Aihealueet

Listaukset

  Hermot menee, ei oikeaa öljyä,tietoa mistään

  Mobildelvacuti

  750 ducati ja öljyn valinta on vitttumaista puuhaa kun tietoa ei ole. Ei löydy netistä ei. Motorex,motul 300 v no mikä niistä? 15w-50 on liian paksua = leppoisa ajelu tiellä vastaa rata-ajo rasitusta kun on niin paksua öljy! No mikä vitttun öljy on se oikea? Häh!
  Tupla esteri öljyt kerää kosteutta ja sopii keskikesään kun radalla ajelee ja muina aikoina normi 10w-40 , ja vitunnn pellet ! Yksi öljy ja sillä ajetaan tiellä se kausi 3000-4000km ja uusi öljy talveksi koneeseen ja sillä ajetaan seuraava kausi ,niin se menee.
  Taidan laittaa kuivakytkin öljy käähdyteiseen ducatiini mx 15w-40 öljyt ja ihan oikeasti.
  Tuolla öljyllä on korjattu mm 1400 intruderin kykin kun luisti moottoripyörä bellareilla. En vaihdellut uusia jousia ja prikkoja netti ohjeen mukaan vaan öljyn oikaksi ja ajettiin vuosia ja pyörä liikkuu vieläkin yli 200tkm ajettuna uudella omistajalla.
  En tarvitse luentoa delvakista sen tiedä on hyvä öljy rekan turbon laakereillekin.
  Niin ducatiin öljy kuka tietää ? Mx delvac menee elleinole vittuilematonta tietoa tarjolla.

  12

  236

   Vastaukset

    • Hyvin on pelannut ..10w -40 motul


   • Osasynteettinen,,täyssynteettistä kuumiin ilmakoneisiin vai auttaako tuo esteripohjaisuus jotain?

   • Jos osaat käyttää tietokonetta sen verran, että osaat tänne kirjoittaa niin eiköhän sillä googlella löydy öljysuositukset alle minuutin. Laiskuudellesi emme me muut voi mitään ja jos on tottunut, että äiti tuo soppalautasenkin naamarin eteen niin sitten vaan jatka pähkäilyä...

    • HAISTA SINÄ VITTTU. Koitappa persaukko löytää alta minuutin se OIKEA tieto! Luuletko idiootti etten googlettanut HÄH!
     Oikeat öljyt on koneessa nyt. Sattumoisin tuttuni tuttava (italiassa) on ducatin myynti organisaatiossa kun purnasin öljyn löytymisen vaikeutta niin sen oikean öljyn valinnan vaikeutta koska netistä ei löydy yksiselitteistä vastausta. Ei ole delvac... Äkkiä löytyi oikea öljy ja halvalla tuli rahteineen suomeen.


    • Ja ongelmasi on?


   • Shell Helix Ultra 5w-40-

   • Katsotaan miten google voi auttaa! :)

    www.google.fi

    "et tainu paljoo ettiä edes, itse löysin googlettamalla n.3-5minuutissa"

    • Sama mulkku kiertää fooremeissa ja vittuilee tuohon samaan sävyyn. Säälittävä raukka. Ei ole kertaakaan kyennyt tarjoamaan neuvoa kenellekkään vaan aina sama vittumainen vastaus. Pelkuri ja arka raukkahan se on oikeassa elämässä srhän nyt on selvä,säälittävä on .


   • Ducatin käyttöohjeet, huoltokirjat ja varaosaluettelot malleittain viimeisen kymmenen vuoden ajalta löytyy sivulta www.ducati.com. Eiköhän siellä ole mainittu mikä öljy, ja voinet selvittää mikä on korvaava tuote.

    Oli vähän vaikea löytää, joten tässä valmiiksi linkki: http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do?_ga=1.156554939.187899092.1436897538

    En nyt tiedä onko sulla Supersport vai Monster vai joku muu, joten sieltä vaan etsimään. Ainakin omat entiset Ducatit tuolta löytyis.

    Jos sitten olet niin käsi ettet löydä, niin soita vaikka Arille A-moottoriin ja kysy, se osaa suositella oikeat öljyt. Firma on HD-firma eikä Ari taida tällä hetkellä olla "virallinen" Ducati-huoltaja mutta on ollut ja tuntee Ducatit. Olen kerran yhden siltä ostanutkin. Ducati suositteli tietysti siihen aikaan Shelliä, koska se oli yhteistyökumppani. Ari taisi laittaa jotain muuta.

   • Älä hyvä mies hermoile, ei se öljynvaihto noin vakava asia ole että pitää suu vaahdossa foorumeilla huutaa :-)

   • Shell Advance Ultra 15W-50 tai 10W-40. Se se mitä Ducatiin laitetaan tehtaalla. Minä käytän mielummin 15W-50, kun vaihdelaatikko toimii sillä paremmin.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11773
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    319
    7279
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    66
    1600
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1388
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1279