Kasvimaata kitkemässä

Marja_Puska

Tarinani kertoo vanhoista tapahtumista, noin kahdenkymmenen vuoden takaa, mutta muisto siitä nousee usein mieleeni tälläisena aurinkoisena päivänä.
Olin silloin yli 20-vuotias opiskelija ja käymässä kesällä kotona vanhempien luona. Olen aina tykännyt puutarhan hoidosta, ja aioin kitkeä takapihan kasvimaan ja ottaa samalla aurinkoa bikineissäni. Puettuani bikinien alaosan otin aurinkosuojavoiteen ja levitin sitä kasvoilleni, olkapäilleni, käsivarsilleni ja reisilleni, mutta selkääni en saanut sitä levitettyä. Äitini oli jo lähtenyt kaupunkiin, joten päätin pyytää isää laittamaan sitä selkääni. Lähdin huoneestani kuunnellen missäpäin isä olisi ja huhuilin häntä, ja hän vastasi televisiohuoneesta. Huusin että hänen pitäisi laittaa minulle aurinkosuojaa selkään, ja kävelin hänen luokseen pullo toisessa ja bikinien yläosa toisessa kädessä.
Mennessäni televisiohuoneeseen huomasin ilmassa voimakkaan, hyvän tuoksun: spermaa! Isä oli ilmeisesti juuri vetänyt käteen pornoa katsellen, päätellen videonauhurin luona olevasta videokotelosta. Isän katse vaelteli pitkin vartaloani ja keskittyi hetkeksi silmiini siirtyen taas rintoihini. Annoin aurinkosuojan hänen käteensä ja istuin sohvalle hänen viereensä selkä häneen päin. Hän lorautti pullosta voidetta kädelleen, hieraisi käsiään yhteen ja alkoi levittämään sitä selkääni ja hartioille. Voimakkaat kädet tuntuivat hyvältä hieroessaan minua. En voinut olla ajattelematta, että hetkeä aiemmin hän oli kiimoissaan runkannut katsellessaan ruudulla näkyviä alastomia vartaloita, ja jännät tuntemukset kävivät vartalossani. Kuvittelin miten nuo kädet olivat käyneet kovan kullin vartta edestakaisin kiihkon noustessa, kunnes lopulta kulli syöksi spermat talouspaperiin, mitä sohvan vieressä olikin rulla.
"Laita ihan reilusti vaan, ettei iho pala alempaakaan."
Isä vastasi jotain murahtaen, otti lisää voidetta, levitteli sitä pyörittelevin liikkein alemmaksi, sormet kävivät bikinien kauluksella, sanoin odota, ja laskin bikinejä hieman alemmaksi pakaroiltani, ja isän liukkaat kädet hieroivat pakaroideni yläosaa käväisten niiden välisessä vaossakin. Kosketus tuntui niin hyvältä, että mieleni teki riisua bikinien alaosa pois ja antaa hänen hoidella minut siinä kokonaan.
"Nyt koko selkä on voideltu" hän sanoi käheällä äänellä, taisi jotain vaikuttaa häneenkin tämä aurinkosuojan laitto. Nousin sohvalta, kiittelin ja otin aurinkosuojapullon ja poistuin huoneesta. Menin vielä huoneeseeni ja laitoin voidetta rintoihini, ottaisinkin aurinkoa toplessina, ja nännini tuntuivat herkiltä ja kovilta kun sormeni kävivät niiden ylitse ja puristelin kiihottuneena rintojani. Laitoin kuitenkin bikinien yläosan vielä ylleni, otin vesipullon, hanskat ja leveälierisen aurinkohatun, kävelin eteiseen ja laitoin sandaalit jalkoihini. Kiersin talon taakse kasvimaalle, laitoin vesipullon marjapuskan juureen varjoon.
Vilkaisin lierin alta vaivihkaa ikkunaan päin, joku taisi katsella verhon takaa... Päätin antaa hieman showta katsojalle, eli riisuin bikinien yläosan marjapuskan oksalle roikkumaan. Siirryin ensimmäisen penkin päähän ja aloin kitkemisen.
Homma sujui joutuisasti, vaihdoin penkkiä ja taas lierin alta vilkaisin, mutta nyt ikkunassa ei näkynyt ketään. Saatoi rauhassa jatkaa kitkemistä penkki penkin jälkeen. Join välillä vettä ja seisoskelin oikaistakseni jalkojani.
Kun taas myöhemmin vilkaisin ikkunaan, huomasin että katsoja oli taas ikkunan ääressä. Hän oli siirtänyt nojatuolin ikkunan lähelle, ja vaikutti kuin hän olisi takanojassa ja kroppa nytkyi, taisi ukko olla kiimoissaan runkkaamassa. Itselläkin teki mieli. Päätin näyttää ukolle vähän lisää, siirryin marjapuskien väliin selkä ikkunaan päin, riisuin bikinien alaosan ja kyykistyin pissaamaan. En laskeutunut ihan alas, vaan jäin pyllistämään ikkunaan päin. Vähän ponnisteltuani pissa alkoi virrata maahan ja mietin samalla miltä se vaikuttaa takaapäin katsottuna. Kohta pissa loppui, mutta häpyhuuliani levittävät sormeni halusivat kosketella. Hieraisin nimettömällä ja keskisormella klitorista yhä uudestaan. Vähän tuntui jo jalatkin tärisevän. Nousin ja käännyin katsomaan ikkunaan, ja sisällä varjossa isä oli noussut seisomaan runkaten villisti, kulli seisoi osoittaen yläviistoon ja käsi teki pitkiä vetoja. Jalkani eivät enää pitäneet, vaan vajosin kyykkyyn ja siitä kellahdin selälleni itseäni hieroen, samalla yrittäen katsoa ikkunassa näkyvää hahmoa, jonka lantio koukki kuin naidessa. Värinä vartalossani alkoi, kouristelin orgasmin kourissa silmissäni kuva vahvasta miehestä runkkaamassa kulliaan, sperman lentäessä ikkunaan...
Hetkeen en pystynyt nousemaan maasta, mutta noustuani huomasin isän poistuneen ja ikkunankin pyyhityksi. Join veden ja kitkin lopun kasvimaan ajatellen että enemmän on saatava, pelkkä runkkaaminen ei riitä, tosin huoletti, että miten isä suhtautuisi asiaan. Suunnitelma alkoi valmistua saman tien. Seuraavana päivänä menisin mökille aurinko ottamaan ja lukemaan, katsotaan saanko kyydin isältä vai äidiltä...

3

2810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marja_Puska

      Iltapäivällä sadekuuro viilensi ilmaa, ja päätin ajaa samantien polkupyörällä mökille. Mökillä laitoin eväät kellariin ja saunan lämpenemään. Saunanlauteilla vielä herkuttelin aamupäivän tunnelmilla hieroen itselleni orgasmin.

      Aamulla isä ajoi mökille kokemaan katiskat. Lähdin bikineissäni venettä soutamaan, isä keräsi ahvenet sankkoon, ja soudettuani rantaan pyysin vielä että ennen lähtöään hän laittaisi aurinkosuojaa selkääni uudestaan. Hän sanoi perkaavansa ahvenet ensin. Menin mökkiin, etsin ison pyyhkeen puusohvan päälle, riisuin bikinit ja kiedoin pienemmän pyyhkeen ympärilleni. Kaapista otin vanhan aurinkoöljypullon, vein sen sohvalle. Pyyhkeeseen kietoutuneena menin katsomaan joko kalat olisi perkattu.

      Isä oli jo nakannut kalat kylmälaukkuun ja pesi käsiään rannassa. Hän sanoi tulevansa heti. Kävelin hänen edellään lanteitani keinutellen ja tunsin jo valuvani kosteutta. Mökissä riisuin pyyhkeeni ja asetuin sohvalle vatsalleni. Isä otti aurinkoöljyn ja alkoi levittää sitä selkääni.

      Voisit hieroa selkää samalla, kun laitat sitä öljyä.
      Hieronhan minä, onko lihakset kipeinä?
      Vähän on eilisestä kitkemisestä ja pyöräilystä.

      Selkä alkoi olla hierottu ja kehoitin, että hieroo samantien jalatkin. Isä siirtyi kauemmas ja alkoi hieroa pohkeita öljyn kanssa. Sitten hän siirtyi lähemmäksi ja hieroi takareisiä. Odotin koko ajan, että milloin hän koskettaa pilluani. Öljytyt kädet liukuivat ihanasti ihollani ja muokkasivat lihaksiani. Levitin vähän reisiä, mutta ei vaan pilluun asti sormet tulleet.

      Hierotko vielä pakarat.

      Isä lisäsi öljyä ja vahvat kädet puristelivat pakaroitani liukuen niiden yli. Öljyiset sormet liukuivat ihan peräaukon yli, odotin jo että hän tunkisi sormen anukseeni, yritinkin vähän tarjota taaempaa aukkoani kun tunsin hänen olevan lähellä.

      Perusteellisen pakaroiden hieronnan jälkeen hän sanoi että taitaa olla valmista.

      Vielä jalat etupuolelta.

      Käännyin selälleni ja isä alkoi hieroa sääriäni. Välillä hän näkyi vilkaisevan pilluuni, jonka turvotus oli varmaan näkyvää. Turvotusta näkyi isän shortsien etumuksessakin. Hän siirtyi hieromaan reisiäni ja hänen polvensa tuli käteni ulottuville. Laskin oikean käteni hänen polvelleen, mutta en uskaltanut tehdä muuta. Odotin koko ajan että hän laittaisi kätensä kaikkein pyhimpääni, mutta sormet vaan kiersivät sitä kiusoitellen. Hieronta siirtyi yhä ylemmäksi.

      Hiero ylävartalo samantien.
      Okei, hierotaan nyt, kun hommaan alettiin.

      Hän hieroi varoen vatsaani ja kylkiäni, ja oikea käteni siirtyi hieman ylemmäs isäni reidellä. Vasemmalla kädellä otin öljypullon ja lorautin siitä rinnoillenikin. "Hiero siitä myös." Isä siirtyi ja alkoi hieroa rintojani. Hänen ilmeensä oli kiimainen kun sormet puristelivat tissejäni ja leikkivät nänneilläni, jotka olivat jo aivan kivikovat. Huokailin että tuntuu hyvältä, ja oikea käteni oli ihan isän shortseissa olevan pullistuman vieressä. Vielä hetken rintojani hierottuaan isä totesi, että hänpä lähtee tästä kotiin, kun tuli koko vartalo jo hierottua, mutta silloin otin öljypullon uudestaan, kaadoin siitä häpykarvoitukselle ja sanoin että "Tämä vielä on hieromatta."

      Isä katsoi silmiään uskomatta hetken, ja sitten hän laittoi toisen kätensä pillulleni ja alkoi hivellä sitä varoen. Hetken päästä hän tunki jo sormen sisääni peukalon hieroessa naminappulaa. Itse tartuin kädellä hänen sortseissa pullistelevaan kaluunsa ja hieroin sitä tuntien sen kovuuden. Sitten nousin vähän ylemmäksi ja avasin hänen vyönsä ja shortsinsa. Hän nousi seisomaan, shortsit tippuivat alas ja hän pudotti kalsarinsa nilkkoihinsa ja potkaisi ne pois. Isän iso kalu heilahti painovoimaa uhmaten sojottamaan yläviistoon vasemmalle. Sen nuppi ihan limainen ja kurotin suuni maistamaan sitä. Se maistui puhtaalle kiimalle. Pyöritin kieltä sen ympäri ja runkkasin vartta kädelläni. Isä irtautui suustani ja laskeutui päälleni. Kullinpää osui suoraan hävylleni ja alkoi upota hitaasti sisään. Oi miten ihanasti se täyttikään minut! Voihkin kun se tuntui niin hyvälle ja kehoitin "Nai isä mua, nai mua" ja isä teki työtä käskettyä. Hänen lantionsa pumppasi edestakaisin ja alkoi sitten tehdä pyörivää liikettä. Silloin kullin varsi kulki ihanasti klitoriksen yli ja tunsin orgasmin tekevän tuloaan. "Isä nai, nai mua kovaa! Nai, nai, nai, nai!" Sisälläni pumppaava kulli paransi tahtiaan ja panin vastaan parhaani mukaan, ja samantien rytmimme hieman hajosi kun aloin tärisemään hänen allaan. Orgasmini jälkeen kiedoin jalkani isän ympäri jatkaen naintia.

      "Saanko takaapäin?" kysyi isä hetken päästä.
      "Noin hyvä hieroja saa toki mistäpäin vain haluaa."

      Isä nousi pois, minä nousin kontilleni perse isään päin. Hän asetti kullin taas sisääni ja alkoi pumpata minua seisaaltaan. Kädet pitivät lantiostani, ja kulli tunkeutui todella syvään. Keinutin persettä, ukko kiihdytti tahtia huutaen että on tytöllä hyvä pillu! "Eipä ole sun kullikaan huono!" vastasin ja isä kiristi tahtia edelleen. Pian tunsinkin kullin sykkeet sisälläni.

      "Saat hieroa mua ensi kerrallakin..."

    • Peukaloperseessä

      Äitini oli jo takanojassa ja isän nuppi hajosi ja limainen perse lorautti pitkiä sankkoon. Nousin ja huomasin isän peräaukon pyyhityksi. Isä pesi villisti huutaen persettä rannassa. Hän sanoi perkaavansa persettä vaivihkaa. Jalkani heilahti sojottamaan yläviistoon vasemmalle. Käännyin selälleni ja odotin jo että isä tunkisi polvensa anukseeni. Hän asetti öljypullon etupuolelta pilluun. Hetken päästä hän tunki jo katiskat marjapuskan juureen.

    • laadukasta

      Laadukas kertomus, hyvää kieltä, kiihottavaa tekstiä. Olet taitava.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      141
      2349
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      398
      1998
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      32
      1863
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1250
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      103
      1151
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1139
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1063
    8. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      125
      1044
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1027
    10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      908
    Aihe