Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

FAS SP 607

MT1969

Mulla kyseinen pienoispistooli, ongelmana tuplalaukaukset!! Mitä kannattis kokeilla ennen kuin lähen kiikuttaan asesepälle??

18

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löysäkö

      Onko laukaisu säädetty liian herkälle?

    • himohinkkaaja

      Et kerro aseen historiasta mitään. Onko uusi ase vai vanha ja paljon ammuttu? Onko asella ammuttu säännöllisesti vai onko se seisonut kaapissa vuosia ampumatta?

      Laukaisukoneisto kannattaa ainakin aluksi puhdistaa erittäin hyvin eli pura ase niin atomeiksi, että pääset puhdistamaan koneiston hyvin.

    • himohinkkaaja
      • rfre

        Ehkei ei kannata aivan atomeiksi purkaa asetta vaan normaali huoltopurkaminen ja liottaminen vaikka bensassa tms ja kunnon putsaus, kevyt öljyäminen.

        Ehkä hieman kaukaa haettu vertaus mutta omassa haulikossani laukesi molemmat piiput kerralla mutta kun tein bensassa liotuksen/putsauksen sekä öljyämisen niin ongelma loppui.


      • rasvanäppit
        rfre kirjoitti:

        Ehkei ei kannata aivan atomeiksi purkaa asetta vaan normaali huoltopurkaminen ja liottaminen vaikka bensassa tms ja kunnon putsaus, kevyt öljyäminen.

        Ehkä hieman kaukaa haettu vertaus mutta omassa haulikossani laukesi molemmat piiput kerralla mutta kun tein bensassa liotuksen/putsauksen sekä öljyämisen niin ongelma loppui.

        Normaali huoltopurkaminen ei riitä, sillä sehän käsittää käytnnössä vain luistin irroittamisen. Besa on huono valinta, sillä se kuivattaa paikat eikä tunkeudu hyvin. Petrooli toimii paremmin.


    • MT1969

      Ase purettu(ei ihan atomeiksi) sen verran mitä omil työkaluil sain tehtyä, perusteellinen puhdistu paineilma, hammasharja, puikot ja lopuksi kevyt öljyäminen. Eilen 150 laukausta, kaksi kertaa teki tuplat, huomattavasti vähemmän kuin edellisel kerral jolloin noin joka kolmannel teki.

      • MT1969

        Ammuin viiden laukauksen sarjoja, eli tarkoitin lippaallisessa tekemiä tuplalaukauksia.


    • Minulla.teki

      Sakon Tri Ace samanlaista - Tyhjensi koko lippaan kerralla kun oli paskainen.
      Puhdistaminen auttoi.

    • MT1969

      Onkos kellään tietoo kuka nykyään fasin maahantuoja ja mitä sais varaosia??? Taipalus ei oo enään.

    • HulluSotahullu

      Palautinjousen väsymistä epäilen. Uusi jousi tilalle.

      • rfre

        Joku tuolla mainitsi että bensa on huono aseen putsaamiseen että se kuivattaa kaikki paikat ja petrooli on parempi, no ehkä on petrooli paree mutta itse käyttänyt ongelmitta bensaa koska se liuottaa vanhat rasvat ja bensapesun jälkeen tietysti rasvattava huolellisesti uudelleen mutta turvallisempaa tietysti käyttää petroolia tai ehkä vielä parempi ultraäänipesuri ja vihreä fairy.


      • tiskivuorot

        On noita joskus astianpesukoneessakin pesty, mutta vaimo saattaa asiasta vimmastua.


    • MT1969

      Nyt on patruuna löytyny jolla on ainaskin toistaiseksi toiminut. Aseessa näkyy olevan kaks osanen etuveto, mitenköhän sais sen ensimmäisen poistettua?? Toisessa on selvä ja hyvä kynnys, sit kun viel hieman puristaa niin lähtee. Häiritsee se ensimmäinen etuveto, vaik on jo siihen tottunu ja tietää, mut pitäs kuitens saaha pois.

      • säätelijä

        Eikö tuosta löydy säätöruuvit etuvedolle ja herkkyydelle? lempänä on ohje säädöille, jos ei sattunut huomaamaan.


    • ekdekrbfbwjdjfjr

      Jos taipumuksena likaisena tehdä tuplia yms ihanuuksia likaisena niin oma suositukseni on kanssa bensa/bräkkleen/uuninpuhdistaja/vastaava kylpy & syväpuhdistua jonka jälkeen uudelleen öljyäminen modernilla aseöljyllä joka ei kuivu ja kuivuessaan "pihkaannu" kuten perinteiset CRC/Anticorrol. Kokeile vaikka Breakfree:n tai Firecleanin (muitakin on) öljyjä ja itselataavassa huomaat eron saman tien.

      • ammuskelija

        Bensalla, jarrukliinerillä tai uuninpuhdistajalla ei oikein kannata läträtä. Kuivattavat kaikki paikat. Paras on upottaa petrooliin, joka tunkeutuu joka pauikkaan. Se jälkeen paineilmalla kuivaksi. Itse ole lisäksi huljuttanut kuuman veden alla ja kuivannut nopeasti hiustenkuvaajalla. Sitten tuo brakefree käsittely.


    • Tomofhajukumpu

      Ensimmäiseksi kannattaisi kokeilla paria selvää päivää ennen ampumista.

    • säädöt_kohdilleen

      Yleinen syy tuplaamiseen on (likaisuuden jälkeen) liian lyhyelle tai kokonaan pois säädetty jälkiveto. Jos liipaisimessa ei ole ollenkaan liikettä laukaisukynnyksen jälkeen voi olla että joko sormi tekee rekyylistä tuplan tai virekynsi lipeää kun luisti kolahtaa kiinni. Laukaisun jälkeen pidä liipaisinta pohjassa, tee latausliike ja päästä liipaisinta hitaasti eteen, ja tunnustele missä kohtaa naksahtaa kun on taas laukaisuvalmis eli tarkista resetin pituus. Jos on olematon tai lyhyt resetti niin säädä lisää jälkivetoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1965
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1233
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe