengellistä asevarustusta."

    Sitten mies kertoi miten oli tehnyt suoranaisia tutkimusretkiä. Hän

    oli kuulemma yhdessä saatanallisten palvelijoiden ja monien

    demonihenkien kanssa tunkeutunut ilmojen halki hengelliseen

    ulottuvuuteen. Hänen oli täytettävä tämä palvelutehtävä

    säännöllisesti, kuin työvuoro. Ja hän selitti: "Kun jokin maa on

    pimeyden läpitunkema, niin näissä taivaallisissa paikoissa,

    hengellisissä sijoissa, on peite, katto, joka on joskus niin paksu

    kuin kallio, ja se peittää koko seudun. Demoniset voimat ja

    orjapalvelijat, ne ihmiset, jotka palvelevat saatanaa, voivat liikkua

    niin peitteen yläpinnalla kuin sen alapuolellakin, ja toimia siellä.

    Sieltä korkeudesta he hallitsevat ja kontrolloivat tapahtumia

    alhaalla.

    Kun he ovat saattaneet työnsä päätökseen, he poistuvat tuolta

    peitteeltä, katolta. Tämän kaiken he tekevät liiton kautta, joka antaa

    yhä uudelleen heille voimaa. Miten se tapahtuu? Se tapahtuu niiden

    uhrien kautta, joita ihmiset tuovat alttareille. Oli erilaisia uhreja:

    taikuutta, veriuhreja, ihmis- ja eläinuhreja; jopa abortit ja sodat

    toimivat uhreina. Uhri voidaan suorittaa seksuaalisen moraalittomuuden

    muodossa, kaikenlaisten seksuaalisten perversioiden kautta. Nämä uhrit

    vahvistavat demoneita ja antavat niille uutta voimaa."

    Olin järkyttynyt miehen kertoessa edelleen: "Kun ne ovat siellä

    ylhäällä, niissä ulottuvuuksissa, niin kristittyjen rukoukset

    kohtaavat heidät kolmella tavalla:

    Kaikki rukous vaikuttaa kuin kohti taivasta kohoavalta savulta. Monet

    näistä rukouksista näyttävät savupylväiltä, jotka kohoavat ylöspäin,

    liikkuvat hieman sinne tänne leijuen, ja yksinkertaisesti katoavat

    sitten pois." Mies sanoi: "Ihmiset, jotka rukoilevat tällaisia

    rukouksia, elävät yleensä jollain alueella synnissä, mutta eivät ole

    valmiita päästämään irti siitä, mikä heitä sitoo. Heidän rukouksensa

    ovat niin heikkoja, tuuli pystyy puhaltamaan ne tiehensä. Ne rukoukset

    katoavat jäljettömiin tuossa hengellisessä tilassa."

    "Sitten on olemassa toinen tyyppi rukouksia. Savua, joka kohoaa

    peittoon, kattoon asti ja törmää siihen, mutta ei kykene tunkeutumaan

    siitä läpi. Tavallisesti nämä ihmiset ovat kokonaan antautuneita,

    tosissaan ja he elävät puhtaudessa; mutta heillä on liian vähän uskoa

    rukoillessaan. Usein he jättävät huomioimatta alueita, jotka tulisi

    yhdistää rukouksessa."

    "Sitten on vielä kolmas laji rukouksia. Se näyttää savulta, joka on

    tulen täyttämää. Kun tämä rukous kohoaa tulen kanssa, se on niin

    kuumaa, että se kalliopeite, heti savu/tulipylvään sitä koskettaessa,

    alkaa sulaa kuin vaha. Tulipylväs lävistää kalliopeitteen ja halkaisee

    sen."

    Mies jatkoi vielä: "Usein on niin, että ihmiset alkavat rukoilla ja

    heidän rukouksensa vastaavat ensimmäistä tyyppiä. Mutta kun he pysyvät

    rukouksessa ja yhä jatkavat, niin rukoukset muuttuvat ja niistä tulee

    kakkostyypin rukouksia. Jos he vielä pysyvät rukouksessa ja yhä

    jatkavat, niin yhtäkkiä tulee tämä tuli heidän rukouksiinsa, niin että

    rukouksista tulee voimakkaita ja ne lävistävät sen peitteen, katon."

    Mies kertoi myös, että kun pahan voimat olivat huomanneet rukousten

    muuttuneen, niin että se tuli oli aivan lähellä, asettuivat pahan

    voimat yhteyteen toisten henkien kanssa maan päällä ja antoivat

    tehtävän: "Tuhotkaa tämä henkilö, joka rukoilee tuolla. Hänen pitää

    lopettaa rukoileminen. Viekää hänen huomionsa muuhun, viekää hänet

    sivuun."

    Mies jatkoi: "Kovin usein kristityt antavat viedä huomionsa muuhun.

    Ensinhän he tunkevat rukouksessa eteenpäin, he tekevät parannusta, he

    sallivat Sanan tutkia omaa henkeään, ja he antavat Sanan kasvattaa

    uskoa; heidän rukouksistaan tulee yhä tarkemmin tähdättyjä,

    fokusoidumpia.


   • Paholainen näkee, miten rukoukset voimistuvat ja se

    yrittää tuoda tuhoa. Esimerkiksi puhelin voi soida ollessasi

    antautuneessa rukouksessa, ja ajattelet, että voisit kai nousta

    vastaamaan, ja palata sitten jatkamaan siitä miten pääsit, mutta siinä

    petät itseäsi. Tullessasi takaisin, sinun täytyy aloittaa alusta. Ja

    juuri sitä paholainen haluaa. Kaikki mahdolliset hajottavat tekijät

    tulevat kohdalle.Tämä voi mennä jopa niin pitkälle, että paholainen

    koskee ruumiiseesi ja aiheuttaa jonnekin kipua. Tai se tekee sinut

    nälkäiseksi, niin että haluaisit käydä keittiössä jotain syömässä.

    Ihan sama miten tai mitä, sen tähtäin on yksinkertaisesti saada

    huomiosi muualle, ja niin sinut on voitettu."

    Mies kehotti pastoreita opettamaan seurakuntalaisille: "Ottakaa joka

    päivä aikaa - ei siis sellaiseen tavalliseen, päivittäiseen pieneen

    rukoukseen, niitä voi lukea koko päivän ajan, vaan todella sellaista

    aikaa, jolloin olette kurottautuneina Herraa kohti, ettekä salli

    mitään keskeytyksiä tai huomion siirtymisiä. Sillä jos ihmiset pysyvät

    lujasti tässä seisomassa, kun he pysyvät sijoillaan ja sallivat

    Jumalan Hengen inspiroivan heitä, ja vievän heitä eteenpäin ja

    syvemmälle, silloin tapahtuu jotain hengellisessä ulottuvuudessa.

    Tulee tämä tuli ja kohoaa siihen kalliopeitteeseen asti ja alkaa

    sulattaa sitä."

    Mies jatkoi vielä: "Kun se kallio alkaa sulaa, niin se on niin kuuma,

    ettei yksikään demoni voi pysytellä sen lähellä. Ei myöskään mikään

    ihmishenki voi sitä kestää. Ne juoksevat pakoon. Sitten on olemassa

    tämä aukko hengelliseen ulottuvuuteen ja niin pian kun on tapahtunut

    läpimurto, taistelu rukouksessa päättyy. Henkilö, joka on rukoillut

    niin, kokee hetkessä miten hänen rukouksestaan on tullut helppoa ja

    siitä tulee todellinen riemu."

    Olen oppinut ymmärtämään, että tässä vaiheessa olemme saavuttaneet

    kohdan, jossa aika ja muut seikat eivät merkitse meille enää mitään.

    Se on se piste, missä lasket kaiken alas ja olet vain yhtä Herran

    kanssa.

    Mies jatkoi puhettaan: "Siitä hetkestä lähtien, kun nämä rukoukset

    ovat tunkeutuneet läpi, ei enää ole vastustusta, mikään ei voi

    pidättää rukousta ja tämä henkilö voi rukoilla niin kauan kuin tahtoo.

    Ei ole enää mitään, mikä voisi harhauttaa huomiota tai pidätellä

    heitä. Sellaisen rukouksen päättämisen jälkeen tuo aukko jää avoimeksi

    näiden ihmisten ylle. Ja kun nämä rukoilijat sitten nousevat

    mennäkseen rukouspaikaltaan pois, niin tuo aukko kulkee heidän

    mukanaan. Ne ihmiset eivät enää ole sen peitteen, katon alapuolella,

    vaan heidän tekemisensä tapahtuu avoimen taivaan alla. Tässä tilassa

    paholainen ei voi enää tehdä heitä vastaan sitä, mitä tahtoisi.

    Jumalan läsnäolo on kuin pilari, joka ulottuu taivaasta heidän

    elämäänsä. He ovat suojeltuja, tuon pilarin ympäröimiä. Siinä

    pilarissa on niin paljon voimaa, että näiden ihmisten jatkaessa

    rukousta, Jumalan läsnäolo koskettaa toisia ihmisiä. Ja se, mitä

    vihollinen näille toisille ihmisille on tehnyt, tuhoutuu. Kun nämä

    rukoilevat ihmiset puhuvat tai ovat toisia ihmisiä lähellä, niin

    läsnäolijat tulevat otetuiksi mukaan tuohon Jumalan läsnäolon

    pilariin. Niin kauan kun he ovat siinä pilarissa, heikkenevät

    vihollisen sidokset ja kahleet yhä edelleen. Kun nämä läpimurron

    saavuttaneet ihmiset jakavat evankeliumia syntisille, niin vastustus

    on äärimmäisen vähäistä.

    Silloin on kovin helppoa tuoda ihmisiä sisään

    Jumalan valtakuntaan. Kun nämä ihmiset rukoilevat sairaiden puolesta

    tai joidenkin toisten asioiden puolesta, niin tuo läsnäolo on käsillä

    - ja tässä on kertakaikkiaan hurja ero."

    "Paholainen vihaa näitä ihmisiä", sanoi tuo mies. "Jos on olemassa

    sellaisia paikkoja, jossa rukoillaan säännöllisesti sillä tavalla, tuo

    läsnäolo tulee siihen paikkaan eikä paholainen kykene tekemään mitään.

    Kun sellaiset ihmiset, jotka eivät tunne Jumalaa, tulevat sellaiseen

    paikkaan, heidän sidoksensa heikkenevät yhtäkkiä ja jos silloin

    paikalla on joku, joka palvelee kärsivällisesti ja rakkaudella, niin

    nämä ihmiset saadaan vedettyä helposti oikealle puolelle." "Ei väellä

    ja voimalla, vaan Jumalan Hengellä."

    "Kun nämä Jumalaa tuntemattomat ihmiset tulevat tuohon läsnäoloon he

    tuntevat itsensä jotenkin tuomion alaisiksi ja alkavat kamppailla,

    mitä pitäisi tehdä.

    Mutta jos paikalla ei ole ketään, joka johdattaisi

    heidät ulos synnistä ja sidoksista, niin nämä ihmiset lähtevät pois ja

    heitä ympäröivät sidokset ja kahleet tulevat entistä vahvemmiksi.

    Paholainen yrittää estää, että he enää milloinkaan päätyisivät

    sellaiseen ympäristöön."


   • Voitte kuvitella miten siellä istuimme ja tuijotimme tuota miestä. Hän

    vain kertoi asioista, joita oli tehnyt ja näki. Sitten hän sanoi: "No,

    mitä me sitten teimme niille ihmisille, jotka olivat rukouksessa

    tunkeutuneet läpi peitteen, katteen? Heidät merkittiin ja heitä

    tutkittiin. Yritettiin päästä selville henkilön heikkouksista.

    Toisille hengille annettiin sitten erityisiä ohjeita siitä, miten

    näiden ihmisten kimppuun voitaisiin hyökätä heidän heikkoihin

    kohtiinsa."

    "Kun nämä ihmiset astuivat ulos rukouspaikasta ja tämä rukouksen henki

    on heidän yllään ja Jumalan läsnäolo vallitsee, he ovat hyvin

    vahvoilla hengellisesti. Ilo Herrassa on heidän voimansa ja paholainen

    yrittää kaikkensa saadakseen heidän huomionsa irrotetuksi Jumalasta.

    Jos näillä ihmisillä on heikkouksia temperamenttinsa suhteen, niin

    vihollinen yrittää tehdä juttuja ärsyttääkseen näitä henkilöitä ja

    suututtaa heidät. Ja kun ihminen ei sitten enää ole herkkänä Pyhän

    Hengen suhteen, hän kääntää katseensa Herrasta ja tulee kiukkuiseksi

    ja vihan täyttämäksi. Muutaman minuutin kulutta he ehkä haluavat panna

    pois vihastuksen, mutta iloa he eivät enää tunne. Henkilö yrittää

    päästä takaisin siihen tilaan, mutta se ei niin vain onnistu. Miksi?

    Kun henkilö antaa periksi houkutukselle tekevät demonit kaiken

    mahdollisen sulkeakseen sen aukon peitteessä, katteessa. Ja jos ne

    siinä onnistuvat, jos ne onnistuvat uudelleen sulkemaan sen aukon

    kalliossa, niin tämä henkilö on eristetty Jumalan läsnäolosta. Tämä

    ihminen on yhä Jumalan lapsi, mutta sitä erityistä voitelua, joka

    lepäsi hänen elämänsä yllä, ei enää ole käsillä. Sitä voitelua, joka

    antaa kristityille vallan suorittaa jumalallisia asioita Hengen

    auktoriteetilla."

    "Kuten sanottua, henget tutkivat ihmisten heikkouksia. Jos ne löytyvät

    seksuaalisuuden alueelta, niin työskennellään tämän alueen houkutusten

    kautta. Vihollinen valmistelee sitten henkilöitä tai tapahtumia tai

    jotain muuta tällä alueella, jotta saadaan intohimo heissä heräämään.

    Ja kun henkilö sitten antautuu houkutukselle eli avaa ajatusmaailmansa

    epäpuhtaalle, ravitsee näitä ajatuksia ja antaa niille tilaa, hän ei

    itse enää olekaan kykenevä pääsemään takaisin voitelun tilaan. Voitelu

    on menetetty."

    "Sanot ehkä: "Tuohan on epäreilua." Mutta muista mitä Raamattu sanoo:

    'ottakaa uskon kilpi, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri' (Ef

    6:16-17) Me emme useinkaan näe sitä sijaa, minkä nämä varustukset

    voivat ottaa hengellisessä taistelussa. Ja muistakaa mitä Jeesus

    opettaa Isä Meidän -rukouksen lopussa: "Äläkä saata meitä kiusaukseen,

    vaan päästä meidät pahasta." "

    "Joka kerran kun rukouksessa koet läpimurron, kun pääset perille,

    muista aina tämä: Olet heikko ihminen. Pidä se mielessäsi. Et ole

    täydellinen. Pyydä ja sano: "Herra, olin tässä rukoushetkessä niin

    Sinuun sidottu ja nyt lähden ulos tästä tilasta maailmaan. Pyydän

    Sinulta: Johda minua niin, etten lankea kiusaukseen. Älä salli, että

    solahdan vihollisen ansaan. Tiedän, että minulla on heikkouksia

    tietyillä alueilla, jos et varjele minua, olen vailla mahdollisuuksia.

    Joten, varjele minua Herra! Kun näet minun kulkevan suuntaan, jossa

    piilee ansa, niin käännä minut ympäri kulkemaan toiseen suuntaan.

    Herra, puutu Sinä tilanteeseen, älä salli minun kulkevan omin voimin,

    omien kykyjeni varassa! Vapahda minut pahasta."

    "Ja Jumala voi tehdä sen. Hän pystyy siihen. Ja jos joskus tapahtuukin

    jotain, niin voit sanoa: "Kiitos Herra." Siksi apostoli Paavali sanoo

    ensimmäisessä tessalonikalaiskirjeessä: "Kiitä Herraa joka aika, se on

    Hänen tahtonsa sinun suhteesi, teidän suhteenne."

    "Monet kokemamme asiat eivät ole hyviä vaan kivuliaita, ja me

    kyselemme: "Miksi Jumala sallii tämän?" Mutta jos oikeastaan

    tietäisimme mistä Hän on meidät varjellut ja pelastanut, niin olisimme

    kiitollisia. Jos oppisimme oikein luottamaan Herraan, olisimme

    kaikissa olosuhteissa kiitollisia."

    "Rakastetut, haluaisin vielä mennä yhden askeleen edemmäksi." Tuo mies

    jatkoi: "Kun rukous mainitulla tavalla puhkaisee tien (läpi

    kalliopeitteen) niin jumalallinen vastaus tulee joka tapauksessa.

    Mutta monessa tapauksessa vastaus ei päädy sitä pyytäneelle

    henkilölle. Tämä johtuu kamppailusta taivaallisissa."

    Tätä asiaa tuo mies selosti seuraavalla tavalla: "Jokaisella

    kristityllä on henkilökohtainen enkeli, joka palvelee häntä. Me

    tiedämme Raamatun sanovan, että enkelit ovat meitä palvelevia henkiä.

    Kun ihmiset rukoilevat, niin vastaus tulee näiden enkeleiden käsiin.

    Danielin kirjasta luemme miten Danielin enkeli toi vastauksen Danielin

    rukoukseen. Näiden käsissään rukousvastauksia kantavien enkelien

    tarvitsee olla varustettuja taisteluihin.


   • Mutta jos kristitty ei pidä hengellistä taisteluvarustusta tärkeänä, niin tuolta vastausta

    tuovalta enkeliltäkin puuttuu varustus yltään. He eivät ole taisteluun

    lainkaan varustettuja. Jos kristityt eivät esimerkiksi huolehdi siitä,

    mitä ajatuksia heidän päässään liikkuu, eivätkä taistele asian

    tiimoilta, niin enkelikin on vailla kypärää. Aivan sama minkä

    varustuksen osan laiminlyöt, se osa, jonka laiminlyöt, puuttuu

    enkeliltäkin. Enkelin tullessa demonit tutkivat tarkkaan mitkä alueet

    ovat suojaamatta. Ja niihin alueisiin ne yrittävät hyökätä. Jos

    rintakilpi puuttuu, niin yritetään osua rintaan. Jos ei ole saappaita,

    niin ne tekevät tulen ja enkelin on kuljettava avojaloin sen läpi."

    Minä ainoastaan toistan mitä tuo mies sanoi. Me kysyimme

    luonnollisesti: "Pystyvätkö enkelit sitten tuntemaan tulen?"

    Tiedättekö mitä hän vastasi? Muistakaa, että kyse on hengellisestä

    tilasta. Henget ovat tekemisissä henkien kanssa.

    "Taistelu on intensiivistä. Jos demonit onnistuvat voittamaan Jumalan

    enkelin, niin ne tähtäävät ensin enkelin kantaman rukousvastauksen

    ryöstämiseen. Jos ne onnistuvat tempaamaan sen pois, ne antavat sen

    vastauksen noidille ja taikureille. Ja sitten ihmiset sanovat

    saaneensa vastauksen noituuden kautta."

    "Jaakobin kirjeessä sanotaan: "Kaikki hyvät lahjat tulevat Jumalalta."

    Mistä paholainen sitten ottaa ihmisille antamansa? Monet, jotka eivät

    ole saaneet lasta menevät noitien luokse ja yhtäkkiä he ovatkin

    raskaana. Mistä tämän lapsi on tullut? Onko saatana luova, pystyykö se

    tähän? Ei! Hän varastaa niiltä, jotka luovuttavat, antavat periksi

    rukouksessa. Jeesus kehotti meitä rukoilemaan lakkaamatta. Ja Hän

    sanoi myös: "Kun Ihmisen Poika tulee takaisin, mahtaako Hän löytää

    uskoa. Löytääkö Hän sinut siltä paikalta, jossa pysyt väistymättä vai

    oletko lähtenyt pois ja luovuttanut?"

    Tämä mies jatkoi: "Nämä demonit eivät tyydy vastauksen varastamiseen.

    Heidän etunsa mukaista on pidätellä enkeliä. Ne taistelevat enkeliä

    vastaan ja onnistuvat joskus pitämään siitä kiinni ja kahlitsemaan

    sen. Ja kun se tapahtuu, niin maan päällä kristitty joutuu uhriksi

    demonisten voimien pystyessä tekemään mitä vain hänelle.

    Sillä hän on täällä alhaalla ilman suojelusenkelinsä tukea

    hengellisessä ulottuvuudessa."

    Kysyimme mieheltä: "Haluatko todellakin sanoa, että demoniset voimat

    voivat vangita enkeleitä?" Tuolla miehelle ei vielä silloin ollut

    paljoakaan tietoa Raamatun Sanasta, sillä hän oli uskossaan nuori. Hän

    puhui ainoastaan sen kokemuksen pohjalta, mikä hänellä oli

    saatanallisista tehtävänannoista. Hän vastasi tähän seuraavasti: "Ne

    eivät voi pidätellä enkeliä kauaa, sillä kun toiset kristityt muualla

    rukoilevat, enkeli saa vahvistusta toisista enkeleistä ja niiden on

    päästettävä se taas vapaaksi. Mutta jos se kristitty, jonka on asiasta

    vastuussa ei rukoile itse asiaa läpi, niin enkeli pysyy kahlittuna.

    Voi jopa olla, että vihollinen lähettää oman lähettiläänsä 'valon

    enkeliksi' naamioituneena tämän ihmisen luo, ja pettää häntä väärillä

    ilmestyksillä, väärillä profetioilla, ja se viettelee väärään

    johdatukseen, joka johtaa vääriin päätöksiin. Usein tuo ihminen on

    sitten sellaisessa tilassa, jossa on avoin kaikenlaisille

    hyökkäyksille ja sidoksille."

    Tulin näistä sanoista hyvin järkytetyksi ja rukoilin: "Herra, en edes

    aio yrittää ymmärtää tätä." Kun sitten etsin Herraa 10 päivän ajan

    rukouksessa ja paastossa, Hän teki seuraavat kaksi asiaa:

    1. Hän vahvisti tuon miehen selostukset ja avasi ymmärrystäni lisää,

    jotta saatoin ymmärtää vielä enemmän hengellisen ulottuvuuden

    tapahtumista, kuin mitä tuo mies oli kertonut.

    2. Hän näytti minulle, mitä voimme tehdä, kun tällaista tapahtuu,

    jotta emme tule voitetuiksi vaan meistä tulee voittajia.

    Meidän tulee muistaa kolme seikkaa.

    1. Me voimme ja meidän täytyy käyttää hengellistä taisteluvarustusta.

    Raamattu luettelee ne, Jumalan aseet! Se ei ole meidän

    asevarustuksemme, vaan Jumalan asevarustus. Kun me käytämme sitä,

    sallimme Jumalan taistelevan puolestamme.

    2. Meidän täytyy ymmärtää millaista palvelutehtävää enkelit

    hengellisessä elämässämme puolestamme toimittavat, ja meidän täytyy

    tietää sydämessämme mitä tulee tehdä, jotta olemme hengellisessä

    ulottuvuudessa suojattuja.


   • 3. Kolmas kohta liittyy Pyhään Henkeen.

    Pyhä Henki ei ole meidän lakeijamme. Hän ei juoksentele edestakaisin

    meidän luotamme Isän eteen sanomassa mitä tarvitsemme. Se on

    enkeleiden työtä. Pyhä Henki seisoo rinnallamme, vierellämme

    johdattaakseen meitä, opettaakseen meitä, ja auttaakseen meitä

    rukoilemaan oikeita asioita oikealla tavalla. Ja kun hengellisessä

    ulottuvuudessa tapahtuu tiettyjä asioita, Hän ilmoittaa siitä meille.

    Joskus Hän herättää meidät yöllä ja sanoo: "Rukoile!" Ja sinä sanot:

    "Enkä, ei vielä ole sen aika." Mutta Hän sanoo: "Rukoile nyt!"

    "Miksi?" Hän näkee kyllä mitä hengellisessä ulottuvuudessa tapahtuu.

    Joskus Hän sanoo: "Paastoa huomenna!" Ja sinä sanot: "Ei huomenna,

    mutta maanantaina kyllä aloitan." Mutta Pyhä Henki on se, joka

    ymmärtää mikä juuri sillä hetkellä hengellisessä ulottuvuudessa on

    välttämätöntä ja mitä on tapahtumassa. Meidän täytyy oppia olemaan

    herkkiä Pyhälle Hengelle. Hän johtaa meidät kaikkeen totuuteen ja

    vanhurskauteen.

    Rakastetut, tähän haluan päättää. Noustaan seisomaan. Katso jotakuta

    silmiin. Ajattele mitä sellaista tämä henkilö jo on saattanut

    menettää, jonka Jumala hänelle oli valmistanut. Ottakaa toisianne

    käsistä kiinni, kaksi tai kolme yhdessä ja sanokaa: "Ei ole mitään

    syytä enää olla pettynyt ja kukistettu. Me voimme päästä voitolle. On

    tarjolla kylliksi voimaa voittaa. Jeesus on jo tehnyt kaiken. Aamen."

    Rukoilkaa nyt toinen toistenne puolesta, että Herra auttaa meitä

    voittamaan. Rukoilkaa, ettemme joudu häviölle, sillä tarjolla on

    kylliksi voimaa ja kylliksi armoa voittoa varten.


  • Kiroukset ovat puhdasta höpinää T:hiihtäjä47

  • Kirous

  • Voisin kertoa, onko semmoisia edes, mutta erään "kultin johtoporras" johon hourailen ajatuksissani kuuluneeni ei halua auttaa itsekkäitä, ahneita, paremman toimeentulon evääviä kanssaihmisiä

   • Kun kovasti "kategoriaa mielessäsi kaikesta pyörität" kategorioipa tämä nimellä: "vitsi 02"


  • Jos olette saaneet jonkin agentuurin vihat niskoillenne ja koette yliluonnollisia tekniikoita yllänne esim. kaikki vastakkaisen sukupuolen edustajat heti taianomaisesti pariutuvat kilpakosijalle (cockblocking-tekniikka) jne. Vapautuminen "synteettisellä magialla" luoduista kirouksista on haastavaa (lue: lähes mahdotonta) ellette sitten päädy k.o. organisaation jäseneksi tai saavuta tarpeeksi korkeaa asemaa ja resursseja jollakin muulla tavalla. Joissakin tapauksissa myös uskonnot/lääkitys voivat auttaa.

   • Ihan täyttä keksittyä ja kuviteltua huuhaata, kuten kirouksetkin. Ihmisten harhaisuudella ei tunnu olevan mitään rajaa kun on uskonnosta ja rajatiedosta kyse.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan täyttä keksittyä ja kuviteltua huuhaata, kuten kirouksetkin. Ihmisten harhaisuudella ei tunnu olevan mitään rajaa kun on uskonnosta ja rajatiedosta kyse.

    Ja sinä sitten äänestät lempipoliitikkoasi hänen lupausten jälkeen, uskot mitä perus uutiset kertovat, luulet että suomi on maailman paras maa asua ja miehestä voi tehdä naisen hormoneilla. Eikö vain? Sitä harhaisuutta kun on niin monenlaista..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17034
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   14194
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   137
   8809
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   241
   7757
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1836