ilmavaivat kiukuttaa

raato

tervehdys!
vastailin tyhmänä yhteen viestiin omalla kysymyksellä, vaikka oma aihe olis pitänyt aloittaa. eli otetaas uusiksi. meillä on siis alkanut masukivut jo sairaalassa ja yltyneet sitten kotiin päästyämme. vauva on nyt 1kk ja häntä on tutkittu sairaalassakin. mitään vakavaa ei onneksi ole löytynyt. maha on kaasupallo, josta suolistoäänet kuuluu peitonkin läpi. vauva harvemmin huutaa suoraa huutoa jos sen asentoa jatkuvasti muuttelee ja kanniskelee, mutta muuten se on koko ajan aika tyytymätön, kouristeleva ja itkeskelevä.

pahanhajusia paukkuja ja röyhtyjäkin tulee ilman helpotusta, mutta voiko kaikki johtua vain hotkitusta ilmasta? onko tää nyt koliikkia? kertokaa ja auttakaa te kokeneemmat ja viisaammat? oon nyt toista päivää maidottomalla. kuinka nopeasti sen pitäs vaikuttaa? vauva ei muuten itkeskele tiettyinä aikoina vaan aika lailla koko ajan ja sitten nukkuu ilmavaivoista huolimatta, kun on niin väsynyt heräilyyn. maitoa se saa tarpeeksi ja syöttövälit on noin kolme tuntia. kiitos jo etukäteen kamalasti!
t.aika väsynyt mamma

10

4895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoliikkiX

      Meillä on alkanut mahakivut???????? kummalla? Aloitetaan siitä.

    • ......

      Kokeile jättää omasta ruokavaliostasi pois maito, ihan kokonaan. Ei mitään maitoproteiinia sisältävää. Kokeile muutaman päivän ajan ja katso huomaatko eroa vauvassa, voi hyvinkin auttaa.

      • ........

        En huomannut äsken että olet jo maidottomalla. Jatka sitä vielä jokunen päivä ainakin, ja huom! mitään maitoa sisältävää ei saa syödä. Tsemppiä!


    • kartsa81

      Vyöhyketerapia? Voipi olla hintansa väärtti. Kantsii kokeilla.

    • raato

      heippa!

      siis vauva on 1kk ja sitä on tutkittu sairaalassa. en minä. viesti taisi olla aika epäselvä - sori.

      • mami

        Meillä auttoi Cuplaton ja vyöhyketerapia. Noin kuukauden ikäisenä alkoi kiljuminen, ja aika heti aloitettiin nuo edellämainitut. Niillä päästiin eroon kierteestä ja poika on kuin eri mies nyt, niin hyväntuulinen ja kiva kaveri. Loppujen lopuksi itkusta päästiin viikossa. Vyöhyketerapia on jo lopetettu, mutta Cuplaton-tippoja annan yhä.


      • palmut
        mami kirjoitti:

        Meillä auttoi Cuplaton ja vyöhyketerapia. Noin kuukauden ikäisenä alkoi kiljuminen, ja aika heti aloitettiin nuo edellämainitut. Niillä päästiin eroon kierteestä ja poika on kuin eri mies nyt, niin hyväntuulinen ja kiva kaveri. Loppujen lopuksi itkusta päästiin viikossa. Vyöhyketerapia on jo lopetettu, mutta Cuplaton-tippoja annan yhä.

        Älä itte syö/juo: kahvia, papuja, herneitä, kaalia, omenaa, liikaa sokeria, jauhoja,spagettia, Kokeile omaa dieettiä viikko ja katso auttaako.Siis kaikki mistä sulle tulee kaasua ,pois.
        Hiero hiljaa massua ja jumppaa: jaloista kiinni ja konkkis konkkis koira metsään menee,
        liikutat jalkoja massun päällä, (vauva siis selällään peiton päällä lattialla) myös jalkojen hieronta auttaa. Pitäs ruveta paukkuja irtoamaan.


    • Marita

      Meidän tytöllä oli/on ilmavaivoja ja pahimmat vaivat loppuivat kun aloin antaa korviketta rinnan lisäksi. Luulen, että tissiä imiessä tyttö imi hirveästi ilmaa ja röyhtäisyjä ei oikein tullut. Kun aloin antaa korviketta, röyhtäisyt tulivat helpommin ja masuun kertyi vähemmän ilmaa. Aloitin samalla myös Cuplatonin antamisen. Noin kuukauden annoin sekä rintaa, että korviketta ja nyt on maidontuotanto loppu, mutta ilmavaivojen helpottuminen on minusta tärkeämpää kuin rintaruokinta, koska nyt tyttö on hyväntuulinen ja nukkuu yönsä huutamatta.

      Vaihdoin korvikkeen toiseen merkkiin ja nyt on tullut ilmavaivoja. Aloitin Nan:lla ja sen tytön vatsa kesti hyvin. Täytynee vaihtaa takaisin siihen.

    • raato

      heippa!

      kiitos kaikille tosi paljon vinkeistä!! nyt mul on menossa maidoton, soijaton ja jauhoton dietti. tänään on vyöhyketerapia ja cuplatonkin on kehissä dds-junior maitohappojauheen kera. jos nää ei auta niin sitten on ainaskin yritetty ja täytyy vaan luottaa, että aika parantaa..

      • äiskämamma

        Ajattelin vain toivottaa sinulle jaksamista vauvasi kanssa.
        Sain aikanani sellaisen neuvon, että parhaiten koliikkiajasta selviää, kun laittaa jääkaapin oveen kalenterin, josta ruksaa kolmen kuukauden ajan joka päivä yhden päivän pois ja ajattelee, että taas on päivä vähemmän tätä hankalaa aikaa.
        Joskus tarvitaan vielä se neljäskin kuukausi, mutta kyllä se tavallaan auttoi - samalla kun etsiskeltiin kuumeisesti muitakin auttavia keinoja, kuten sinäkin olet tehnyt.
        Voimia teille, paremmat ajat ovat tulossa ihan pian.
        Terveisin ennen niin itkuisen mutta nykyään niin aurinkoisen pienen pojan äiti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe