Ei kai Kreikkaan

Exfani

enää kukaan matkusta? Kesällä `vedetään letkut irti` potilaasta (=Kreikasta) ja mitä sitten? Siellä taitaa tulla täyti kaaos. Palataan drakmaan, mielenosoitukset yleistyvät, rahalla saa jotain kuitenkin, pelaako palvelut?
Jonnekin muualle...

28

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.hätää

      Jos Kreikka eroaa / erotetaan eurosta, sen jälkeen euro vasta kovaa valuuttaa Kreikassa onkin. Sitä voi olla vaikea saada sikäläisestä pankista, joten seteleitä kannattaa ottaa tarpeeksi mukaan. Kurssi tulee olemaan hyvä!
      Kun Kreikka ei enää ole euromaa, pöhköimmätkin kreikkalaiset kyllä tajuavat, että maan taloudellinen tilanne ei parane mieltä osoittamalla - etenkään, kun ei enää ole mitään saavutettavissa esimerkiksi Saksan haukkumisella.

      • kreikkamielessäin

        Kreikka on ihana matkailumaa ja aion tästä eteenkin päin matkustaa sinne. Ei ole tavallisten ihmisten syy miksi maa on tuossa jamassa.


      • kreikkaan

        Me ollaan ihan samassa jamassa


      • Kyselijä-häh

        Mihin verrattuna se euron kurssi on hyvä, kun Kreikallakin on valuuttana euro? Tarkoitatko vaikka Monopol-seteleitä? Vai saako eurolla Kreikassa esim. 1,5€ kun kurssi on hyvä?


      • äläkysele
        Kyselijä-häh kirjoitti:

        Mihin verrattuna se euron kurssi on hyvä, kun Kreikallakin on valuuttana euro? Tarkoitatko vaikka Monopol-seteleitä? Vai saako eurolla Kreikassa esim. 1,5€ kun kurssi on hyvä?

        Mietippäs sitä!!


    • näinsemenee

      Kun letkut vedetään irti ei käteistä saa enää miltään automaatilta lakkojen, konkurssien, epäluottamuksen vaihtosuhteeseen ym. yleisen sekasorron vuoksi.
      TURISTEILLA on käteistä, euroja, siksi kaikki turistit ryöstetään että itse jäätäisiin henkiin, ja todistajat aigeian mereen!...

      • nettipelkuri

        Jos noin pelottaa ei kannatakaan lähteä tietokoneen äärestä mihinkään. Hölmön aloitusprovon (ilm.sama vuosien ajan) kannattaisi tutustua matkailutilastoihin. Tilannehan on sama, jos Helsingissä on mellakka, niin muualle Suomeenkaan ei uskalla mennä?Häh? Kaikissa miljoonakaupungeissa on mielenosoituksia ja he sentään uskaltavat osoittaa mieltään toisin kuin pelkurinettikirjoittelijat.


      • Nowfani

        Eihän tuommoista kannata edes kommentoida. Joku saa sielläsossun osatman koneen ääressä orgasmin hienosta aloituksesta.


    • Huhjahoh

      Ei se eurosta ero tapahdu ihan hetkessa. Ei se euron tulokaan tapahtunut ihan hetkessä.
      Jos turistit tapetaan ja ryöstetään kun niillä on euroja niin seuraavana tapetaan ja ryöstetään ne edelliset ryöstäjät ja lopuksi Kreikassa on yksi ihminen jolla on kaikki eurot ;)

      • nbbvcxxxx

        Sangen houkutteleva ajatus -sitten turkkilaiset marssivat Ateenaan ja se oli sitten Kreikan taru sen pituinen.


    • kalinihta

      Joo,pysy vaan tietokoneellasi ja kuvittele kaikkia kauheuksia mielessäsi.

    • EUhuonoasia

      Turkkiin mennään "säästämään " tinkaamaan-Kreikkaan mennään nauttimaan ja varsinkin saarille. Kyllä matkustetaan aina ja toivotaan ettei poliittinen tilanne=finanssipiirit..määrää Kreikkaa ulos eurosta.
      Minä nautin perheen kanssa ystävällisyydetä,aitoudesta, en turisti kohteliaisuudeta.
      Tai vaihdan paikkaa,Samoksella aina upea olo ja perhe nauttii.

      • kyllähoituu

        Kyllä Kreikan saaret ovat hienoja paikkoja. Upeat maisemat ja ystävällistä käytöstä. Sopii jotenkin suomalaisille tietty rauhallisuus. Matkailumäärät ovat lisääntyneet entisestäänkin. Rantakatujen sisäänheitto kyllä ärsyttää, mutta lienee vähäisempää, kuin turkkilaisten vedätys. Helppoa tietysti väistää rantakadut.


      • Rantakadutrules

        Eikä tuota sisäänheittämistä ole kuin harvassa paikassa. Rethymnonin rantakatu on kokemistani pahin. Siellä on vain yksinkertaisesti niin kova kilpailu vierivieressä olevilla ravintoloilla. Mutta kyllä hekin uskovat.


      • Rethymnoniin

        Viikon päästä mennään testaamaan Rethymnonin rantakadun sisäänheittäjät. Kun on harjoiteltu mm. Kiinassa, Egyptissä, Intiassa ja Turkissa, niin luulisin olevan melko lievää Rethymnonin meiningit niihin verrattuna. Huumoria peliin vaan ja pipo löysälle.


      • matkamamma

        Olimme Vapun aikaan Kreetan Paleohorassa.Ei ainuttakaan sisäänheittäjää.Ihanaa ,rauhallista ja lämmintä.Nahka paloi.Hinnat ravintoloissa tosi edulliset.2 hennkilöä söi hyvän ruuan oluen kera yhteensä 18eurolla.talo tarjosi aina jotain pientä jälkiruuaksi ja rakia. Kaikkialla erittäin ystävällistä ja hyvää palvelua. Ei tyrkytystä.Ensi keväänä uudelleen.


      • Libycon
        matkamamma kirjoitti:

        Olimme Vapun aikaan Kreetan Paleohorassa.Ei ainuttakaan sisäänheittäjää.Ihanaa ,rauhallista ja lämmintä.Nahka paloi.Hinnat ravintoloissa tosi edulliset.2 hennkilöä söi hyvän ruuan oluen kera yhteensä 18eurolla.talo tarjosi aina jotain pientä jälkiruuaksi ja rakia. Kaikkialla erittäin ystävällistä ja hyvää palvelua. Ei tyrkytystä.Ensi keväänä uudelleen.

        Pari viikkoa myöhemmin itsekin olin viikon samassa paikassa. Ja viime syksynä, toivottavasti myös tulevana ;-) Aika eloisa paikkahan tuo on kesällä mutta kuitenkin ihan eri maailma kuin pohjoisrannikon kylät, jotka tuntuu enemmänkin vain yhtenäiseltä kilometrien mittaiselta aikuisten huvipuistolta.
        Ja kun vuokraa vaikka pyörän tai mopon niin havaitsee, että muutaman kilsan säteellä löytyy muitakin ihania rantoja kuin vain Pachia Ammos eli se hiekkaranta "kioskin" puolella kaupunkia! Itse ihastuin myös nakurantaan, joka on tuon saman rannan päässä. Varsin suosittu ja mutkaton, kaikenikäistä porukkaa.
        Aika täydellinen kylä siis rauhalliseen, rentoon lomailuun - ei varsinaisesti nuorison bailaukseen. Onneksi.


    • ennenkinlukenut

      Sekö on monimerkki aloittanut taas uuden Kreikan vastaisen ketjun?

    • lomailija2015

      Älä jaksa !!!!!!! Toi on jo kulutettu loppuun.

    • kreikantalous

      Höpö höpö, ei Kreikasta saa turisteille vaarallista edes ahkerasti yrittämällä tai europerheestä erottamalla! Kreikkalaisten verenperintöön ei kuulu ulkomaalaisviha ja paikalliset kyllä ymmärrtävät, kenen rahoilla "elävät". Poliitikot on maan talouslamasta vastuussa, ei tavallinen kansa, koska keskivertokreikkalaista on huijattu päätösvallan osalta jo todella kauan. Kaikki muka oli mainiosti ja lainoja tyrkytettiin ja kulutusta lietsottiin. Sitten tulikin tenkkapoo, kun ei maa enää saanutkaan ulkomaan lainaa ja entistäkin oli ehditty valtion taholta jo ottaa muutaman sukupolven maksettavaksi.

      Kreikasta lomakohteena voitte lukea asiantuntevalta sivustolta (suomalaisen siellä asuvan kirjoittama ja jumalattoman laaja):

      http://kreikkaan.net/

      Kreikan talouskriisistä sisäpiirin eli Kreikassa asuvien näkökulmasta ja kokemuksista taas sivuilta:

      http://kreikkaan.net/talous/talouskriisin-vaikutukset
      http://salkku.info/artikkelit/kreikan-talouskriisin-vaikutuksia-1 (ne muutamat positiiviset vaikutukset!)
      http://kreikka.matkalippu.info/artikkelit/kreikan-talouskriisi

      • sokeakreetta

        Kiitos mielenkiintoisista linkeistä! Pari asiaa, joita olen ihmetellyt nyt kun olen taas lähdössä hieman pidemmäksi aikaa Kreikan mantereelle ja saarille on myytävien asuntojen ja myös vuokrattavien hintataso. Olen seuraillut myytäviä asuntoja ja lähes satatuhatta saa maksaa (pyynti) hirveässä kunnossa olevista betoniläävistä-on ahnetta touhua ja ymmärryksen puutetta todellisuudesta. Sama on myös hurja määrä purje ja moottoriveneitä useissa satamissa, millä ilveellä ne kaikki on oikein hankittu. Kreikan lippuhan niissä useimmissa liehuu. Lahjonnan ja pelailun kautta kansanluonteeseen tuntuu kuuluvan jonkinlainen lapsenmielisyys.


    • epätietoinenreppur

      Noniin täällä ollaan, milläs pirulla saadaan lisää cashia?

      • pappas

        täältä suomi24 se apu löytyykin...:) iskän rahoilla reppureissamisellakin on rajansa..


    • Sesiitä

      Saavat myydä jokusen pihkaviinipullon ja muutamankin oliivin ennen kuin velka on maksettu. Tosiasiassa Kreikka ei pysty maksamaan velkojaan ikinä koskaan. Toisaalta paha saa palkkansa. Venäläiset tulevat nostattamaan Kreikkaa ja perustavat Kreikkaan tukikohtiaan sun muuta. Ajan myötä selviää millainen on luopion osa.

    • Rethymnoniin

      Kreikka on mainio matkakohde ja sinne lähtisin heti takaisin jos olisi varaa. Museot Kreikassa ovat täyttä paskaa ja huiputusta. Museoksi sanotaan siellä sellaisiakin paikkoja joihin on löydetty muutaman ruukunpalanen, joitain kippoja, nuolenkärkiä ja muutama koru. Samoin ne kivirauniot on ihan tuubaa. Maisemat on hienoja, ruoka ja juomat hyviä ja halpoja, meressä uiminen aina yhtä hauskaa ja kelit kohdallaan.

    • Rautaarajalle

      Eu:n nopeantoiminnan joukkojen pitäisi yhdistyä ja Saksan johdolla hyökätä Kreikkaan ja ottaa omamme pois.Ja tämän jalkeen asuttaa maa pakolaisilla.

    • kreetafani

      toki matkustan. Kolmen viikon päästä lähden perheeni kanssa. Ihanaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe