vinkkejä cannesiin vastauksia ???

ranskassamatkailijatar

moi, voisiko joku "tietävämpi" ihminen vastata siihen edelliseen aiheeseeni, jossa pyysin vinkkejä cannesiin?? tarvitsisin tietoja mahd pian..Kiitos.

7

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pariisilainen

      Mitä jos etsisit tietoa englanninkielisistä foorumeista? Varmaan monikaan suomalainen ei osaa vastata sun kysymyksiin.

      • 2.pariisitar

        No kai cannesissa nyt joku suomalainenkin on käynyt...


    • PPardot

      Älkää hyvät ihmiset odottako vinkkejä, ellette kerro, minkälaisia ja minkä hintaisia odotatte niiden olevan. Jos kaipaat ravintolavinkkejä, käänny esim. Tripadvisorin puoleen. Sama juttu hotellien kanssa. Mitä tulee muuhun tekemiseen, kaikki riippuu kaikesta. Itse en ottaisi vastaan minkäänlaista vinkkiä keneltäkään tietämättä, onko vaatimustasomme samankaltainen. Siis: kannattaa nähdä edes sen verran vaivaa, että kertoo jotain omista intresseistään, ennen kuin pyytää vinkkilistaa muilta.
      Vai mitä sanot tästä: Suosittelen, että varaat huoneen merinäköalalla Carltonista. Hyvä illallispaikka löytyy samasta hotellista, ellet halua mennä helikopterilla Monacoon syömään. Oman jahdinkin voit toki vuokrata miehistöineen. Hyviä ostoksia voit tehdä Croisetten luksusputiikeissa, ostaa vaikkapa mekaanisen kellon 120 000 eurolla. Vähän pienempään luksuksen kaipuuseen pikkuinen klassikkolaukku Chanelilta viidellä tonnilla. Viikon matkabudjettisi lienee siis noin 150 000 euroa?
      Jos se on 500-1000 euroa, silläkin pärjäät. Valitse silloin kahden tähden hotelli ja täytä vatsasi lounasaikaan. Liiku busseilla, osta vaatteesi espanjalaisista ja ruotsalaisista ketjukaupoista. Valinnanvaraa riittää. Hakeudu ilmaisille yleisille rannoille, osta syötävää ja juotavaa hotellin jääkaappiin. Nauti piknikeistä ja ihmisten katselusta. Juo ravintolassa hanavettä.
      Understand? Noiden kahden lomailutavan väliin mahtuu tuhat eri tapaa olla lomalla Cannesissa. Vinkkejä on mahdotonta ja erittäin uuvuttavaa antaa, ellei tiedä enemmän kysyjästä.

      • ranskassamatkailijatar

        Juu, no anteeksi, tajusin itsekin että olis pitäny kertoo enemmän...

        Lähtisin siis perheen kanssa, mahd. pienellä budjetilla siellä perillä, mut tietysti kierreltäis siellä missä on vähemmän turisteja mut myös siellä missä on, eli siellä croisetten suunnalla. Haluisin bongailla julkkiksia ja matkustaa siis aikavälillä huhtikuun loppu - kesäkuun alku. Oltais muutama päivä tai pari viikkoa, kävis joku mahd. halpa hotelli tai loma-asunto mahd.lähellä sitä croisette katua. Ruokailuun ei tarvitse olla mitään halvinta mahdollista budjettia, mutta olis tietysti kiva syödä sellaisissakin paikoissa missä ei ole kaikenaikaa turisteja..

        Meillä ei ole siis pieniä lapsia.

        Osaisitteko nyt auttaa?


      • PPardot

        Asia ymmärretty. Jos olette pari viikkoa, vuokratkaa asunto, jos viikko tai alle, ja majoitusbudjetti on pienehkö, suosittelen hotelli Le Floriania. Se sijaitsee kivalla paikalla Croisetten poikkikadulla. Huoneet ovat putipuhtaat ja ilmastoidut ja heillä on myös huoneistoja.
        Julkkisten bongailuun paras aika on Cannesin Filmifestivaalit, jotka alkavat toukokuun puolivälissä (tänä vuonna 11.6.), mutta silloin Cannesissa hotellihuoneittein ja asuntojen hinnat ovat todella kovat. Jos matkustat tuolloin, suosittelen että varaat majapaikan esim. Nizzasta, missä hintataso on edullisempi ja valinnanvaraa on runsaammin. Cannesiin pääset junalla ja busseilla kätevästi.
        Vinkki: Festivaalien aikaan moni julkkis majoittuu muualla kuin Cannesissa, suosittuja ovat luksushotellit ja yksityisvillat Capeilla (niemimaat Antibesissa ja Saint Jean Cap Ferratissa) sekä sisämaan pikkukylissä. Julkkiksia voi siis nähdä yllättävissäkin paikoissa silloin kun sitä vähiten odottaa. Heitä harvoin tunnistaa, sillä liikkuvat vaatimattomasti pukeutuneina ja huomiota herättämättä.

        Ruokapaikoista on vaikeampi antaa vinkkejä, sillä niitä riittää niin paljon. Kaiken kaikkiaan Rivieralla ravintoloissa syövät yhtälailla paikalliset kuin turistit, joten kannattaa silmäillä, miltä väki näyttää. Moni vanhempi ranskalainen ei yleensä syö terassilla, heistä ne ovat pelkästään turisteja varten. Huomaat tämän, kun käyt wc:ssä: sisätiloissa on paljon paikallisia, jotka syövät siellä kuin kotonaan, vaikka ulkona olisi ihana aurinko.

        Ylipäätään: jos ruokalistalla on enimmäkseen vain pastoja, pizzoja ja salaatteja, eikä lainkaan Plat du Jouria (päivän annos), kyseessä on yleensä turistimesta. Myös silloin näin on, jos ravintola on auki klo 15–19 välisenä aikana. Kunnon ravintoloissa keittiö on yleensä tuolloin kiinni, tosin poikkeuksiakin on. Kannattaa aina tsekata päivän tarjonta, ja huomioida, että edullinen Menu du Midi tarkoittaa vain lounasaikaan klo 12-14 tarjottavaa ruokaa.

        Cannesissa Croisetten kulmilla hinnat ravintoloissa ovat aika suolaiset. Jälleen suosittelen Nizzaa, missä valinnanvaraa riittää. Tai sitten Antibesiä, joka on leppoisa ja kiva kaupunki mukavan lähellä Cannesia.


      • Aivanvilliviini

        Komppaan...Cannes on myös suht pieni kaupunki, se on äkkiä nähty, paljon enemmän nähtävää löytyy Nizzasta, mutta onneksi junat ja bussit kulkevat :-)


      • Käynyt
        Aivanvilliviini kirjoitti:

        Komppaan...Cannes on myös suht pieni kaupunki, se on äkkiä nähty, paljon enemmän nähtävää löytyy Nizzasta, mutta onneksi junat ja bussit kulkevat :-)

        Mutta toisaalta lasten kanssa matkustettaessa Cannesin rannat ovat paremmat kuin Nizzan rannat. Ja kuten todettiin, junat liikkuvat ja niillä pääsee hyvin eri paikkoihin pitkin rantaa. Nizzasta menee paikallisjuna myös vuoristoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2037
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1490
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      109
      1487
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      481
      1105
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      60
      1058
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe