ilmavaivat kiukuttaa

raato

tervehdys!
vastailin tyhmänä yhteen viestiin omalla kysymyksellä, vaikka oma aihe olis pitänyt aloittaa. eli otetaas uusiksi. meillä on siis alkanut masukivut jo sairaalassa ja yltyneet sitten kotiin päästyämme. vauva on nyt 1kk ja häntä on tutkittu sairaalassakin. mitään vakavaa ei onneksi ole löytynyt. maha on kaasupallo, josta suolistoäänet kuuluu peitonkin läpi. vauva harvemmin huutaa suoraa huutoa jos sen asentoa jatkuvasti muuttelee ja kanniskelee, mutta muuten se on koko ajan aika tyytymätön, kouristeleva ja itkeskelevä.

pahanhajusia paukkuja ja röyhtyjäkin tulee ilman helpotusta, mutta voiko kaikki johtua vain hotkitusta ilmasta? onko tää nyt koliikkia? kertokaa ja auttakaa te kokeneemmat ja viisaammat? oon nyt toista päivää maidottomalla. kuinka nopeasti sen pitäs vaikuttaa? vauva ei muuten itkeskele tiettyinä aikoina vaan aika lailla koko ajan ja sitten nukkuu ilmavaivoista huolimatta, kun on niin väsynyt heräilyyn. maitoa se saa tarpeeksi ja syöttövälit on noin kolme tuntia. kiitos jo etukäteen kamalasti!
t.aika väsynyt mamma

10

4933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoliikkiX

      Meillä on alkanut mahakivut???????? kummalla? Aloitetaan siitä.

    • ......

      Kokeile jättää omasta ruokavaliostasi pois maito, ihan kokonaan. Ei mitään maitoproteiinia sisältävää. Kokeile muutaman päivän ajan ja katso huomaatko eroa vauvassa, voi hyvinkin auttaa.

      • ........

        En huomannut äsken että olet jo maidottomalla. Jatka sitä vielä jokunen päivä ainakin, ja huom! mitään maitoa sisältävää ei saa syödä. Tsemppiä!


    • kartsa81

      Vyöhyketerapia? Voipi olla hintansa väärtti. Kantsii kokeilla.

    • raato

      heippa!

      siis vauva on 1kk ja sitä on tutkittu sairaalassa. en minä. viesti taisi olla aika epäselvä - sori.

      • mami

        Meillä auttoi Cuplaton ja vyöhyketerapia. Noin kuukauden ikäisenä alkoi kiljuminen, ja aika heti aloitettiin nuo edellämainitut. Niillä päästiin eroon kierteestä ja poika on kuin eri mies nyt, niin hyväntuulinen ja kiva kaveri. Loppujen lopuksi itkusta päästiin viikossa. Vyöhyketerapia on jo lopetettu, mutta Cuplaton-tippoja annan yhä.


      • palmut
        mami kirjoitti:

        Meillä auttoi Cuplaton ja vyöhyketerapia. Noin kuukauden ikäisenä alkoi kiljuminen, ja aika heti aloitettiin nuo edellämainitut. Niillä päästiin eroon kierteestä ja poika on kuin eri mies nyt, niin hyväntuulinen ja kiva kaveri. Loppujen lopuksi itkusta päästiin viikossa. Vyöhyketerapia on jo lopetettu, mutta Cuplaton-tippoja annan yhä.

        Älä itte syö/juo: kahvia, papuja, herneitä, kaalia, omenaa, liikaa sokeria, jauhoja,spagettia, Kokeile omaa dieettiä viikko ja katso auttaako.Siis kaikki mistä sulle tulee kaasua ,pois.
        Hiero hiljaa massua ja jumppaa: jaloista kiinni ja konkkis konkkis koira metsään menee,
        liikutat jalkoja massun päällä, (vauva siis selällään peiton päällä lattialla) myös jalkojen hieronta auttaa. Pitäs ruveta paukkuja irtoamaan.


    • Marita

      Meidän tytöllä oli/on ilmavaivoja ja pahimmat vaivat loppuivat kun aloin antaa korviketta rinnan lisäksi. Luulen, että tissiä imiessä tyttö imi hirveästi ilmaa ja röyhtäisyjä ei oikein tullut. Kun aloin antaa korviketta, röyhtäisyt tulivat helpommin ja masuun kertyi vähemmän ilmaa. Aloitin samalla myös Cuplatonin antamisen. Noin kuukauden annoin sekä rintaa, että korviketta ja nyt on maidontuotanto loppu, mutta ilmavaivojen helpottuminen on minusta tärkeämpää kuin rintaruokinta, koska nyt tyttö on hyväntuulinen ja nukkuu yönsä huutamatta.

      Vaihdoin korvikkeen toiseen merkkiin ja nyt on tullut ilmavaivoja. Aloitin Nan:lla ja sen tytön vatsa kesti hyvin. Täytynee vaihtaa takaisin siihen.

    • raato

      heippa!

      kiitos kaikille tosi paljon vinkeistä!! nyt mul on menossa maidoton, soijaton ja jauhoton dietti. tänään on vyöhyketerapia ja cuplatonkin on kehissä dds-junior maitohappojauheen kera. jos nää ei auta niin sitten on ainaskin yritetty ja täytyy vaan luottaa, että aika parantaa..

      • äiskämamma

        Ajattelin vain toivottaa sinulle jaksamista vauvasi kanssa.
        Sain aikanani sellaisen neuvon, että parhaiten koliikkiajasta selviää, kun laittaa jääkaapin oveen kalenterin, josta ruksaa kolmen kuukauden ajan joka päivä yhden päivän pois ja ajattelee, että taas on päivä vähemmän tätä hankalaa aikaa.
        Joskus tarvitaan vielä se neljäskin kuukausi, mutta kyllä se tavallaan auttoi - samalla kun etsiskeltiin kuumeisesti muitakin auttavia keinoja, kuten sinäkin olet tehnyt.
        Voimia teille, paremmat ajat ovat tulossa ihan pian.
        Terveisin ennen niin itkuisen mutta nykyään niin aurinkoisen pienen pojan äiti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4839
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1326
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1000
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe