Bagni di lucca kesä-heinäkuussa

mhida

Olemme vuokrannut mökin Bagni di luccasta. Kylä on meille vieras mutta olemme käyneet kesäisin useasti Toscanassa. Kuulin että Bagni di lucca saattaisi olla kesällä tosi kuuma, tukala johtuen laaksosta. Onko tietoa?

5

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TarjaH

      Bagni di Lucca on laaksossa. On kesällä tosi kuuma jopa yli 40 auringossa. Pidä ikkunat auki öisin. Ylärinteessä on hieman tuulisempaa.

      Hommaa hyttysverkot ja myrkyt. Hyttystoukkia joessa ja uima altaissa.

    • TarjaH

      Muistutan vielä että Bagni di lucca on kylä ja italiaa tosi aidoimmillaan. Kesällä monet kahvilat yms viettivät siestaa klo 12 - 16. Tee ostokset ajoissa. Englanninkieltä ei useankaan ymmärretä.

    • Piritalle

      Bagni di Lucca on ihastuttava pikkukylä. Hiljainen, ehkä vähän tylsä. Pari katua joen kummallakin puolella. Conad-kauppa ja pari kahvilaa, ei mikään menopaikka.

      Lähes 5 km päässä on Fornoli. Isompi kylä jossa paljon enemän kauppoja ja kahviloita. Hommaa fillari. Sillä pääset liikkumaan kätevästi.

    • LiisaC

      En tajuu miksi Toscanaan pitää matkustaa vuoden kuumimpana aikana! Jopa paikalliset tajuuvat pitää siellä siestaa keskipäivästä iltapäivään.

      Kävin siellä ensimmäisen ja viimeisen kerran kesäkuussa 2007. Auringon porotus oli tosi hurja. Lämpöä piisasi päivällä varjossa lähes 40 ja yöllä kämpässä lähes 30. Sisko paloi siellä pahoin sääristä ja käsivarsista. Pari päivää myöhemmin kärähti selkä uimarannalla. Loppumatka sujuikin sitten kivuliaasti.

      Italialaiset ja espanjalaiset ovat fiksuja. Vuoden kuumimpana aikana vuokraavat kämppänsä ulkomaalaisille ja viettivät itse ajan viileämmoissä maissa.

    • Käynyt

      Juuri sen takia, että on lämmintä ja pohjoisen protestanttinen voi pitää siestaa hyvällä omallatunnolla. Vinkkinä, jos käytössä on vuokra-auto, niin ajoita ajomatkat päivän kuumimpaan aikaan. Ilmastoidussa avoautossa saa säädettyä juuri itselle parhaiten sopivan lämpötilan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe