Heidi

Seuralainen

’Mä luulin ettet säkään ota tätä tosissaan. Mä luulin, että sä haluat vain pitää hauskaa. Niinkuin mäkin!’
’No ehkä aluksi, mutta mä luulin, että sä rakastat mua..’
’No kyllä mä susta pidän hirveesti...ehkä mä en tiennyt mitä mä haluan..Nyt mä tiedän..’
’Ai..mitä se sitten on?’
’Lapsen..’
’Lapsen...mutta..mikset sä sanonut..oltaishan...’
’Ei..Ei..mä haluan mun lapselle isänkin...’
’Mutta oishan siihen ollu ratkaisu..’
’Oon mä tätä ajatellut..sitä paitsi mä oon tavannut yhden miehen..’
’Kuinka...siis kauanko?’
’Pari kuukautta sitten tapasin...kuukausi sitten aloin miettiin..’
’Ja et viitsinyt mulle kertoa?!’
’Kerronhan mä nyt!’
’Mutta..mehän ollaan koettu niin paljon ihanaa...ja..ja mä rakastan sua..’
’Niin me ollaankin..en sitä kiellä..ja tää kaikki on ollut ihanaa aikaa enkä tuu ikinä unohtaan sitä...mutta en mä sitten oo semmoinen kun mä luulin olevani. Musta tuntuu, että mä oon löytänyt itseni. Tiedän mitä haluan.’
’Tässäkö tää sitten on?’
’Tässä. Mä muutan kuun lopussa pois.’
Enää en voinut pidätellä kyyneliäni vaan pakenin vessaan itkemään.
’Sanna..hei Sanna...ihan totta..kyllä sä itekin tiesit tän tulevan...ei meillä enää oo menny niin hyvin viime aikoina...Et säkään oo kertonut enää mitä sä olet puuhaillut!’
Kuulin Hannan äänen oven takaa. Ehkä syvällä sisimmässä tiesin kaiken tuon olevan totta, mutta en halunnut että kaikki päättyisi näin.
’Mee sä vain leikkiin kotia sen miehes kans.. Mun kanssa näköjään leikit vain...jotain...jotain muuta!..Kokeilit...kaikkea!’
Huusin vihaisesti ja painoin taas pääni käsiäni vasten. Kuulin kuinka Hanna lähti oven takaa pois. Vaikka olin jossain määrin varautunut tähän ja tuntenut tämän tulevan, se oli silti järkytys. Luulin, että Hanna olisi välittänyt minusta enempi. Yritin saada päätäni selväksi ja kuivasin kyyneleeni. Astuin ulos vessasta. ’Hanna..eikö me voitais vielä jutella?’ sanoin, mutta vain hiljaisuus vastasi minulle. Hanna oli jo lähtenyt.

Pari viikkoa oli jo ehtinyt kulumaan Hannan lähdöstä. Ensimmäisen viikon olin ollut surullinen ja masentunut, mutta pikkuhiljaa olin alkanut toipumaan lähinnä RedAngelin avulla. No muitakaan ei ollut. Annika oli muuttanut takaisin kotipaikkakunnalle töihin toiseen parempaan paikkaan ja palannut yhteen poikakaverinsa kanssa, eikä Hannasta ollut kuulunut mitään. Muita tosi hyviä ystäviä minulle ei oikeastaan ollut. Välillä olin vihainen ajatellen, että olisin ollut kaikille vain pelkkä lelu ja kokeilukamaa. Väillä olin surullinen ajatellen, että olin menettänyt jotain hyvää. Välillä taas tuli hetkiä jolloin olin tyytyväinen, että hiipuva suhteemme oli ohi ja olin taas vapaa. Yritin miettiä kaikkea omalta kannaltani ja selvittää tunteitani mitä oikein halusin ja olinko itse rakastanut Hannaa. Yritin tutkailla itseäni, mutta loppujen lopuksi en päässyt yhtään mihinkään. Olin hämmentynyt enkä tiennyt mitä halusin elämältäni. Olin kyllä ihastunut Hannaan ja ehkä rakastanutkin häntä, mutta... Siihen päädyin aina, enkä tiennyt miten jatkaa ajatusta. Ehkä olin vain nautinnon etsijä enkä edes osannut rakastaa. Ehkä en osannut rakastaa. Mikä on rakkautta. Sen vain tiesin, että olin purkanut eron lähinnä syöden suklaata ja leikkien dildollani joka ilta vaikka himoni eivät huipussa olleetkaan. Ehkä olinkin jonkinlainen seksiaddikti? Joka analyysini päätyi umpikujaan ja toisen viikon aikana kyllästyin dildoon ja suklaaseen. Lopulta hylkäsin nämä sekavat ajatukseni ja päätin nauttia elämästä välittämättä siitä miten pitäisi ajatella ja toimia kaikkien muiden normien mukaan. RedAngel oli ensimmäisenä mielessäni ja yritin jo järjestää uutta tapaamista hänen kanssaan. Oikeastaan tunsin jo halua häntä kohtaan tavatessani hänet kolmannen viikon maanantaina netissä.

RedAngel:En mä haluu mitään suhdetta vaan pitää hauskaa. Ehkä jossain vaiheessa sitten jotain, mutta nyt vain hauskaa. Se oli hauskaa siellä viimeksi vessassa ;)
Santsu: No joo...mä oon yrittänyt miettiä kaikkea tätä, mutta en mä tiedä...Mä oon aivan hukassa. Nyt tuntuu kuiteskin, että haluun samaa kuin sä.
Santsu: SE tosiaan OLI hauskaa siellä veskissä. Haluisin lisää sitä...
RedAngel: Ootsä aivan varma. Mä siis haluan sua kun mua huvittaa. En oo koko ajan sun käytettävissä.
Santsu: No ehkä se onkin parempi. En mä tiedä onko mua sitten luotu tai pystynkö mä mihinkään pysyvään...En näköjään L
RedAngel: Älä viitsi..kyllä se varmasti sunkin kohdalle tulee se oikea!
Santsu: No ehkä..tai sitten mä pilaan kaikki tulevatkin suhteet, ku en tiedä koskaan missä mennään tai miten olla...Tai sit sä oot se oikea J
RedAngel: Älä höpötä...kyllä sulle kaikki selviää. Ja mä EN oo se oikea..älä kuvittelekaan rakastuvas minuun!
Santsu: Aika kova olet...no hukassa mä oon joka tapauksessa. Ehkä jossain vaiheessa kaikki ihmeellisesti selviää mulle..Mut mä päätin, että tästä lähin pidän hauskaa...jos jotain vakavaa tulee kohdalle, niin tulee..tai ainakin mietin sitä myöhemmin!
RedAngel: Hienoa..ehkäpä tässä vois jotain hauskaa kehitellä?
Santsu: Joo..se ois mahtavaa tällaiselle seksiaddiktille, joka ei tahdo löytää omaa paikkaansa sitten millään....

Enempää en ehtinyt RedAngel kanssa keskustella, kun pomo pyyhälsi toimistoomme ja Heidin luokse. Ehdin juuri ja juuri näpsäyttää selaimen pois, kun hän kulki ohitseni. Heidi ja pomo juttelivat vaimeasti sermin takana ja minä harmittelin, kun juttu oli jäänyt RedAngelin kanssa kesken. Päätin laittaa myöhemmin RedAngelille sähköpostia ja kysyä miten ja missä tapaisimme sillä kertaa. Samassa säpsähdin kun pomo pyysi minua sermin toiselle puolelle. ’Sähän olet ollut myös tässä projektissa mukana..vai mitä?’ pomo kysyi minulta. ’Joo..oon mä siihen jotain tehnyt.’ ’Hyvä! Sä saat lähteä huomenna Heidin mukaan asiakasvierailulle. Kait se sopii sulle? Teille tulee vähän kiire tehdä kaikki loppuun, mutta ois hyvä jos saisitte kaiken valmiiksi huomiseksi.’ ’Joo..ei mulla oo mitään...ja kyllä me varmaan saadaan kaikki..’ ’Hienoa!’ pomo sanoi ja pyyhälsi pois huoneesta. ’Jaa..menee sitten iltatöiksi...’ Heidi sanoi hieman vaisusti ja jaoimme tehtävät keskenämme.

Aloin tekemään töitäni ahkerasti ja sain melko nopeasti tulosta aikaan. Hommien hieman helpottuessa ja joutuessani hieman odottelemaan päädyin taas chättihuoneeseen juttelemaan RedAngelin kanssa. Juttumme ei edennyt kovinkaan nopeasti, sillä RedAngelkin sanoi tekevänsä töitä, mutta kellon lähestyessä jo kuutta aloimme enempi ja enempi keskittyä jutteluumme. Purin ensin sydäntäni RedAngelille, mutta jotenkin juttu siirtyi pikkuhiljaa seksiin. Muistelimme kohtaamistamme ja aloimme jotenkin suunnitella seuraavaa tapaamista ja mitä siellä tekisimme. Juttumme sai oloni levottomaksi ja huomasin hyväileväni itseäni hieman jutun lomassa. Himoni nostivat päätänsä viikon tauon jälkeen ja tunsin etten meinannut pysyä enää housuissani. RedAngel vakuutti olevansa yhtä kiimassa kuin minäkin. Päätimme kuitenkin hillitä juttujamme ja jatkaa työmme valmiiksi omilla tahoillamme. Olin hieman pettynyt, mutta uppouduin töihin ja puolen tunnin päästä olin valmis.

Venyttelin ja huikkasin sermin toiselle puolelle olevani valmis. ’Mäkin olen ihan just..pari juttua vielä...lähettäiskö sitten yhdelle vai onko sulla jotain?’ ’Ei mulla ole mitään..’ sanoin kun kävelin toiselle puolelle, missä Heidi käänteli päätänsä. ’Onko niskat jumissa?’ kysyin Heidiltä. ’Joo tuntuu vähän olevan..kait se tää työ saa vielä ne aivan jumiin ettei pää liiku..’ Heidi vastasi. Hetken mielijohteesta kävelin hänen taakseen ja laskin käteni hänen keltavihreän pitkähihaisen puseron peittämille olkapäille. ’Oi..toi tuntuu hyvältä...sä olet harjoitellut hieromista..’ Heidi naurahti lopetellen töitänsä. ’Niin sulla ei ole mitään nyt tässä?’ hän jatkoi tallettaen viimeiset muutoksensa. ’Joo..ei mulla enää ole mitään kun tuli ero tässä joku aika sitten...’ sanoin yrittäen avata jumiutuneita lihaksia. ’Niin Hannan kanssa vai?’ Heidi kysyi hajamielisesti. Käteni pysähtyivät ja olin aivan ällikällä lyöty. ’Miten sä...sä voit tietää..ei siis tästä tiedä muut kuin...kuin..’ Tunsin kuinka Heidi jäykistyi käsieni alla ja näin kuinka hänen naamansa alkoi punoittaa rajusti. ’RedAngel?’ sain sanottua hiljaa. Heidi kääntyi katsomaan minua huultaan purren. ’Jeps…’ hän sanoi hiljaa. ‘Mutta..me juteltiin äsken…ja silloin siellä..vessassa...’ Tunsin kuinka naamaani alkoi kuumottaa. Kaikki mitä olin kertonut ja sanonut...työkaverini! Olin aivan hämmennyksissä.

’Hei Sanna. Siis oli mullekin aika yllätys kun mä näin sut siellä vessassa. Melkein lopetin touhun siihen, mutta en mä voinut..sä olit niin seksikäs. Ja sitten kun sä aloit taas chätissä kertomaan kaikkea meinasin lopettaa, mutta en mä voinut. Mä haluan sua niinku tänään juteltiin...ja ajattelin paljastaa kaiken..en ihan näin mut baarissa...’ Heidi kertoi ja huomasin uskovani häntä. ’Mä vaan pelkäsin, että tässä käy tälleen, et kun kerron kaiken, niin pilaan koko jutun..Ajattelin jos sä et tiedä kuka mä olen..tai siis kuka sen nimimerkin takana on, niin sä haluat jatkaa ja voitais tehdä lisää kaikkea ihanaa..’ Heidi jatkoi ja olin ihan sanaton. Istuin Heidin vieressä olevalle tuolille ja katsoin häntä. Yritin sulattaa tätä tietoa, ymmärtää asiat, mutta kaikki tuntui vain karkaavan enkä saanut yhtään järkeä mihinkään. ’Sano Sanna jotain...mä ymmärrän jos sua ei enää kiinnosta ja sä voit luottaa etten mä levitä asioita enempää.’ Heidi sanoi näyttäen hieman pettyneeltä.

Pääni tuntui aivan tyhjältä, vain edellinen keskustelu ja se mitä teimme vessassa tuli yhtäkkiä mieleeni. Sen enempää ajattelematta nousin ja kävelin Heidin luokse suudellen häntä rajusti. Heidi ei vastustellut vaan suuteli takaisin intohimoisesti. Suutelumme kiihkeytyi saadan vauhtia ja kätemme alkoivat vaeltelemaan toistemme vartaloilla nopeasti. Halusimme toisiamme kiihkeästi ja se näkyi nopeissa suudelmissa. Heidi kuitenkin vetäytyi pian hengästyneenä. ’Ei tässä..mennään jonnekin muualle...vaikka veskiin..’ Hymyilin Heidin tahattomalle viittaukselle lähtien samalla käytävän perällä olevaa vessaa kohden. Toimisto muuten vaikutti hiljaiselta, mutta toisessa päässä näytti olevan yhdessä huoneessa valoa. Arvelimme sen olevan tarpeeksi kaukana vessasta emmekä himoiltamme edes välittäneet. Syöksyimme vain vessaan ja hädin tuskin ehdin laittaa oven lukkoon, kun Heidi painoi jo minut seinää vasten suudellen vaativasti. Vastasin yhtä kiihkeästi Heidin suudelmiin käsieni valuessa hänen samettihousujen peittämille pakaroille. Tunsin kuinka paitani alkoi nousta housuistani Heidin repiessä sitä pois. Itse kopeloin hänen housujensa nappeja auki mahdollisimman nopeasti. Emme malttaneet lopettaa suutelua vaan yritimme sen lomassa riisua vaatteitamme riittävästi.

Saatuani Heidin housuja hieman alas painoin käteni suoraan hänen pikkuhousujensa sisään tuntien kostean vaon sormillani. Heidi henkäisi korvaani painaessani sormeni hänen klitorikselleen. Suudellen lähdin ohjaamaan Heidiä kohti vessanpönttöä ja hieman kompuroiden Heidi rojahti istumaan sille. Vedin Heidin housut nilkkoihin ja työnsin pääni hänen jalkojensa väliin syöksyen kiimasta kiiltelevän vaon kimppuun. Heidi otti hiuksistani kiinni painaessani suuni vasten hänen häpyänsä. Yritin samalla hyväillä itseäni farkkujen päältä alkaessani nuolemaan Heidin vakoa. Hänen asentonsa oli hankala housujen jäädessä nilkkoihin kiinni, mutta se ei tuntunut haittaavan hänen nautintoaan kieleni kulkiessa nopeaan tahtiin ylös alas. Leukani kostui Heidin kiihkon medestä painaessani suuni hänen nupunkan päälle. Otin toisen käteni avuksi ja levitin hieman Heidin häpyhuulia päästen paremmin nuolemaan paisunutta klitorista. Hidastin hieman tahtiani kiertäen klitorista kuunnellen kuinka Heidi vaimeasti voihki. En kuitenkaan malttanut kiusoitella enempää vaan otin klitan suuhuni imien kevyesti kielen jatkaessa pyörintää sen päällä. Heidin sormet painautuivat hiusteni alle painaen päätäni vasten hänen häpyään. Heidin medet suorastaan valuivat leukaani pitkin, kun samassa tunsin hänen jäykistyvän hetkeksi ennen vartaloa vapisuttavaa orgasmia. Hetken pelkäsin Heidin voihkeen kuuluvan selvästi käytävään, mutta sitten keskityin saattamaan hänet taivaisiin.

Pian Heidi työnsi pääni pois ja nosti jalkansa pääni ylitse. Nopealla liikkeellä hän otti housunsa pois toisesta jalastaan ja painoi minut taas seinää vasten suudellen kiihkeästi. Tunsin kuinka hänen kätensä hyväili farkkujeni etuosaa avaten napin kerrallaan. Saatuaan napit auki hän painoi housujani alas ja pudotti ne nilkkoihin pikkuhousujeni mennessä mukana. Levitin jalkojani parhaani mukaan Heidin sormien alkaessa tanssimaan vaollani. Tuskallisen hitaasti hän hyväili minua levittäen kosteuttani joka paikkaan. Sitten sormet alkoivat pyörimään klittani päällä ja saatoin vain voihkia vasten Heidin hiuksia hänen suudellessa kaulaani. Toisella kädellään Heidi puristi pakaraani ja tunsin sormien käyvän välillä peppuvaossani lisäten kiihkoani. Orgasmini tuli yllättävän nopeasti ja voimalla. Jalkani notkahtivat hieman sen voimasta ja nojasin enempi Heidiä vasten. Voihkin vasten hänen olkapäätään Heidin sormien jatkaessa mielihyvääni mahdollisimman pitkälle. Suutelimme vielä kevyesti ja naurahdimme kiihkeälle hetkellemme. ’Hei monelta me huomenna lähdetään...meidän pitää pakatakin vielä jotain!’ Heidi sanoi säästäen meidät asioiden puinnilta.

3

9294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deathdealer

      Mistä tuo löytyy - tuo innostus mielikuvien jakamiseen ja sielun paljasteluun?

    • Anssi

      sinä osaat kyllä tuon "tarinan" kerronnan, mut ei voi kuin ihmetellä miten sinulla riittää mielikuvitusta kaikkeen... jos et sit kerro omasta elämästä... =)

    • neitokainen

      ...kirjoittamasi tarinat aivan uskomattoman hyviä. Vaikka hetero olenkin niin en voi kyllä kieltää ettei näitä lukiessa kostuisi... Lisää tällaista kiitos! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe