4smile pyyntönä sinulle

Liljankukat

Olisiko aikaa jossain välissä katsoa minullekin? Olen yksin oleillut jo vuosikausia, itsetunto on aika alhaalla viimeisen eron jälkeen, koska kaksi suhdettani on päättynyt toisen osapuolen pettämiseen, minä en pettänyt.
Katkeruus ei ole hyvä kaveri, joten olen jatkanut matkaa ilman sitä, mutta vieläkö kohdalle sattuu rehellistä miestä?
Kesäkin taas tulee, mutta yhden naisen budjetilla matkat on pois suljettu yms.ja koska asumismenotkin yksin kustannettuna lohkaisee suuren osan eläkkeestäni, joten olisiko hyviä uutisia näkyvillä? Olen kahden aikuisen lapsen äiti.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt
      Oot joutunu tekemään jokusen valinnan sydämen asiohin liittyvissä asioissa ja ihan hyvä on ollutkin, pitää matalaa profiilia. Jotain juttuu ollut myös liikkeellä johonkin kypsään ikään ehtineestä naisesta ja romanssista/harmoniasta ja tulevaisuuden suunnitelmien tekemisestä.

      Nyt
      Sua ahistaa, kun faktat häiritsee sun muuten suht seesteistä eloasi. Vai ovatko nuo faktat juuri esteenä romansseillesi? joku tekemisiisi suuresti vaikuttava ihminen täällä on, jos olet ristiverinen nainen, tämä voi tarkoittaa sinua itseäsi, ellet- sitten tässä kuviossa on joku sellainen nainen ja tässä olet päättänyt edetä pelkäämättä vastaan puhaltavia tuulia ja balanssin löydätkin.

      Tulee
      Päättäväisyyttä tarvitaan, ehkä jopa terävä päisyyttäkin. Liittyy ehkä johonkin ihmiseen, joka on sinulle tärkeä. Aineellisia asioitakin tässä ja joku viesti niihin liittyen ja kun tässä on ulkopuolisuuden tunnetta/yksinäisyyttä/työttömyyttä tms.., uuteen tilaisuuteen tarttuminen, vaatii rohkeutta.
      Sinulle ehdotellaan ties mitä ja liittyy siihen, miten onnistua pitämään koti oikeinpäin ja siihen, et tämä on kestänyt jo pidemmän aikaa. Tulossa iso muutos tässä skenaariossa. Pitäis osata jättää vanhat, kannattamattomat asiat. Viestin tynkää tulossa, juur kun ajattelit, et saat pikkusen henkeäkin vetää.
      Jostain ystävästäsi, jonka kanssa koet olevasi hyvinkin pitkälle samoilla aallontaajuuksilla - paljastuu jotain ja sekös pistää sut fundeeraamaan asioita. Voit kokea tän aika vaikeanakin asiana. Joku eroon/eroon pääsemisen juttu tässä on, josta stressaannut.
      Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa, niin myös ystävälle jota harvemmin tapaat. Sydämen asioihin liittyvissä asioissa, jotakin on tulossa väääjäämättä, tässä on joku vähemmän luotettu nainen. Työasiat ja ristiverinen aikuinen mies????
      vaaleahko aikuinen nainen ja sitä, että nyt on pantava hösseliks, sillä jotakin sun selkäs takana puuhaillaan. Sun pitää osata ratkaista, miten toimit asiassa, sillä tämä perin ravisteleva kokemuskin voi olla ja ttulee sulle kyllä täysin puskista ja perin haasteelliseksikin saattaa äityä.
      Kovasti on heilahtelevaa aikaa ja kilpailukin kovaa ja sun arvo maailmasi menee remonttiin, sillä sun on aika vaikea sulattaa tapahtumia, mutta sinä olet voitonratsusi jo satuloinut ja onnistut kyllä, vaikka haalitkn hartioilles turhan paljon kannettavaa.
      Taidat löytää sen suuren rakkautesi, vaalean aikuisen miehen muodossa ja sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan. Rahasopimus asioissa jotain kränää, maailmalta kiirii uutisia tähän liittyen, muttet hirveemmin jaksa mokomaa surra.
      Uskkosi menestymiseesi alkaa palailla, kun saat jonkun viestin. Muutostentuulet puhaltelevat myös kotiin liittyvissä asioissa, joihin tää vaalea mies liittyy.
      Sinä itse pitelet niitä onnistumisen avaimia ja aurinko paistaa ja uneksit ja elelet toivossa johonkin juttuun liittyen, joka liittyy eri paikkakuntaan.
      Joku asia tulee sulle vähä yllätyksenä, etkä mahda sil mittä, et ne alkaa jäytää ajatuksiasi, sun oikeustajus kun.., pikkusen pistää hanttiin..

    • Liljankukat

      Kiitos. Onko salailun aiheena perintö kaukaa takaa vuosikymmenten, kun ukki vielä eli? Nyt olen kuulostellut, että virkailija olisi ottanut yhteyttä sen tiimoilta veljeeni? Onko siinä perää ollenkaan? Kyse on saaresta.. En oikein usko siihen asiaan. Liittyykö siihen muitakin henkilöitä? Kiitos jos tähän vielä voisit katsoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe