Hyi kun hävettää

Hyi kun inhottaa tuolla ulkomailla reissatessani tunnustaa olevani Suomen kansalainen. Tokihan täällä kaiken maailman nörttejä ja tietokonepelipellejä riittää, mutta nuo pallinaamat ovat luonnon ystävän kannalta ihan kärpäsen surinaa. Japanilaiset ja kiinalaiset kärpäset ovat kyllä tänä päivänä suvereeneja paskakasan tonkijoita suomalaisiin verrattuna.

Mutta minä puhun nyt oikeasta älystä ja suhteellisuuden tajusta. Missään muualla päin maailmaa ei ole samanlaisia paskahousuja susien ja karhujen suhteen kuin tässä lässyjen maalaiseinareitten valtakunnassa. Apinat märisevät ja vollottavat tyhjää, vieläpä useinmiten päissään. Apina ottaa viinaa pelkotiloihinsa. Vaikka mitään hätää ei ole, niin hysteria vallitsee maaseudulla.

Nythän Suomessa on metsää ja tilaa verrattuna muihin maihin ruhtinaallisesti. Täällä mahtuisikin moninkertainen määrä temmeltää noita "kaameita" petoelukoita nykyiseen verrattuna. Mutta kun apinalla on itku niin herkässä. Missään muussa maassa ei ole niin surkeita apinoita kuin Suomessa. Siksi minulla hävettää olla tämän maan kansalainen.

Ajatelkaapa esimerkiksi sotatilannetta. Jos suurin osa kansalaisista paskoo housuihinsa jo irrallisen rakin taikka jäniksen jälkien takia (luullen sudeksi), niin mihin tuommosesta velliperseestä on tosi paikan koittaessa? Puussa rapiseva orava on varmaankin ryssä, heh heh? Suomalainen metsästäjähän on yleensä poikaporukoissa viihtyvä, perheellinen viinaa reilusti kittaava maalaispiilohomo.

Tämä edellä mainittu ei ole mitään salaisuus. Nyt jo muissa EU-maissa yritetään painostaa Suomea, jotta mahtaville petoeläimille saataisiin suojelua. Mutta kun apina vaan itkee ja valittaa ja apina äänestää vaaleissa, niin apina silloin myös päättää näistä asioista ja siksipä tämä onkin apinoitten valtakunta ja siksi minulla hävettää ulkomailla suomipassin kanssa kun nykypäivänä suomileijona on yhtä kuin tyhmä apina.

On tietysti meitä fiksujakin, mutta tässä maassa me olemme vähemmistö.

169 kommenttia

Vastaukset

 • Jääny lääkkeet ottamati?

 • Lähe menee si jos ärsyttää :D

  • Heh heh, luuletko tosiaan taukki, jotta minä muuttaisin tyhmien apinoitten takia jonnekin? Päin vastoin. Olen ottanut härkää sarvista kiinni ja Susianalyysia tarjoamalla olen alkanut sivistämään noita apinoita.


  • Eiku iha oikeasti voisit käydä kattoon vaikkapa Laosissa tai Kambodzassa.. ihan vaan vaikka mainitsemasi suhteellisuuden tajun takia kurkkaamassa miten siellä kohdellaan mm. mainitsemiasi apinoita :D tai vaikka niinkin kaukoidän länkkärikaupungissa kuin shanghain torilla jotta miten siellä myydään siipikarjaa ihmisille :D on meinaan ihan pikkasen hurjempaa touhua ku täällä pohjolan perukoilla :D


  • jepajee666 kirjoitti:

   Eiku iha oikeasti voisit käydä kattoon vaikkapa Laosissa tai Kambodzassa.. ihan vaan vaikka mainitsemasi suhteellisuuden tajun takia kurkkaamassa miten siellä kohdellaan mm. mainitsemiasi apinoita :D tai vaikka niinkin kaukoidän länkkärikaupungissa kuin shanghain torilla jotta miten siellä myydään siipikarjaa ihmisille :D on meinaan ihan pikkasen hurjempaa touhua ku täällä pohjolan perukoilla :D

   Heh heh, minä olen kuule poju käynyt pikkusen useamassa maassa kuin sinä. Mm Kambodzassa ja Kiinassa olen maistellut koiralihaa niin katu- kuin hienoissakin ravintoloissa. Eräs kiinalainen kokkiystäväni (Guangzhoussa) oli erityisen kiinnostunut suomalaisista metsästysrakeista. Niiden liha on kuulemma hyvin kimmoisaa ja Kiinasta lötyy rikkaita, jotka maksaisivat maltaita tuommosesta lihasta. Kyllähän me vähän jo suunniteltiinkin bisnestoimintaa asian tiimoilta.


  • syönyt sen pienen, kurittoman ja pahanhajuisen rakkisi?
   Marinoituna tietysti, eihän semmoista paskakasaa voisi liottamatta paistaakkaan...


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, minä olen kuule poju käynyt pikkusen useamassa maassa kuin sinä. Mm Kambodzassa ja Kiinassa olen maistellut koiralihaa niin katu- kuin hienoissakin ravintoloissa. Eräs kiinalainen kokkiystäväni (Guangzhoussa) oli erityisen kiinnostunut suomalaisista metsästysrakeista. Niiden liha on kuulemma hyvin kimmoisaa ja Kiinasta lötyy rikkaita, jotka maksaisivat maltaita tuommosesta lihasta. Kyllähän me vähän jo suunniteltiinkin bisnestoimintaa asian tiimoilta.

   sinun reissaamisesi rajoittuu lähimmälle hullujen huoneelle. jos sinä todella menisit rajojemme ulkopuolelle, sinut varmasti polettaisiin mättääseen jo venäjällä.
   ainoastaan suomessa siedetään tuon tyylisiä kaheleita mutta muualta löytyy sen verran tempperamenttista kansaa että loppu voi olla nopea ja raju kaltaisellesi räkyttäjälle.


 • Sinäkö palasit tauolta piristämään päivääni. Aivan mahtava avaus Mestarilta jälleen. Kiitos oikein paljon.

 • niin sekä täällä että siellä älykkyysosamäärä nousee. Siellä hieman, täällä huimasti.

  • Heh heh, muutahan sinä apina vaan taajama-alueelle saastuttamasta olemassaolollasi Suomen luontoa. Et vissinkään ole älynnyt pisteteoriaani, jossa todistin maalaisapinoitten saastuttavan luontoa moninverroin verrattuna fiksuun ajattelijaihmiseen. Pisteellä tarkoitan tietysti kaupunkia ja apinalla Susianalyysissa tarkoin määrittelemääni apinaa, en siis mitään viidakossa elävää oikeata luontoapinaa, joka on monin verroin fiksumpi verrattuna Suomen takapajuloissa asuviin petopelkuriapinoihin verrattuna.


  • Asiaa sen syvällisemmin ruotimatta, on hyvä muistuttaa, että taajama- ja kaupunkiasuminen saastuttaa ja kuluttaa luontoa enemmän, kuin haja-asutus.
   Jälleen kertaalleen muistutettiin aloittajaa tämänkin susi-analyysiperuspilarin romahduksesta, kuten kaikkien muidenkin peruspilarien romahduksesta.

   Ts. susianalyysi on tyhjän päällä.


 • Kaikenlaisia pazkakasoja sitä täälläkin elämöi. Hävettää olla Suomalainen kun osa kansasta tuomoisia. Suomen luonon elukoiden tasapainon on tuhonut kaltaisesi öklö värinen viher inisiä joka inisee kuin kärpänen pazkakasassa.
  Ei näiden kanssa kannata edes keskustella ei muuta kuin luuvitosta.

 • Hö. Tulevat tänne sotkemaan meidän aj... pisteteorian.

 • Aloittaja puhuu itseasiassa asiaakin. Milloin meistä on tullut luonnollisen ja luonnonkin vihaajia ja pelkääjiä?
  Ihmiset pitää luonnollisena asiana pelätä ötököitä,itikoita ja punkkiuutinen saa aikaan lähes hysterian.
  Kaikki pedot pitäisi hävittää ja metsätkin vissiin siistiä puistoiksi jotta kaupunkilaisraukka sinne uskaltaisi piipahtaa. Pois hanhet puistoista ja sudet metsistä...

  Luonnollisuus on kaukana kun nykymies- tai nainen lähtee viihteelle.
  Siinä uppoaa hurjat määrät kemikaaleja naamaan ja kainaloon ennenkuin uskalletaan julkisesti esiintyä ns ihmisten ilmoilla. Enkä nyt edes puhu suun kautta nautittavista aineista...

  Silikoonia ja myrkkyjä pumpataan elimistöön surutta, ajattelematta hetkeäkään, onko moinen edes turvallista.
  Moni on haitat saanutkin karvaasti kokea.
  Meillä on ennätysmäärä allergisia sairauksia joista ei vielä 50 vuotta sitten tiedetty mitään.
  Enkä edes viitsi alkaa jauhamaan siitä, mitä suuhumme laitamme.....

  Vaatteet pitää saada mahdollisismman halvalla, piittaamatta siitä, miten ja missä ne valmistetaan.
  Ei sen väliä jos vaatteiden materiaalien värjäys ja muokkaus saastuttaa luontoa tosi rankoilla aineilla. Tai sademetsät katoaa kun luonto raivataan ja tilalle istutetaan kangasmateriaalia.
  Ei sen väliä jos Bangladesissä palaa vaatetehdas tappaen mukanaan sisään vangitut ompelijat.

  Eihän millään ole väliä kun vain itsellä on suht mukavaa????

  • Ajattelepas, minkälaista hysteriaa ja pakokauhua muutamakymmen harmitonta sutta (mitä nyt muutama poro ja metsästysrakki joskus katoaa) aiheuttaa tässä valtakunnassa. Apinat kieriskelevät hiestä märissä lakanoissaan eivätkä saa öitään nukutuksi muuta kuin viinan voimalla. Hirveä parku ja märy raikaa maaseudulla, jotta kuinka kaamea elukka susi on. Sutta pelätään hysteerisesti, vaikka kaikki tapahtuneet ihmisten raatelut ovat lemmikkikoirien tekosia. Apina ei ymmärrä, että kennelistä ostettu rakki on ihmiselle paljon vaarallisempi kuin metsässä jolkutteleva susi.


  • Eipä ole tullut tuommoista mainitsemaasi hysteriaa ja pakokauhua huomattua.


  • tuomas35 kirjoitti:

   Eipä ole tullut tuommoista mainitsemaasi hysteriaa ja pakokauhua huomattua.

   Oletkos märyperse sitten kuuro ja sokea, hä?


  • Voi olla että vaan asun semmosella alueella Suomesta missä ei niin paljon susia liiku.(En tarkoita kuitenkaan pääkaupunkiseutua)


  • Etkös sitten pöljä seuraa tiedotusvälineitä ollenkaan? Nehän ovat pullollaan kaikenmaailman maalaiseinaraitten ja poronpurijoitten märyä ja parkua susien kaameudesta. Ei kait noin tolloa voi oikeasti olla olemassa, heh heh?


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Ajattelepas, minkälaista hysteriaa ja pakokauhua muutamakymmen harmitonta sutta (mitä nyt muutama poro ja metsästysrakki joskus katoaa) aiheuttaa tässä valtakunnassa. Apinat kieriskelevät hiestä märissä lakanoissaan eivätkä saa öitään nukutuksi muuta kuin viinan voimalla. Hirveä parku ja märy raikaa maaseudulla, jotta kuinka kaamea elukka susi on. Sutta pelätään hysteerisesti, vaikka kaikki tapahtuneet ihmisten raatelut ovat lemmikkikoirien tekosia. Apina ei ymmärrä, että kennelistä ostettu rakki on ihmiselle paljon vaarallisempi kuin metsässä jolkutteleva susi.

   Äläpäs unohda mitä heti rajan takana ja Alaskassa tapahtuu ku sudet on unohtanu pelätä ihmistä.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Etkös sitten pöljä seuraa tiedotusvälineitä ollenkaan? Nehän ovat pullollaan kaikenmaailman maalaiseinaraitten ja poronpurijoitten märyä ja parkua susien kaameudesta. Ei kait noin tolloa voi oikeasti olla olemassa, heh heh?

   Enpä ole kovin usein törmännyt susia käsitteleviin uutisiin, tiedotteisiin yms. Vaikka aktiivisesti tiedotusvälineitä seuraan.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Ajattelepas, minkälaista hysteriaa ja pakokauhua muutamakymmen harmitonta sutta (mitä nyt muutama poro ja metsästysrakki joskus katoaa) aiheuttaa tässä valtakunnassa. Apinat kieriskelevät hiestä märissä lakanoissaan eivätkä saa öitään nukutuksi muuta kuin viinan voimalla. Hirveä parku ja märy raikaa maaseudulla, jotta kuinka kaamea elukka susi on. Sutta pelätään hysteerisesti, vaikka kaikki tapahtuneet ihmisten raatelut ovat lemmikkikoirien tekosia. Apina ei ymmärrä, että kennelistä ostettu rakki on ihmiselle paljon vaarallisempi kuin metsässä jolkutteleva susi.

   En tiedä eipä ole pakokauhuisia ihmisiä vielä tullut täällä maalla vastaan. Aika hyvässä harmoniassa täällä luonnon kanssa eletään toisiamme kunnioittaen. Toisaalta pakko, ei täällä muuten tule toimeen, toisaalta tämähän on oma valinta. Voisinhan muuttaa kaupunkiin maleksimaan mutta kuulun tänne metsään ja juureni ovat täällä :D

   Tuo petopelko on aika pitkälle tiedotusvälineiden raflaavaa sensaatiohakuisuutta. Ei maaseudulla kukaan oikeasti pelkää hysteerisesti metsän elikoita. Tietty molemmin puolinen kunnioitus on, ei mennä turhaan heitä häirittemään. Itse en ole susiin metsässä törmännyt. Karhu on tullut pariinkiin otteeseen vastaan mutta hyvässä yhteisymmärryksessä erosimme eri suuntiin, ei tarvinnut heittää otsoa puolinelsonilla mättääseen.


  • Aloittaja luulee näköjään että hullut viherituhippilesbofemakot ovat joku kersivertoläpileikkaus Suomen kansasta. Harhaa, sanon minä.


 • Sudet eivät olekaan ongelma.
  On jokunen vuosikymmen hyysäilty ja salailtu ja kas, koirasusilaumat ovat ilmestyneet, kuin taikasauvan viuhahduksesta, terrorisoimaan maakuntia.
  Näiden susisaastuttajien olemassaoloa nyt asiantuntijat ja asiantuntemattomat märyperseillen ja suupielet ja perä vaahdossa parkuen puolustelevat, kuten jo avausviestissä voidaan lukea.

  • Kerrataanpa tähän väliin Susianalyysin mukainen käsitys koirasusista:

   Otetaan käyttöön (matematiikastakin tuttu) termi mahtavuus. Koirassahan ei ole yhtään mahtavuutta ts rakin mahtavuusarvo on puhdas nolla. Sen sijaan sudesta löytyy mahtavuutta. Leikillisesti voidaankin todeta, jotta susi on ylimahtava. Niin hieno eläin se on.

   Koirasusi on jotain tältä väliltä. Mitä enemmän tuossa elukassa on sutta verrattuna koiraan, niin sitä mahtavampi se on. Jo pienikin määrä sutta tekee koirasudesta ylivertaisen verrattuna rakkikoiraan. Koirasusi ei kuitenkaan ikinä vastaa puhdasta sutta arvokkuudessa. Jo pienikin määrä koiraa saastuttaa tuota uljasta eläintä. Siis mitä enemmän sudessa on koiraa, niin sitä saastaisempi elukka se on.

   Moni jo vinkuu kuinka koirasudet esim. raatelevat lampaita. Mitä sitten? Raadelkoot, niillähän on nälkä. Totean vaan, että puhtaat sudet pystyvät raatelemaan aina koirasusia enemmän lampaita. Siksi ne ovat niin hienoja eläimiä. Jos nykypäivän lammaspaimen omistaa satoja lampaita, niin niitä kyllä joutaa syöttämään susille ja koirasusille. Ei pidä olla niin ahne ihmisporsas, etteikö pystyisi yhtään omistansa luopumaan luonnon hyväksi. Nykyajan lammas- ja poropaimenet ovat vaan hyikäilyttävän ahneita, sairaita ja juoppoja ihmisporsaita.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Kerrataanpa tähän väliin Susianalyysin mukainen käsitys koirasusista:

   Otetaan käyttöön (matematiikastakin tuttu) termi mahtavuus. Koirassahan ei ole yhtään mahtavuutta ts rakin mahtavuusarvo on puhdas nolla. Sen sijaan sudesta löytyy mahtavuutta. Leikillisesti voidaankin todeta, jotta susi on ylimahtava. Niin hieno eläin se on.

   Koirasusi on jotain tältä väliltä. Mitä enemmän tuossa elukassa on sutta verrattuna koiraan, niin sitä mahtavampi se on. Jo pienikin määrä sutta tekee koirasudesta ylivertaisen verrattuna rakkikoiraan. Koirasusi ei kuitenkaan ikinä vastaa puhdasta sutta arvokkuudessa. Jo pienikin määrä koiraa saastuttaa tuota uljasta eläintä. Siis mitä enemmän sudessa on koiraa, niin sitä saastaisempi elukka se on.

   Moni jo vinkuu kuinka koirasudet esim. raatelevat lampaita. Mitä sitten? Raadelkoot, niillähän on nälkä. Totean vaan, että puhtaat sudet pystyvät raatelemaan aina koirasusia enemmän lampaita. Siksi ne ovat niin hienoja eläimiä. Jos nykypäivän lammaspaimen omistaa satoja lampaita, niin niitä kyllä joutaa syöttämään susille ja koirasusille. Ei pidä olla niin ahne ihmisporsas, etteikö pystyisi yhtään omistansa luopumaan luonnon hyväksi. Nykyajan lammas- ja poropaimenet ovat vaan hyikäilyttävän ahneita, sairaita ja juoppoja ihmisporsaita.

   Ugh, Leninin lemuava kalmasto on puhunut!

   Kuten aina, ihmisiä vernehimoisesti herjaten jahalveksuen.


 • Ja tähän Nallepuh-susianalyysi-iltasadun jälkeen faktaa, eli:
  Pikemminkin tulee huomata, silloin kun koiraa lirahtaa suteen, susi lajina siirtyy pari pykälää sukupuuton partaalle ja kerrannaisvaikutukset vain tehostaa sitä tapahtumasuuntaa. Siitä johtuen koirasaastunut susi täytyy välittömästi poistaa luonnosta pilaamasta sutta.

 • no olisikin parempi ettet tunnusta olevasi suomalainen.

 • Nyt juuri olen lähdössä Italiaan. Pitääpä siellä sitten paikallisten kanssa yhdessä naureskella ja hörötellä suomalaisille susipelkureille. Minä olen fiksu, mutta ei taitaisi italian neitokaista paljon kiinnostaakaan lippispäinen, susien kaameutta märisevä viinalle haiseva verkkaripelle. Yhdessä nauramme noille maalaiseinareille, he he heh ja hi hi hi, röh röh.

  • Ja pysy siellä Italiassa mahdollisimman pitkään.
   EIhän sitä tosiaan tiedä, vaikka italiatarta kiinnostaisi itsestään liikoja luuleva velttomulkkuinen ituhippi, joka lienee syntynyt sukusiitoksen tuloksena.
   Ainakin rahalla saat sitä italian "neitokaista", joskin ehkä sitten vähän kypsempää jos ei lompsa ole lyönnissä. . Jos et saa sitäkään, niin ainahan voit höylätä sitä surkeaa rakkiasi kunhan se pääsee rabies-karanteenista. Jos pääsee.


  • Heh heh, täällä sitä ollaan helteessä, 34. Eräs Luigi oli tukehtua hunajamelonin palaseen, kun sillä niin hirnutti, kerrottuani suomalaisista susipelkureista. Kyllä täällä ihmiset päivittelevät, millaista roskasakkia sitä tähän maailmaan mahtuu. Tässä vesuviuksen juurella ihmiset ovat oppineet kunnioittamaan luontoa ja sen mahtavaa voimaa. Jos tulivuori purkautuisi, niin sen aiheuttama valtava tuho otettaisiin vaan nöyränä vastaan. Suomalaiset sen sijaan parkuvat ja märisevät hysteerisinä parin metsässä jolkuttelevan, harmittoman suden takia.


  • Äläpäs apina niiskuta. Olen taas suomessa ja märy raikaa korvaani.


  • Onhan Suomessakin ainakin yksi, susia pelkäämätön kansalainen. Minä nimittäin.


  • Siis piti kirjoittaa:

   Onhan Suomessakin ainakin yksi fiksu, susia pelkäämätön kansalainen. Minä nimittäin.


  • "fiksu" , jos sinä olet se "yksi" ??


 • Eikö kaupungissa asu ne pahimmat vainoharhaiset ja pelkotilat omaavat henkilöt, jotka vetävät useita nappeja päivässä näihin "vaivoihinsa" ja jotkut vieläpä viinaa perään?

  • Heh heh, kommenttisi oli niin lapsellinen, että opetanpa sinulle sopivan leikin, mitä voitte metsästäjäkaverisi kanssa leikkiä:

   Kumpikin juo ensin omaa pissaa niin paljon kuin pystyy. Joka desilitrasta saa yhden pisteen. Sitten kumpikin syö omaa kakkaa niin paljon kuin pystyy ja joka sadasta grammasta saa pisteen. Lopuksi pisteet lasketaan yhteen ja kummalla on enemmän pisteitä, on voittaja.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, kommenttisi oli niin lapsellinen, että opetanpa sinulle sopivan leikin, mitä voitte metsästäjäkaverisi kanssa leikkiä:

   Kumpikin juo ensin omaa pissaa niin paljon kuin pystyy. Joka desilitrasta saa yhden pisteen. Sitten kumpikin syö omaa kakkaa niin paljon kuin pystyy ja joka sadasta grammasta saa pisteen. Lopuksi pisteet lasketaan yhteen ja kummalla on enemmän pisteitä, on voittaja.

   Kommenttini ei ollut lapsellinen. Löytyykö jostain tutkimusta, syövätkö kaupungissa asuvat ihmiset keskimäärin enemmän mielialalääkkeitä? Ja onko mielisairaudet yleisempiä kaupungissa asuvilla kuin maalla asuvilla?


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, kommenttisi oli niin lapsellinen, että opetanpa sinulle sopivan leikin, mitä voitte metsästäjäkaverisi kanssa leikkiä:

   Kumpikin juo ensin omaa pissaa niin paljon kuin pystyy. Joka desilitrasta saa yhden pisteen. Sitten kumpikin syö omaa kakkaa niin paljon kuin pystyy ja joka sadasta grammasta saa pisteen. Lopuksi pisteet lasketaan yhteen ja kummalla on enemmän pisteitä, on voittaja.

   Miksi vaivaudut kirjoittamaan näin lapsellisia kommentteja? Ja sitten vielä kehtaat sanoa toisten kommentteja lapsellisiksi, olivat ne sitä tai eivät.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, kommenttisi oli niin lapsellinen, että opetanpa sinulle sopivan leikin, mitä voitte metsästäjäkaverisi kanssa leikkiä:

   Kumpikin juo ensin omaa pissaa niin paljon kuin pystyy. Joka desilitrasta saa yhden pisteen. Sitten kumpikin syö omaa kakkaa niin paljon kuin pystyy ja joka sadasta grammasta saa pisteen. Lopuksi pisteet lasketaan yhteen ja kummalla on enemmän pisteitä, on voittaja.

   kirjoittelijoista pääsevät eroon tuosta pissa- ja kakkavaiheesta jo lapsena. Eivät kuitenkaan näemmä kaikki, kun se tuntuu olevan sinulle kovin mieleinen puheeaihe.


  • tuomas35 kirjoitti:

   Miksi vaivaudut kirjoittamaan näin lapsellisia kommentteja? Ja sitten vielä kehtaat sanoa toisten kommentteja lapsellisiksi, olivat ne sitä tai eivät.

   Pikku lapsille ja apinoille kannattaa monestikin puhua niiden omaa kieltä. Et sinäkään puhu yksi vuoitiaalle ihan samalla äänen sävyllä kuin aikuiselle. Lähes kaikilla täällä kirjoittelevista susipelkureista on pääkoppa täynnä lapsivettä, joten heittäydyn joskus heidän tasolleen.


  • usko tuohon. Olet vaan muutoin niin saatanan tyhmä.


 • Kaikkihan täällä ovat fiksuja, jos susien pelkäämättömyys on määreenä. On myös antifiksuja, kidutetun ja elävältäkeitetyn koiralihansyöjiä, kuten asiaa ansiokkaasti aiempana Savonsanoman linkissä esille tuodaan. Koiralihasyöjän kohdalla, summattaessa fiksuus ja antifiksuus, päädytään nollaan, tai todennäköisemmin negatiivisiin lukemiin.
  Kidutetun koiralihasyöjä ei ole mikään luontosuojelija tai eläinystävä.

  • Nyt todellakin fiksuudesta puhuttaessa on Susianalyysin kannalta olennaista, kuinka paljonko kohde muistuttaa analyysissa tarkkaan määrittelemääni apinaa. Tuo apina ei todellakaan ole fiksu. Ja näitä apinoitahan maaseutumme on pullollaan.


  • Entäpä tuo apina, joka käy Kiinassa syömässä pystyynkeittämällä tapettua koiraa, onko hän kuinka fiksu?


  • fiksustelija kirjoitti:

   Entäpä tuo apina, joka käy Kiinassa syömässä pystyynkeittämällä tapettua koiraa, onko hän kuinka fiksu?

   Pallinaama siinä kuvittelee olevansa fiksu, kun vetää päivittäin naamaansa pitsaa ja hampurilaisia, hi hi hi. Tuommosella löllöllä ei kuula lentäisi mihinkään, omat varpaansahan siinä olisivat vaarassa. Jos edes jaksaisi nostaa misten kuulaa maasta. Liekkö tuo edes mies? Varmaan jokku märisevä akka taikka läskinen pimpelipompeli poju meikkeineen.


  • Enpä kuvittele, sen sijaan huvittelen.... . Sinun kommenttisi jälkeen voidaan tähän lisätä "shakkimatti "!
   Pizzaa ehkä joskus täälläkin tehdään, siihen käytetään muuta, kuin navetta- tai kaupanlihaa.


  • fiksustelija kirjoitti:

   Enpä kuvittele, sen sijaan huvittelen.... . Sinun kommenttisi jälkeen voidaan tähän lisätä "shakkimatti "!
   Pizzaa ehkä joskus täälläkin tehdään, siihen käytetään muuta, kuin navetta- tai kaupanlihaa.

   Heh heh, apina otti shakkiteeman esiin shakin suurmestarin (minun) kanssa. Mestari ei ikinä käytä puheessaan noin typerää termiä kuin "shakkimatti". Sen sijaan se esiintyy hyvin usein joissain hömppä elokuvissa, missä muka pelataan jossain kohtaa shakkia. Sinä olet täysi nolla shakissa, typerämpi kuin apina. Jos haluat, niin voin matittaa sinut, hi hi hi. Aloita vaan peli. Mikä on ensimmäinen siirtosi? Ei taida tyhmä apina uskaltaa pelata.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, apina otti shakkiteeman esiin shakin suurmestarin (minun) kanssa. Mestari ei ikinä käytä puheessaan noin typerää termiä kuin "shakkimatti". Sen sijaan se esiintyy hyvin usein joissain hömppä elokuvissa, missä muka pelataan jossain kohtaa shakkia. Sinä olet täysi nolla shakissa, typerämpi kuin apina. Jos haluat, niin voin matittaa sinut, hi hi hi. Aloita vaan peli. Mikä on ensimmäinen siirtosi? Ei taida tyhmä apina uskaltaa pelata.

   En tosiaankaan ole sattunut shakkia juuri pelaamaan. Mutta frisbeegolfissa olen tosi hyvä. Harjoittelen sitä lähes päivittäin ja aivan varmasti voittaisin sinut.


  • fiksustelija kirjoitti:

   En tosiaankaan ole sattunut shakkia juuri pelaamaan. Mutta frisbeegolfissa olen tosi hyvä. Harjoittelen sitä lähes päivittäin ja aivan varmasti voittaisin sinut.

   Heh heh, harjoittele sinä poju vaan itseksesi tuommosta lajia. Sulla on varmaan pelletamineet ylläsi leikkiessäsi sen frisbeen kanssa, hi hi hi. Minähän sen tiesin, jotta shakista et älyä yhtään mitään, röh röh rö röh, shakkimatti hi hi hi shakkimatti heh heh heh he hi hi shakkimatti röh rö tröh röh ja heh heh shakkimatti, hi hi hi röh.


  • Shakkimattipa hyvinkin ja tällä ilmaisulla mahtavasti laitettiin 'mestari' äärimmäiseen kyykkyyn, alan perussanaston halvalla muunnoksella, shakkimatti.
   Mainintasi täysi nolla shakissa on tapojesi mukaisesti vahvaa liioittelua, kyllähän tyhjä nolla on osuvampi, koska en shakkia pelaa. Käytän vähäisen vapaa-aikani fiksummin, kuin jotain shakkia pelaten.
   Entäpä koiralihan syönnistä Kiinassa, pääseekö siellä lähipäivien lööppien paljastaman, ja maan tavan mukaisesti, kiduttamaan syötäväänsä?
   Onko siellä tapana katsoa syötävää silmiin, kun syötävä koira hakataan kuoliaaksi tai pystyynkeittämällä tapetaan?
   Siirtyykö viimeisessä henkäyksessä eläimen äly ja voima kiduttajaansa?
   Suomessa häkki heilahtaisi tuommoisesta törkeästä eläinrääkkäyksestä ja lisäksi tekijä tuomittaisiin kasvissyöjäksi. Ja linnan hormonibodarien morsiameksi.


  • ensimmäinen.fiksustelija kirjoitti:

   Shakkimattipa hyvinkin ja tällä ilmaisulla mahtavasti laitettiin 'mestari' äärimmäiseen kyykkyyn, alan perussanaston halvalla muunnoksella, shakkimatti.
   Mainintasi täysi nolla shakissa on tapojesi mukaisesti vahvaa liioittelua, kyllähän tyhjä nolla on osuvampi, koska en shakkia pelaa. Käytän vähäisen vapaa-aikani fiksummin, kuin jotain shakkia pelaten.
   Entäpä koiralihan syönnistä Kiinassa, pääseekö siellä lähipäivien lööppien paljastaman, ja maan tavan mukaisesti, kiduttamaan syötäväänsä?
   Onko siellä tapana katsoa syötävää silmiin, kun syötävä koira hakataan kuoliaaksi tai pystyynkeittämällä tapetaan?
   Siirtyykö viimeisessä henkäyksessä eläimen äly ja voima kiduttajaansa?
   Suomessa häkki heilahtaisi tuommoisesta törkeästä eläinrääkkäyksestä ja lisäksi tekijä tuomittaisiin kasvissyöjäksi. Ja linnan hormonibodarien morsiameksi.

   Minä kyllä olen valmis jättämään koiralihan suosiolla susille. Niille se vasta maittavaa namipalaa on. Lihanahneet metsästäjäporsaat sen sijaan eivät ole valmiita jakamaan mitään lihapaloja. He tappavat ja ahmivat kaikki lihat mitä vastaan tulee. Päissään vielä tappelevat noista lihapalasista keskenään.

   Sinä paljastit viimeistään nyt apinanaamasi kun shakki ei kiinnosta. Noh, eipä niitten frisbeitten nakkeluun paljon apinan aivoja kummempaa värkkiä tarvitakkaan.


  • Shakkihan on pelkistetty sotapeli, soveltuen äärimmäisen huonosti sivistyneen ihmisen harrasteeksi.
   Persoonalla, joka pelaamallakaan kilpailee, taistelee, sotii, on asiat huomattavan enemmän hunningolla, kuin vaikkapa mainitsemallasi metsästäjäporsaalla.

   Metsästäjäporsasväitteesikin on mölyapinan ääntelyn tuulesta temmattu, annetaanhan jokaisesta metsästyssaaliista liki puolet takaisin villieläimille syötäväksi.
   Keuhkot, sisäelimet ja suolet ovat susienkin suurinta herkkua, nämähän susi ensimmäiseksi kaivaa saaliistaan.
   Frisbeilynikin rajoittuu siten, että oranssin värisille frisbeekiekoille suuntaan rautahaulikuuroja. Lahjattoman täytyy harjoitella.


  • Jos kerran olet noin jalo ihminen (heh heh), niin teeppäs kerrankin päivän hyvä työ ja syötä metsästysrakkisi susille. Näin voisit osoittaa kunnioitusta luontoa kohtaan. Ja ne rautahaulit voisit survoa vaikka metsästäjäpoikakavereittesi anuksiin. Ettekös te vähän tämmösiä leikkejä harrastakin?


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, apina otti shakkiteeman esiin shakin suurmestarin (minun) kanssa. Mestari ei ikinä käytä puheessaan noin typerää termiä kuin "shakkimatti". Sen sijaan se esiintyy hyvin usein joissain hömppä elokuvissa, missä muka pelataan jossain kohtaa shakkia. Sinä olet täysi nolla shakissa, typerämpi kuin apina. Jos haluat, niin voin matittaa sinut, hi hi hi. Aloita vaan peli. Mikä on ensimmäinen siirtosi? Ei taida tyhmä apina uskaltaa pelata.

   Minä puolestani olisin halukas pelaamaan shakkia kanssasi. Sopiiko?
   Voitaisiin vaikka tehdä siitä oma keskustelu jonnekin sopivampaan paikkaan.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, apina otti shakkiteeman esiin shakin suurmestarin (minun) kanssa. Mestari ei ikinä käytä puheessaan noin typerää termiä kuin "shakkimatti". Sen sijaan se esiintyy hyvin usein joissain hömppä elokuvissa, missä muka pelataan jossain kohtaa shakkia. Sinä olet täysi nolla shakissa, typerämpi kuin apina. Jos haluat, niin voin matittaa sinut, hi hi hi. Aloita vaan peli. Mikä on ensimmäinen siirtosi? Ei taida tyhmä apina uskaltaa pelata.

   Minä olisin halukas pelaamaan kanssasi shakkia. Sopiiko?
   Voitasiin tehdä siitä uusi keskustelu sopivampaan paikkaan.


  • innokas35 kirjoitti:

   Minä olisin halukas pelaamaan kanssasi shakkia. Sopiiko?
   Voitasiin tehdä siitä uusi keskustelu sopivampaan paikkaan.

   Aloita peli missä haluat niin vastaan sitten avaussiirtoosi.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Aloita peli missä haluat niin vastaan sitten avaussiirtoosi.

   Peli aloitettu lautapelejä koskevalla alueella.


 • Sinä olet suomalainen ja noin haastelet, ei ihme, että häpeät itseäsi, minäkin häpeän sinua! Onneksi sinunlaisesi ovat vähemmistönä täällä Suomessa; fiksuja ja sivistyneitä on onneksi suurin osa.

  • Hei apina! Leikippäs tuon Monariveikko2:n kanssa opettamaani leikkiä (aiemmin tässä ketjussa). Teillä olisi varmasti mukavaa, heh heh. Kaksi yhtä tyhmää ja lapsellista apinaa samalla hiekkalaatikolla, hi hi hi, tai kakkalaatikolla ja pissasateessa.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Hei apina! Leikippäs tuon Monariveikko2:n kanssa opettamaani leikkiä (aiemmin tässä ketjussa). Teillä olisi varmasti mukavaa, heh heh. Kaksi yhtä tyhmää ja lapsellista apinaa samalla hiekkalaatikolla, hi hi hi, tai kakkalaatikolla ja pissasateessa.

   Ja sama homma jatkuu...


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Hei apina! Leikippäs tuon Monariveikko2:n kanssa opettamaani leikkiä (aiemmin tässä ketjussa). Teillä olisi varmasti mukavaa, heh heh. Kaksi yhtä tyhmää ja lapsellista apinaa samalla hiekkalaatikolla, hi hi hi, tai kakkalaatikolla ja pissasateessa.

   kommentissa oikein äly säkenöi.


  • tuomas35 kirjoitti:

   Ja sama homma jatkuu...

   Heh heh, selvästikin kerjäät, jotta opettaisin sinullekin jonkin oman leikin. Pyydä oikein nätisti, niin saatan sen tehdäkin.


  • Johan-tuossa kirjoitti:

   kommentissa oikein äly säkenöi.

   Kommentissani on juuri sen verran älyä kuin tyhmä apina (jolle se on osoitettukin) pystyy maksimissaan omaksumaan.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Kommentissani on juuri sen verran älyä kuin tyhmä apina (jolle se on osoitettukin) pystyy maksimissaan omaksumaan.

   siitä mistä parhaiten taitavat... Eikä sinusta älylliseen kirjoitteluun olekaan.


  • Kaikkihan-kirjoittavat kirjoitti:

   siitä mistä parhaiten taitavat... Eikä sinusta älylliseen kirjoitteluun olekaan.

   Se vaan tuntuu siltä kun aivokapasiteettisi ei riitä löytämään viesteihini piilotettua syvällistä viisautta ja älyä.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Se vaan tuntuu siltä kun aivokapasiteettisi ei riitä löytämään viesteihini piilotettua syvällistä viisautta ja älyä.

   Paskasta löytyy syvyyttä, mutta ei viisautta ja älyä.


 • Onkos "Susianalyytikko" tehnyt mitään muuta susien hyväksi, kuin härnännyt täällä metsästäjiä ja luonut todella huonoa kuvaa eläintensuojelijoista?

 • Kerro olevasi ruotsalainen ja ongelmasi poistuu!

 • Kyllä sinun tunnistuksesi meitäkin nolottaa.

 • Joo, syyskuussa olisi taas tarkoitus lähteä ulkomaille. Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen reissu jännään maahan. Pääsen jälleen kuuluttamaan maailmalle, millaista roskasakkia (susipelkuriapinaa) tässä maassa asuu. Kyllä varmaan saadaan taas kunnon röhönaurut aikaseksi, röh rö röh rö rö röh röh ja heh heh jo näin etukäteen, hi hi hi.

  Kerronpa sitten myöhemmin tulevasta matkakohteesta ja matkaraporttia tulee myös tietysti. Kuuluhan tämäkin reissu Susianalyysin kenttätyöhön. Kyseinen maa alkaa n-kirjaimella. Arvaakohan kukaan, minne olen menossa?

  • Tuskinpa Norjaa kauemmas uskallat lähteä.


  • hyväarvaus kirjoitti:

   Tuskinpa Norjaa kauemmas uskallat lähteä.

   Minähän sanoin, jotta jännään maahan. Norjassa ei ole mitään jännää. Ja kyseisessä maassa ihmisillä on muutakin tekemistä ja ajateltavaa, kuin paskoa housuihin muutaman suden tähden. Mietihän apina, mitä muita n-kirjaimella alkavia maita niitä on olemassa.


  • että Nokia ei ole maa. Valitan. Meni nyt sinulta sekin ilo.


  • Sinulle-tiedoksi kirjoitti:

   että Nokia ei ole maa. Valitan. Meni nyt sinulta sekin ilo.

   Heh heh, sinähän sen tiedät niin tarkkaan, kun metsästäjäporukoissa tahtoo "nokialainen" olla siellä pusikossa tosi kovalla käytöllä poikien kanssa.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Minähän sanoin, jotta jännään maahan. Norjassa ei ole mitään jännää. Ja kyseisessä maassa ihmisillä on muutakin tekemistä ja ajateltavaa, kuin paskoa housuihin muutaman suden tähden. Mietihän apina, mitä muita n-kirjaimella alkavia maita niitä on olemassa.

   Ei ne susien takia pasko housuunsa, mutta annappa olla kun he näkevät valaan tai hylkeen? Hylkeestä maksettiin aiemmin jopa tapporahaa(tai siis tukea) 110e/hylje.
   Aloitusviestiisi: Missä päin maailmaa sudet elää rauhassa ihmisten kanssa, Paitsi tietysti niissä joista susi on hävitetty yhdettömiin jo satavuotta sitten? Erikoinen juttu että positiivisimmin susiin suhtaudutaan niissä maissa ja niillä alueilla joista ne on tapettu sukupuuttoon, esimerkiksi länsi-Eurooppa ja Britteinsaaret.
   Eipä nuo sudet itseä haittaa, muttei niitä kyllä ole kotiseudullani ihan hetkeen tavattukaan.


  • "Kyseisellä maalla" en suinkaan Norjaa tarkoittanut, vaan matkakohdettani. Koitahan apina keskittyä, vaikka sudet vaanivatkin perhettäsi nurkan takana heh heh.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, sinähän sen tiedät niin tarkkaan, kun metsästäjäporukoissa tahtoo "nokialainen" olla siellä pusikossa tosi kovalla käytöllä poikien kanssa.

   Meillä monella on Nokian tekemät saappaat jalassa metsästysretkillä.
   Taisi olla sudennussijalle kovakin juttu kun noin huvittaa ????


 • Susianaali vois muuttaa pysyvästi N:ä alkavaan maahansa :D

  • Kukas se sitten täällä sivistäisi tyhmää apinaa? Minulla on tärkeä tehtävä tässä maassa.


  • Miksi kehut itseäsi apinaksi? SInulla tärkeä tehtävä, no hyvät on lääkkeet kun noin sekaisin olet :D :D


  • silverwolf kirjoitti:

   Miksi kehut itseäsi apinaksi? SInulla tärkeä tehtävä, no hyvät on lääkkeet kun noin sekaisin olet :D :D

   Tuommoselle tollerolle kautta pallinaamalle voin antaa ylimääräisen vihjeen tähän arvoitukseeni, jotta mihinköhän n-kirjaimella alkavaan maahan seuraava Susianalyysiin liityvä reissuni suuntautuu. Lässy Norja on siis jo pois pyyhditty.

   Vihje 1: (/&)&/&?(`))?%&¤%/&()?/)=`

   Fiksu jo tästä arvaa, mistä maasta on kysymys. Voithan toki pyytää vihjettä numero kaksi. Apina tarvitsee yleensä ainakin seitsemän vihjettä, mutta kun noita n-kirjaimella olevia valtioita on niin vähän, niin sinulla on hyvät mahdollisuudet selviytyä tästä tehtävästä paremmin (tilastojen valossa), kuin apina. Tämähän ei tietystikään tarkoita, jotta olisit fiksunpi kuin apina, mutta itsetuntoosi siitä ehkä saat jotain potkua. Tuleeko mitään mieleen? Voisin avartaa mieltäsi, mutta sulla pitää pyytää kauniisti.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Kukas se sitten täällä sivistäisi tyhmää apinaa? Minulla on tärkeä tehtävä tässä maassa.

   mihin kykenet on se kun luot ihan itse leivästä paskaa, ja saat sen seiniä sotkematta pyttyyn kotonasi. Älä haikaile mitään haastavampaa ennen kuin tuo askare sujuu moitteitta.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Tuommoselle tollerolle kautta pallinaamalle voin antaa ylimääräisen vihjeen tähän arvoitukseeni, jotta mihinköhän n-kirjaimella alkavaan maahan seuraava Susianalyysiin liityvä reissuni suuntautuu. Lässy Norja on siis jo pois pyyhditty.

   Vihje 1: (/&)&/&?(`))?%&¤%/&()?/)=`

   Fiksu jo tästä arvaa, mistä maasta on kysymys. Voithan toki pyytää vihjettä numero kaksi. Apina tarvitsee yleensä ainakin seitsemän vihjettä, mutta kun noita n-kirjaimella olevia valtioita on niin vähän, niin sinulla on hyvät mahdollisuudet selviytyä tästä tehtävästä paremmin (tilastojen valossa), kuin apina. Tämähän ei tietystikään tarkoita, jotta olisit fiksunpi kuin apina, mutta itsetuntoosi siitä ehkä saat jotain potkua. Tuleeko mitään mieleen? Voisin avartaa mieltäsi, mutta sulla pitää pyytää kauniisti.

   että Neuvostoliittoakaan ei enää ole.
   Siispä ryhdy vaan tekemään matkavalmistelujasi Nokialle. Ehkäpä saat sieltä vaikka kumisaappaat. Niistähän sinä tykkäät.


  • Sen-verran-vielä kirjoitti:

   että Neuvostoliittoakaan ei enää ole.
   Siispä ryhdy vaan tekemään matkavalmistelujasi Nokialle. Ehkäpä saat sieltä vaikka kumisaappaat. Niistähän sinä tykkäät.

   Heh heh, tässä kukaan mistään kumisaappaista ole puhunut. Tiedät kyllä mitä "nokialaisella" tarkoitan, mutta kun teikäläiset piilossa vaimoiltansa ja salassa harrastavat näitä puuhiaan pusikossa jahtitamineet yllänsä, hi hi hi.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Heh heh, tässä kukaan mistään kumisaappaista ole puhunut. Tiedät kyllä mitä "nokialaisella" tarkoitan, mutta kun teikäläiset piilossa vaimoiltansa ja salassa harrastavat näitä puuhiaan pusikossa jahtitamineet yllänsä, hi hi hi.

   niin kerrohan nyt sitten täällä yksityiskohtaisesti että mitä siellä tehdään kun kerran olet niin hyvin asiasta perillä. Heh heh vaan sullekkin.


  • No-kun-en-tiedä kirjoitti:

   niin kerrohan nyt sitten täällä yksityiskohtaisesti että mitä siellä tehdään kun kerran olet niin hyvin asiasta perillä. Heh heh vaan sullekkin.

   Noh, siellä poika ottaa Reinolta ja muiltakin pojilta haulit suihinsa ja peräkammariin ja suoltaa itsekin hauleja sinne sun tänne. Kaikki tämä tapahtuu veljeshengessä, salaa akoilta piilossa ja näitä poikia kiihottavat metsästystamineet yllänsä. Nämä pojat tykkää kun sorsa lentää ja omat märmelit lentävät siinä sivussa. Saattaahan sitä tuommoselta reissulta jopa jokin sorsan riekale olla tuliaisiksi vaimollekin, mutta se on tietysti vaan rekvisiittaa. Vaimollensa vielä kehtaa syöttää noin saastunutta lihaa. Siis kaksoiselämää viettävän narsistin ja juopon susipelkuritollon tarjoamaa lihaa, elikkä siis sillä tavalla saastunutta.

   Tämä tieto perustuu Susianalyysin kautta tekemiini maakuntamatkoihin. Nythän kiertelen ympäri maailmaa samoissa merkeissä. Täytyy heti jo todeta, että ei hyvältä vaikuta märypersesuomalaisten asema fiksujen maailmankansalaisten joukossa. Erityisesti suomalaiset susipelkurit ovat maailmanlaajuinen naurunaihe, suorastaan pellejen pelle osastoa, hi hi hi ,röh.


  • Pitääkö vieläkin yksityiskohtaisemmin kertoa? Taidat nauttia ja kiihottua tällaisista jutuista? Joko kahluusaappaat on jalassa? , heh heh heh......


  • kun kerran tunnet nuo asiat. Itselläni kun ei ole tuota mielikuvitusta ollenkaan niin en osaa silleen kuvitella...


  • Heh heh, ethän sinä olekaan kuvittelijan asteella. Sinähän ihan oikeasti pussailet siellä pusikossa metsästystamineet ylläsi. Ja tietysti sinä haluat, että kertoisin jänniä juttuja metsästäjien leikeistä, kun niistä niin kiihottuisit.


  • montakin kertaa ollut siis mukana jahdissa, kun kerran kerrot tuommoisista ???

   Taidat itse harrastaa niitä "metsästystamineita". Ja kerrohan mikä on "märmeli", kun se ei löydy edes netistä.

   Ja kerro, että miten jos ottaa haulit suuhun, niin eikös siihen kuole? Ampuminen kun on vaarallista.


 • Toukokuussa on julkaistu sivistyskirja susista ruotsinkielisenä- Vargens Europa

 • Itse metsästelen jonkin verran metsästyskauden aikana. lisäksi teen riistanhoitotyötä mm. vesilintujen pönttöjä. kauriin talviruokintaa. vesilintujen ruokintaa. Omistan ajavan koiran jota käytän jänisjadissa. tottakai aina on pelko, että jotain sattuu oli se sitten susi,ilves.auto laiton loukku.... Tämä susiasia ei ratkea riitelemällä susien puolustajien ja vastustajien välillä. tarvitaan jotain muuta. kannatan kannanhoidollista susien metsästystä. siinähän on nyt kokeilu päällä vielä ensivuoden. varsinaisuomessa ja satakunnassa viherkäiset sai estettyä metsästyksen mikä oli mielestäni sääli. odotettaisiin nyt ensivuosi tuloksia ja katsottaisiin onko ollut vaikutusta ja onko susien vierailu pihoilla vähentynyt. lisäksi pitäisi vähentää ihmisten levittäytymistä/rakentamista luonnonvaraisille alueille. siitähän osa ongelmista myös tulee. Susi ei ole kuolemassa sukupuuttoon. uskon kyllä, että jos vahingot lisääntyvät ja susimäärä kasvaa liiaksi alkaa ns oman käden oikeus tapahtua ja susi saattaa tulla uhanalaiseksi. tekijöitä ainakaan kaikkia ei voida saada ikinä kiinni. mietin myös olisiko mahdollista lisätä pannoitusta ja antaa realiaikaista tietoa esim metsästysseuroille jolloin voitaisiin koittaa välttää kohtaamisia. tosin riski tietysti on että se johtaa väärinkäyöksiin ja salakaatoihin. Niin ja otsikkoon liittyen... kyllä niitä susia muuallakin tapetaan kuin täällä. ruotsissa on kannanhoidollista metsästystä ja venäjällä saa tapporahaa susista.... ja varmaan myös muita maita..

  • "järkeevaiei"

   Minäpä vastaan: Ei mitään järkee. Apinahan sinäkin olet ja tässä perustelut. Lainauksia vuodatuksestasi:

   "Itse metsästelen"
   "teen riistanhoitotyötä"
   "Omistan ajavan koiran"
   "aina on pelko"
   "kannatan kannanhoidollista susien metsästystä"
   "Susi ei ole kuolemassa sukupuuttoon"
   "mietin myös olisiko mahdollista lisätä pannoitusta"

   Kylläpäs tyhmä apina voi pelätä tyhjää ja sitten paskat housuissa tällaisia älyttömyyksiä päästelee suustaan. Opiskele tollo Susianalyysia jotta sivistyisit.


  • Niin kuin huomasit,"järkeevaiei3", tänne on aivan turha mitään asiapitoosta kirjoittaa! Täällähän kirjoittaa vain tämä täysin järjellisiä ajatuksia omaavaton yksilö, jonka nimimerkkiäkään ei kukaan hiukankaan järjissään oleva viitsi kirjoittaa, saati sitten ääneen lausua! Antakaa tämän pervessioiden maestron ihan vaan olla omissa mielikuvissaan, älkääkä kommentoiko noihin sairaisiin perverssioihin millään tavalla!


  • juyvgbljipbh52ohj kirjoitti:

   Niin kuin huomasit,"järkeevaiei3", tänne on aivan turha mitään asiapitoosta kirjoittaa! Täällähän kirjoittaa vain tämä täysin järjellisiä ajatuksia omaavaton yksilö, jonka nimimerkkiäkään ei kukaan hiukankaan järjissään oleva viitsi kirjoittaa, saati sitten ääneen lausua! Antakaa tämän pervessioiden maestron ihan vaan olla omissa mielikuvissaan, älkääkä kommentoiko noihin sairaisiin perverssioihin millään tavalla!

   No vaikea kait sulla on mitään järkevää ja asiapitoista kirjoittaakaan, kun olet vesipää ja pääsi on vieläpä pullollaan lapsivettä. Siksipä ulosantisi on pelkkää jokeltelua ja höynän tyhjää tulkuttamista. Annahan kun viisammat (esim. minä) keskustelevat tärkeistä asioista. Vaikeata minun on tosin täältä löytää tasoistani keskustelukumppania.


  • harva metsästäjä haluaa puhua yhtä suurella innolla paskasta ja kaikesta siihen liittyvästä.
   Tosiaankin tasoistasi keskustelukumppania ei tahdo löytyä.


 • Susianalyytikko taitaa olla joku kehä 3 sen sisällä oleva puunhalaaja vihervassari. Köytä ittes puuhun itäsuomen metsiin niin näkisit edes joskus suden. Kokeile joskus tunkea haulikko hanuriisi ja paina liipaisimesta. Ai et uskalla vai. Tungetaan yhdessä
  Paina sinä ensiksi.

 • Susianalyytikko pitäisikö sinun kuitenkin mennä myös venäjälle suojelemaan susia ja karhuja niistä kun saa vielä tapporahaakin. Venäjällä on aina otettu kaikki vähemmistön edustajat hyvin vastaan.

 • Lähdetkö venäjälle ruikuttamaan. meinaatko saada Igoreilta sympatiaa.

 • TÄRKEÄ TIEDOTUS

  Tuossa aiemmin tässä ketjussa mainitsin, että olen syyskuussa lähdössä n-kirjaimella alkavaan maahan. Tietyistä syistä johtuen suunnitelmiini tuli muutos ja olenkin lähdössä m-kirjaimella alkavaan maahan. Onneksi sain lentoni vaihdettua.

  Otetaan siis uusiksi arvausleikki, mikähän maa mahtaa olla kyseessä? RÖH RÖH ja heh heh, se ainakin on varmaa, jotta paikallisten kanssa saadaan aikaseksi kunnon röhönaurut kun kerron suomalaisista susipelkureista ja maalaiseinareista. Vaikka kyseessä on lomamatka, niin tottakai teen samalla Susianalyysinin liittyviä haastatteluja ja muistiinpanoja.

  Sutta pelkäävä pallinaama, hi hi hi hi hi heh heh. Arvauksia kehiin, ilmoittelen sitten myöhemmin ja matkaraporttia on tietysti luvassa.

  • Lääkkeet ottamatta?


  • Mielisairaalahan alkaa m-kirjaimella. Muista lääkitys.


  • alkuiseen maahan ? Märmelilandia? Hakemaan ns. "ensi käden" tietoa ?


  • Noh, onpa apinalle vaikeata. Helpotan sen verran, että nyt ei olla Euroopassa eikä Marokossa. Kyllä mulla jo etukäteen hirnuttaa, kun pääsen suoltamaan Susianalyysia tuonne jännään paikkaan ja naureskelemaan paikallisten kanssa suomalaisille susipelkureille, hirnh hirnh hirnun heh hi hi röh.


  • Nimen omaan "suoltamaan" XD


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Noh, onpa apinalle vaikeata. Helpotan sen verran, että nyt ei olla Euroopassa eikä Marokossa. Kyllä mulla jo etukäteen hirnuttaa, kun pääsen suoltamaan Susianalyysia tuonne jännään paikkaan ja naureskelemaan paikallisten kanssa suomalaisille susipelkureille, hirnh hirnh hirnun heh hi hi röh.

   takaisintulolla ei ole mitään kiirettä.
   Oikeastaan olet parhaimmillasi kun nukut tai sukellat. Mieluusti mahdollisimman pitkään.


  • Ja-muista-että kirjoitti:

   takaisintulolla ei ole mitään kiirettä.
   Oikeastaan olet parhaimmillasi kun nukut tai sukellat. Mieluusti mahdollisimman pitkään.

   Noh, voisin tähän todeta, jotta sukelluksessakin olen aikamoinen mestari. Olen testannut keuhkojani useaan otteeseen. Siinä kun happea pidellen polskii eteenpäin 50 metrin uima-altaassa, niin makoisalta tuntuu kohdata kohdata rajapyykki. Ja vieläpä sitten jatkaa eteenpäin. Apinalla sumenisi järki ennen reunamaa. Pienikin hapen puute aivoissa johtaisi kaaokseen. Apina näkisi kaameita susia kaikkialla ja paskoisi hädissään koko uima-altaan käyttökelvottomaksi märmeleillään. Tuommonen apina kyllä mielellään sukeltelee, mutta tuo sukellus on yleensä metsästäjäkaverin anukseen.


  • Heh heh, minäkö tässä näin viisaita kirjoittelin?


  • Nytkö ne jo paskovat uima-altaatkin ruskeiksi hädissään?


  • Susianalyysi on mielenvikaisen paskamongerrusta......
   erittäin hyvin sanottu. olen mahtava mahtavuutta mahtavuutta


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Nytkö ne jo paskovat uima-altaatkin ruskeiksi hädissään?

   skitsofrenia teettää...

   "Heh heh, minäkö tässä näin viisaita kirjoittelin?"


 • Kyllä turhaan pelätään susia ja karhuja liikenne tappaa paljon enmmän ja taitamattomat lääkäritkin useimmin kuin pedot olen 60 vuota marjastanut ja kulkenut metsissä enkä ole nähnyt kuin jälkiä karhuista ja susista eikä pelota yhtään mennä metsään.

  • Ja sairaudet tappaa sitäkin enemmän. Se on vaan se mielikuva jostain asiasta. Suomalainen pelkää salaman iskua, mutta Suomalainen ei pelkää näpyttää tekstiviestiä ajon aikana.


 • Kun Sateenkaaripoitsun kanssa pääsette kahdestaan samalla passilla reissuun, kuuluuko huvimetsästäjäin kanssa laavulla röhkiminen ja röhönaureskelu huvitteluohjelmaan, eli, jos olet työntynyt poikakaverisi suoleen, antaako röhkiminen lisättynä mahdollisilla ilmavaivoilla, lisäkiksejä ja elämyksiä teidän huvimetsästyslaavupeuhailuihinne?

 • Apinahan on susianalyytikkoon nähden todella fiksu eläin.

  • risteytetään apina ja susianalyytikko?

   Oikea vastaus: Ei mitään, sillä apina ei suostu.


 • Paljastetaanpa nyt toinen kirjain tuosta m-kirjaimella alkavasta maasta, jonne olen syyskuussa lähdössä. Sehän on a-kirjain, elikkä Ma.....

  Kyllä mulla jo nyt alko taas etukäteen röhötyttämään, kuinka me paikallisten kanssa naureskellaan ja hirnutaan suomalaisille susipelkureille.

 • Taas törsäät luonnonvaroja ökymatkailemalla alueelle, jossa ei edes ole susia, kuten oli myös edellisellä matkallasikin.

  • On kuule pikkusen "pelottavampia" elukoita ja ötököitä tuossa maassa kuin harmittomat sudet. Mutta ihmiset eivät siellä niistä valita vaan he kunnioittavat luontoa ja sen mahtavuutta. Täälä taas paskat housussa märistään susien kaameutta. Apinatkin ovat tuolla kaukana hienoja, viidakossa asuvia luonnon apinoita. Täällä taas ei ole muita apinoita kuin Susianalyysissa tarkkaan määrittelemiäni parkuvia susipelkuriapinoita. Annetaanpa tässä kolmaskin kirjain, l.


  • Jos maa alkaa Mal... eikä ole Euroopassa, niin jäljelle jäävät Mali, Malesia, Malawi ja Malediivit. Antamiesi vihjeitten perusteella veikkaan, että lähdet Malesiaan?


  • Hmhmhhh kirjoitti:

   Jos maa alkaa Mal... eikä ole Euroopassa, niin jäljelle jäävät Mali, Malesia, Malawi ja Malediivit. Antamiesi vihjeitten perusteella veikkaan, että lähdet Malesiaan?

   Jep, oikea vastaus. Mahtaa malesialaisia naurattaa, kun kerron kuinka täällä pelätään hysteerisesti muutamaa metsässä jolkuttelevaa sutta ja pehmoista nallekarhua. Varmasti tulemme yhdessä hirnumaan sille, millaisia apinoita tämä maa on pullollaan. Malesialainen viidakon apina on älyltään ylivertainen verrattuna suomalaiseen sutta pelkäävään maalaisapinaan. Kyllä siellä varmaan päivitellään ja hörötetetään suomi-apinan tyhmyydelle.


 • Pitäisikö sinun hommata ihan oikea työ josta saa palkkaa.... kun ei näköjään muuta tekemistä ole kun laittaa matkakohteistasi kirjainvihjeitä ja röh röh apina apina.
  MISSÄ ON NE SINUN ANALYYSISI TULOKSET. OMASSA PÄÄSSÄ ILMEISESTI. LUIN AIEMMISTA KIRJOITUKSISTASI, ETTÄ AIOT JULKAISTA ANALYYSIÄSI. TAISI OLLA KIRJOITETTU JOKU VUOSI 2009 TAI JOTAIN......

  • Lopetahan apina tuo huutaminen, heh heh.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Lopetahan apina tuo huutaminen, heh heh.

   eli olet pelkkä paskanpuhuja siis... heh heh


  • Sinähän tässä paskat housussa olet kun pelkäät sutta ja karhua.


  • Susianalyytikko kirjoitti:

   Sinähän tässä paskat housussa olet kun pelkäät sutta ja karhua.

   Kysyin analyysiesi tuloksia, kun olet niitä aiemmin kertonut julkaisevasi... täällä olen lukenut lähinnä röh röh heh heh ja sateenkaaripoitsu homofantasioistasi.
   MITÄÄN ASIAPITOISTA TÄNNE ON TURHA KIRJOITTAA. ELI SIVU TOIMII SINUN TARKOITUKSIISI HYVIN. röh röh apina apina. Kyllä siellä malesiassakin metsästetään ja kaikissa muissakin maailman maissa.

   Ei muuta kun hyvää matkaa röh röh apina maalaisapina ps. en ole paskonut vielä housuun kun on täällä kotona ihan wc-pönttö johon paskotaan .


  • "en ole paskonut vielä housuun kun on täällä kotona ihan wc-pönttö johon paskotaan"

   Heh heh, no miksiköhän sitten kun ajelen maaseudulla (mm Susianalyysin tähden), niin talvella lumi tahtoo olla ruskeata ja haista ihmispaskalle, keväällä tulvat johtuvat suurimmalta osin ihmisten märykyyneleistä, syksyllä viina vie viimeisenkin järjenriekaleen ja kesällä susia on hullun mielestä enemmän kuin itikoita?

   Äläpäs apina ala minulle huutamaan, heh heh.


  • Ei jumalauta... olen kahteen kertaan kysynyt analyysien tuloksista. sinä puhut housuihin paskomisesta ja ihmispaskasta. 1. kertoo sen, että sinulla ei ole mitään tuloksia. 2 olet mieltynyt paskaan ja ilmeisesti paskaleikkeihin. No en ala enää jankkaamaan asiasta, koska sinulla ei ole mitään järkevää sanottavaa. Saat olla minusta ihan mitä mieltä tahansa... Ei kiinnosta paskaakaan. Jatka vaan paskoja kirjoituksiasi . Olen lukenut täällä metsästyksenvastustajat palstalla jopa ihan järkeviäkin juttuja.. Sinun kirjoituksiasi ne ei ole.
   No alan tässä valmistautumaan alkavaan kyyhkyjahtiin. Eikä minulla ole ollut tapana paskoa housuihin tai homoilla pusikoissa. Kyllä meitä metsästäjiä on monenlaisia. Miehiä/Naisia/Homoja/Lesboja. Eiköhän jokainen pysty parempaan keskusteluun, kuin sinä. ps kun lähdet sinne malesiaan ei haittaa vaikka jäisit sinne. hei sitten vaan anaalisusi.


  • "olen kahteen kertaan kysynyt"

   Heh heh, jouat kyllä apina kysymään kolmannenki kerran. Ja kysele tollo niin paljon ko sielu sietää kun kerran olet tuommonen kyselyiässä oleva tollojen tollo ja vieläpä tuommonen tärähtänyt ilme typerällä naamallasi siinä tyhmiä kyselet, hullujen hullu ja tolloista tolloin kyselijä.


  • kerran sinulla ei ole mitään järjellistä vastattavaa, niin ei tule mitään järjellistä vastaustakaan sinulta.
   Lähde jo sinne leikkuja hoonaamaan.


 • Vai menee anaalisusi ladypojuja naimaan :D

  Vitun pedaripaskiainen olet vaan :D :D :D :D

  • Heh heh, malesialainen ladypojukin on suomalaiseen sutta pelkäävään maalaisapinaan verrattuna rohkea ja fiksu poika. Ei noita poikia haittaa, vaikka viidakko kuhisee myrkkykäärmeitä, tiikereitä, hämähäkkejä jne... Suomiapina taas itkeä vollottaa kun metsässä jolkuttelee muutama harmiton susi ja karhu.


 • Kävellenkö anaalisusi menet aasiaan? Vitun kusipää, tuhoat ilmakehää turehalla lentämisellä.

  Ai mutta ne pikkupojat sua siellä houkuttaa :D :D

  • Katsos kun Malesiassa on tosi kauniita naisia ja minä en pelkää tiikereitä enkä käärmeitä, niin siksi tiedossa on tosi hieno reissu. Ukkojen kanssa siellä lähinnä vaan hörötellään ja naureskellaan suomalaisille susipelkuriapinoille. Ja on siellä pikkusen hyvä ruoka katukeittiöissä, nami nam.


  • Salametsästys ja laiton eläinkauppa rehottaa myös Maleiasiassa.


  • Niin, miksiköhän se rehottaa?

   No siksi, kun sairas, yleensä metsästystä harrastava länsiapinanörtti maksaa maltaita jostain tiikerinhampaasta ja esittelee sitä innoissaan muille tolloille. Sitä ollaan niin mahtavaa poikaa kun on jotain jännää taskussa. Haulikolla roiskitaan päissään hauleja sinne sun tänne ja lisähaulit vielä kaverin anukseen ja sitten esitellään jotain amulettia, mikä on laittomasti tuotu maahan. Ja siksihän nämä sairaat näitä yrittävätkin salakuljettaa, kun heidän unelmiensa täyttymys on olla jossain vankilassa hoonattavana. Ja jos tullista pääsee läpi, niin sitten tämä sankari hoonataan Suomessa oikein kunnolla metsästäjäkavereitten taholta. Se on siis plusmiinusnolla. Metsästäjä saa aina hoonausta osakseen, hi hi hi.


  • namiruokaasi... • Metsästysturistit toimivat lakien ja asetusten mukaisesti, vieden jokaiseen kaatotapahtumaan suuren summan rahaa poistamaan paikallista kurjuutta.
  Toista se on, kun siellä paikalliset salametsästäjät toimivat ja myyvät laittomia tuotteitaan, eli olehan palatessasi tullissa tarkkana, että hallustasi löytyy vaikkapa salakaadettua laitonta karvaa ja höyhentä, koska huvimetsästysjutuissasi olet kertonut suuren hekuman hetkistä laavulla, samanhenkiset syvälle ulottuvat henkilötutkimukset ovat tullissakin käytössä.
  Jos ladyboysi ovat riittävän vanhoja, silloin mutterin tyveen juuttunut karva ei ole laitonta.

  • "Metsästysturistit toimivat lakien ja asetusten mukaisesti"

   He he he he he he he heh........

   Olkoon laki mikä on ja ihmisjärki mikä on, niin metsästysturisti on saastaisinta pohjasakkaa mitä kuvitella saattaa näin oikean Luonnon ystävän kannalta ajateltuna.

   Eipä ihme, että olen keksinyt niin nerokkaan ilmaisun tuolle saastalle, heh heh "apina".


  • Leijonasta 50 000dollaria kaatomaksu, lisäksi maksut majoituksesta, ruoasta, juomasta, Sateenkaaripoitsun hoonamisesta, eli runsaasti siirtyy rahnaa kehitysmaahan.


 • "Luonnon ystävä" -niinpä niin.
  Tuossa alkuorastuksessaan olevassa väittämässäsi ystävyydessä on runsaasti petrattavaa, nimittäin syömäsi navettalihan tuottamisen ja lentomatkailun suuret päästöt alkajaisiksi. Niitä päästöjä voit käydä keväisin ihailemassa vesistöjen jäällä, paikoissa, miss sulamisvedet virtaavat jäiden alle. Paikalla esiintyvä mainitsemasi haju lienee aivan tapauskohtainen, täysin riippuen siitä, ketä on paikalla.

 • No niin, susiana(a)lyytikko, jos et muka tosissasi ole joku jonne trollaamassa, luepa kerran kirjoituksesi läpi ja mieti oikein kunnolla että kummat ovat lähempänä apinoita:

  A:tuollaiset hihittelijät ja röhöttelijät, jotka jakavat täällä homofantasioitaan, ja joita muuten sanotaan viherpiipertäjiksi, ja jotka kerovat häpeävänsä suomalaisia, mutta kertoo silti valeita ympäri maailmaa (jos tosissaan olet missään käynyt)

  vai
  B: Metsästäjät, jotka kunnioittavat perinteitä, koska ihmislaji on koko olemassa olonsa ajan metsästänyt. Se on siis harrastus ja elinkeino. Se on samalla elämäntapa ja luonnon tasapainon ylläpitämistä.

 • Oikein Kunnolla miettimisen painikkeeksi voi katsoa aiemmin tännekin linkitetyn Mölyapinavideon.

 • Noh, pitää itse Mestarilla taas vähän yrittää rauhoitella tilannetta, kun keskustelun tasoa laskee hysteeristen, sutta pelkäävien apinoitten lauma ja joukkohysteria. Susianalyysini väkevyys on tämän tottakai saanut aikaan.

  On siis totta, jotta Malesiaan lähden syyskuussa (mm naureskelemaan sutta pelkäävälle suomiapinalle). Suunnitteilla on heti tämän jälkeen maakuntareissu Susianalyysin kannalta tosi saastuneelle alueelle, joko Kuusamoon taikka Suomussalmelle. Tuolloin pitää taas ihan henkilökohtaisesti kohdata naamakkain sutta pelkäävä apina sekä kerätä aineistoa Susianalyysia varten. Ilmoittelen sitten myöhemmin, miten nämä asiat menevät ja tottakai lähettelen matkaraporttia kuulumisistani.

  • Tarkennan vielä, jotta kun noinkin monta hysteerisen mölyapinan tyhjänpäiväistä kommenttia oli ilmaantunut, niin vaikka pyrin aina vastaamaan henkilökohtaisesti kaikille, jopa tyhmimmällekin apinalle, niin ei minullakaan aikaa ole rajattomasti johtuen tärkeistä töistäni ja intensiivisistä vapaa-ajan harrastuksistani, niin laitoin tulemaan tällaisen yleisluontoisen kommentin, joka mahdollisimman hyvin ottaa huomioon sekä avaukseeni liittyvän mielenkiintoisen teeman ja viime aikoina siihen kommentoivien lerppahuuliapinoitten (huulet lerpallaan kun ei tiedä, uskaltaako hakea postia, kun oli jotkin (varmasti suden) jäljet pihamaalla) hysteeriset kommentit.


  • kun kerran sinulla ei ole mitään järjellistä vastattavaa, niin ei tule mitään järjellistä vastaustakaan sinulta.

   Lähde jo sinne leikkuja hoonaamaan.


  • Älähän sitten eksy Kainuun linnunmetsästysreissullasi, vai onkinko ajatus eksyä ja vaalia paikallista perinnettä, eli metsästäjäpoikakaverisi Reino ryhmineen löytää eksyneen ja eksynyttä sitten huvimetsästyslaavulla rankaistaan paikallisen perinteen mukaisesti.


  • jotenkin vaan toivon että Kuusamon/Suomussalmen metsästäjillä olisi edes muutama kyyhkypaukku ostettu - jotta saataisiin tuollaiset puunhalaajat/susi-ihmiset kauas sieltä, koska tuskin sielläkään kaikki susia rakastaa :/

   Jos yhtään tietäisit, millaista on liikkua susi/karhu metsissä koirineen, niin kyllä ymmärtäisit, että jonkinlainen "pelko" niistä on. Mutta ei se sitä tarkoita, että kaikki olisivat hysteerisinä pedoista. (joku pälli on vaan kuullut yhden tapauksen, niin se tarkoittaa että koko maa pelkää susia/karhuja.)


 • Äänestin Eu:ta vastaan,silti se tuli Suomeen,kiitos sinun tapaisesi hienostelevan ulkokultaisen.Mitähän etua tästä ollut maallemme?

 • He hehe heh

 • Kohta tulee valkotakkiset hakeen "maakuntareissulle? Lääkkeet taas ottamatta?

 • Heh heh, minäkö tänne näin hienoa tekstiä olen suoltanut?! Olkaapa hyvät ja nauttikaa neroudestani.

  • häpeä ja nöyrry Kristuksen edessä !


 • Ja Analyytikko kyykyttää.

 • susianaalitappi on sairaseläkkeellä kun sen psyyke ei kestänyt opiskelua. hänenlaisiaan pitää ymmärtää, eivät he itse sille mitään voi. hän asuu kerrostalossa keskellä kaupunkia eikä ole koskaan nähnyt edes suden jälkiä saatikka niistä jotain tietäis. ihmisten nimittely jo kertoo minkä tason jälkeenjääneestä on kyse, hän on välillä pitkiä jaksoja hoitolaitoksessa "pattereita lataamassa." kevät on henkisesti sairaille raskasta aikaa.

 • Aloittajan kanssa olen samaa mieltä siinä, että hänen ei missään nimessä pidä ulkomailla paljastaa suomalaisuuttaan. Mieluummin kertokoon olevansa vaikka Ruotsista.

 • Jos minäKIN olisin poliitikko, niin kylläpä hävettäisi tuo runsas vihapuhelu ja kiihottelu kansanryhmää vastaan.

  • Jos ja jos. Jos kaikki olisivat yhtä tyhmiä kuin sinä, niin tyhmyys ihan haisisi. Onneksi meitä fiksujakin on jonkin verran. Minä haluan haistella mahdollisimman raikasta ilmaa. Saastetta toki on tuommosten pallinaamojen takia.


  • Ja Luojan lykky, jotta et ole poliitikko. Jos tuommonen apinanaama olisi asioista päättämässä, niin banaaneja saisi varmaan sentillä kappale. Niin suurta herkkua se on apinalle. Mutta mitä tällainen merkitsisi kokonaisuuden kannalta? Miettikääpä apinat sitä.....


  • Koitahan sinä sovittaa se banaanisi sinne, mihin aurinko ei paista ja sitten metsästystamineisiin sonnustauduttuasi syöttää se asemapaikastaan poikakaverillesi.


 • Nythän persunuorisolta lähti tukiaiset.

  Samat voi käydä Vihernuorisollekin, ainakin tämän säikeen tuuban vaikutteena.

  Kätevä tää hyikunhävettääketju.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.