4smile olisiko näkemystä tilanteeseen?

Höpönassutin

Hei !

Tunnistan että asioita tapahtuu paljon ympärilläni, en vain koe saavani tarttumapintaa mihinkään. Olo on voimaton, ikäänkuin en voisi enää itse vaikuttaa mihinkään. Mielessä pyörii rakkauselämän kuviot, talous ja työ. Mihin suuntaan suunnata energiat?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpönassutin

      Nostan. Edelleen vastauksia kaivaten

    • 4Smile

      Tämän tässä välissä otan, ellei tu just koht komento lastauslaiturille...

      Mennyt:
      Jo jonkun aikaa, jokin projekti on ollut tekeillä ja sen tiimoilta, jostain naisesta on paljastunut jotakin, suht yllättävääkin. Kauheemmin et oo riemusta kiljahdellut ja tää näyttäs olleen liittyväinen perhettä koskevissa asioissa ja se on jonni verran 'syönyt naista.'

      Nyt
      Tässä on tuumailua, onko asia otollinen. Liittyy johonkin, jossa oot pikkusen tuntenu olevas ulkopuolinen/yksinäinen tms.. Kyse on myös isoista summista rahaa TAI sitten jokin asia kulkee onnistuneesti kohti vakaampia aikoja, vaikket välttämättä ahdistukseltasi sitä huomaakaan.. Maailmalta kuitenkin kantautumassa viestin tynkää, jotka suoraan koskettavat tulevaisuuden suunnitelmiasi. Toisaalta, tämä voi olla elämässäsi yhden vaiheen loppu ja uuden alku.

      Tulee
      Kortti neuvoo tarttumaan nyt hetkeen, tai sitä, että nyt on pantava hösseliks, mikäli aikoo tasapainossa pysyä. Joku kilpailutilanne täällä on ja sä elättlet asian suhteen jonkun asteisia toiveita, hiljaa huokaillen. Tähden kortti voi myös varoittaa, että kun touhussaan maljastaan vettä kaataa - ehkä rikkaaseenkin alustaan, on varottava ettei kaada tuota eliksiiriä 'harakoille.' Täällä on pikkusen sellanen tunnelma et 'pal välii..' narrin kortti edustaa kepeän huoletionta asennetta, kulkua pää pilvissä, jossa välttämätä ei huomaa edessään olevaa vaaraa ei, vaikka pieni koira pyörii jaloissa ja yrittää varoittaa vaarasta. Joku, ehkä johonkin rakkaaseesi liittyvä asia, sun on aika vaikea mieltää/uskoa todeksi. Tässä voi myös olla mukana se, ettei näe metsää puilta..
      Tilanteet elää edelleen ja aiheuttaa jonkin asteista levottomuutta ja asioitten uudestaan puntarointia. Tässä on vaaleahko aikuien mies, jokin jonka koet sielunkumppaniksesi/hyväksi todetuksi ystäväksi TAI sitten tässä voi olla mukana molemminpuolista viehätystä. Sust saattaa tuntua, että tapaat tätä kaveria turhankin harvoin ja se aihettaa sulle murheita/huolia.
      Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa, niimpä myös saanet kuulla/tietää jotain, mikä liittyy vaaleahkoon naiseen ja sen myötä muutoskin on oleva iso ja sun pitää osata jättää taaksesi vanhat, kannattamattomat asiat. Sun ajatuksias kuitenkin jäytää jokin asia, josta jo ajattelit päässees eroon tai saanees hetken hengähdystauon, nyt tarvit tässä kaiken tahdonvoimasi ja teräväpäisyytesi.
      Sit tuli sellaanen kortti jossa sanotaan, että kaikki syy iloon ja juhlaan - jokin viesti sinne sinut siivittää, mutta valintoja sun pitää tehä ja tilanne voi aika haasteelliseksikin äityä, mutta sitten sulle ehdotellaan jotain, joka myös tuo valoa kaiken keskelle ja kertakaikkiaan tää voi olla joku semmonen tapahtuma, joka pistää kaiken täysin uusiks. Kaikki vanhat totutut uskomukset menee uusiks..
      Luottamuksesi palailee pätkittäin ja oot suht tyytyväinen ja onnellinenkin. Aineellisissa asioissa saatat tarvita asiantuntijan apua, kun yllättäen saat tietää jotakin ja oot pikkusen puun ja kuoren välissä tässä jutussa. Nyt pitää luottaa vaan tosiasioihin, sillä tässä itää myös uusi alku. Maltilla ja rauhassa nyt vaan vaikka, jostakin asiasta joudut/pääset eroon, saat olla ylpeä omista aikaan saannoksistasi ja siitä että tuota tunnetta (voittajafiilistä) siivittää jokin, sinulle tuleva viesti.
      Sinä pitelet, niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi ja jos tää ei liity työhön, ni sitten opiskeluun (mitä ikinä tuo sisällään pitääkin) Nyt kannattaa ottaa ihan rauhallisesti ja jos sinulla on joku viisas ystävä, kuuntele häntä. Itekses paljon pohdit asioita ja niin on hyvä nyt tehdäkin, sillä ennenkuin edes tajuatkaan, jotakin pölähtää eteesi. Tämä voi olla nurehko tumma mies, mutta tässä on näitä sytämiä, mutta niin paljon stressiäkin..
      Ristiverinen aikuinen mies ja koti oikeinpäin. Harmoniaa ja sitä, että ne muutosten tuulet ovat nyt alkaneet puhaltaa. Jotakin on tulossa vääjäämättä ja se on sinulle pelkästään hyvä asia, sillä tuli rahasopimusten kortti, eli mahtaisko olla duunipaikka tyrkyllä?
      Kuitenkin sitten koet että sua on vedätetty ja tähän liittyy jotenkin virkamies, hän voi olla vaalea mies. Koet asian kuitenkin erittäin vaikeana, sillä tässä on mukana joku nainen, jolla ei iahn puhtaat jauhot pussissa oo. Saattaa olla että joku ristiverinen nainen tästä sinulle kertoo ja sä alat perätä oikeuksias ja kun häly laantuu, vaivut ajatuksiisi ja yksin istut kannon nokallasi soitintasi soittamassa - kuulle ulvoen asioitasi.. Tässä kuitenkin piilee vaara - et välttämättä huomaa sellaista asiaa, joka sinun ehdottomasti pitäisi huomata! Varo siis jämähtämästä liiaksi omiin murheisiisi - kaikki ei ole kultaa, mikä kimaltaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe