Ao Nangista Lantalle?

eitietoa

Onko järkeä tehdä Ao Nangista yhden yön retki Koh Lantalle? Kuinka kauan matka kestää? Paljonko maksaa? Millä kannattaa mennä? Mistä rannalta kannattaa ottaa hotelli? Voiko mistään rannalta snorklata suoraan? Kaikki vinkit tervetuleita.

13

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thaimaankiertänyt

      Ei oo mitää järkeä. Matkan kestoa en ihan tarkasti muista kun itse olin välissä Koh Jumilla muutaman yön, mutta veikkaisin muutamaa tuntia. Mielestäni Koh Lantalla ei ole sellaista nähtävää minkä takia sinne haluaisin mennä pariksi päiväksi saati vain yhdeksi. Ao Nangista tykkään. Siellä on paljon nähtävää ja sieltä voi tehdä lähemmäs paljon koh lantaa hienommille pikkusaarille retkiä! Myös ao nangin rannat ja maisemat ovat thaimaan thaimaan turistikohteista ylivoimaisesti parhaat. Hyvä valinta reissukohteeksi. Jos nyt kuitenkin Koh Lantalle välttämättä haluat niin kannattaa ainakin se parikolmeyötä olla. Matka sen verran pitkä ynnämuut matkasähellykset (satamakyyditykset, lipunostot, huoneen etsiminen yms.) niin tuo sinun päiväsi menee pelkkää hukkaan.

      • eitietoa

        No sitä vähän ajattelinkin että meneekö matkoihin turhan kauan. Míkä olisi Ao Nangia lähempänä oleva hyvä saari yhden yön tripiksi? Olisi kiva kokea Sametin ja Samuin kaltaista ilta elämää rannalla. Kiva kuulla kuitenkin että Ao Nang on kohteena hyvä, ensi kertaa olemme Krabille menossa.


      • thaimaankiertänyt

        Ao Nangista pääsee tosi hyvin päivän mittaisille saariretkille, jotka kiertää useamman saaren. Tai voi ottaa kyydin jollekkin lähisaarista ja olla siellä päivän. Nuo retket iha pilkkahintaisia, about 400bathia ja siihen kuuluu ruoka sekä vesi. Osassa lähisaaria, esim. Ko Podalla on myös mahollisuus olla yötä. Ehdottomasti kannattaa varata yksi päivä vaikka neljän saaren retkelle.

        Krabihan on aika rauhallinen paikka oleskella verrattuna esim. Samuin iltaelämään, mutta kyllä sieltä hyviä olutkuppiloitakin löytyy. Jos haluaa railakkaampaa menoa niin Phi Phin saari on suht lähellä ja siellä on joka ilta isoja rantajuhlia. Majoituksiakin löytyy pilvinpimein, kuten (ikäväkyllä?) myös muita turisteja.

        Krabin lähellähän on paljon muutenki nähtävää esim. Tiger Cave, jonne kiipeäminen yhtä tuskaa mutta ylhäällä palkitsee. Myös kuumia lähteitä yms. Jos haluaa halvalla ja helpolla päästä niin kannattaa ottaa myös noiden katsomiseen päiväretki. Aamulla lähtö ja illalla takaisin ja kerkeää hyvin nähdä kaiken. Krabi townissa kannattaa myös joku ilta markkinoilla käydä.


      • Haffe
        eitietoa kirjoitti:

        No sitä vähän ajattelinkin että meneekö matkoihin turhan kauan. Míkä olisi Ao Nangia lähempänä oleva hyvä saari yhden yön tripiksi? Olisi kiva kokea Sametin ja Samuin kaltaista ilta elämää rannalla. Kiva kuulla kuitenkin että Ao Nang on kohteena hyvä, ensi kertaa olemme Krabille menossa.

        Parilla reissulla ollaan tehty yön yli reissu PhiPhille. Löytyy iltaelämää rannalta. Pääsee AoNangista laivalla helposti.


    • kuisti

      Järkee vai ei,Me kävimme helmikuu -15 Lantalla 1 yö lauttamatka Ao Nangista Lantalle kesti n2h hinta 1000thb meno-paluu Hotellilta haku ja paluu sisältyi hintaan,Lantalla Hotelli haki satamasta ja toi satamaan sisältyi huone hintaan 1300thb/vrk Helppoa kun heinänteko. Old Town kannattaa käydä katsomassa.

      • eitietoa

        Mistä tuollaisia "täyden palvelun" reissuja voi ostaa? Onko tuo 1000thb lauttamatkan hinta yhdeltä? Missä hotellissa ja rannalla majoituitte?


      • kuisti
        eitietoa kirjoitti:

        Mistä tuollaisia "täyden palvelun" reissuja voi ostaa? Onko tuo 1000thb lauttamatkan hinta yhdeltä? Missä hotellissa ja rannalla majoituitte?

        Tottakai hinta on yhdeltä,kadun varsilla pilvin pimein matkamyynti kioskia,Hot jossa olimme Lanta Gardn Resort.


    • paratiisikala

      Samaa mieltä kuin "kuisti".Ei todellakaan mene koko päivää matkoihin.Aamulla lähdetään satamaan,nouto hotellilta ja n.3 tunnin päästä olet lantalla hotellissa.

    • Koh Lantan lähistöllä hyviä pikkusaaria ja kauniita maisemia sekä hyviä snorklauskohteita. Tietenkin on maku asia pitääkö turistirysästä tarkoitan
      AO Nangia vai rauhallisemmasta menosta Koh Lantalla. Nyt Siellä Lantalla
      kannataa vielä käydä, saatta olla muutaman vuoden päästä samanlainen
      rysä kuin AO Nang

    • thaimaankiertänyt puhuu palturia Ao Nangin ranta on yksi thaimaan surkeimmista.
      Sen sinjaan Pranang, Noh Thappra sekä Railay ovat ok, Chikken ja Boda ovat kauniita
      saaria, valitettavasti nykyään ihmisiä kuin Kanarialla. Mikäli tosi hienoja kohteita ja rauhallisia haluaa nähdä täytyy matkustaa Koh Lantasta vielä etelään päin .

      • tomera1

        Jos vertaamme Phukettiin, Koh Samuihin, Koh Taoon, Hua Hiniin, Pattayaan, Koh Lantaan ym. Thaimaan lomakohteiden päärantoihin, mielestäni Ao Nangissa maiset rannan tuntumassa ja itse ranta on varsin erinomainen.


      • oipavoi

        Toivottavasti Aonangin rantaa erinomaiseksi kehuva pääsee joskus näkemään oikeasti upean rannan, löytyy ihan thaimaan turrekohteistakin.


      • kuppanenrailei

        railei on pieni ja täynnä veneitä, saaren toinen puoli mangrovea, hirvee paikka.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe