Giardini Naxos hintataso?

Lomalomaloma

Minkälainen hintataso on ko kohteessa? Olemme lähdössä (2 hlö) elokuun lopussa lomalle ja kiinnostaisi tietää paljon kannattaisi varata rahaa mukaan viikon reissulle. Tulemme syömään ulkona, tuskin shoppailemme hirveästi paitsi pienet tuliaiset.

7

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johanniina68

      Hei
      Yritin kysellä samaa tuossa Taorminasta alla, mutta sain vastauksen "googleta uusavuton" tms. Itse lähdemme sinne ylihuomenna. Voin palata aiheeseen reilun viikon päästä, kun tullaan takaisin ja kertoa sulle. Taormina on joka tapauksessa kalliimpi kuin Naxos, ja varmasti myö Naxokse puolella käymme. Viikossa tietysti saa vain pienen satunnaisotoksen hinnoista, mutta palataan!

      • Lomalomaloma

        Kiitos vastauksesta! Palaa ihmeessä asiaan loman jälkeen. Itsekin yritin googlettaa, mutta en löytänyt tarkempaa tietoa kuin että Taormina on näistä kahdesta se kalliimpi. Mukavaa lomaa!


    • Jussie67

      Hei!
      Tulin juuri La Rivasta Naxoselta. Viikossa minulta meni noin 500€. Söin hyvin ja retkeilin jonkin verran. Naxos on paljon halvempi kun Taormina. Myös ilmaisia rantoja pystyy käyttämään. Tosin olette menossa kalliimpaan aikaan, mutta uskon että tuommoinen 1200 riittänee.

    • Johanniina68

      Olimme siis Taorminassa ja kävimme kerran syömässä Naxosessa. Itse en huomannut niin suurta hintaeroa, että ainakaan sen takia olisi ollut hyötyä maksaa edestakaisesta matkasta Naxokseen. Mahdollinen ruuan halvempoi hinta olisi mennyt matkakuluihin.

      Itse en valitsisi Naxosta sästääkseni hieman ruokakuluissa, jos paikkoja vertaa toisiins muuten. Toki jos haluaa nimenomaan uimarantaa, niin sitten, mutta muuten Taormina on paljon hienompi paikka. Naxos on niin tavanomainen rantakatu, ei muuta. Paljon rähjäisempi paikka kuin kaunis Taormina. Ruoka oli vähintään Suomen hinnoissa paikasta riippuen joissain paikoissa palvelumaksu siihen päälle saattoi tehdän yllättävän korkean hinnan. Viiden hengen perheeltä vettä juoden ruokailun hinnaksi tuli yleensä yhteensä 50-100e (ja söimme siis lähinnä Taorminassa). Tähän sisältyi useimmiten kaikille annos esim. pastaa/pizzaa ja useimmiten lisäksi jotain alkuruokia (antipasti), joita jaoimme. Esim. meloni proscuitto kinkku oli ihanaa ja maksoi yleensä yhtä paljon kuin meidän pasta/pizza eli 10-13e. Tomaatit olivat todella hyviä ja säiime usein lisukkeena myös Capresem (tomaattia mozzarellaa). Retket teimme Strombolille ja Etnalle.

    • hinnoista

      Naxoksessa ravintolassa pitsa/halvin spaghetti maksaa 5-6e ja siihen tulee usein lisäksi 1-2e pöytämaksu päälle. Jäätelöä saa 1-2 eurolla kahvilasta riippuen, toisissa halvempaa. Limut kannattaa ostaa ruokakaupasta koska ne ovat monta euroa kalliimpia ravintoloissa

    • viaggiatore

      Ciao! Giardini naxoksessa voit löytää luxus ravintoloita ja myöskin pienemmällä budjetilla matkaavalle oivallisia ruokapaikkoja. Rantakadulla esim parikin tavola calda, josta saa hyvin edulliseen hintaan joko mukaan tai esim. Paikan päällä syötynä kasvis kala pasta-annoksia. 3-5 euroa xx annos. Itse otin päivällä yleensä mukaan, koska asunnossa oli myös keittiö. Rantakadultaylös"kakkoskatu"löytyy monia pikku ravintoloita, joissa hintataso halvempi. 10-15 euroa xannos. Samoin kakkoskadultalöytyy useita vihannes-hedelmäkauppoja. Joissa hinnat halvemmat kuin niissä kahdessa marketissa.kannattaa kävellä pois Rantakadultaja mennä sinne missä yleensä paljo italialaisia ruokailijoita.listat yleensä ravintoloiden ulkopuolella hintoineen. Itse suosin päivisin hedelmiä tai täytetty panino. Jokaisen kukkarolle löytyy hyvää ruokaa ja ystävällistä sisilialaista palvelua. Elokuu on kyllä aika kaaosta kun kokoajan italia lomailee . Buon viaggio ,sicuramente vi trovate bene.

      • sicily

        Kskkoskadulla myös monia lihakauppoja , pari ihanaa kalakauppaa ,sellaisille joilla itsellä mahdollisuus kokata. Toripäivää ei kannata tuhlata naxoksen toriin, krääsää, auringossa haalistuneitatavaroita. Ym ym. Kannattaa suunnata kohti Cataniaa. Sieltä löytyy kaikki.vaatteet, ruokaa, matkamuistoja, ym ym. Hinnat laskee huimaa vauhtia. Helppo liikkua ja löytää. Bussit kulkevat sinne. Buon appetito!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe