Aihe

HEO kokemukset

HEOonko

Hain lääketieteen linjalle HEO:on, onko kellään kokemuksia tosta linjasta tai koulusta ylipäätään? Onko tasokasta?

9

462

  Vastaukset

  • Hain itsekin tonne! Kiinnostaa!

  • Kaveri oli Heolla ja sanoi, että tykkäsi ainakin lääketieteen linjasta. Ryhmähenki oli kiva, mutta toisaalta sanoi, että opintotuen jälkeen piti maksaa itse osa kurssimaksuista.. eikä hänellä meinannut riittää raha sekä asumiseen opistolla että kurssimaksuun.

   • Joo, köyhien kouluja kansanopistot eivät ole. Sikäli ovat Suomessa erikoisia, että on lukukausi- tai viikko- tai kurssimaksut. Myös asuminen ja ruokailu maksaa. Opintotuki ei riitä kaikkeen. Vanhempien on suostuttava maksajiksi. Tämä on hyvä tietää etukäteen ja asia sovittava vanhempien kanssa.

    Mutta kansanopistovuosi on monelle ollut elämän paras vuosi. Ja näiden lääketieteelliseen ja oikeustieteelliseen valmistavien linjojen arvoa ei voi mitata rahassa. Maksavathan kalleimmat valmennuskurssitkin todella tuntuvasti. Eivät nekään ole köyhille.


  • HEOn viime vuoden lääkisläisenä voin sanoa että kannatti! Vuosi oli hauska mutta keväällä piti tehdä paljon töitä. Hain kolmatta vuotta lääkikseen ja HEO vuoden jälkeen pääsin sisään!

  • Erittäin hyvä on, osaavat opet, kiva ilmapiiri ja monia etuja (loistava ruoka, sijainti jne) mut opiskella pitää tosissaan koska lääkikseen ei pääse helpolla!

  • Koulusta ylipäätään: en suosittele.

  • Tapahtuuko opiskelu tällä linjalla keskellä päivää? Monta kertaa viikossa on oppitunnit ja monelta yleensä?

   • Kansanopisto, kuten HEO, on oikeastaan elämäntapa. Ja kyllä, opiskelu tapahtuu ihan keskellä kirkasta päivää, vieläpä joka arkipäivä. HEOssa siis oikeasti opiskellaan ja paljon.

    HEO ei ole mikään etäopisto.


  • Heon pt-linja (liikunta) oli outo, kyräilevä ja tulehtunut ilmapiiri alustalähtien.

   Tuppisuisia, mykkiä 20v. noubodeja, muutama adhd-tapaus & pari homoseksuaalia bodaria.
   Jengiä lähti heti alussa pois, kun oli surkea ilmapiiri. Itse olin muutaman vkon ja kyllästyin häviäjiin. Harmitti kun heitin pari vkoa aikaa ja rahaa hukkaan luusereitten touhuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   331
   13704
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   267
   10498
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   98
   2296
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1505