Naapureiden kyttäysharrastus

Ketuttaa

Kerrostaloissa ärsyttää kyttäävät naapurit. Minä jä aiti asutaan tahoillamme kerrostaloissa. Äidin luona käydessä ärsyttää äidin naapurissa viereisissä kerrostaloissa asuvat kaksi juoruämmää. He ovat vähintään yhtä pahoja kuin Salattujen elämien Ula Taalasmaa. Toisten asiat ei heille kuulu. Ei kotonakaan hyvin mene. Myös siitä talosta jossa asun löytyy kyttääjänsä. Ostin eilen uuden polkupyörän ja olen saanut osakseni kyttäystä. Uuden mallinen polkupyörän lukkokin opetteluttaa. Opettelepa siinä, kun naapuri kyttää vieressä. Luuleeko naapuri, että varastan pyörää kun on erillainen pyörä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omissa.oloissa

      Olen asunut kerrostaloissa useita kertoja enkä ole koskaan nähnyt kenenkään kyttäävän minua. Tottakai joskus kaksi ihmistä voi supista portaissa, mutta mistä sen tietää, mitä he puhuvat ja mitä sillä ylipäätään on väliä.

      Minä en piittaa muista ja oletan, ettei minustakaan piitata. Kerrostalo on paras mahdollinen asumismuoto, koska saa olla omissa oloissaan.

      Tervehdin muutamia, sanon ehkä sanan säästä joskus tai vastaavaa, siinä kaikki.

    • Elääläkäpelkää

      Antaa ihmisten harrastaa sosiaalista kanssakäymistä ja puhua mitä lystää. Toisilla on aikaa juoruta ja toisilla on aikaa ihmetellä juoruajia. Jos on hyvä itsetunto niin on ihan samantekevää mitä ihmiset puhuvat. Itselleni ei ole koskaan ollut mitään haittaa " juoruajista eikä kyttääjistä". Kamalaa jos ei siedä ihmisiä ympärillään. Ihmisten elämään kuuluu yhteisöllisyys mikä on valitettavasti häipymässä hyvää vauhtia ja siitä vasta ikäviä asioita seuraakin. Onko tulevaisuus sitä että kaikki elää erakkoina omissa luukuissaan niin kuin ei olisi olemassakaan? Ei saa puhua kenenkään kanssa eikä katsoa kehenkään päin ettei vain luulla kyttääjäksi.

      • omisssa.oloissa

        Tämähän on sama kuin työpaikalla, paitsi että työpaikalla tietysti on luontaista kanssakäymistä, kun tehdään töitä myös yhdessä.

        Edellinen viestini oli ehkä turhan kielteinen, mutta tarkoitin ainakin osittain samaa kuin sinä. Antaa ihmisten puhua keskenään mitä huvittaa ja jos jotakuta huvittaa kytätä, niin mitä se haittaa?

        Itse tykkään työn vastapainoksi olla myös yksin kotona ja olla omissa oloissani, lueskella tai olla tekemättä mitään. Minulla on viikonloppumiesystävä, josta talon asukkaat todennäköisesti puhuvat vaikka mitä, mutta en ole sille korvaani lotkauttanut. Miesystävä moikkaa muutamia talon asukkaita ja jopa juttelee heidän kanssaan kertomatta mitään itsestään. Yhtä lailla minä en ole kertonut juuri mitään itsestäni silloin kun puhun joskus muiden asukkaiden kanssa. Esimerkiksi vuosittaisen yhtiökokouksen jälkeen on luontevaa jäädä vähän juttelemaan.


    • 456795

      Juu ainahan niitä ns. kyttäreitä on ollut ja tulee olemaan, pitää kuitenkin muistaa että ihan ihmisiä hekin ovat.
      Kannattaa ihan suosiolla jättää huomioimatta ja keskittyy omaan elämiseen, pääsee itse paljon, paljon helpommalla.

    • Minna-mommo

      Meitä voisi sanoa "kyttäilijöiksi", mieheni ja minä olemme 80v. Meillä ei ole yhtään tuttavaa emmekä käy muualla kuin ruokakaupassa ja lääkärissä. Katselemme kadulla kulkijoita, vieraita. Voisi sanoa että harrastamme katselua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe