Vuokralle tarjotaan siisti POLAR 420 asuntovaunu

pezune

Siisti, söpö asuntovaunu kesäreissuihin ja -tapahtumiin! Toimiva radio, tv, jääkaappi, kaasuhella ja kemiallinen wc. Lämmitys ja jääkaappi ainoastaan sähköllä eli vaatii sähköpaikan karavaanarialueella/seinästä. Mukana liitäntäjohto ja adapterit.

Vaunusta löytyy puhtaina astiasto ja liinavaatteet kahdelle hengelle. Kolmekin vuoteessa on mahtunut hyvin nukkumaan. Vaunu on kevyt ajaa ja mukava yöpyä. Myös isokasko (omavastuu 150€), aurinkotuolit ja 2 riippumattoa kuuluvat vuokrahintaan.

VAPAA muut viikot paitsi 25,26,31
25 euroa vuorokausi, 180 euroa viikko.

1

54

  Vastaukset

  • Missä päin vaunu majailee? Viikkojen 28/29 (ti,ke-ma,ti) olisi tarve pienelle jarrulliselle asuntovaunulle. Ono tämä sama vaunu, jonne laitoin viestiä nettikaravaanin kautta?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Kommentti: Tv:ssä on nyt pulaa aikuisten viihteestä - tarjotkaa mieluummin “saako tälle nauraa”-hetkiä kuin "onko tälle pakko nauraa”-tunteita!
  • Erkki ”Eki” Mikkosen matkatoimistobisneksellä hankala alku Los Angelesissa – ”Jouduin myymään asuntoni!”
  • Outo sotku Aamulypsyn ympärillä! Jaajo tiedotti suosikkiohjelman paluusta - ohjelmapäällikkö tiukan vähäsanaisena tauosta: "Kuunnelkaa huomenna"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   60
   3360
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   210
   1552