Huostaanko?

lm123

Minun lastani ollaan ottamassa huostaan. Vedotaan väkivaltaan jota on tapahtunut viimeksi vuonna 2012. Miten suullisessa käsittelyssä taphtuu. Isäni on todistamassa ettei väkivaltaa ole ollut sitten vuoden 2012. Meneekö juttu läpi vai ei?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daljo

      Onkohan Kouvolan lastensuojelu kysymyksessä?

      • lm1233

        Vantaan lastensuojelu.


    • eeeeeuuuu

      Menee läpi, onneksi.

      • lm123

        Ai menee läpi jos erotaan ja otan lapsen?


    • KlausOlantaus

      Suomi on kapeakatseinen. Se on laki paperilla. Ihmisiltä puuttuu avaraa elämän kokemusta ja suhteellisuuden tajua. Se että väkivaltaa on kotona, sen ei pitäisi olla uutta Maa Äidin hovissa. Väkivalta on ollut ja tulee aina olemaan, sillä elämän perus luonne on sellainen - fyysinen. Tyhmä tuomari ja sosiaalitätä ovat rikollisia ja tyhmäaivoja, joiden rikollisuus tulee ilmi 10 vuoden kuluttua, jolloin on liian myöhäistä. Lapsi tulee kärsimään huostaanotossa yhtä paljon, jos ei enemmän kuin kotona. Sitä virkamiehen kieltävät. Heillä ei ole takuita siitä, että heidän tarjoama hoito tulee toimimaan, eikä mitään vakavaa tapahdu. Jos tapahtuu, he eivät ota vastuuta, koska tavallisella ihmisellä ole mitään oikeuksia. Virkapuuttuminen on rikollista.

      Afrikassa fyysisyys ja perheen sisäinen käskyläisyys on arkipäivää. Rautatieasemalla näin kuin afrikkalainen äiti ilman tunnon häivää löi lasta, koska lapsi äitiyi leikissään. Hän löi toisen kerran. Tämä on normaalia, eikä lapsi edes ota nokkiin tästä. Fyysisyys on arvo itsessään. Toiset ihmiset ovat fyysisempia luonnostaan ja he kaipaavat fyysisyyttä enemmän kuin toiset. Jos he eivät saa fyysisyyttä tarpeeksi, he voivat pahoin. Sama pätee lapsiin. Toiset eivät ota nokkiin yhtä paljon kuin toiset kun heitä lyödään. Valitettavasti Suomen laki on Narttu, joka on niin viheliäinen kuin olla voi, koska se sanoo, että jopa omaa penikkaa ei saa koskea. Tämä lähenee jo Natsismiä-Leninismiä toden teolla. Oli tarina, että oma lapsi möi vanhempiaan kommunismia ihaillen - kertoi koulussa, että vanhemmat olivat vakoojaa. Tästä lapsisankarista tehtiin pyhimys neuvostoliitossa. Suomessa ollaan aika lähellä samaa mallia. Haistakaa paskaa tuomioistuin. Teidän penskanne on yhtä paskoja ja pahoja kuin te itse.

      Lapsen lyöminen - läksyttäminen ei ole rikollista ja vaimon kurittaminen ei ole rikollista. Muuten Länsimaiden vapaus rikkoo perheitä ja tekee enemmän tuhoa kuin lyödä kerran, että oppii. Perheet eroavat ja perhesuhteista ei ole enää mitään mieltä. Vapaa seksiä voi harrastaa kaikkien kanssa. Länsimaiden moraalissa on jotakin pielessä. "Älä lyö, mutta saat pettää"

      • 201

        Ei lyömisestä opi muuta kuin pelkäämään lyömistä.Järki ei kehity.


      • lm123

        Ei kannata kommentoida jos negatiivista paskaa koko ajanniskaan.


      • KlausOlantaus
        201 kirjoitti:

        Ei lyömisestä opi muuta kuin pelkäämään lyömistä.Järki ei kehity.

        Länsimaissa tyhmää järkeä on riittävästi, mutta ei ole rakkautta. Rakkautta ei opeta kukaan koska vanhemmat eivät edes hoida lapsia. Lapsi oppii lastentarhoista ja vierailta kaiken paskan, jonka tuo kotiin. Useinkaan ei ole vanhempien vikaa, mitä lapsi tuo kotiin. Joskus välienselvittely voi kasvaa. Valkonaama on tyhmä silloin kun kieltää kaiken, viitaten järkeen. Järjen voimalla toimii vain todella pieni osa ihmisyyttä. Ihmisyyden ydin on Rakkaus, eikä järki.

        Jos et rakasta vaimoasi, väliänne ovat huonot etkä halua seksiä yhtään hänen kanssaan, etkä edes halua keskustella mistään, mutta vaimo muuttuu pahansuopaksi, niin järkesi ei kanna kauan. Pakenet kotoa, jos et vain satu yrittää välien selvittelyä. Tiedet varmaan itsekin, jos sinulla on perhettä, että kun on vihat kyseessä, niin on turha läksyttää toisia asiasta (lyöminen on pahasta). Epäilen pyhyyttäsi omassa perheen lyömättömyys/väkivallattomuus linjassa. Totuus on se, että kun kukaan ei välitä, niin ihminen masentuu. Masentunutta ihmistä pitää herätä, mutta tietenkin niin, että hän itse ymmärtää väkivaltaa oikealla tavalla, niin että lyöminen ei vaikuta pahalta. Eli väkivalta voi olla positiivista. Kirjasta luin kuinka perhe pelasti avioliittonsa sadomasokismin kautta. Perhe oli kuulemma tavallinen maaseutu perhe, joka oli ongelmissa, kunnes alkoivat lyödä toisiaan. (Kirja kirjastossa). Se että vaimo saa lyödä miestä - se on terapeuttista, myös miehelle. Kyse ei ole väkivallasta, kyse on ongelmien selvittelystä. Tuomari ei välttämättä ymmärrä tätä. Uskonnollinen ihminen, olen aika varma, on alistettu hierarkialle (pappi). Mies on johtaja, joka lyö vaimoa. Onko tämä oikein? Yksipuolista suhteiden hoitoa. OIkea suhde on kaksipuolista. Epäilen kovasti myös papin ja jeesustelijoiden pyyhyyttä, sillä he vain peittävät jälkensä hyvin. Oikeaa asennetta on todeta mitä tapahtuu ja löytää toimiva ratkaisu. Ihmiset jäävät sosiaalisten paineiden vangeiksi vuosisadoiksi. Sellainen suomen lakin kuin "toista ei saa edes katsoa pahasuopasti" on perseestä, sillä sellaista ei ole olemassa. Poliisimies lyö perhettään vielä enemmän, vaikka asiasta ei sovi puhua, koska kyseessä on auktoriteetti. Vaimokin haluaa lyödä. Jos mies lyö vain ja ainoastaan vaimoaan, niin vaimolla ei ole muuta sijaa kuin löydä lapsiaan. Miehen syy silloin, että ei antanut vaimon lyödä miestä. Oikeesti. Ken väkivaltaa pelkää, hän on raukkis. Väkivalta ei ole mustavalkoinen, vaan erittäin pyhää asia, jonka kanssa ei pelleillä. Suomessa on todella mustavalkoista ajattelua. Naapuri joka ei tiedä paskan vertaa mistään, näkee kun äiti kurittaa lasta, joka taannoin joi 3 tölkillistä Red Bullia ja alkoi hermoilla. Naapuri soittaa lasten suojeluun. Tyhmä asetelma. Tai koulussa poika turpiin opettajalta, jolla sattui vain olemaan paha päivä ja poika oli syntipukki, joka kotiin tultuaan riidantui äidin kanssa. Syitä on helvetisti. Sitten isä tulee töistä ja paiskaa kaikkia nyrkillä väsymystään. Eikö ole kivaa perheen arki, jotka eivät oikeasti koskaan ole edes yhdessä ja jos ovat niin mennään ostoksille tuhlamaan rahaa. Tuomari ei ole esimerkki, tuomari on tuhoon tuomittu ihminen.

        Väkivalta on pahaa kun sen seuraus on pahaa. Kun väkivallan seuraus on positiivinen, niin väkivalta ei ole pahaa.

        Pelko on väkivallan polttoöljy.


    • KlausOlantaus

      Usein suurempi väkivalta voi aiheuttaa henkisellä väkivallalla kuin fyysisellä. Fyysinen väkivalta voi olla aika marginaalissa suhteessa siihen kuinka paljon on henkistä väkivaltaa edes päivän mittaan. Ei tarvitse edes olla paha ihminen.

      • KlausOlantaus

        Jos pari eroaa, niin se on väärin. He eivät löytäneet ratkaisun. Ratkaisu on aina olemassa. Pitää ajatella vain luovasti, ajatella siten, mikä on oikein omalle pyhälle suhteelleen ja perheelleen. Ei pidä ajatella siten, mitä naapuri ajattelee, muuten perhe elää naapurin arkea eikä omaa elämäänsä. Jos jokainen eläisi omaa elämäänsä eikä työntäisi nenänsä toisten asioihin, niin avioliitot pelastuisivat. Ja jos ihminen oppisi antamaan anteeksi ja olla vain välittämättä asioista. Vaikka polttaisi marihuanaa, jos tahtoo, mitä poliisi jo aloitti. (Aarnio)


    • joo735

      up up

    • Luuserihanminustatuli

      Meillä väkivalta oli päivittäistä. Äiti hakkasi lapsia, äidin satunnaiset miehet hakkasivat lapsia, äiti hakkasi miehiään, äiti usutti lapsetkin miestensä kimppuun.

      Sama show haukkumisessa.

      Äiti uhkasi jatkuvasti myös tappaa meidät ja uskon että se oli hyvin lähellä.

      Äiti oli työssä käyvä ulkoisesti hyvänä ihmisenä pidetty alkoholisti ja niin olivat kaikki satunnaiset miehensäkin. Biologinen isäm josta äiti oli eronnut kauan sitten, oli vielä pahempi.

      Ei meitä kukaan edes harkinnut huostaanotettaviksi tai autettaviksi. Moni kyllä tiesi miten huonosti asiat ovat. Huostaanotot painottuvat perheisiin joita voisi jotenkin muuten auttaa paljon paremmin. Tarkoitus on hajottaa perheet ja luoda lapsista helposti hyväksikäytettäviä ihmisiä joita voidaan ohjailla ja käyttää ties mihin yhteiskunnallisiin ihmiskokeisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe