typeräätouhua

bokserit

Vaikka bokseri on valkoinen se ei tarkoita että se olisi mitenkään sairaampi tai eläisi lyhempään, on typerää edes ajatella niin. Valkoiset bokserit ovat boksereita siinä missä kaikki muutkin!

5

117

  Vastaukset

  • Noh, tuo nyt tietysti riippuu siitä, määritteleekö kuurouden sairautena vai ei.

   Missäs joku väittää, että valkoiset bokserit elävät värikkäämpiä lyhyempään?

   • Sehän nyt on hyvin pieni prosentti niistä valkoisista jotka on kuuroja


   • joopajoo32 kirjoitti:

    Sehän nyt on hyvin pieni prosentti niistä valkoisista jotka on kuuroja

    Niin? Pointtisi oli?

    5-8% valkoisista boksereista on kuuroja molemmista korvista ja 13% toisesta korvasta. Luonnollisestikin jokainen valkoisen bokserin omistaja/sellaisen hankkiva jännittää omistavansa koiran, joka osuu tuohon 13%:iin. Eikä se nyt niin "hyvin pieni" prosentti ole.

    Näin ollen juttu on ihan edelleen niin, kuten nimim. tjaa.tjaa sanoikin, että ei se nyt ihan niin ole, ettei valkoiset bokserit olisi sairaampia kuin värilliset, jos siis määrittelee kuurouden sairautena. Mutta muakin kiinnostaisi, missä muka kukaan on koskaan väittänyt niiden olevan lyhytikäisempiä.


  • Argh...voi typeryyttä. Kerron lyhyesti oman kokemukseni valkoisista boksuista. Kokemusta kahdesta. ENsimmäinen eli superterveenä 11 vuotta, pari silmätulehdusta ja satunnaisia allergisia reaktioita joskus. Ei kuuroutta, paitsi silloin kun ei huvittanutkäskyjä kuunnella. Nyt valkoinen boksuni on 5,5 vuotias, toinen silmäkin on sininen, ei silti kuuroutta, ei mitään sairauksia. Kiltti koira. Ei ole koiraa karvoihin katsominen, yksilöitä nuo kaikki

  • Valkoinen väri on virhe, eikä vain kauneusvirhe. Leukismi niminen sairaus estää kaiken pigmentin muodostumisen täysin valkoisille alueille. Albinolta puuttu vain yksi pigmentti väri. Valkoiset kohdat ovat merkittävästi alttiimpia ihosairauksille. Lisäksi on muistettava, että pigmentti määräytyy samasta lokuksesta kuin koiran hermosto. Nyt kun "paritamme" yksilöitä keskenään, joilla on virhe pigmentintuotannossa, siellä on myös virhe hermorakeenteessa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Seppo, 77, voitti yllättäen 35 000 euroa – ei uskaltanut ensiksi kertoa sukulaisilleen!
  • Oho! Kasperi Kapasen ja exän intiimi kotivideo ilmestyi tunnetulle aikuisviihdesivulle - mörkö ei lyö sisään, mutta tolpat kolisevat!
  • Sakko ulosottoon! Tuomas Enbuske matkusti pummilla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   144
   6952
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   114
   1826
  3. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   45
   719