Rhodos Horizon Resort

Hanne57

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista Rodoksella?

16

6046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parakalossa

      Kävin hotellin pihalla kuvaamassa ja upea oli.

    • a-aureus

      Elokuussa vasta ollaan menossa (matka varattu), mutta TripAdvisorin muutaman kommentin perusteella vaikuttaa lupaavalta. Talven aikana ilmeisesti tehty iso remontti.

    • lämpimääntekeemieli

      Kiinnostaisi myös, katselen heinäkuun lopulle tai elokuulle matkaa...

      • Hanne57

        Viikko oltiin ko hotellissa kesä-heinäkuun vaihteessa. Oli positiivinen yllätys. Tähtiluokka vähintään ****. Suosittelen.


    • Ves73

      Palattiin juuri viikon lomalta kyseisestä hotellista. Todella siisti hotelli. Hyvä palvelu ja monipuolinen ruokavalikoima. Oltiin remontoidulla puolella, joka juuri valmistunut. Ei pahaa sanottavaa hotellista

    • matkamielessä

      Millainen hotellin all inclusive oli? Millaisia juomia siihen sisältyi? Millaisia ruokavaihtoehtoja hotellin ravintoloissa oli? esim. aamupalalla ja päivällisellä?

      • kohtamennään

        Muakin kiinnostais...oliko drinkkejä saatavilla vai vaan perus hana olut ja viini?


      • a-aureus

        AI oli oikein hyvä, vaihtoehtoja oli todella paljon, varmasti löytyy jokaiselle jotain. Erilaisia kala-, äyriäis- ja liharuokia (kanaa, possua, lammasta, naudanlihaa), grillistä, vartaasta ja kastikkeessa olevia, lisukkeena erilaisia kasviksia, riisiä, pastaa ym. ym., paljon salaatteja, juustoja, alkupaloja. Jälkiruuat myös ihania herkkuja. Aamupala oli hyvin runsas. Ravintolassa oli jääkaappi, josta sai hakea vesipullot -ja myös kaapillinen viinipulloja, jos halusi ruokaillessa ottaa koko pullon pöytään. Voisi sanoa, että all inclusive oli parempaa ruotsinlaiva-tasoa.

        Juomia sai hanasta; limppareiden lisäksi olutta, valko- ja punaviiniä sekä retsinaa, lisäksi uozo-pullo jäät pöydällä. Baareissa oli kattava drinkkilista ja kuohariakin sai kun hoksasi pyytää. Väkeviä sai myös lyhyinä paukkuina.

        Kahviautomaatit auloissa ja ravintoloissa. Rantabaarista sai olutta, limppareita ja vettä sekä pientä välipalaa, aulabaareissa oli koko päivän tarjolla pientä suolaista ja makeaa välipalaa.

        Hintansa arvoinen kokemus! Tänne lähtisimme toistekin.


      • Aikapaljonmatkannut

        Olimme tässä hotellissa toukokuussa 2016 viikon. Annan samat kehut kuin sinäkin. Lisäisin vielä ystävällisen henkilökunnan. Ainoa pettymys hotellin kohdalla oli iltaohjelmien esityspaikka - kapea käytävä, joka kaikui niin, että korvia särki. Hyvät esiintyjät menivät hukkaan tässä surkeassa tilassa. Mutta huolimatta tästä suosittelen kyllä. No buffetissa oli kyllä runsas valikoima, mutta makua saisi olla enemmän. Tosin aina voi itsekin lisätä. Hanaviinit maistuvat hanaviineiltä, mikä on odotettua. Jos haluaa todella hyvää ja olennaisesti tätä parempaa all inclusive-nautintoa, kannattaa mennä Meksikoon (mm. Grand Palladium Colonial White). Siellä lomailevat jenkit ovat kilpailuttaneet hotellin niin erinomaiseksi, ettei parempaa löytyne.

        PS. Huono maku jäi tällä reissulla Finnmatkoista. Lähtiessämme hotellista olimme ajoissa paikalla, mutta aulaan tullessamme lentokenttäbussi kaartoi jo pois. Ei ollut mikään ongelma ajaa taksilla lentokentälle, mutta meillä oli etukäteen maksettu bussimatka eli sopimus Finnmatkojen kanssa kuljetuksesta. Saimme taksirahat kyllä Finnmatkoilta ja kaikenlaisia selityksiä. Finnmatkat (eli nykyään TUI) on nyt suurennuslasimme alla... :)


    • tape

      Olimme 2 viikkoa, hotellin johtaja ei tervehtinyt kertaakaan. Ällö ukko. Minibaari on höpöä. Yksi kalja ja vettä muutama. Ei mitään muuta. Tankkaus ei toiminut. Menimme infotilaisuuteen ja opallls oli häipynyt jo kymmenen minuuttia aikaisemmin. Suomalaisen oppaan tavoittaminen vaikeaa. Onneksi saimme norjalaisen oppaan palvelut. Hotellihuoneesta karmeat näkymät "kummitustaloon" Ellinrannan puolelta. Vaihdoimme huonetta Vanhankaupungin puolelle ja näkymät eivät juurikaan muuttuneet. Muuten voin suositella, oli hieno loma. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Henkilökunta oli ihanaa ja varsinkin beach baarissa.

      • missässitäollaanoltu

        Ellinranta, vanhakaupunki


      • Eikositria

        Ei Tape ainakaan Rhodos Horizon Resort hotellissa ollut, se nimittäin ei ole lähelläkään Ellinrantaa ;)


    • Nais

      Tulin juuri tänään kyseisestä hotellista ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Hotelli oli tosi upea ja mikään paikka ei repsottanut. Ruoka oli tosi hyvää ja monipuolista ja kaikki drinkit kuului hintaan samoin ilmastointi ja tallelokero, josta edellisissä all inclusive hotelleissa on täytynyt maksaa erikseen viinipullo ja herkkupussi odotti huoneessa jonka sängyt olivat tosi hyvät ja peitto kupsakka. Hotelli tekee kaikkensa asiakkaiden eteen, mutta suurin osa asiakkaista taitaa olla lukutaidottomia. Pyyheliinojen rivit ilmestyvät tuoleille varmaan puolenyön jälkeen vaikka kyltti pyytää että tuoleja ei varattaisi ja henkilökunta on koulutettu keräämään pyyhkeet jotka ilmestyvät sinne ennen 10. En nähnyt kyllä että niitä olisi kerätty pois se olisi hyvä juttu , koska jokainen asiakas on maksava asiakas. Bulkariassa oli keskellä iso balju, johon pyyhkeet kerättiin jos asiakas ei ilmestynyt yhdeksään mennessä. Kentälle vievä bussi myöhästyi melkein puoli tuntia ja jouduimme odottelemaan viileässä aamuyön tuulessa melkein tunnin kun oli annettu ohje , että 15 min. ennen bussin tuloaikaa tulisi olla paikalla ja tuli jo paniikki ehdimmekö koneeseen siitä miinus Tuille ei hotellille. Henkilökunta tosi miellyttävää ja ystävällistä. Menemme varmasti uudelleen.

    • Lomalle

      Osaatteko hotellissa olleet vastata, saako sieltä rantapyyhkeet vai pitääkö oma raahata. Huomenna ollaan menossa!

    • Järkeä-järkeä

      Siinä hotellirykelmässä tuo on kuin muutkin itärannan hotellit. Ja itärannalla et pääse uimaan kuin harvoin, jos silloinkaan. Itse Horizonissa en ole asunut, mutta kolmessa viereisessä hotellissa kyllä. En näe mitään järkeä maksaa maltaita pelkästä hotellin nimestä. Monia luxusluokan hotellleita löytyy halvemmalla samasta korttelista.

      • ehkäensikesänä

        Kertoisitko ne luxusluokan hotellien nimet? Itse en vielä ole luxusta löytänyt, tosin siinä rantakadulla en ole majoittunut muuta kuin Blue Skyssa joka muistaakseni mainostaa itseään 4 tähden hotellina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe