Minecraftissa voi olla herobrine tai ei ole

Timanttipoika254

Minulla on minecraft 1.8.4-1.8.3 käytän 8.4 kosaka se on uusin ja uskoin herobrine olevan poissa laitoin maailmat ja kaikki ja sitten kaikki oli hyvin olin innoissani kun herobrine ei pilannut pelejäni Paitsi!!! Minulle tuli yksinpelissä Msg? Käyttäjältä `"Herobrine" YOU ARE DEAD Herobrine mua alko pelottaa mut mun kamu sano skypes elä jätiköi Herobrinestä se on "Removed Herobrine" voisitteko kertoo kuka on tuo Herobrine mut oon nähny yhen jutun löysin possun jollka oli valkoset silmtä mä suutuin ku mulle tuli kylletjäki ympäri maailmaa ja Steve jolla valkosetsilmät ois muka Notchin kuollut veli? Kertokaa pliis

5

89

Vastaukset

 • Voisin auttaa jos saisin ees selvää sun kirjotuksesta ko se on täynnä kirjotusvirheitä

  • Anteeksi julia olen 8v ja tämä on kokemani Herobrinestä tiesin herobrinestä ku aloitin minecraftin


  • Timanttipoika254 kirjoitti:

   Anteeksi julia olen 8v ja tämä on kokemani Herobrinestä tiesin herobrinestä ku aloitin minecraftin

   Ai en tiennyt, mutta mulle on käynyt samalla lailla mut toisena päivänä ei voi olla et notch on testannu jotai ja sen takii siihen on tullu toi tai sitte sul on tullu bugi et se on ottanu sen modin siihen. Joten kannattaa vaihtaa versio vain.


 • Lopeta!

  • Et oo oikea Herobrine. Se ei oo Suomalainen.

   Herobrine on alkuperäisesti ruotsalainen pelaaja.

   Tiesittekö muuten että Notchin äiti on suomalainen, joten.. jos Herobrine on on Markuksen veli, niin... HEROBRINE OLISI PUOLIKSI SUOMALAINEN!!!!!!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.