Varoitus Kaskipuu ovista - joutuu maalausurakkaan

Ei_Kaskipuulle

Päädyimme Kaskipuun ulko-oveen. Ovi toimitettiin, mutta ei karmitulppia. Soitin Kaskipuulle pyytäkseeni oven sävyyn sopivia karmitulppia. Sain kuulla, että joudun itse ostamaan karmitulpat ja maalin rautakaupasta - yrityksellä ei ole myydä karmitulppia kuluttajalle. Siis mitä?! Eikö Kaskipuulla ole mahdollisuus toimittaa oikean värisiä karmitulppia? Ne maksavat ehkä euron tai pari.

Onko muillakin yhtä huonoja kokemuksia Kaskipuu-ovista?

94

26247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • weqwewqe

      Karmitulpille aivan sama kunhan saisit hyvän oven joka toimii kelillä kuin kelillä, paistoipa siihen päivän aurinko tai ei. Kaikki ovet eivät ole sellaisia. Ovet saattavat vääntyillä, karmit mennä halki asennettaessa kaikkea muuta kivaa. Tällaisia kokemuksia mm. yhdestä Jeldwenistä ja yhdestä 7Veljestä ovesta.

    • remontti-reiska112

      Mullakin on pelkästään huonoja kokemuksia Kaskipuusta. Mäkään en saanut karmitulppia niin kuin olisi mielestäni pitänyt toimittaa Kaskipuu oven mukana. Todella tökeröä passittaa asiakas maali- ja karmitulppakaupoille.

      En suosittele kenellekään Kaskipuun ovea!

      • Merja1968

        Meidän as. Oyhyn vaihdettiin Piklaksen ulko- ja terassinovet ja katselin että ei noissa edes tarvita karmitulppia, koska ne ruuvinreijät on piilossa siellä karmitiivisteen alla..


    • Vuotavatovet

      Yleisten asennusohjeiden mukaan, asentaja asentaa ikkunoiden ja ovien karmitulpat.
      Mutta ovissa on niin paljon muitakin puutteita, että karmitulppien puuttuminen on niistä vähäisin. Karmikappaleiden liitoksia ei ole liimattu. Liitoksen päällä ei ole edes rakoa suojaavaa pintamassaa.
      Ulko-oven tiivisteet on asennettu väärin.
      Ulko-ovien vääntyminen on hyvinkin tavanomaista.
      TM rakennusmaailma 6/2015 Heinäkuu tulee kertomaan kuinka ostajille myydään edelleen lämpöä ja vettä vuotavia ovia.
      Ilmeisesti liitokset ja tiivisteet vuotavat edelleen vettä ja ilmaa, jotka hankaloittavat käyttöä ja lyhentävät ovien elinkaarta jopa kymmenillä vuosilla.
      Eikä niissä uusissa ikkunoissakaan ole tapahtunut merkittäviä parannustoimia.
      Katso netistä: "Hyvän ikkunan laatuvaatimukset." Vertaa laatuvaatimuksia soveltuvin osin myös oviin.

      • näin_se_menee

        Ovissa kannattaa aina muistaa, että jos ovet on valmistettu HDF levystä joutuu oven maalaamaan noin kahden vuoden välein ja HDF ei kestä kosteutta, eli jos pintaan tulee naarmu, kannattaa ovi maalata heti.


      • asennus9

        ovet taitaa olla mdf levyä


      • Nippeli

        HDF


    • maalikauppa-voittaa-aina

      Kaskipuu-ovet ovat kyllä tosi huonolaatuisia. Jää rasvatahroja ja pienestä osumasta jää kolhu ja maali lähtee. En minäkään suosittele! Ota mieluummin jonkun toisen valmistajan ovi.

      Ja niitä karmitulppia ei tosiaan saa paketin mukana. Joutuu itse menemään rautakauppaan ja hankkimaan myös oikean väristä maalia. Remontoijalla olisi varmasti parempaakin tekemistä.

    • Ohiajanut

      Kaskipuun ovet ovat surkeita.Varastoivat eristeet ulkona,sitten märkänä oveen ,niin varmaan homehtuu.Kaskipuulla on vain kahta laatua,sutta ja sekuntaa

      • onkohannäin

        Eikös noissa ovissa käytetä uretaanieristeitä? Eihän ehjä uretaani kaastu ja homehdu. Taidat haukkua kateellisena, kun olet saanut potkut Fenestran konkurssin yhteydessä.


      • näin_on

        Ei kaskipuun ovissa käytetä uretaania, vaan polystyreeniä


    • Saatmitätilaat

      Aivan kamalaa. Minäkin ostin kerran uuden mersun ja selvisi ettei siinä ollut peräkoukkua! Jouduin sitomaan kärryn narulla kiinni.

      • Ei-saa-vaikka-tilaa

        Mitenkäs tämä liittyy kaskipuun oviin?


      • Anonyymi
        Ei-saa-vaikka-tilaa kirjoitti:

        Mitenkäs tämä liittyy kaskipuun oviin?

        Et ollut paikalla silloin kun järkeä jaettiin. Huumori on vaikeaa ymmärtää.


    • timo555

      Jos olet tehtaalta suoraan tilannut, niin kyllä takuut korvaavat. Välikäsien kautta ovien (tai muun pitkäaikaissijoituksen) tilaaminen on silkkaa tyhmyyttä..

      Itsellä ollut kahdessa talossa kasken ovet, ja ehdottomasti parhaat suomessa. Kotimaisuus kunniaan!

      • rautakauppiassukua

        Kasken ovia saa myös rautakaupoista. Ihan samat takuut saat sieltäkin ja hinta saattaa tarjouskampanjoissa olla halvempikin.


    • kallejo12

      Ei kyllä kannata Kaskipuulta ostaa mitään. Lestatiolaisia eli kusettavat kaikkia muita kuin uskonveljiä.

      • ei-tuu

        Kaskipuun edustajalta todella huonoa palvelua, mitkään aikataulut ei pidä paikkaansa, lupauksista huolimatta.


    • PikaTee

      Taitaa olla kilpailijan kirjoittamaa tekstiä. Eikö kauppa käy vai onko omat tuotteet niin huonoja että pitää huudella kilpailevan firman tuotteista? :D

      • niinnepilaane

        Itseasiassa lestojen lafkat kusettavat kuluttajia pahiten, mutta sentään jotain rotia tulossa kun kepuleiden Tiilikainen puhui jopa digilisaatiosta laadun parantamiseksi.

        Pari asiaa tässäkin teksti-uutisessa oli kohdillaan eli tavaroiden suojaus sateelta suojaan kuivana pitämiseksi ja huputtaminen rakaentamisen ajaksi - muu olikin sitten taas lestan höpinää ja nää nähtäväksi miten toteutuu.

        Todennäköisesti tullaan tulevaisuudessakin näkemään puutavaran "varastointia" pressujen alla maata vasten tiukasti paketoituna vain taivaalta tulevalta vedeltä suojattuna vaikka maasta nouseva kosteus on se pahin - sieltä maasta ne homeet ja sienet nousevat kosteuden mukana puuta tuhoamaan.

        Osui silmiin Baukkarin esite ja kevyt-autokatos siinä - 150 ekee kustannus ja sen suojiin saisi suuren määrän puutavaraa pitäen sen kuivana, mutta tämähän on mahdoton ajatus nykyisille rakennusalan yrityksille kuten Assemblinille.

        Kyseisestä kevytkatoksesta on hyötyä myös myöhemmille rakenusprojekteille sen purkamisen ja uudelleen pystyttämisen kautta eli 150 ekee jaettuna 10 käyttökertaa ei tee niin montaa ekeä per käyttökerta etteikö sen käyttäminen olisi järkevää, mutta silti suuretkin lafkat makuuttavat rakennustarvikkeensa mieluummin vesisateen armoilla ja maasta nousevan kosteuden armoilla kuin suojaisivat ne hyvin.

        Tämä typeryys ei vain voi olla hyväksyttävää!


    • Reissu-Lassi

      Meillä on ollut Kaskipuun ulko-ovi nyt 5 vuotta ja se ei vääntyile, on tiivis ja maalinsa pitävä, vaikka paikka on suoraan etelän suunnalta paistavaan aurinkoon päin! Hyvä tuote!

      • Anonyymi

        Meilläkin ollut 5-vuotta kodinhoitohuoneen ovena ja siitä kuljetaan varsinaisesti ulos monta kertaa päivässä. Ei ole kulunut eikä maalit rapisseet eikä vääntynyt. On lämmin vaikka on ikkunallinen ovi. Priima koko tuote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meilläkin ollut 5-vuotta kodinhoitohuoneen ovena ja siitä kuljetaan varsinaisesti ulos monta kertaa päivässä. Ei ole kulunut eikä maalit rapisseet eikä vääntynyt. On lämmin vaikka on ikkunallinen ovi. Priima koko tuote.

        Meillä samanikäisen oven ikkunaelementti hikoilee kuin heikkopää...takuu ei kuulemma kata kuin kolme vuotta elementin osalta.


    • Sampo1960

      Meillä kasken ovet käytössä. Minusta niissä ei ole mitään valittamista. Kuulostaa tosiaan siltä että jotkut purkavat omaa katkeruutta siitä kun on saanut potkut kyseiseltä tehtaalta kun noin tarkkaan tiedetään mm. Miten tarvikkeita säilytetään.

    • Lasse20

      Miten joku voi olla noin saamaton että jaksaa jostain karmitulpista valittaa. Kuulostaa niin naurettavalta. Tuollaisille ihmisille kaikki pitäs tuoda tarjottimella nenän eteen ja silti ei ole hyvä. Elämä on lyhyt nauttikaa siitä ja ajatelkaa positiivisesti niin teillä on parempi olla. Kaikilla ei ole suomessakaan edes ruokaa siihen tarjottimelle

      • fklsdjklfkjdskjsld

        Se, että suomessa on leipäjonoja, ei ole peruste jättää toimittamatta joku sattumanvarainen osa tilauksesta. Maalatun tulpan sävy sattuu parhaiten kohdalleen samalla kun maalataan ne muutkin osat, jälkeenpäin maalatun sävy ei välttämättä ole ihan sama.
        Käsittämätöntä nuukailua jättää toimittamatta tällaiset pikkuosat millä saa viimeistellyn ilmeen lopputuotteeseen. Tällaisella neuvostoliittotouhulla ei kyllä suomen maine vientimaana ainakaan kohene!


    • Granny

      Kyllä niissä Kaskipuun ovissa on toivomisen varaa! Tilattiin ovi- ja ikkunaremontti pakettina. Sanomista vähän siellä sun täällä. Ulko-oven kynnys vajaakanttinen ja kolhuja tulee vaikkei ole kolhittukaan, läikikkäät vaikka pesty. Pihaovi yx riesa. Kissa kynsi tiivisteet ja kas, niitäpä ei kaupoista saa, on pari milliä vakiotavaraa leveämpää kamaa. Tehtaalta sai tilaamalla, ihan ylihintaan postikulut. Vaihdettu on, vaan eivät pysy paikallaan, kylmä tulee tuon oven kanssa.
      Sälekaihtimetkin oli rimpulat pinta-asennetut ja sivuvaijeri vajaamittainen. Takuukorjausta sai odottaa kuukausikaupalla.

      • Misuliinixxx

        Tapa kissa niin helpottaa


      • Ranssi

        Kannattaa teettää ovi pienemmällä puusepänliikkeellä. Itsellä kokemusta yhdestä Puustamon ulko-ovesta ja eipä voi kun nostaa hattua tekijöille.


      • Anonyymi

        Tasan sama meillä. Kaksi vuotta vanhassa ulko-ovessa lommoja ja naarmuja, ilmestyy kuin tyhjästä. Kynnys oli vajaakanttinen meilläkin. Sälekaihtimet rimpulat. Kynnystä ja sälekaihdinta kävivät korjailemassa kun sanoin, etten maksa laskua ennen kuin ovat kunnossa.
        Tiivisteiden kanssa sama pulma, mulla on kolme kissaa ja tiedoksi vajakille, etten aio tappaa niistä yhtäkään! Tollaset yksinoikeus ylihintaiset paskatiivisteet pitäis lailla kieltää, ne ei todellakaan pysy eikä kestä.
        Ja se, miksi nyt ryhdyin kirjoittamaan; aloin pestä pihaovea ja karmeja ennen kuin ripustan kesäverhot. Pyyhin pehmeällä rätillä, yksi tahra oli tiukemmassa ja jouduin hiukan hankaamaan. Ja perkele, naarmuhan siihen syntyi, oikein kunnollinen! Sama juttu viime kesänä kun pesin ulkopuolta. Maalikin kellastunut eikä enää valkoiseksi muutu. Täyttä sekundaa!!!


      • Anonyymi
        Misuliinixxx kirjoitti:

        Tapa kissa niin helpottaa

        Tosi on, jos kissa kynsii tiivisteen, kynsii se muutakin.


    • AlfredN

      Lähes kaikki talotehtaat ja ovi- ja ikkunavalmistajat ovat lestamafiaa. Samoin nämä jo kuuluisat remonttifirmat, jotka painostavat vanhuksia ja nussivat rahat aivan törkeillä ylihinnoilla. Pelottelu on heidän tapansa toimia.

    • Varoitus

      Kokemusta saatu liikaakin noista lessu-pelleistä. Kaikki suurta kusettamista raha ja mammona etusijalla. Ideologisesti kieroutuneet ammattitaidottomat ovat soluttautuneet jo myös vääräuskoisten yrityksiin oppiin. Ei ole mitään hyvää sanottavaa. Alkaa olla vähän vaihtoehtoja ovi ja ikkuna toimittajissa mikäli haluaa välttyä L-positiivisten vaikutukselta

      • Anonyymi

        Onko Jeldwen lestafirma?


    • Sanosinko..ja sanonkin, voe mahoton oven paikka. Ei ole ollut mitään valittamista noissa mitäneon kaskipuun uluko-ovissa. Niitä on nyt mökillä 3kpl ja yksi tulossa tänne talolle, kun myrsky repi puita tuuli salamoi, samanlaisen oven jos joskus saada voi! Ja aina on tullut karmitulpat yms mukana....samanlaisia ne on kaikki...kunhan et osta FENESTRA. (ei kai niitä enää ookkaan?)Härravarjele niiltä. Kiitos.

    • Anonyymi

      Ei ikinä vois i suositella on tapeltu firman kanssa korjauksista nyt vuoden verran ja Tampereen alueella on käytäntö vaan kertoa kivoja juttuja miksi ei voida suorittaa ja Mr.Parikka ´häärii herrana tunkiolla.
      Mr Väljät ikkunat

    • Anonyymi

      Ainakin täällä pk-seudulla pelkästään ulkomaalaisia asentajia, jotka eivät v--tuakaan välitä asiakaan toiveista asenukseen liittyen. Kaski myyjä ei maininnut missään vaiheessa, että ei suomalaista työvoimaa.
      EI jatkoon enää toiste tämä kioski!

    • Anonyymi

      Meillä jatkuvia ongelmia Kaskipuun ovien kanssa. Uuden talon ovet ovat laadullisesti ja viimeistelyltään surkeita. Tehtaan laadunvalvonta on käsittämättömän olematonta.

      Kuinka mikään yritys voi lähettää asiakkaalle niin täydellistä sekundaa kuin Kaskipuu tekee. Ovien lasitus on sisäpuolelta tahraista. Ei voi puhdistaa. Reklamaatioihin vastaaminen on olematonta. Firma pakoilee vastuitaan ja ehdottelee uusiin oviin naurettavia korjauksia. Ei voi suositella.

    • Anonyymi

      Taloyhtiöömme vaihdettiin kaskipuun ovet ja ikkunat. Urakkaa odotettiin ku kuuta nousevaa, luvattu aloitus venyi ja venyi . No sitten. Ensin tuli väärän väriset ikkunat. Ootettiin taas uusia. No näissä ikkunoissa olikin tahroja niin että muille jakaa, ei lähtenyt pesulla. Odotettiin Firman omaa ikkunanpesijää, ei saanu puhtaaksi, ylläri. Uudet ulkoikkunat, joita ootettiin pitkään. Ilmoitukset milloin tullaan oli varsin viime tinkaan ja silloinkin sattui olee ettei tullakaa tänää ku vasta huomenna.
      Sanomisia paljon laadusta. Mutta kaikista eniten ärsytti se, ettei ole kunnollista organisointia milloin miehet on missäkin tekemässä.

      Nyt ku ikkunat on paikoillaan ja viat korjattu, niin ihan hyvät on, mutta se tappelu määrä että saatiin mitä luvattiin oli kohtuuton. Ja naurettavat hyvitykset tästä. En suosittele kyseistä firmaa.

    • Anonyymi

      Et sitten jaksanut hakea muutamaa karmitulppaa kaupasta.Voi elämän kevät.

    • Anonyymi

      😂😂 kyllä se elämä pieneen loppuu.

    • Anonyymi

      Aika sairasta kitinää täällä palstalla. Kattokaa ny peiliin ja kehukaa oikein. "Kuinka olenkin näin saamaton torvi"

    • Anonyymi

      No jopas.

      Kaskipuun ovia ja ikkunoita olen asentanut tuhansia. Muutaman maanantaikappale on tullut vastaan, kolhu, maalauksessa sanomissa tms. Määränä hyvin pieni. Kaskipuun ovet on kyllä laadukkaita, näin asentajan silmin. Ovilehdet eivät ole kieroja tai salmiakkeja, kamit suoria. Voisin jopa sanoa että menee laadultaan ihan kärkisijoille. Maalinirtoamiset, "helposti tulevat" kolhut ovat kyllä käyttäjän vika. Puu on pehmeää ja siihen tulee helposti jälkiä. Varsinkin jos tuotepakkaus on vielä annettu muhia paketissaan monta viikkoa taivasalla ja vielä nurmikolla. Kosteutta kertyy kelmun alle ja se alkaa pehmentää pintoja.

      • Anonyymi

        No, Kaskpiuun ikkunat näkyvät lojuvan muovikelmun alla tehtaan pihassa taivasaalla.


    • Anonyymi

      no jopas... on sulla käynyt tuuri, jos tuhansista ovista vain pari tullut kieroina!?
      Meidän yhtiöömme asennettiin toistakymmentä ovea ja yli puolet niistä oli kuperia.
      Asentaja joka asensi nämä sanoi, että viidesosa ajasta menee reklamaatiokorjauksiin!!
      Kumpaahan nyt uskoisi...

      • Anonyymi

        No ei ainakaan sinua.


      • Anonyymi

        En kyllä mitenkään usko että noin moni ovi on tehtaalta tullessaan kiero. Tuotteista tehdään aina lopputarkastus ennen kuin lähtevät tehtaalta. Ovet on asennettu väärin.


    • Anonyymi

      kaskipuu menee kohta konkurssiin

      • Anonyymi

        Kaski konkurssiin inwido jyllää ylihintaisilla ikkunoilla ja ovilla se on totuus


    • Anonyymi

      Kannattaa sivuuttaa halvin sekä kallein ja valita keskimmäinen niin silloin 90% on tehnyt oikean valinnan.

    • Anonyymi

      Meille tuli talopaketin mukana parvekkeen pariovi Kaskipuulta ja huomattiin, heti alusta pitäen että levike oli huonosti tehty. Halkeamia, lukitussalpojen jyrsinnät ei olleet osuneet ihan kohdilleen, ikkunan listat ei osuneet ihan jiiriin, jne. Lähetettiin kuvia, reklamoitiin ja viestiteltiin, mutta ovelle ei tehty mitään. Ekana talvena ikkunaelementin sisään alkoi kertyä huurua. Siinä vaiheessa tulivat vaihtamaan lasielementin. Käyntiovessa huuruuntumista seuraavana vuonna ja ovi meni vaihtoon. Ensimmäinen ovi oli erilainen kun levike, mutta saatiin lopulta vaihdettua oikeaan. Vanha ovi odotti noutoa ainakin puoli vuotta pihalla. Levikkeestä viimeinen reklamaatio tehtiin viime kesänä ja ei saatu vastausta. Nyt taas huurua lasien välissä. Enää eivät tee ovelle mitään, sillä materiaalitakuu meni just umpeen. Saivat pelattua viivyttelyllä sen verran aikaa, että homma on nyt tässä. Itse en enää jaksa tätä reklamointia ja vaihdan oven toisen toimittajaan.

      • Anonyymi

        Älä osta ainakaan inwidon ovia ovilehdet irtoaa liimauksista ja ovi tulee lavalla lappeella on jo valmiiksi määrännyt on kokemusta. Näin ostamani oman oven miten se oli revattu ja pakattu. Vielä asennuslistat ui oven päällä vedessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä osta ainakaan inwidon ovia ovilehdet irtoaa liimauksista ja ovi tulee lavalla lappeella on jo valmiiksi määrännyt on kokemusta. Näin ostamani oman oven miten se oli revattu ja pakattu. Vielä asennuslistat ui oven päällä vedessä.

        Minulla mökillä 2 kpl kaskipuun ovia, oksan kohdat näkyy läpi (valkoinen ovi)
        Tein reklamaation vastaus, Kaskipuu ei vastaa puun luontaisista ominaisuuksista johtuvista sävyeroista ja esim. Oksien läpilyönneistä, koska ei voi vaikuttaa niihin? Oksien läpilyönti on mahdollista myös silloin, kun pintakäsittelyksi on valittu maalaus,
        Mitä noiden ovien laadusta pitäs ajatella, huonosti maalattu, väärä maali, ei pohjatöitä, onko vaan pelkkä pintamaalaus. Onko jollakin parempaa tietoa asiasta. Ottaako ne mitään vastuuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä osta ainakaan inwidon ovia ovilehdet irtoaa liimauksista ja ovi tulee lavalla lappeella on jo valmiiksi määrännyt on kokemusta. Näin ostamani oman oven miten se oli revattu ja pakattu. Vielä asennuslistat ui oven päällä vedessä.

        Se neste oli varmaan vuotanut revasta?


      • Anonyymi

        Kuulostaa, ettei ovifirma onnistunut korjaamaan tuotevirhettä takuuaikana. Takuuajan loppuminen ei päätä myyjän vastuuta niissä vioissa, jotka ovat ilmaantuneet takuuaikana.


    • Anonyymi

      Tarkistakaa hyvät ihmiset aina yrityksen omistajien uskonnollinen tausta! Jos ovat rakennus tai millä tahansa alalla niin elkää olko missään tekemisissä jos ovat lestatialaisia. Kooo homma perustuu kierouteen ja kusetukseen ja rahat ja hyvät palkat vain uskonveljille.

      • Anonyymi

        Milläs tämä taustojen selvitys onnistuu? Onko jossain lista uskonnollis taustasista? Kiinnostas kyllä


    • Anonyymi

      Ostin Kaskipuulta huvilan ulko-ovet 2019 ja olen ollut kyllä tyytyväinen laatuun. Asensin itse ja hain kaupasta oveen sopivat karmitulpat. Eipä montaa euroa maksaneet.

      • Anonyymi

        Eilen tehty meille tarjous ja karmitulpat kuuluvat nykyään mukaan, on oikein erikseen mainittu 😁


    • Anonyymi

      Meile tuli talopaketin mukana Kaskipuun ulko-ovi ja nyt pakkasilla huomasimme että jokaisesta 4 :stä kulmasta vetää kylmää ilmaa sisään. Kukaan ei talotehtaalta ole vielä ottanut vastuuta, en tiedä onko se kaskipuusta johtuvaa, ettei reklamaatioon vastata.

      • Anonyymi

        Suurin osa tälläisistä tapauksista johtuu asennus virheestä, ei tuotteesta. Olen huomannut että talotehtailla ei aina välttämättä osata asentaa ovia täysin oikein. Toki varmasti välillä saattaa olla mukana myös maanantai kappaleita. Olen itse asentanut paljon pihlaa, tiiviä ja myös kasken ovia ja voin sanoa että kyllä kaskella on hyvät tuotteet.
        T: Entinen asentaja


    • Anonyymi

      HUOM Kaikki, joilla on uudehkot (alle 10 vuotta)Kaskipuun ulko-ovet.
      Tarkistakaa ulko-oven IKKUNAN ALAREUNAN KULMAN MAALAUS.
      Itsellä on Jukkatalon kautta tullut 4 Kaskipuun ovea ja niistä 2 ovessa sisäpuolen maali on sulanut todella pahasti.
      Oma asia ilmeisesti menee tavaranatarkastajalle/ oikeuteen tai kuluttajariitalautakuntaan, ellei korjaustoimet etene.
      Kiinnostaisi tietää, kuinka laaja ongelma on kysymyksessä . Lähetä vastauksia kuvan kera luottamuksella virhe.vastuu(ät)meiliboxi.fi tai tälle palstalle havainnot.

      • Anonyymi

        Kolme ovea löytyy joo.


    • Anonyymi

      Onko kenellekkään tullut Kaskipuulta ns.väärää tuotetta,mitä tilausvahvistuksessa sovittu?

      • Anonyymi

        Raitisilmaventtiileissä karkea musta suodatin. Piti olla allergiasuodatin F7. Mistään ei löydy tietoa mitkä on Kasken suodatin vaihtoehdot. Mainitaan vain että useita suodatinvaihtoehtoja.


    • Anonyymi

      Asensin mökille Kaskipuun mökkioven. Maalasin sen ensin sopivan väriseksi ja porasin reiät karmipulteille. Ei mitään ongelmia. Puuvalmis ovi sopi minun tarpeisiini mainiosti. Siksi karmitulppien puuttuminen tuntuu lillukanvarsiin tarttumiselta.
      Kannattaa ostaa sellainen ovi, joka tarpeet sitten tyydyttää. Miksi piipittää sellaisesta, jonka hyvin pystyy itse ratkaisemaan.

    • Anonyymi

      Kallit ja komeat on ikkunat ja ovet. Ainoa huono puoli on, etteivät pidä vettä. Aika kakka juttu.

    • Anonyymi

      Muutimme uuteen taloon viime syksynä. Maalatusta talon etuovesta alkoi maali kupruileen irti, ovi vaihdettiin takuuseen, karmia ei vaihdettu, nyt karmista kupruilee maalit irti. Maalasin taloa ja suojasin toiset ovet maalarinteipillä, otin teipit irti n. 3min päästä niin maalit lähti karmista mukaan, Kaskipuun mukaan vika oli teippauksessa???
      Vaikka kaikkialta muualta ovista ja karmeista lähtee itsekseen kupruilemaan irti.
      Alkaa tuntuun että jotain valmistusprosessissa vikana.

    • Anonyymi

      Kaskipuusta on sen verran kokemusta, että meille oli tullut ulko-ovi avaimet käteen pakettina eli asennettuna. Paketissa ei ollut vaurion merkkejä, mutta silti paketin sisältä oli löytynyt kolhittu ovi. Asentaja oli asentanut kolhitun oven paikalleen ja käski olemaan yhteydessä tehtaaseen. 4 kertaa olen ollut yhteydessä tähän mennessä, mutta kukaan ei ole vastannut. Melkein kuukausi on mennyt. Tällaista "huippupalvelua" ja Kaskin menestystarinaa käytännön kautta koettuna...

      • Anonyymi

        Ikkuna- ja ovialan toimijoista Kaski on selkeästi hitain ja huonoin reklamaatioidensa hoitaja.
        Olen 15 vuoden aikana ollut lähes kaikkien alan kotimaisten toimijoiden kanssa tekemisisissä ja Kaski ainakin omista kokemuksistani pahin alisuorittaja.
        "rakennusmestari"


    • Anonyymi

      Yhden ikkunan hinta olisi ollut 2390e myyjä vetosi maailman tilanteeseen hinnat kohovat pilviin kun sotaa on käyty kuukausia ei vuosia haloo

      • Anonyymi

        Meille tehty tarjous keskimäärin 1200€/ikkuna. Ihan normi tarjous mielestäni.


    • Anonyymi

      Kaskella on tosi surkeat palkat. Tämä johtaa tietyn työntekijaineksen kertymiseen. Jos vielä johtaminen on mitä on, ei pidä ihmetellä lopputulosta.

    • Anonyymi

      Uusi Jetta omakotitalo jossa Kaskipuun ulko-ovi. Vuosi mennyt ja nyt ovi ei mene kunnolla kiinni. Liekö säätöjuttuja vai onko oikeasti tuote tai tuotteen asentajat tehneet sutta ja sekundaa?

    • Anonyymi

      On näköjään kohtalotovereita. Minullekin asennettiin uusi kaskipuun ovi ja huomattiin oveen jostain ilmestyneen pieniä koloja ja muita viiruja. Olen yrittänyt viimeiseen asti varjella uutta ovea, mutta laatu on niin heikko, että pintaan tulee helposti kaikenlaisia jälkiä. En suosittele valmistajaa.

    • Anonyymi

      Kaskipuun ikkunoita en suosittele kenellekään. Ensinnäkin ikkunoita ei saa parvekkeelle päin avautuviksi toiseksi sälekaihtimet laitetaan saranapuolelle seinän viereen eikä niitä pääse käyttämään. Kolmanneksi kaihtimia ei muka voi kääntää vaan ikkuna käännettiin ja nyt ikkunaa ei voi avata . Kaskipuun suunnittelijat ovat ammattitaidottomia .

    • Anonyymi

      Älkää ikinä ostako Kaskipuun tuotteita! Kaskipuun oven maalipinta on epäkelpo käyttötarkoitukseensa, eikä ovella ole käytännössä takuuta. Jouduin käyttämään oven painiketta irti noin 2 kk asennuksen jälkeen, Oven maali oli tarttunut kiinni painikkeen helaan ja irtosi ovimaterialista helan alta, sekä osin helan ulkopuoleltakin. Ovitoimittajan mielestä painike on ollut välillä liian tiukalla ja taas toisaalta liian löysällä. Myös Abloyn helan osuutta esitettiin syynä vaurioon. Lopulta Kaskipuulta kommentoitiin: "Normaalia kovemmat sääolosuhteet suoraan ovilehdelle saattavat aiheuttaa maalipinnan pehmenemistä." Kesällä 2022 ei kuitenkaan mielestäni ollut millään tavalla poikkeavia sääolosuhteita. Talomme ulko-ovi on koillisen suuntaan, joten päivän kuumin auringonpaiste ei siis kohdistu ulko-oveen. Kaskipuun ovet ei sovellu ulko-oveksi. Edellinen huomattavasti halvempi ovi kesti yli 10 vuotta, eikä siitä irronnut maalit helojen mukana. En suosittele Kaskipuun tuotteita kenellekään. Hinta-laatu aivan surkea ja Kaskipuu keksii kyllä näkemättä syyt miksi takuu ei kata vikaa.

    • Anonyymi

      Kyllä on , eivät pidä puheitaan ja toimittavat mitä sattuu , ei sitä mitä on sovittu.

    • Anonyymi

      Sama myös meillä. Kallista kuraa myyvät. Maalit lähtee. Myyntitapahtumakin oli kiusallinen kun myyjä väsytystaktiikalla väkisin tuputti tuotteitaan.

    • Anonyymi

      Paskaa laatua ovat ikkunat ja ovet. Kummatkaan ei pidä yhtään ääntä.

    • Anonyymi

      En suosittele, vajaa vuosi ja ovesta lähtee jo maalit. Reklamaatio tehty .

      • Anonyymi

        Lähettivät maalipurkin, että itse olisi pitänyt korjata. Ei todellakaan kuulu meidän korjata takuun alaista ovea. Luvattiin että tulee heidän asentaja korjaamaan, eipä ole näkynyt...


    • Anonyymi

      Myyjillä erittäin huono provisiopalkkaus ilman pohjapalkkaa.

    • Anonyymi

      Kokemukset taitavat olla yhtenäisiä. Vaikka Kaskipuu olisi ainoa ikkunoiden ja ovien valmista, en tilaisi. Ollut vain ongelmia ja yrityksen edustajat välttelevät vastuuta. Luokatonta toimintaa.

    • Anonyymi

      Aivan kuraa laatua, ovista lähtee etulevy irti jo hieman yli 10v iässä ja asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan, todetaan vain että ymmärrämme että Kaski ovet ei ole teille vaihtoehto. Eli ÄLKÄÄ KASKI OVIA!!!!

      • Anonyymi

        meillä 2 vuotta sitten ostettu kaski ovi ja pinta irtoilee sekä vetää kieroon


    • Anonyymi

      Kaskipuun asennusporukka tuli tässä viikko sitten tekemään malliasennuksen yhteen rivitalomme asuntoon. Pakkaslukemia viitisentoista ulkona. Jotain kuvaa firmasta sai,kun asennukseen kuului terassin ovi,jonka kätisyys sitten olikin asentajien mukana olevassa väärin päin. Ovi oli pakko asentaa paikalleen ,kun vanha ovi oli jo revitty pois paikoiltaan. Olisi luullut ,että ovi ja ikkunat olisi kuormaan laitettaessa tarkastettu,että asiakas varmaan saa oikeaa tavaraa,kun oli kerran kysymys malliasennuksestakin. Kova oli asentajilla hoppu,kun työnsä tekivät. Saas nyt sitten nähdä kuinka varsinainen muitten asuntojen urakka sujuu. Toivottavasti on silloin Kaskipuulta oikeaa tavaraa asennettavaksi ?

      • Anonyymi

        Missäpäin näin on käynyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäpäin näin on käynyt?

        Lohja.


      • Anonyymi

        Lohjalla projekti ohi. Ikkunat ja terassinovet asennettu. Toimituksissa vähän puutteita,muuten homma meni ikävistä keleistä huolimatta suht hyvin finaaliin. Asentajat olivat mukavaa ja asiallista porukkaa. Tekivät hommansa nopeasti ja ammattitaitoisesta. Mitään vahinkoja ei tullut,eikä paikkoja rikottu. Tapaturmiakaan ei sattunut. Kuulloistaisi siltä ,että lähikadun liikennemelu kuuluisi paremmin sisälle,kuin mitä vanhojen ikkunoitten ja ovien aikana. Aika tuon näyttänee,kuinka ikkunat ja ovet kestävät ikääntymistä,ja kuinka mahdolliset takuisiin liittyvät asiat Kaskipuun kanssa toimivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lohjalla projekti ohi. Ikkunat ja terassinovet asennettu. Toimituksissa vähän puutteita,muuten homma meni ikävistä keleistä huolimatta suht hyvin finaaliin. Asentajat olivat mukavaa ja asiallista porukkaa. Tekivät hommansa nopeasti ja ammattitaitoisesta. Mitään vahinkoja ei tullut,eikä paikkoja rikottu. Tapaturmiakaan ei sattunut. Kuulloistaisi siltä ,että lähikadun liikennemelu kuuluisi paremmin sisälle,kuin mitä vanhojen ikkunoitten ja ovien aikana. Aika tuon näyttänee,kuinka ikkunat ja ovet kestävät ikääntymistä,ja kuinka mahdolliset takuisiin liittyvät asiat Kaskipuun kanssa toimivat.

        Tuohon vielä jäi lisäämättä,että jälkisiivous tuli hoidettua hienosti,ja vanhojen ikkunoitten romut hoidettua pois piha-alueelta myös ongelmitta.


    • Anonyymi

      Aika huolimatonta. Kaskipuun projektipäälliköltä tuli ohjeet talon asukkaille,ja myös rempan aikataulutus. Tuli tieto,koska hommaa aloitellaan. Viikko oli oikein,mutta tiedotteeseen merkityt päivämäärät aloitusviikkoa edeltävältä viikolta. Tuli sitten viikon päästä korjattu tiedote,kun ristiriidasta ilmoitettiin. Itse eivät mokaansa olleet huomanneet. Mitähän seuraavaksi ? Asunnon suojaaminen jää pääasiassa asukkaan kontolle,kuten ilmeisesti sitten jälkisiivouskin ?

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset ostako Kaskipuun tuotteita, tehtaalla on noin kolmekymmentä eri kansallisuutta, yhteistä kieltä ei ole. Tuutista tulee ulos sutta ja sekundaa.

    • Anonyymi

      Älkää vaan ostako ovia, ensin maali ongelmia ja nyt toinen ovi vetää kieroon. Edustaja luvannut hoitaa asiaa, niin yllätys, yllätys, ei ole enää kuulunut mitään. Olipa onni, että ei tehty ikkuna kauppoja kyseisen firman kautta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe