Miksi kaikki irkkupubit näyttävät samalta?

anttihelin

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Eipä niissä tärkeää olekaan sisustus vaan se tunnelma. Irlantilaiset ovat sosiaalisesti taitavia ja elämänmyönteisiä ihmisiä. Niinpä irkkupubissa on ihan erilainen tunnelma kuin liian humalaisten, agressiivisten ja ilottomien Suomi-junttien räkälöissä. Juomavalikoimakin on toista tasoa kun on kunnon olutta suomalaisen rapakaljan sijasta. Lisäksi monissa pubeissa tarjoillaan ruokaa, eli ihmiset käyvät pubeissa myös syömässä toisin kuin Suomessa, jossa vain juodaan ja rähistään. Suomalaiset ovat metsäläiskansaa.

  • Olen käynyt myös Irlannissa pubeissa.Vaikka en itse juo mitään alkoholia,niin niissä on mukava tunnelma ja pidän siitä Irkku-musiikista.. Ihmiset eivät juo humala-hakuisesti ,vaan viihtyäkseen..Siellä on perheitä syömässä ,joten on kokoontumispaikka.. Soittajat kysyivät,mistä maasta on asiakkaita ja meitä löytyi tosi useista maista..

  • No, sitten irlantilaisilla on parempi viinapää kuin suomalaisilla... Irlantilaiset pubit ovat oikeastaan poikkeuksetta erityisen tunnelmallisia ja tarjoavat myös ihan ruokaa, ei vaan pikkupurtavaa. Ne ovat siis lähinnä ajanviettopaikkoja, eivät pelkkiä juomapaikkoja, ja usein taustalla voi soida elävä musiikkikin. Saamanlaisia pubeja olen odotellut Suomeen jo vuosikausia, mutta eipä näy vieläkään maassamme muita sellaisten kaipaajia olevan tarpeeksi.

    Koska irkkupubit ovat siis niin syömistä kuin juomista ja seurustelua varten, lukaiskaahan, mitä kaikkea siellä saattaa olla tarjolla:

    http://irlanti.org/ruoka-juoma

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.