Makuuhuone

Sisustus

Makuuhuoneeni kaipaa sisustusta.
Värejä en ole ehtinyt suunnitella vielä. Itse makuuhuone on aika pieni ja tumma, joten haluaisin jotain aika vaaleaa. Kenties kokonaan valkoista. Hinta saisi olla korkeintaan 200€. Toivoisin, että saisin paljon ideoita teiltä.

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sirutarx

      Vaalean sininen , valkoinen tai keltainen väri seiniin. Joko tapettina tai ihan maalattuna. Kattolamppu lasinen/muovinen josta valo tulee hyvin ulos. Yöpöydäksi pieni ja kevyt pöytä. Jos mahtuu tuoli nurkkaan ja jalkalamppu. Sisustusvalosarja lasipurkkiin yöpöydälle. Verhot vaaleansävyiset ja pimennysrullaverhot. Jos tilaa on niin senkki tai matala kaappi.

    • uusisisustus

      Valkoinen/ vaalea harmaa maali kaikkiin seiniin, valkoinen/ vaalea päiväpeitto, pimennysverhot ja valoverhot makusi mukaan. Pitäis riittää 200 eurosta vielä johonkin pieneen kuten yöpöydänvaloon, koristetyynyyn, kynttilöihin tms. Sisustusjuttuja tapaa tulla alennukseen nöin loppukesästä ja alku syksystä. Muuten huoneessa saisi olla sänky (maalaa sekin jos on puun värinen runko) yöpöytä, lipasto tai nojatuoli.

    • arkkitehti-yo

      Maalit on halpoja, verhot on halpoja (jos ikean verhot riittää ja osaa lyhentää itse oikean pituiseksi), valaisimet suht halpoja, liinavaatteet halpoja.

      Itse tekisin ehkä niin, että maalaisin katon valkoiseksi (ellei ole jo), seinät lämpimän valkoiseksi, ikkunaseinän mahdollisesti hieman tummemmalla, ehkä lämmin vaalean rusehtava sävy, ikkunaan valkoiset osittain läpikuultavat verhot (ohut pellava tms.), jolloin ikkunan valoisuus korostuu tummempaa seinää vasten. Ostaisin kauniit liinavaatteet sänkyyn ja mieleinen päiväpeite. Valaisimeksi hajoittava tai sivuille/ylös suuntaava malli, valkoinen akryyli tai maitolasi. Lisäksi joku nätti jalka/pöytälamppu, jolla saa toisenlaisen valaistuksen huoneeseen. Kattovalaisimeen riittävän tehokas, mahdollisesti himmennettävä ledilamppu.

      Sitten vielä ikkunan pesu, nätti puuvillamatto, varsinkin jos lattia ei ole mieleinen. Ylimääräiset tavarat ja kalusteet pois makkarista, kaikki rempallaan olevat asiat kuntoon niin johan alkaa tulla viihtyisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe