African Village hotelli Bakaussa

serppi

Joulukuussa menossa mainittuun hotelliin. Millaisia kokemuksia teillä, jotka ovat asustelleet siellä. Monta kertaa Gambiassa käyneenä ja monenlaisissa hotelleissa ja guesthouseissa yöpynyt. Myös Bakaun kaksi suurinta hotellia kokeiltu, ja nyt kiinnostaisi African V. Lueskelin englannin kielisiä arvosteluja, niitä oli laidasta laitaan. Olisi mukava kuulla myös suomalaisten mielipiteitä.

10

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussipussi2

      Melko syvällä "kokemuksen rintaäänellä" voin sanoa, että African Village on ihan ok hotelli. Henkilökunta on tosi kivaa ja ystävällistä. Allaspoika Lamin järjestää matkoja Senegalin puolelle eläinpuistoon, missä ainakin viime jouluna pääsi silittelemään leijonia, vaikka siihen juttuun moni ei tunnu uskovan. Laminin matkaan ei kuulu leijonakävely että varaa 50,.- € /lurjus sitä varten, suosittelen ehdottomasti. Jotkut hotellin huoneet ( ne majat ) ovat tosi vaatimattomia ja vanhoja ja paikat vähän "repsottaa" mutta kyllä niissä yön viettää mutta liian "nirso" ei saa olla. Yöllä huoneessamme vieraili pikku hiirulainen mutta oli niin arka, että livahti oven alta ulos heti kun huoneeseen pisti valot. Tais olla joka ilta hotellin altaalla jotain ohjelmaa, paikallisia pakanatansseja yms, mutta kiva niitä oli kattella. Kohehtiin sai sitten maksaa ohjelmasta oman tunnon mukaan. Hotellin rannassa on riskaapelia uida koska ranta on kivikkoinen ja aallokko kova, mutta niemen kärjessä ( n. 1 km ) on hyvä yleinen uimaranta. Bumsterimme Wasa on luotettava ja kiva kaveri vaikka ensin voi vaikuttaa vähän "yksinkertaiselta". Suosittelen Wasaa, hänet varmaan löytää hotellin edestä penkiltä kun nimellä kyselee. Kerro Wasalle terveisiä pariskunnalta, joka vei hänelle T-paitoja jouluna ison nipun ja osti huhtikuussa hänen bändin CD:n joka kuitenkin jäi noutamatta.
      Mekin suunniteltiin jouluksi menoa Gambiaan ja mikäli menemme, hotellimme tulee olemaan African Village mutta jää nähtäväksi mennäänkö. aiemmin kirjoitin matkakertomusta tälle palstalle samalla nimimerkillä, että voit käydä lukemassa, saattoi sielläkin jotain olla hotellistamme. PS. Ei hyväksy entistä nimimerkkiä mutta pistetään numero perään.

      • serppi

        Kiitos sinulle Jussipussi2, kirjoitit paljon asiallista tekstiä ja sitä oli mukava lukea.


      • afri

        Tammikuussa kolmeksi viikoksi Gambiaan ja buukannut huoneen samaisesta hotellista. Yksin matkustavalle ei ole tarjolla terassia eikä merinäköalaa, olen ymmärtänyt että ne huoneet olisivat hiukan mukavampia. Josko kenelläkään olisi kokemusta yksin asumisesta kyseisessä hotellissa, olisi mukava kuulla.


    • TARKKANAKAMOISTA

      Joitan vuosia sitten varstettu huoneista ,eli kunnon lukittava laukku ja ketjulla kiinni.
      -no varkaita on jokapuolella ,pitää vaan olla tarkka.

    • Omarauha

      Minkätakia ihmiset änkee niihin hotelleihin kun aina saa kuulla että jotain varastetaan?Tavaraa tai turvalokerosta rahaa.
      Gambia on täynnä ihania, turvallisia guesthouseja jossa yö siinä 11 euron luokkaa /huone. Tammikuussa maksoi viikko kahdelta hengeltä 70 euroa, kesäkuussa olimme toisessa paikassa, siellä 14 euroa yö kahdelta. Runsas aamupala 100 dalasia/nuppi, uima-allas ym ym.

    • einiinkaunisnäky

      Ja posiitiivista on, että kun hotellit ovat hieman arvokkaampia, nämä valkoiset valaat(ylipainoinen suominainen) pysyttelevät poissa niistä, säästäen rahan "humanitääriseen apuun" niinkuin he itsensä panettamista nuorilla pojilla niin kauniisti kutsuvat....

      • vilageetaa

        Hotelli on hieman syrjässä. Ei omaa rantaa,josta voisi mennä uimaan. Listan halvin hotelli ja palvelut/taso sen mukaisia. Cape pointiin jonkin verran matkaa. Kannattaa mennä taksilla. bumsterit päivystävät hotellin edessä.
        Senegambia street kololissa on hyvä ostos/ruokailupaikka. matkaa n 30km.
        Ei paras valinta hotelliksi. krokotiilipuisto on lähistöllä, mutta meno taas taksilla. paikalliset taksit eivät saa ajaa hotellin lähelle. Turistitaksit saavat.
        Ottakaa paikallinen opas ja sopikaa reissut hänen kanssaan.
        Päiväretki n 20e= krokotiilipuisto, apinapuisto, banjul, albert market. Opas hoitaa kuljetuksen,jonka te maksatte (n10e/päivä).


    • bakau

      Heh. Krokotiilipuisto 10min.kävelymatkan päässä African Villagesta, kun kävelet slummin läpi. Slummissa muutenkin käveltiin lasten kanssa joka pvä kahden viikon ajan jakaen muroja, pehmoleluja yms. Turvallinen paikka siinä missä mikä tahansa muukin. Takseja en noilla seitsemällä reissullani käyttäny, vaan pakettiautobusseja, jotla maksa 7Dalasia suuntaansa. Krokotiilipuisto muuten aika säälittävä, ku krokot niin huumattuja, mutta liaanit ja isot puut nähtävyys sinänsä.

    • vääräinfo

      Vilageetaa, matka Bakausta Senegambiaan on paljon vähemmän kuin 30km !!!

      Se on n. 8km

      • matkakuumeessa

        Menossa myös African Villageen ekaa kertaa, Jussipussi 2 kiitokset hyvästä infosta. Gambiaan menijöille mukavaa matkaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10255
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1576
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe