Aihe

Uusi Ave erittäin hyvin varusteltu

klonskuvacittiäinen

Uusi Avensis on varustukseltaan luokkansa yli voimaisesti parhaiden varusteltu. Jo 32000€ maksava malli on varustettu loistavasti, josta Klonksvaakenin pazka pasaatista saa maksaa yli 40000€ ,johan saa kaupanpäälle 2 vuoden takuun ja hajoajavan tekniikan (TSI ja dsg:n) Citikasta nyt paljon viitsi edes mitään mainita, kohan yhdellä sanalla luonehtii s-o-n-t-a-a.

11

<50

  Vastaukset

  • Jos tähän saisikin nokalle Citroenin dieselin ja automaatin, voisi harkita koeajoa. Proacessa se on, mutta ilmeisesti tätä hyväksi todettua pakettia ei myydä erikseen kilpailijalle. Bemarikin möi miedommat dieselversionsa, eikä siihenkään otettu automaattia.

  • Ennen kuin lähtee mahtailemaan Aven varustuksella, kannattaa tsekata mitä kaikkea Suberbin karvalakkimallissa on parempaa ja paljon halvemmalla.

  • Joko Aveen saa ratin lämmittimen ja entä kaistanvaihtovilkun?
   Entä ergonomian ja yli 500kg vetopainon?

   Rastittaisin nuo heti listalta jos vaan ne on saatavilla.

   • Toiveeseen voisi lisätä vielä hyvän ohjaustunnon ja ohjauspyörän jonka syvyyssäätö oli muutakin kuin kauas ja vielä kauemmas.
    Ei paljon mairittele ulkomailla julkaistut ensiarviot uudesta Avensiksesta. Vanhat heikkoudet ovat tallella, kuinkas muuten. Onhan kyse vain kuolevan mallin tekohengityksestä. Esim. Britanniassa kilpailuvalttina on edullinen hinta. Ominaisuuksilaan ja laadullaan ei pysty kilpailemaan esim. Mazda6:n, Mondeon ja Passatin kanssa.
    Ainoat kunnon kehut saa lukea vain Toyotan kustantamista ilmoituksista. Niitä on artikkelin näköisinä julkaissut esim. Iltasanomat (tähän tyyliin: http://www.iltasanomat.fi/auton-aktiiviset-turvallisuusvarusteet/art-1288976219394.html ). Alkuun niissä oli jopa kommenttiosio, mutta kun rupesi tulemaan oikaisuja mainosväittämiin ja muutakin paskaa niskaan, kommenttiosio suljettiin.


  • Elektroniikkalelut on halpoja ja kun nekin tekee surkeasti, niin voihan niitä tyrkätä autoon vaikka kuinka paljon, ei se ajo-ominaisuuksia paranna yhtään.

   • Oletko jo päässyt koeajamaan tuon uuden Aven jota ei ole vielä maassa?


   • Moi,

    En tiedä mitä tarkoitat? Bensa Avea kävin kokeileen, oli aneminen esitys. Laiska, meluisa, kulkee kierossa kuin koiran ky,,,. Tosiaan, keula on surullisen näköinen. Varusteet on kohtalaiset, eipä ole kehumista.

    Diesel ei ollut paikalla. Pienempi on minin moottori ja hieman isompi on sekoitus toyota bmw. Kyseessä on siis moottori joka on luultavasti epäkuraatti. Bmw mylly on vanhaa tekniikkaa, haittaaks? Viimeiset Avet kun aikanaan myydään, silloin voi olla toimiva paketti. Tällä hetkellä vaikuttaa hullun kaupalta.


   • Avesti kirjoitti:

    Oletko jo päässyt koeajamaan tuon uuden Aven jota ei ole vielä maassa?

    Ei tosiaankaan tarvitse koeajaa. Toyota ei ole tehnyt vielä yhtään hyvää autoa ajoltaa, miksi nyt olisi?
    Leluillahan niitä nytkin koitetaan myydä, hehee.


   • Hei, miksi sinä tulet tälle keskustelu palstalle, jos sinua ei kiinnosta uusi Avensis. Onko tämä sitä kateutta?


   • Kateutta näyttäis olevan, onhan Ave kuitenkin aivan huippuauto. Kestävyydessä ja luotettavuudessa omaa luokkaansa eurooppalaisiin verrattuna, joissa turbot ja laatikot voivat kosahtaa ennen 50 000km!


   • Kestääkö ne klonskvaagenit kylkiäisinään edes sitä? Kupla kesti aikoinaan noin 80000km nämä nykyiset ei lähellekkään sitä. Hajoavat totaalisesti.
    Kyllästyneet nostelevat niitä vitudus päissään tolppien nokkaan, niinkuin Iisalmessa tännä kevällä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   10097
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5209
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3217
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3166
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1499