Taorminan kalleus?

Johanniina68

Täällä palstoilla on lukenut, että Taormina on jopa Euroopan kallein paikka. Ja toisaalta, että sieltäkin rannalta ja Naxoksesta saa paljon halvemmalla. Kertoisiko joku tänä kesänä siellä käynyt konkreettisesti, paljonko maksaa keksimäärin tavallinen pizza- tai pasta-annos ilman mitään viinejä, juomana vesi? Paljonko se on, kun on "kallis" Taorminassa ja paljonko, kun "halvempi" rannalla/Naxoksessa?

Parin viikon päästä Taoorminaan.

12

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusavuttomalle

      taormina euroopan kallein, ei taatusti ole Norja sveitsi Monaco ym. Mutta asiaan jos hinnat huolettaa ota enemmän rahaa mukaan. Googlettamalla saa ravintoloiden hintoja selville.Taormina restaurant prices.

      • Johanniina68

        Kiitos kauniista ohjauksesta. Aina täällä jaksa joku muistuttaa googlettamisesta. Varmaan tämän hyvän "vikin" tietää jokainen tänne kirjoittava. Idea ei ol keskustelupalstoilla siinä, ettei keksisi mitään keinoa löytää tietoa. Ei tarvitse osallistua itse keskusteluun, jos ei osaa sanoa muuta kuin käskeä googlettaa.


    • Johanniina68

      Keskustelunhluinen = uusavuton? Jos kysyy kasvotusten joltain jotain, minkä voisi löytää googlemattalla, onko sellainen ihminen aina avuton?

    • Italyyyy

      Hintava on kyllä Taormina , mutta vastineeksi saat todella mahtavan loman eli ruoka todella hyvää , palvelu huippua , mahtavat maisemat !!!

      • Italyyy

        Ja vielä lisäksi Naxos mielestäni paljon huonompi paikka , hyvin ns turistirysä ja ei mitään nähtävää !!!


    • 98766

      Kyllä Taorminassa halvallakin pärjää, jos menee keskustan ulkopuolelle. Vanha neuvo, katso missä on paljon paikallisia syömässä, ei mene pieleen.

    • Köyhät

      Onko Taorminassa Lidliä tai Siwaa tai jotain muuta halppis kauppaa joka sopii parin sadan viikkobudjetilla matkaavalle pariskunnalle?

    • Taor-miina

      Taormina ei tosiaan ole kaikkein halvin lomakohde, mutta kyllä sielläkin voi syödä nautinnollisesti maksamatta itseään kipeäksi. Tavallisesti pizzan saa alle 10 eurolla, capuccinosta veloitetaan 3 - 5 euron välillä (muita kahveja saa halvemmalla). Pizzan osalla kokeile vaikka Da Cristinaa ja muuten Arco Rosso on edullinen. Muista kuitenkin, että jos matkaat Taorminan ulkopuolelle syömään, saat kaiken halvemmalla...

      Ja kun kerran matkaat Sisiliaan, niin luepa jo ennen lähtöä loistava esittely tuosta kauniista saaresta:

      http://sisilia.net/

    • hyvätvinkittalteen

      Kukaan ei ole tätä (ihme kyllä) vielä neuvonut mutta: voit ottaa bussin alas Naxokseen (maksoi ainakin ennen noin 1-2e) ja pääset bussilla halvempiin ravintoloihin. Bussi kulkee useita kertoja päivässä. Esimerkiksi Naxoksen rantakaduilta löydät pitserioita ja muita ravintoloita joista saat pitsan 5-6 eurolla, pasta-annos noin 6e, tosin näihin tulee noin 1-2e pöytämaksu lisäksi. Jäätelö maksaa Naxoksessa 1-2e riippuen kahvilasta. Hanavettä pystyy juomaan mutta siinä on paljon kalkkia, limuja saa edullisemmin kaupasta kuin ravintoloista. Naxoksesta löytyy myös ainakin yksi Michelin tähden ravintola, joka sijaitsee hotellien lähellä palmukadulla kauempana rannasta. Hyvää matkaa!

    • Siciliana
    • hotellipuolihoidolla

      Ota hotelli puolihoidolla, hyvää ja edukasta, otat pullon viiniä ja juot sen verran kuin maistuu ja seuraavalla kerralla loput.Aurinkomatkoilla oli ennen , kysy heiltä.

    • Taorminas

      Tulin juuri Sisiliasta ja tässä hyvä esimerkki hinnoista. Suosikkidrinkki Aperol spritz maksoi Taorminan pääkadun varrella 11 euroa, toisessa paikassa 10€. Sama drinkki Naxoksen rantakadun paikallisten suosimassa aperitiivipaikassa 4 euroa ja sivukadulla 3,50€, Kalos-hotellissa 5€. Kaksi pientä olutta maksoi Taorminassa 8€, Naxoksessa 3,80€.
      Taorminassa on kaikessa turistilisä.
      Lauantaina ja sunnuntaina iltapäivällä ja illalla Naxoksen rantakatu oli tungokseen asti täynnä italialaisia perheitä ja kaiken ikäisiä hienosti pukeutuneina - taorminalaiset ja muut ympäristön asukkaat tulevat silloi naxosilaisten tavoin rantakadulle näyttäytymään ja samalla nähdyksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1240
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      12
      1007
    Aihe