Alkkarit pois alta kesällä?

freeballerboy

Nyt ku säät lämpenee niin oisko muitakin gay/bi poikia ketkä tykkää jättää alkkarit veke farkkujen alta tai jos ei pidä farkkuja niin sit esim tuulihousut ilman alkkareita?

Mä en käytä talvellakaan alkkareita koska paljon mukavampi ilman. Alkkarit vaan ahistaa joten parempi ku lerssi saa olla vapaasti housuissa. Enimmäkseen pidän farkkuja tai joskus tuulihousuja ilman mitään alla ja oon tehny niin 14 vuotiaasta asti. Nyt 18v. Muilla kokemuksia?

35

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17vJuho

      Ite pidän aina homobaaris pelkkii farkkui ei alkkareit...kiihottaa ja jos joku haluu vaik panna vessassa etc se käy helpommi

      • freeballerboy

        Uteliaisuutta kysyn pidätkö joskus jotain muita housuja ku farkkuja? Jätätkö alkkarit veke alta muuallakin ku homobaarissa? Niinku yleisesti julkisilla paikoilla, koulussa jos siis opiskelet tai muualla?

        Mun mielest kans kiihottavaa farkut ilman alkkareita mut välillä on tosi mukavaa vaihtelua esim Adidas tuulihousut. Ei siis verkkarit vaan sellaset vuorelliset tuulihousut ja niin ettei mitään alla. Toisaalta jos ei pariin päivään oo pitäny farkkuja niin sit taas farkut tuntuu tosi kiihottavalta ja lähes jatkuva seisokki. Usein koulussa täytyy käydä kädellä koska kyl seisokki farkuistakin erottuu ja on ne usein kastunukin sisä puolelta :D


    • freeballerboy

      Muita noin 18v vähän yli tai alle poikia jotka jättää alkkarit veke alta yleisillä paikoilla? Ja ootteko kauan tehny niin?

    • kiima17

      Gollarit ilman alkkareita, mukavasti heiluu ja katseitakin riittää. Lenkillä adidaksen urheilusortsit joista poistin verkkohousut. Sama juttu kuin edellä. Lisäksi kiihottavaa "pelko" että alkaa keulimaan kunnolla ja jos, niin kiimatipat näkyvät. Usein pakko poiketa pusikkoon/yleiseen veskiin tmv. ja vetää käteen. Kiihotusta lisää vielä ajatus siitä että joku yllättää tai näkee.

      • freeballerboy

        @kiima17 ooks pitäny tuulihousuja tai ihan vaan farkkuja ilman alkkareita?


      • homopoikaa17

        tuu kikkaa mankku11


      • pamppuapeppuun

        Oletko koskaan vetänyt käteen maijan takakontissa?


    • freeballerboy

      Tänään oli tarkotus mennä Adidas tuulihousuissa kaupungille mut seisokki oli sitä luokkaa et pakko kuitenkin vetää farkut. Vaikka käy lähtiessä kädellä niin jonku ajan päästä on taas seisokki. Farkuissa ei sentään ihan niin näkyvä vaikka en pidä mitään alla. Ihan pakottava tarve ois kulkee tuulihousuissa ilman alkkareita yleisillä paikoilla mut se tarkottaa jatkuvaa jöpötystä ja niissä on hankala taskujen kautta painaa munaa alas päin koska ne on vuorelliset tuulihousut. On muuten loistavat housut ku talvellakin tarkenee ilman alkkareita mut kans kesä helteellä pystyy käyttää. Päälikangas veden pitävää et sillei ei haittaa jos sisä puolelta se vuori kastuu ja usein onkin spermasta tahmeena.

    • freeballerboy

      Ainakin etelä suomessa ihan helteitä niin oisko nyt enemmänki porukkaa ketkä jättää alkkarit veke alta? Mä käytän farkkuja aina ilman alkkareita koska se tuntuu niin hyvältä ja kiihottavalta. Muita jotka tekee samoin? Jätättekö alkkarit pois vaan kesäl vai muutenkin?

      • pedobearnick50w

        Mä en käytä housuja ollenkaan, nuoret pojat näkee heti ett mun molo kannattaa ottaa suuhun ja pebaan. ;))


      • pedobearnick50w kirjoitti:

        Mä en käytä housuja ollenkaan, nuoret pojat näkee heti ett mun molo kannattaa ottaa suuhun ja pebaan. ;))

        --- Ja tämän mun nimimerkillä pelleilevän tunnistaa helposti siitä, että hän käyttää alushousujaan farkkujensa päällä. Samat alkkarit, sama pää, kesät talvet.


    • paljaatpallit

      Suosittelen käyttämään hametta, sehän on suurta muotia miesten kesken nykyisin ja ilman housuja :) pallit saa tuuletusta ja tuulella katsojilla hauskaa :)

    • hygieniakunniaan

      Pesetteko myös farkkunne ja tuulihousunne päivän jälkeen, niin kuin alkkaritkin yleensä pestään, vai onko kiva kulkea perseisissä housuissa useampi päivä?

      • freeballerboy

        No ei niin usein ja farkut kuluu jos niitä pesee liian usein. Ne imee ja haihduttaa aika hyvin hien. Alkaa haista vasta sit ku on tosi pitkään käyttäny. Sitä paitsi ihan sama se ois alkkareiden kanssa koska kylhän niistäkin pallihiki läpi tulee ja samalla tavalla tarttuu farkkuihin. Vähemmän vaan hiostaa ku ei käytä alkkareita. Lisäks skeittaan niin farkut toimii paremmin ku ei oo mitään alla. Syy miks joskus käytän tuulihousuja on et se on ihan kiihottavaa vaihtelua ;)


      • hygieniakunniaan

        Niin alkaa haista omaan nenään vasta sit ku on kauan käytetty, muut voivat olla vähän eri mieltä. Niillä alkkareilla on oikeesti tarkoitus ja kyllä ne pahimmat perseen ja pallien hajut estää ja imee itseensä. En ymmärrä tommosia sikoja, hyi. Epäsiisteys ei ole millään tavalla seksikästä ja kiihottavaa.


      • freeballerboy

        Tietysti housuja tulee pestyä vaan ei sentään joka päivä. Ja talvella ei sitä hikeä yhtä paljoo kehity. Otsikko oli vähän hämäävä kun kysyttiin alkkarit veke kesällä. Okei se on nyt ajankohtaista mut mä en käytä alkkareita talvellakaan vaikka ois enemmänki pakkasta ja oon tehny sillei monta vuotta. Joku ehkä ihmettelee miten voi pakkasella olla ilman mitään alkkareita mut harrastan lumilautailua ja käytän topattuja lautailu housuja en pelkästään rinteessä vaan myös koulussa ja yleisillä paikoilla jos ulkona on yhtään pakkasen puolella ja itse asias usein jo nolla kelissä. Joten varmasti tarkenee.


      • hohhoijaaaa

        Juu talvellahan ei perse haise, sehän on selvä. Paskakaan ei haise talvella, kesällä vaan.


      • freeballerboy

        Tietysti mut samal taval ei hikoile talvella kun taas kesäl hiostaa lähes jatkuvasti. Perse ja pallit puhistuu suihkussa. Niinku jalatkin. En yleensä käytä sukkia tennareissa/skeittikengissä niin mun mielestä on sama asia jättää alkkarit pois farkkujen alta.


      • freeballerboy

        Ja sellaset vähän väljemmät farkut on paljo käytännöllisemmät ja vähemmän hiostavat vaik monet pitääkin tiukkoja farkkuja :p


      • hyvinvoikäyttää

        Ei minulla ainakaan nivuset pahemmin hikoile, mutta jos eritteet tahrii farkkuja niin onhan se vähän epäsiistiä työ/kouluviikonkin pitää. Lämpimissä maissa aika yleistä olla ilman kalsareita, tekisi mieli itsekin kokeilla, mutta jossain tilanteessa voisi olla noloa, aika epätodennäköistä kylläkin.


    • asia.selvisi

      Ilmankos useat homot haisee pallihielle ja paskalle...

    • yjkuyyjhn

      Taas tää perkeleen tuulihousuhemmo.. jokapuolella kyselemässä tuulihousufetissiä.

      • bearonpedofiili

        Mieluummin tuulihousufetisti kuin bearin lastenraiskausfetissi.


      • fwfew
        bearonpedofiili kirjoitti:

        Mieluummin tuulihousufetisti kuin bearin lastenraiskausfetissi.

        Jo sulla on huvit. Hakeudu jo hoitoon.


      • fwfew kirjoitti:

        Jo sulla on huvit. Hakeudu jo hoitoon.

        Taitaa olla niin lapsenmielinen tuo pedo-levyä jumittava, ettei edes pääse mihinkään osastolle, vaikka olisi ilman alkkareita :(


      • Anonyymi
        fwfew kirjoitti:

        Jo sulla on huvit. Hakeudu jo hoitoon.

        Terveisii Niuvanniemelt, karkasin sielt taas. Nyt pistän tuulihousut jalkaan ja lähen kattoon teinei.

        -bear-


    • freeballerboy

      No tää ei ainakaan oo seuran haku aihe! Monet on halunnu muita keskusteluja niin täs ois yks mihin osallistua ;) :D

    • fwew

      Joo, ei ole seuranhakua tämä ketju :D Edes joku ketju ei ole sitä.

      • Eikös tässä keskustelussa fettarit hae kaltaistaan seuraa "oisko muitakin gay/bi poikia ketkä tykkää jättää alkkarit veke farkkujen alta"? Tuulettamaan ajatuksia, jossei palleja?


      • ei_ole

        Ei tämä ole seuranhakukeskustelu. Keskustelun aloittaja ei ole jättänyt yhteystietojaan tai pyytänyt muiden yhteystietoja. Tästä voi olettaa että kyseessä on joku keski-iän ylittänyt läski, joka täällä fantasioi.


    • freeballerboy

      Onks muita jotka menee kouluun ilman alkkareita ja käytätteks sillo farkkuja vai jotain muita housuja?

      • gayboy16w

        Joooo meizi menee scoleen ilman housui ja sitt mä saan hyvii hoitoi meijjän liikan maikka bearnickiltä.


    • freeballerboy

      Onks muita jotka ei syksyllä ja talvellakaan käytä alkkareita?

      • Nyt taitaa ulkona sataa sen verran, että sultakin jää pois pesemisen vaiva, kun käyt vähän kirmaisemassa...


    • farkkuperse2

      Tosi kiihottavaa kulkea farkuissa ilman alkkareita esim homobaarissa; muna vapaana
      kovettumaan ja vessassa käynti kiihottavaa. parasta vielä jos jätän vyön pois, niin perse
      näkyy hiukan t-paidan alta mutta ei kuitenkaan liikaa.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe