Aihe

Raiskaus - tiedoton tila

armotonahdistus

Mietin hieman kummalista asiaa, muistaisiko raiskauksen, jos on ollut hyvin humalassa (muisti mennyt osittai ). Kerran taksilla baarista tulleena, ei mitään muistikuvaa matkasta, herää vain alushousut päällä omasta sängystä. Kaikki tavarat tallessa, mutta herää epäilys onko jotain voinut tapahtua taksimatkalla. Muistaisiko tällaisessa tilanteessa, jos toinen osapuoli olisi jotain tehnyt?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 20-11

   Kannattaako vetää itsensä päihteillä sellaiseen tilaan jossa kuka tahansa on vapaa tekemään sinulle/teille mitä tahansa?

   Ostakaa edes siementestit valmiiksi, jotta voitte tarkistaa onko vaginaanne laskettu siemeniä. Tällaisia testejä saa joistakin apteekeista ja netistä. Testihän ei kerro onko teitä hyväksikäytetty tai raiskattu, mutta tiedättepähän onko iloisia vauvauutisia tulossa.

  • 20-11

   Sammumispisteeseen päihtynyt voi muistaa tarkastikin mitä on tapahtunut, mutta ihan yhtä hyvin hän voi unohtaa kaiken tai saada valemuistoja. Sitä ei voi itse tietää ovatko muistikuvat oikeita vai vääriä, tai onko jotain tapahtunut vaikkei mitään muista. Mikään ei ole varmaa kun henkilö on ollut voimakkaasti päihtyneessä tilassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   108
   5240
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   1801