Ehdotuksia, mikä vaivaa?

27Emilia27

Oireet: Kokkareinen, paksu valkovuoto, menkkamaiset alavatsakivut, ei kutinaa, monesti kirvelyä virtsatessa, tummaa, ruskeahkoa vuotoa pari päivää, "hikoilua".
Olen 27-vuotias, oireet alkoivat n. 1,5 viikkoa sitten, en ole parisuhteessa enkä harrastanut seksiä moneen kuukauteen, sukupuolitautitesteissä olen käynyt ja olivat puhtaat. Ei mitään muutoksia ulkoisesti (patteja, haavaumia, punoitusta).
Gynekologille aika varattuna mutta vasta ensi tiistaina. Ideoita?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hiivakas

   hiiva. Kerran ollut semmonen hiivatulehdus et oksat pois. Vuoto nimenomaan kokkareista ja verisen sameaa, alapää niin kipeä ettei pystynyt housuja pitämään ja jopa mieheltä lähti kalustaan nahka ja oli punainen. Ajattelin että joku hirvee tauti on nyt tullut mutta parani canesten kuurilla myös miehen heppiin laittoi. Mene lääkäriin mutta tosiaan hiivakin voi olla tod raju infektio.

  • hiivanhoitaadiflucan

   Mulla hiivassa pahin oire oli JÄRKYTTÄVÄ KUTINA, lähti canesten combilla. En käynyt lääkärillä.

  • dfhdfshdfsghjgf

   Yksilöllisiä eroja oireissa, ja voivat riippua tilanteestakin. Itselläni oli kesävaelluksella menkat, ja sain niiden jälkeen hiivan. Ei kutissut, mutta huomasin punoituksen ja kököt ja tietysti kirvelyn. Olen aikanaan kärsinyt pitkällisestä bakteerivaginoosi- ja hiivakierteestä, joten paras neuvo jonka voin antaa on, että HOITAKAA oireet HETI! Omasta mielestäni vaiva paranee helpommin, kun siihen reagoi nopeasti. Ehkä normaali emättimen bakteerikanta ei silloin sekoa niin täydellisesti. Nytkin oma vaivani helpotti nopeasti. Ja limakalvot olivat lähes verillä, kun kökköä kaivoi, siinä oli verenruskeaa seassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   838
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   668
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   557
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe