Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Yritysprofiili.fi / Google my business = 1395€/0€

PirjoV

Tänään tuli sitten sellainen puhelu että...
Erittäin yli-innokas puhelinmyyjä yritti myydä meidän yritykselle google my business palvelua 1395€ hintaan! Myyvät kuulemma yksinoikeudella ja tekevät Googlen kanssa yhteistyötä tämän tuotteen kehittämiseksi. Lupasin harkita asiaa yön yli kun vaikutti hyvältä palvelulta, mutta hinta oli kyllä mielestäni vähän turha suuri. Kävin hieman katsomassa heidän sivuja www.yritysprofiili.fi enkä oikein vakuuttunut tästä asiasta. Onneksi veljenpoika oli käymässä tässä illalla (hän opiskelee IT-alaa) niin kerroin hänelle tästä palvelusta jota minulle kaupattiin. Poikahan alkoi nauramaan ja sanoi että jos annan hänelle 20€ niin tekee sen tässä samalla kun jutellaan. Hetken olin aika hämmentynyt kun seurasin mitä tulee tapahtumaan samalla kun juotiin kahveja. vajaa puoli tuntia ja hän oli onnistunut luomaan meille Google tilin jonka kautta pystyn itse hallinnoimaan tätä palvelua. Mukava huomenna kuulla myyjän mielipide kun kerron mihin hintaan saatiin kyseinen palvelu.

50

2874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henkka1977

      Näitähän nyt tuntuu tulevan kuin sieniä sateella. Meillekin tuli soitto viikko sitten ja kaupattiin tätä palvelua samaan hintaan. Sitten kun kerroin että osaan itsekin tehdä saman niin tuntui myyjä ottavan kierroksia. Alkoi väittämään ettei sitä osaa kukaan muu kuin he tehdä 100% valmiiksi. Ihme ja kumma että onnistuin kuitenkin ja näyttää toimivan ihan hyvin. Kommentoi Pirjo huomenna mitä myyjä sinulle kertoo.

    • cowboy123456
      • tiedolla

        Fonectan Yritysprofiilia kopioidaan, eli luotettavasti tietonsa käytetyimpiin hakupalveluihin saa Fonectan kautta.


    • AnteroVähätalo

      Minullekin soitti joku tuolta ja tarjosi profiilia..
      Kun kieltäydyin asiallisesti koska hinta tuntui niin kovalta, myyjä toivotti haista sitten vitun säestyksellä hyvää päivänjatkoa...

    • Kukkahattumiäs

      Kyseinen palvelu on tosiaan ilmainen toteuttaa itse, samoin kuin kotisivut, ruoan laitto ja hiusten leikkuu. Siitä huolimatta osasta näistä palveluista maksetaan mielellään koska ammattilainen tunnetusti palvelun hoitaa paremmin kuin itse.

      Tässä tapauksessa kuitenkaan näin ei ole. PR Media mikä lie, ei ole edes mediatalo vaan ainoastaan entinen puhelinmyyntiyritys nimeltä Voice Group (vrt. päättäjät ja entiset osoitetiedot), joka menetti jälleenmyynti oikeudet tuotteisiinsa huonon laadun vuoksi. Kysymys kuuluukin, että miten yritys joka ei sähkösopimuksia saa myytyä laadukkaasti yhtäkkiä osaisi toteuttaa tälläisen palvelun niin paljon mattimeikäläistä paremmin, että oikeuttaa pyytämään tuollaisia summia?

      Vastaus on, että se ei pysty. Myynti hoidetaan edelleen härskisti ja harhaanjohtavasti. Pelkästään yrityksen sivuilta www.yritysprofiili.fi löytyy useita suorastaan valheellisia seikkoja kuten se, että yritys on googlen kanssa kehittänyt palvelun yhteistyössä. Mielenkiintoista, sillä yritys ei ole edes googlen yhteistyö kumppani. Tällä yrityksellä ei myöskään ole tarjota mitään "edistyksellisempää" versiota nykyisen My Business palvelun sijaan vaikka niin väittävätkin.

      Suomesta kuitenkin löytyy yrityksiä, jotka tarjoavat tämän palvelun toteutusta hinta-laatu suhteeltaan paljon edullisemmin ja joilla on kokemusta alalta sekä referenssejä useilta sadoilta asiakkailta.

      Varmin tapa oikeastaan testata pystyykö, joku yritys tätä tarjoamaan laadulla on tehdä kyseinen "palvelu/tuote toimialue" haku eli tässä tapauksessa "markkinointi turku" , "Google yrityspalvelu" tai "Google sähköinen käyntikortti" ja yksinkertaisesti katsoa mikä firma saa parhaiten itsensä esille. Tämä yritys todennnäköisesti saa myös sinun yrityksesi esille.

      Kuitti.

      • asijaintuntija

        Kyseessä kuitenki Googlen ohjeistuksien vastaisesti markkinoitu Googlen ilmaiseksi toteutettavissa oleva palvelu. Se on ihan yhdentekevää ketä sieltä löytyy ja miten löytyy, ku Google ite yrittää ajaa tätä firmaa, ja muita vastaavasti palvelua markkinoivia alas!

        Jo menemällä PR Median sivuille (yritysprofiilit.fi) näkee jo kymmeniä seikkoja, mitä Google ei missään nimessä hyväksyisi.

        Jo esimerkiksi tämä näkymä: https://www.google.fi/search?q=yritysprofiili&oq=yrityspro&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i57j69i59.1613j0j9&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8 on Googlen sääntöjen vastainen, koksa ko. Google myBusiness profiilin saa tehdä VAIN yrityksen viralliselle nimelle tai aputoiminimelle. YTJ:n mukaan "Yritysprofiilit" ei kuulu PR Medialle tai siihen liitetyille yrityksille virallisena aputoiminimenä.

        Ihan huijari porukasta kyse, jotka koittaa Googlen sääntöjen noudattamatta jättämisellä tuottaa näkyvyyttä, tajuamatta miten pahasti se tulee sekä heitä, että heidän asiakkaitaan tulevaisuudessa haittaamaan.

        Jos joku sattuu tähän firmaan millään tavalla liittyvän, suosittelen erittäin lämpimästi jättämään laivan ja etsimään parempaa palveluntarjoajaa tai parempaa työpaikkaa!


    • Ilona89

      Siis myykö entinen Voice Group nykyään näitä yritysprofiileja Googlen yksinmyyntioikeudella?

      • Anttivaha

        Tällä kusetus puljulla ei ole mitään tekemistä Googlen kanssa, vaikka niin väittävät.

        Turussa on ainakin 3 firmaa, jotka myyvät tämän palvelun toteutusta myös, mutta edullisemmin ja Google luokitusten perusteella paljon laadukkaammin.

        Google luokitus siis on se, joka määrittää kuinka hyvin asiakkaan Business palvelu googlesta löytyy ja nämä poijjat eivät saa luokitusta edes välttäväksi.


    • EDMBE

      Ei myy, ei mitään tekemistä Googlen kanssa.

    • Sensuu

      Ihme ettei Google puutu tällaiseen räikeeseen väärään toimintaan jolla yritys jatkaa toimintaa välittämättä mitä ongelmia aiheuttaa ympäristölle.

    • Rantasenpoika

      Täys kusetus firma! Tästä ko. Palvelusta ei edes ole olemassa mitään "edistyksellisempää" versiota, jota nämä huijarit väittävät tuottavansa.
      Te jotka saatte puhelun tästä yrityksestä! Kirjoittakaa tänne kaikki tieto mitä saatte niin saadaan kanssa yrittäjille näytettyä millaista kusetusta nämä vetävät.

    • ECafee

      minullekin soittivat. Puolessa välissä puhelua hajoilin totaaliseen huutonauruun kun myyjä poloinen yritti vakavissaan selittää miten ovat muka Googlen kanssa palvelun yhdessä kehittäneet ja ettei palvelua ole Suomessa vielä saatavana muuta kun heidän kauttaan.. Sanoin myyjälle, että hommassa mielen kiintoista on se että yritykselläni on palvelu ollut käytössä jo vuoden alusta. Tämän kun ilmoitin myyjälle ja kehoitin asian tarkistamaan nii totesi vaan että sieltähän tuo löytyykin. Eipä osannut selittää että miten olen voinut palvelun toteutuksen tilata toiselta Turkulaiselta yritykseltä jo silloin. Sanoin, että vaihda työpaikkaa jonnekin missä ei tarvitse valehdella.

      • OikeaVaiVäärä

        Kappas! Nyt vaan aloin miettimään että mahtaisikohan uskaltaa esiintyä kuvilla ja nimillä jos kyseessä olisi oikeasti suuremmanluokan huijaus? Onko kenelläkään vielä mitään positiivista mainittavaa aiheesta? Kiinostaisi kokeilumielessä tilata jos joku osaa kertoa kokemuksia!


      • rantaanen

        Kyseessä on sinällään hyvä palvelu, ei siinä mitään! Huijaus astuu kuvaan kun mietitään miten ko. yritys palvelua markkinoi. Yritys ei tee Googlen kanssa yhteistyötä, ei edes ole Google Partner. Palvelu jota tarjoavat ei ole mikään "edistyksellisempi" versio vaan sama vanha Google Yrityspalvelu, jota tarjoaa myös kiitettävä määrä muita yrityksiä.
        Kyseinen yritys myöskään ei palvelua pysty toteuttamaan merkittävästi laadukkaampana kuin muut kuten väittävät. Toteuttajilla ei ole mitään koulutusta alan suhteen.

        En myöskään lähtisi tukemaan yritystä jonka johdossa toimii tuomittu pedofiili ja kaikki aiemmat yritykset päättyneet huijaus syytöksiin.


      • OikeaVaiVäärä
        rantaanen kirjoitti:

        Kyseessä on sinällään hyvä palvelu, ei siinä mitään! Huijaus astuu kuvaan kun mietitään miten ko. yritys palvelua markkinoi. Yritys ei tee Googlen kanssa yhteistyötä, ei edes ole Google Partner. Palvelu jota tarjoavat ei ole mikään "edistyksellisempi" versio vaan sama vanha Google Yrityspalvelu, jota tarjoaa myös kiitettävä määrä muita yrityksiä.
        Kyseinen yritys myöskään ei palvelua pysty toteuttamaan merkittävästi laadukkaampana kuin muut kuten väittävät. Toteuttajilla ei ole mitään koulutusta alan suhteen.

        En myöskään lähtisi tukemaan yritystä jonka johdossa toimii tuomittu pedofiili ja kaikki aiemmat yritykset päättyneet huijaus syytöksiin.

        Katselin tuossa vielä miten ton googlen yrityspalvelun saisi näkyviin tuolla paikkakunta toimiala haulla mutta en ymmärää kuinka se tehdään ja minulle näytettiin useampi esimerkki palvelusta googlesta puhelun aikana toimivuudesta? Osaisitko avata vähän tätä hommaa?

        Ja en osaa noista pedofiilijutuista mitään sanoa mutta taitaa kaikista yrityksistä löytyä mustia lampaita että en sentakia jättäisi tilaamatta jos joku vaan osaa kertoa miten tämä homma oikeasti toimii?! Hämmentävää..


      • voinauttaa

        Hei,
        En ole töissä PR Medialla, mutta jätä yhteystietosi mikäli haluat, että autamme sinua saamaan yrityksesi näkyviin Googlessa tehokkaammin.
        En mainitse edustamaani yritystä tässä, koska palstalla mainostaminen tunnetusti saa kovan vastaan oton.


    • voicegroupoy

      näillä samoilla epeleillä on nyt tekeillä toinen vastaava firma. Slots Gold Oy, toimivat samoissa tiloissa, samoila myyjillä. Pysykää valppaina yrittäjät!

    • JoonasMikkonen

      Ovat ottaneet hinnat pois sivuiltaan. Tietääkö joku millä hinnalla nää nykyään tätä myy? Vieläkö on samat valheet myynnissä?

      Kertokaa joku tuoreita kokemuksia!

    • Esko792

      ICT Brospro Oy on ainakin jollain tavalla kytköksissä tähän.

    • Jani886

      Toimii nykyään nimellä ICT BrosPro Oy. Samat herrat pyörittää samalla summalla, vain yrityksen nimi on muuttunut. Edelleen mainostavat että tekevät yhteistyötä Google USA:n kanssa. Edes yrityksen myyjille ei kerrota enempää vaan vedotaan salassapitovelvoitteeseen. Täyttää petoksen merkit, Google ei toimi näin.

    • Parempiatarjoajialöytyy

      Myyvät myös nykyään nimellä Digiprofiili.. täyttä kusetusta koko homma! Ei tämän palvelun myynnissä ole mitään väärää, mutta myisivät edes avoimin kortein ja kertoisivat mistä palvelusta todella on kyse kusetuksen sijaan.
      Jos myisivät avoimesti ja rehellisesti niin siinä tapauksessa jos joku ostaa tuohon hintaan niin se on sentään tietoinen valinta.
      Itse ostin kyseisen palvelun hintaan 540€ toiselta yritykseltä, jonka edustaja kertoi suoraan minkä palveluiden toteutus pakettiin sisältyy. Ei yrittänyt mitään soveltaa, että on muka googlen kanssa kehitetty tms tms.
      Syy siihen miksi heiltä palvelun ostin on se, että olen aiemmin yrittänyt palvelun toteuttaa itse ja sillä päädyin Googlen karttatuloksiin sivulle 3. Nyt yritykseni on Googlessa sivulla 1 sijalla 2 tismalleen samoilla hakusanoilla.

    • miroo

      Oottekp saanu vielä näitä puheluita?

    • ExVG

      Onko Antti Vähä ja Ville Rantanen johdossa edelleen?
      ei ainakaan rekisterissä..

    • asiakkaatOnnexOsaavat

      Firma, joka tekee laatua, tunnetaan laadusta eikä googlehakutuloksista.

    • turkulainenyrittäjä

      Digimaailma nimellä nykyään! Nimi vaihtuu useammin kuin omistajan boxerit. Näin olettaisin.

      Onko tuoreita kokemuksia yrityksestä? Itsellä jäi tilaus tekemättä kun tuntuu niin epäluotettavalta toiminnalta kun jo neljäs(?) nimi vuoden sisään. Ei voi olla kovin luotettavaa toimintaa silloin.

      Myös omistajien taustat herättää suurta kummastusta. Lapsenraiskaajaa ja kusetussähkönmyyjää. Edellisestä firmasta paljon palautetta että jättivät työntekijöilleen palkkoja maksamatta ja samoin veroja.

      Voiko näihin luottaa kysyn vaan?!

      • plopploplöö

        Ei voi. Kusetti yheltä alihankkijalta joka heille teki niin jumalattomasti fyrkkaa.


      • plopploplöö
        plopploplöö kirjoitti:

        Ei voi. Kusetti yheltä alihankkijalta joka heille teki niin jumalattomasti fyrkkaa.

        Ja ilmeisesti oisko se syynä miksi vaihtaa nimeään ja y-tunnustaan....


      • Sivustaseuraajat

        Kerro lisää! Mitä tiedät tästä alihankkijajupakasta?


    • Digimaailma

      Digimaailma on ollut 12.2.2016 yhteydessä poliisiviranomaisiin tässä keskusteluketjussa esitettyihin totuudenvastaisiin väittämiin liittyen. Henkilö/Henkilöt, jotka jatkavat väärien tietojen levittämistä Digimaailman yritystoiminnasta ja yritystoiminnassa mukana olevista henkilöistä, saatetaan vastuuseen esittämistään perättömistä lausunnoista.

      Kaikkiin asiallisiin tiedusteluihin Digimaailman yritystoiminnasta ja henkilöratkaisuista vastaa mielellään yrityksen toimitusjohtaja.

      Ystävällisin terveisin,

      Digimaailma - Johtoryhmä

      • plopploplöö

        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


      • plopploplöö

        Entiennytkää että digimailmassa o samat jannut. Hyvä tietää nii pysyy kaukana siitäkin.


    • Närkästys

      Digimaailmasta tuli soitto. Järkyttävän ammattitaidotonta porukkaa niin myynnin kuin referenssien perusteella. En ikinä tilaisi näiltä mitään. Nämä palvelut ei tuota yritykselle mitään lisäarvoa tällä laadulla mitä nämä osaavat tehdä. Myyvät hakukoneoptimointia ja omat sivut eivät löydy hakukoneista lainkaan hakukoneoptimointia tai muitakaan näiden palveluita hakiessa. En ikinä ostaisi hakukoneoptimointia yritykseltä joka ei löydy sitä hakiessa sivulta 1

    • KRib

      Tämä on kyllä ihmeellinen rykelmä yrityksiä ja markkinointinimiä.

      Tämä porukka käyttää nimikkeitä:
      Yritysprofiili.fi
      Digiprofiili.fi
      [PR] Media
      Digimaailma
      Birchwood & Sachs investment Finland Oy
      ICT Brospro Oy
      Slotsgold Oy

      Samassa tilassa toimi aiemmin myös Voice Group Oy joka sittemmin lopetti toimintansa, mutta porukka on edelleen sama.

      En osaa sanoa miksi käyttävät näin monia nimikkeitä, mutta millään rehellisellä yrityksellä ei pitäisi olla tarvetta piiloutua noin monen nimen ja yrityksen taakse.

    • TYÖPAIKKANA

      TYÖPAIKKANA tämä ainakin on perseestä! Ekana kusettavat palkkauksen selittämisessä ja sitten jättävät sen vähänkin maksamatta.

      En mikään huippumyyjä ollut ja siksi lopetin vajaan kuukauden jälkeen, mutta tältä ajalta en saanut senttiäkään korvausta.

    • Esarantanen

      Onko uusia kokemuksia tästä puulaakista?

    • Alanmustatlampaat

      En voi sanoa kuinka paljon vituttaa tollaset yritykset jotka pilaa kokoalan. Nettinäkyvyys on kyllä pienyrityksille perkeleen hyvä ja edullinen kanava näkyä, mutta nämä firmat tekee siitä täyttä paskaa. Olen tehnyt freelancerina hakukoneoptimointia ja ajattelin optimointia myös Google My Business -profiilille.

      Enpä tiedä enää jaksanko ottaa tarjontaan kun nä vitun sipulit on taas pilannu koko polun :D Sama homma oli aAdwordsin kanssa kun alotin xD Turpaan pitäis vetää.

      Onko teillä vinkkejä miten tälle alalle pääsis ihan rehellinen freelanceri? Vai onkohan ton palvelun maine jo siinä..

      Toki en tarjoa siis GMB-profiilin tekoa vaan sijoituksen parantamista ja optimointin, niin että se tulee esiin haluamalla hakusanalla.. Se on pienyrittäjän vaikeempi toteuttaa yksin.

      • Ei vinkkejä, vain nosto hyvälle ketjulle joka jäi jorinoideni alle.


    • Kiinnostaasuperisti

      Onko mitään uutta näistä koijareista? Tai edes vanhaa?

    • Mainostaja

      Joko loppunut toiminta? Uusia kokemuksia työntekijöiltä tai "asiakkailta"?

    • Turkulainen

      Ainakin syksyllä 2017 jätti kahden kuukauden palkat maksamatta sukulaismiehelleni. Palkkaturvasta sitten myöhemmin sai jotain.

    • Anonyymi

      No tein ihan itse eikä maksanut mittä, fonecta on muutenkin ylihintainen palvelu

    • Anonyymi

      Eikös toi Åland ole persuissa nykyisin.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe