Lindström Suomea tuhoamassa

töitätarvitaan

Lindström on ollut virassa vasta pari päivää ja on jo nyt puheillaan pienentämässä yritysten innokkuutta investoida Suomeen. Uudet investoinnit ovat avainasemassa jos halutaan töitä Suomeen.

Toivottavasti Soini osaa nuhdella tätä työpaikkojen tuhoajaa.

54

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkeasitäonkin

      No mitä se on sanonut? Linkki unohtui sulta...

      • UuvattiAntipersu

        Eihän sillä antipersulle ole väliä, varmasti on jotain "huonoa tai huonosti" sanonut, tai ainakin meinannut tai tarkoittanut - tulee ainakin varmasti sanomaan jotain . . . . vittu tätä antipersun tolloa !!


      • Kaikkeasitäonkin
        UuvattiAntipersu kirjoitti:

        Eihän sillä antipersulle ole väliä, varmasti on jotain "huonoa tai huonosti" sanonut, tai ainakin meinannut tai tarkoittanut - tulee ainakin varmasti sanomaan jotain . . . . vittu tätä antipersun tolloa !!

        No kerroppas sinä voiko yksi ministeri omalla päätöksellään palauttaa työnantajille KELA maksun? Onko sulla tietoa tästä?


      • VoiV..ttu
        Kaikkeasitäonkin kirjoitti:

        No kerroppas sinä voiko yksi ministeri omalla päätöksellään palauttaa työnantajille KELA maksun? Onko sulla tietoa tästä?

        Sanoiko niin ? Meinasiko sanoa ? Tuleeko sanomaan ?


      • Kaikkeasitäonkin
        VoiV..ttu kirjoitti:

        Sanoiko niin ? Meinasiko sanoa ? Tuleeko sanomaan ?

        Eli jos et sanonut etkä tule sanomaan, niin et siis itsekkään usko että Lindströmin "avaus" ja "uhkaus" johtaa yhtään mihinkään. Miksi sitä ei sitten saa kritisoida?


      • Kaikkeasitäonkin
        VoiV..ttu kirjoitti:

        Sanoiko niin ? Meinasiko sanoa ? Tuleeko sanomaan ?

        Eli jos et sanonut etkä tule sanomaan, niin et siis itsekkään usko että Lindströmin "avaus" ja "uhkaus" johtaa yhtään mihinkään. Miksi sitä ei sitten saa kritisoida??


      • nbcghkkcg

        Ensimmäinen fiksu Persu. Täyttä asiaa puhuu. Näin antipersuna voin sanoa, että jos saa tahtonsa läpi, niin ensi vaaleissa täytyy tosissaan miettiä tätä tyyppiä.

        Vapaavuori nolaa itsensä, kun kyselee ministerin mandaatteja. Ek ei ole Suomen hallitus, vaikka sitä pompottaakin.


    • Kaikkeasitäonkin

      Ai se oli tämä uhkaus että KELA maksu palautetaan. Jopas nyt vitsin heitti. Todella paksu ajatus. No pitäähän sitä nyt yrittää jollain tavalla korostaa että on ministeri. Mutta Siperia todella opettaa....

    • JUOPPOKEPULAINEN

      Otan perseeseen jos antaja on
      kepuli
      ja lisäksi sataprosenttinen
      paskalakipisnesmies Sipilän aisankannattaja

      minä teen näitä aloituksiani saadakseni peräkaneettia
      pepep kysyjä on nimeni

      • Miksi et käytä oikeita nimimerkkejäsi?


      • jäävipersu
        pepep kirjoitti:

        Miksi et käytä oikeita nimimerkkejäsi?

        Tarkoitatko esim. Halla-ahon_äänestäjää? Tuota Tohtori Jussin mulkunlutkuttajaa?


    • vastuu

      Ei Soini eikä myöskään Lindström ymmärrä sitä, että heidän sanomisiaan seurataan suurennuslasilla koko ajan. Valta tuo myös vastuuta, mutta tätä ei ilmeisesti kukaan kertonut heille.

      • JUOPPOKEPULAINEN

        okei
        otan sisään myös suurennuslasilla
        mutta panijan on oltava kepulainen ja paskalakipisnesfriikki
        t. pepep kysyjä


      • Lumiukko_ulkona

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015053119783782_uu.shtml

        Nyt tämä populistinen lausunto on tarkoitettu rauhoittamaan raikokkaimmat ja pettyneimmät persut.

        Eihän hallitus voi mitään johtajien palkoille, palkankorotuksille (yritysten hallitukset päättää), bonuksille ja kaiken maailman palkkioille tai kultaisille kädenpuristuksille.

        Eikä näitä ehdotettuja leikkauksia tai muita kiristyksiä ole hyväksytty eduskunnassakaan vielä, ne ovat esityksiä.

        Eikä tämä SSS-koomikkoryhmä päätä kolmestaa Suomen asioista vaikka Sipilä, Soini ja Stubb niin "kipeästi" yrittää sumuttaa perusäänestäjää, joka nyt on pettynyt.

        Kyllä tässä Lindströmkin menee kyselytunnilla sekaisin, kun ammattipolitiikot pyörittää ja kaveri on asioista ulkona kuin lumiukko (ei ehdi lukea avustajan kirjoittamaa vastausta ipadin ruudulta)


      • kbcghj

        Mitenkä se hallitus sitten kuvittelee voivansa alentaa duunareitten palkkaa. Nyt niistä keskustellaan ihan väärässä paikassa. Lisäksi vielä yritetään peitellä hallituksen arvomaailma langettamalla duunareille hirveitä uhkauksia.


    • JUOPPOKEPULAINEN

      huom ota myös avainaseman

    • Rotia_EK

      "Tuore työ- ja oikeusministeri Jari Lindström (ps.) kommentoi yhteiskuntasopimuksen ympärillä käytävää keskustelua. Lindstömin mukaan keskustelu on vinoutunut. Vastuuta sälytetään liiaksi työntekijöiden kannettavaksi.

      – On synnytetty kuva siitä, että työnantajien ei tarvitse muuta kuin odotella, että Sipilän hallitus hoitaisi heidän puolestaaan kilpailukyvyn palauttamisen. Näin ei todellakaan ole. Kenelläkään ei ole vapaalippua. Työnantajien on omalla aktiivisella panoksellaan lunastettava oikeus yhteiskuntasopimukseen, korostaa työministeri Jari Lindström.

      – Mikäli yhteiskuntasopimus kaatuisi työnantajien passiivisuuteen, niin hallituksen on harkittava valtiontalouden tasapainottamista palauttamalla Kela-maksu työnantajille. Työnantajien on nyt ryhdistäydyttävä ja aloitettava aktiivinen toimialapohjainen vuoropuhelu ay- liikkeen kanssa niistä yhteisistä toimista, joilla alakohtaiset ja yrityskohtaiset esteet raivataan yhteiskuntasopimuksen synnyttämisen tieltä".

      https://www.suomenuutiset.fi/lindstrom-yhteiskuntasopimuskeskustelu-on-vinoutunut/

      Luottamuksen lisäämiseksi Elinkeinoelämän keskusliitto voisi Lindströmin mukaan vedota yritysjohtajiin, että he luopuisivat yhteiskuntasopimuksen ajaksi optioistaan. Samoin yrityskohtaisesti olisi syytä käydä luottamusmiesten kanssa arviointikeskustelut yhteiskuntasopimuksen vaikutuksista työllisyyteen ja uusiin investointeihin. Alakohtaisesti tulisi jo nyt hakea niitä toimia, joilla 5 prosentin tuottavuusloikka aikaan saadaan.

      – Varmasti alakohtaisesti löytyy muitakin toimia kuin kategorinen työajanpidennys, ministeri muistuttaa.

      • Vyöministeri

        Lyly jo säälitteli Lindströmin lausuntoa, että "tulee nyt liian myöhään" Eli selkeästi Lindström yrittää tyynnytellä oikeita paperimiehiä ja satamatyöläisiä ja muita duunareita (varsinkin niitä jotka erehtyivät äänestämään persuja).

        Olisihan se melkomoinen meriitti työministeri Lindströmille, jos jätkät ja duunarit laittaisi Suomen seisomaan "väärin tehdystä politiikasta" heti alkuunsa.

        EK:kin jo pillastui kun tätä Lindströmin pähkäilemiä "kiristyksiä" eli keppiä ei löydykään hallitusohjelmasta. (Kela-maksu)

        Se on ihan se ja sama sanooko Sipilä, Lindström, Soini tai Stubbi tai joku muu ministeri jotain "kauhian kipeää kansan kuristustoimenpidettä, jos eivät suostu...". jotain tapahtuu vastapuolen toimesta jos kiristämään ruvetahan. Ei tässä nyt olla lestadiolaisten kokouksessa, jossa on totuttu pelottelemaan "s.aatanan kiroilla" jos ette kadu sitä sun tätä.

        Alkaa kuulostamaan Y hteiskuntasopimus niin ilkeältä sadulta, että siihen saadaa "kipeä jatkojytky".


    • laskuja

      Aiheutetun vahingon määrä on jo aikamoinen. Lähteekö lasku Lindstömille vai Soinille.

    • huutonauruavaan

      Kiinnostavaa alkaa seurata tätä jännitysnäytelmää.

      Onhan ministereitä aikaisemmin kesken kauden eronnut tehtävistään vedoten ties mihin syihin. Vaihtoivathan Demarikin esim Guzeninan aikanaan viime vaalikaudella, kun stm:n hankkeet puuroutuivat.

    • vaihtoon

      Soini voisi nyt kerrankin osoittaa kunnollista johtajaa ja vaihtaa Lundströmin johonkin joka ymmärtää näitä asioita. Lindströminhän piti olla pihalla juridiikasta, mutta hallita hyvin nämä työllisyysasiat. Nyt ilmeni, että ei ymmärrä edes työllisyysasioita.

      • ammattitaitoaon

        Jari on perillä myös juridiikasta, se sinulle pelle kerrottakoon.


      • oikeatotuus

        Ei muuten ole. On sen itse myöntänyt. Tästä rehellisyydestä Lindströmiä voi kiittää.


      • eyyrtyy

        Se paperiapina ymmärtää politiikasta yhtä paljon kuin sika hopealusikasta.


    • Mies_eihäkä

      On hyvä lopettaa työnantajien yksipuolinen toiminta.
      Eipä uskaltanut Rinne, se työläisministeri, sanoa asiasta yhtikäs mitään.
      Jarille suuri kiitos ja kumarrus. Markka päivässä ja sama ruoka kun kanalla, sitä herrat työläisille toivoo.

      • Kaikkeasitäonkin

        Sinäkö tosiaan luulet että tämä Lindstömin kannanotto kantaa hedelmää? Osoittaa täydellisesti että sinulla ei ole ymmärrystäkää siitä mitä miten Suomen talous toimii ja mikä siinä on suurin ongelma.

        Jos KELA maksu palautetaan se tietää lisää kustannuksia työnantajalle eli yrityksille. Ja juuri noiden yrittäjien on tarkoitus vetää Suomi ylös lamasta. Kuinka ääliö sinä oikein olet jos et tätä hallituksen ohjelmapykälää tajua?


      • kkcggjkhghujj

        Eipä tuonut kelamaksun poisto työtä, vaikka EK niin kovasti lupasi. Ihan oikein on, että jos ei lunasta lupauksiaan, niin sitten edut perutaan. Karenssilla ainakin pitäisi lätkäistä. Taisi osakeannit olla täsmälleen saman summan. Samoin kävi yhteisöveroalennuksen kanssa optioina jaettiin Veroparatiiseihin.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      KAAKKOISSUOMESSA ELI SIIS KYMESSÄ JOSSA MIESTYÖPAIKAT OVAT LÄHTENEET

      kaikki SDP:n kansanedustajat ovat naisia joten puolue katoaa koko kaakkoissuomesta

      Kaikki PS edustajat ovat miehiä joten PS tulee kasvamaan KAAKKOISSUOMESSA

      Soinin idea on

      - nainen ministeriksi
      - nainen puhemieheksi
      - PRESIDENTTI SAULI NIINISTÖN ULKO- JA TURVALLISUUSPOLIITIIKKAA HOITAA PERUSSUOMI ELI ULKOPOLITIIKKAA SOINI JA TURVALLISUUSPOLITIIKKAA JUSSI NIINISTÖ PUOLUSTUSMINISTERI
      - KAAKKOISSUOMALAINEN DUUNARI LINDSTRÖM TYÖMINISTERIKIS SYÖMÄÄN DEMARIKANNATUSTA

      Taktiikka on aivan selvä ja Soinin oma tarkoitus on tietenkin ulkoministerinä käydä muuttamassa EU:ta David Cameronin Englannin Puolan ja Tanskan rinnalla

      • uuyyyy

        Älkää ihmetelkö antipersun kommentteja aamulla kertoi että oli vuosisitten päässyt päästään sairaseläkkeelle ,vaikea on nykyisin päästä eläkkeelle lääkäri oli käynyt tällä palstalla ja eläkepaperit lähtivät välittömästi .


      • Kaikkeasitäonkin

        Jäi nyt vähän epäselväksi se, että miten KELA maksu palauttamalla luodaan kaakoissuomeen uusia työpaikkoja?????


      • Koroljov

        "Taktiikka on aivan selvä ja Soinin oma tarkoitus on tietenkin ulkoministerinä käydä muuttamassa EU:ta David Cameronin Englannin Puolan ja Tanskan rinnalla"

        Eli heikentää Manner-Euroopan vahvoja maita Saksaa ja Ranskaa, jotta USA:n luottovaltioiden Iso-Britannian ja Puolan vaikutus voimistuisi? Soini on määritellyt Perussuomalaisten viiteryhmäksi europarlamentissa atlantistiset oikeistokonservatiivit. Odotamme miten se näkyy ulkoministerin linjauksissa...


    • asdas333
    • aikaodotettua

      Vaikuttaa siltä, että Lindström on joko tyhmä eikä ole ymmärtänyt hallitusohjelmaa tai sitten hän on arogantti ministeri, joka vähät välittää sopimuksista. Tälläkin palstalla nettipersut kehuvat Lindströmiä eli eivät siis tajua, mitä vahinkoa hän on saanut aikaan. Ja taas saa Soini selitellä ja pyydellä anteeksi.

      • pSSköyhäinkurittajat

        Maastamuutto pois Suomesta on persujen vaalivoiton myötä kiihtynyt niin, että täältä lähtee jo paljon enemmän väkeä kuin tänne tulee. Veronmaksajat pakenevat SSS hirmuhallitusta, eikä ihme. Köyhät eivät voi paeta ja he ovat jääneet SSS kuristajahallituksen armoille. Järkyttävää.


      • tarkkanäköinen
        pSSköyhäinkurittajat kirjoitti:

        Maastamuutto pois Suomesta on persujen vaalivoiton myötä kiihtynyt niin, että täältä lähtee jo paljon enemmän väkeä kuin tänne tulee. Veronmaksajat pakenevat SSS hirmuhallitusta, eikä ihme. Köyhät eivät voi paeta ja he ovat jääneet SSS kuristajahallituksen armoille. Järkyttävää.

        Mitä helvettiä sinä horiset , ei ne maastamuuttajat viime viikon aikana ole häipyneet . Saattavat olla paluumuuttajia kun SDP ja RKP menettivät valtansa.


    • tarkkanäköinen

      Demarin katkeruus on valtavaa. Jari Linström kun on SAK taustainen ja maksaa edelleen ay-maksun. Tämä on saanut koko sak.n pois tolaltaan Siinä on asiansa osaava ministeri jonka vertaista demaritollot eivät koskaa riveihinsä saa.

      • annatilaa

        Osaava ministeri ei riko hallitussopimusta ensimmäisenä työpäivänään!


      • Kaikkeasitäonkin

        Kuule Jari on jo kovaa vauhtia perunut sanomisiaan. Pitää sitä vain "keskustelun avauksena". Tarkoittaa siis sitä että "ideaan" kääritään kaloja jo ylihuomenna.


      • tarkkanäköinen
        Kaikkeasitäonkin kirjoitti:

        Kuule Jari on jo kovaa vauhtia perunut sanomisiaan. Pitää sitä vain "keskustelun avauksena". Tarkoittaa siis sitä että "ideaan" kääritään kaloja jo ylihuomenna.

        Ole nyt rehellinen edes itselles , kai muistat mitä saatanan pellejä teillä demareilla oli viime halllituksessa se pyöritysruletti oli ennen näkemätön, onko muistisi kokonaan kuollut . Ei se uskottavuus paskanjauhamisella palaudu . Rinteen jutut sunnuntaipäivän sanomalehdissä olivat niin katkeria, ettei lehdistä ole silakankääreiksikään.


    • entinendemari

      Olin työssä tekstiilitehtaassa 1965-1975 palkkaneuvotteluissa useampana vuotena ei palkaa nostettu vaan työnantajan sosiaaliturvamaksuja. Siihen oli tyydyttävä nimenomaan naisvaltaisilla teollisuus aloilla metali ja paperi nosti myös tuntipalkkojaan joukkovoimallaan.
      Kyllä Sosiaalidemokraatien äänestäjä kato on kyrsiintymistä jatkuvasti pois syödyistä palkoista ihan joka tavalla.
      Ei sillä kyllä poliittinen eliitti toisistaan huolta pitää palkkiovirkoja perustetaan vain työpaikkoja lopetetaan.

      • Kaikkeasitäonkin

        Sinäkö siis ihan pokerina väität että sinun palkkasi ei noussut vuosien 1965-1975 välillä? Ja että on kaikkien suomalaisten duunareiden palkka on laskenut koko ajan?

        Kerro myös kuinka monta työpaikkaa demarit ovat tästä maasta lopettaneet? Esim montako paperitehdasta SDP on sulkenut? Tai kuinka monta tekstiilitehdasta demarit ovat siirtäneet Viroon???


    • Towerivirtanen

      Lindström on oikeassa, kyllä lahtareillakin pitää olla vastuu maamme jaloilleen nostamisessa, ei se pelkkien köyhien ja duunarien velvollisuus ole. Jos nykyhallituksella ja muilla lahtareilla ei riitä haluja eikä puhtia vastuunkantoon niin sammutetaan valot hetkeksi valtakunnasta, jo alkaa haluja muodostua. Jos te lahtarit haluatte että teitä nöyristellään ja munianne nuollaan niin tehkää se keskenänne, älkää koittako sekoittaa meitä siihen. Minusta parasta olisi että kaduillamme kaikuisi sanat TOWERIT, JAKAKAA KIVÄÄRIT!

    • tottuus

      Ainut mies joka ymmärtää mitä Kela-maksujen poisto vaikutti.Ei vaikuttanut mitään.
      Kuinka suurta huutoa pidettiin uusista työpaikoista kun Kela-maksut poistuu.
      Hyvä Lindström!!!

    • huutonauruavaan

      Minä toivon Jartsalta vastaisuudessakin paljon ulostuloja ja itsenäistä pohdintaa. Tämä vain todistaa, että Sipilän ohjelmapaperi ei ollut ihan loppuunasti mietitty ja selvästi asioita voidaan tehdä toisella tavalla

      Vaikka tässä on leikkiä laskettu uuden ps ministerin kustannuksella, niin onhan se ihan oikeasti hellyttävää miten pelokkaasti EK:n Häkämies oli heti varmistelemassa että eihän tämä nyt vaan ole koko hallituksen kanta... :) Ja Sipiläkin pian lähetteli vihaisia tekstiviestejä :)

      Nimimerkkini mukaisesti: HUUTONAURUA hahahhaha

      • Perpanssi

        Täytyy sanoa että vaikka en Lindströmin kanssa samaa mieltä aina olekaan, niin nyt kyllä kunnioitus kasvoi kohisten miestä kohtaan. On sitä vielä sentää jollakin persulla selkäranka tehty muusta kuin seteleistä.


    • KepuLesta

      Tuskinpa kukaan muukaan monoa saanut paperimies ja puolivillainen laborantti hommassa Jarppaa paremmin pärjäisi.

    • turhaakitinää

      Sipilähän pisti Lindstömin heti ruotuun.Kyllä kaikilta persujen puheilta on pudonnut pohja pois.Saarakkalaa vaille kaikki persut kiljuen hyväksyivät hallitusojelman.

    • LindströmOnVitsi

      Lindström ei vain tajunnut tulleensa valituksi Suomen hupiministeriksi. Soini osoittaa huumorintajuaan valitsemalla Lindströmin oikeus- ja työministeriksi. Oikeusministeriön asioista Lindström ei ymmärrä köykäsen pöläystä ja hänen vastuualueenaan ollut persujen ay-politiikkaa epäonnistui totaalisesti. Siinä sitä on pohjaa ministerinä leikkimiseen.

    • jtkyyyyyyyyyyyyyyyyyyytt

      oujeaah ku potuttaa meitä punaviherpunikkeja,,,,melkein onnistuttiin saamaan suomi nurin ,,,,,,mutta tuo soinin sakki tunki väliin sipilöineen ja tuppineen ooouuuuuuuujeahhh jykytttääkö otassa

      • Perpanssi

        Kuinka paljon sitä heroiinia olet jo tykittänyt?


    • 1970-luku

      Oli se aikaa mamuille naurettiin ,

      • 309ytr5

        Kukaan ei edes kuvitellut että niitä tänne otettaisiin.


    • eitukiaeitukia

      Kaikki tuet lopetettava läsyköiltä. Tulkoot itse toimeen tulemaan.

      • Perpanssi

        Sinä voisit lopettaa itsesi...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      105
      2363
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      433
      2056
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      72
      1503
    4. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      75
      1195
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      42
      1166
    6. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1135
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      74
      1069
    8. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      191
      1059
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      93
      1039
    10. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      54
      978
    Aihe