Aihe

Miksi kaikki irkkupubit näyttävät samalta?

anttihelin

5

84

  Vastaukset

  • Eipä niissä tärkeää olekaan sisustus vaan se tunnelma. Irlantilaiset ovat sosiaalisesti taitavia ja elämänmyönteisiä ihmisiä. Niinpä irkkupubissa on ihan erilainen tunnelma kuin liian humalaisten, agressiivisten ja ilottomien Suomi-junttien räkälöissä. Juomavalikoimakin on toista tasoa kun on kunnon olutta suomalaisen rapakaljan sijasta. Lisäksi monissa pubeissa tarjoillaan ruokaa, eli ihmiset käyvät pubeissa myös syömässä toisin kuin Suomessa, jossa vain juodaan ja rähistään. Suomalaiset ovat metsäläiskansaa.

  • Olen käynyt myös Irlannissa pubeissa.Vaikka en itse juo mitään alkoholia,niin niissä on mukava tunnelma ja pidän siitä Irkku-musiikista.. Ihmiset eivät juo humala-hakuisesti ,vaan viihtyäkseen..Siellä on perheitä syömässä ,joten on kokoontumispaikka.. Soittajat kysyivät,mistä maasta on asiakkaita ja meitä löytyi tosi useista maista..

   • Nooh, muuten ihan asiaa, mutta: Irkut kyllä kuluttavat olueeseen enemmän rahaa euroopassa kuin mikään muu maa, ja kyllä, suomi on siinä tilastossa kakkosena. Aussit ykkösenä.

    http://www.taloussanomat.fi/raha/2014/06/24/suomi-kolmen-karjessa-vuodessa-yli-400-euroa-olueen/20148867/139?pos=related

    Vaikka tilasto kertoo vain sen paljonko rahaa laitetaan kaljaan, niin Irlannissa myös kulutetaan enemmän alkoholijuomia kuin suomessa.
    WHO:n uudessa tilastossa irlanti pesee suomen ihan joka lajissa, niin väkevissä, viineissä kuin oluissakin, että se siitä sivistyneestä tissuttelusta viulumusiikin parissa ja ehkäpä sen takia juuri irkkupubeista on tullutkin arkielämän tukikohta koko perheelle.  • No, sitten irlantilaisilla on parempi viinapää kuin suomalaisilla... Irlantilaiset pubit ovat oikeastaan poikkeuksetta erityisen tunnelmallisia ja tarjoavat myös ihan ruokaa, ei vaan pikkupurtavaa. Ne ovat siis lähinnä ajanviettopaikkoja, eivät pelkkiä juomapaikkoja, ja usein taustalla voi soida elävä musiikkikin. Saamanlaisia pubeja olen odotellut Suomeen jo vuosikausia, mutta eipä näy vieläkään maassamme muita sellaisten kaipaajia olevan tarpeeksi.

   Koska irkkupubit ovat siis niin syömistä kuin juomista ja seurustelua varten, lukaiskaahan, mitä kaikkea siellä saattaa olla tarjolla:

   http://irlanti.org/ruoka-juoma

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6124
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   63
   5284
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3448
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2536