Käytettyjen hinnat romahtaa

ei_enää_Toyotaa

Kuka uskaltaa enää ostaa käytetyn 2000-luvulla valmistetun, sirpalekranaatilla varustetun Toyotan? Toyotan omistajalle hinnan laskun tosin pitäisi olla huolista pienimpiä.

Takaisinkutsu epäilemättä tulee aikanaan, mutta on naiivia kuvitella Takatan polkaisevan markkinoille 34000000 oikein toimivaa turvatyynyä tosta noin vaan. Ja tietäen Toyota Finlandin leväperäisen suhtautumisen takaisinkutsujen toteuttamisessa, viallisten turvatyynyjen vaihto voi Suomessa venyä vuosien mittaiseksi operaatioksi. Trafin sivuilta voitte käydä toteamassa kuinka Toyota ei ole saanut yli 50:stä kampanjasta kuin 2 valmiiksi.

Kutsua odotellessa voimme ihailla kuvista mitä jälkeä tuollainen sirpalekranaatti aiheuttaa mitättömänkin törmäyksen seurauksena:

https://www.google.fi/search?q=takata airbag injuries pictures&biw=1280&bih=800&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=p8VeVcrYH-ncywOs3oG4Bg&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1.5

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhat_tyynyt

      Ei tällainen haittaa >60 v pappoja. Kuukahtavat rattiin muutenkin, ihan silkkaa vanhuuttaan.

    • suomalainenOnMarttyyri

      Toyota sopii näille kiihkouskoville joita poikkeuksellisesti asustaa Suomessa henkilömäärään suhteutettuna moninkertaisesti verraten muuhun Eurooppaan.
      Nokkakolaria voi verrata marttyyrikuolemiin joita harrastetaan enimmän tuolla lämpimissä ja muinaisten raunioiden maissa.

    • kuka_vaan_uskaltaa

      Ei ole huono ostos mutta kuka uskaltaa ostaa 2007-2011 valmistettuja VAG-autoja?

      • voi_teroa

        Ei niitten takia ainakaan henki lähde pienessä törmäyksessä kuten on käynyt jo monelle Takatan turvatyynyjen takia. Nylkypuukon terän kokoinen ja muotoinen shrapnelli aivoissa ei oikein innosta.
        Vain aidon tojoteron ajatus voi kulkea sellaisia polkuja, että jonkun muun automerkin ongelma tekee omasta vähämerkityksisemmän.


    • googlekertoo

      http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/recall-65million-toyota-nissan-cars-5692542

      Tuolta voi kattella, että kuuluuko oma auto takaisin kutsun ja mahdollisesti vaarallisten turvatyynyjen autoihin. Kyseessä on noin kymppi vuotiaat autot.

      Selvittelin, että turvatyynyjen vikaprosentti on lähteen mukaan 0,001%-2%, siis käsittääkseni tilanne jossa turvatyynyn pamahtaesa lentää metallia. Tilanteeseen altistaa kosteus, joka varmaan suomen olosuhteissa toteutuu?

      Euroopassa valmistetuissa volyymimallin toyotissa näytti olevan muutamana vuotena käytetty pelkääjän puolella kyseistä takatan turvatyynyä. Oma auto on juuri tuollainen kymppivuotias ave, jossa on mahdollisesti vaarallinen turvatyyny. Seuraavassa huollossa saavat ottaa sen pois toiminnasta.

      Ihan rauha vaan kaikille ;)

      • normaalijärkinen_tero

        Miten tero kuvittelee, että turvavarusteita saa noin vain ruveta karsimaan pois?

        Vyöt rispaantunee ja tero pistää ne saksilla poikki ja väittää katsurille kirkkain silmin, ettei tässä vöitä tarvi, kun köröttelen aina max. 60 km/h.

        Pusseja voi napsia pois vain, jos ne ovat olleet lisävaruste ts. auto on tyyppihyväksytty ilman. Taitaa olla aika harvassa 2000 -luvun autot, joissa ei ole ollut matkustajan turvatyyny vakiona.


    • sirpalepommi

      Moni liike ei ota enää vaihdossa Toyotaa.

      • Corolla16

        Ottaa vaihdossa, jos on takaisinkutsut tehty->selviää Trafin tiedostoista. Katsastuksesta ei vain pääse läpi, jos turvallisuuden vaarantavia korjauksia ei ole tehty, kuten airbagin takaisinkutsut.


    • Ropeloviitti

      Siellä Toyotan takapenkillä teijätkin on kuitenkin suurimmaksi osaksi aikaansaatu. Joten olkaapa tyytyväisiä nyt valmiissa maailmassa. Vanhempanne sentään tekivät jopa töitäkin. Bemariporukkahan ei koskaan osaa työtä tehäkkään, eikä volsuväki. Nehän kaasuttaa kaikki toisinajattelijat.Niksmannit. Nahkahousupaskaperse.

    • Oukoujjee

      Haista paska, kun et mitään asioista tiedä pellehermanni.

    • kauheeromu

      Ei moni liike edes ota vaihdossa Toyotaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe